Zak McKracken 2

Zak McKracken 2 is een opvolger van Zak McKracken. Dit spel is niet van Lucasarts maar door avonturen games liefhebbers gemaakt. Het spel kan je hier gratis downloaden (het kan zijn dat die server over zijn limiet is, dus probeer het de volgende dag). Je kan het ook in het Nederlands spelen, start de winsetup.exe, selecteer bij Game Language: Dutch Translation (Nederlandse vertaling). Met F5 kom je in het menu: opslaan, laden,spelen en stoppen (stoppen kan ook met Ctrl-C).  Met je rechtermuisknop kan je een voorwerp bekijken (in je inventaris krijg je een beschrijving van het voorwerp). Bekijk,open,probeer dus alles wat je in het scherm kan zien.Onder in het scherm is je menu voor de handelingen, klik op een van de handeling die je wilt uitoefenen in het menu en klik dan op een voorwerp in het scherm om het uit te voeren, lekker ouderwets klik en speel avonturen game:).

Oplossing.

Je start in je huis in San Francisco Californi

Duw plant, betaalkaart (de betaalkaart kan op meerdere plaatsen liggen, dus als hij niet onder de plant ligt dan ligt hij op een andere plaats).

Trek aan hoek van het tapijt , betaalkaart (rechtsonder in de hoek van het tapijt, dit kan alleen als de betaalkaart hier onder ligt, ligt hij hier niet onder dan zie en kan je deze handeling niet uitvoeren).

Open deur. Ga naar deur (zo ga je naar een volgende locatie, loop verder door in een scherm om een ander beeld in dezelfde locatie te zien). In de woonkamer neem afstandsbediening. Gebruik afstandsbediening op tv (kan je Star Wars bekijken maar is niet belangrijk voor het oplossen van het spel). Achter in de keuken open kastje, betaalkaart (laatste plaats waar de betaalkaart kan liggen als je het nog niet hebt). Neem broodmes (links/boven de aanrecht tegen de muur). Neem sleuteltje (hangt langs de deur). Open deur (voordeur, "ondertussen" je ziet een filmpje).

 

Buiten gebruik sleuteltje van de postbus met de postbus, neem briefje,coupon (lees het in je inventaris met je rechtermuisknop). Ga rechts de videowinkel van  Harry's Mondo Video in. Praat met Harry Krishna (vraag alles tot je niets meer kunt vragen, doe dat bij alle personen die je tegen komt want het wordt niet vermeld in de oplossing als het niet belangrijk voor het spel is). Neem videoband (je betaald automatisch). Verlaat de winkel, ga rechts, hoek om (bij de bus) en ga Lou's Loans in. Neem kettingzaag en het fototoestel. Ga rechts naar de rode deur (buiten dus), gebruik betaalkaart met deur, gebruik broodmes met kist, je pakt automatisch een jerrycan, neem brochure ( zwart boek, rechtse kant, tweede rij van onderen in de boekenkast). Gebruik jerrycan met kettingzaag ( in je inventaris). Ga naar de bus, gebruik kettingzaag met bus. Je komt nu op een luchthaven, met je betaalkaart betaal je de vliegreis en kies je de bestemming in de kaartjesautomaat. Je ziet in het scherm van de kaartjesautomaat de steden waar je naar toe kan gaan, je moet eerst naar een bepaalde stad gaan om naar andere steden te kunnen gaan. Je vliegt naar een stad door het scherm links uit te lopen (ga naar gate naar de vliegtuigen, melding "Een aangename vlucht later.."), je komt dan op de luchthaven van die stad, gebruik dan de kaartjesautomaat opnieuw om door te vliegen naar een andere bestemming en zo naar de stad waar je naar toe gaat. Ben je in de goede stad dan loop je rechts het scherm (ga naar uitgang) uit. Gebruik betaalkaart met kaartjesautomaat en ga naar:

 

Bogota

Hier moet je door de jungle lopen, ga rechts,rechts, loop iets naar links, dan naar boven en dan rechts. Praat met Annie, en met de kidnapper. Ga terug naar de luchthaven en vlieg naar

 

San Francisco Californi >>  Seattle Washington

Praat met verkoper, je krijgt een hamburger, geef coupon aan verkoper, je krijgt een brokje kaas cheese-box.

Miami Florida >>> Londen Engeland >>> Berlijn Duitsland
Geef videoband aan opzichter (ja kan eerst met haar praten), neem bot (de voet van de geraamte).

 

Rome ItaliŽ >>> Kinshasa Congo >>> Cairo Egypte >>> Kinshasa Congo

Hier moet je door de jungle lopen, rechts, boven,links. Ga links, ga hut in, neem schoolbord.

 

Windhoek Namibi

Gebruik bot met zand, neem emmer.

 

Kinshasa Congo >>> Cairo Egypte >>> Rome ItaliŽ  >>> Peking China >>> Shanghai China

Ga rechts, Gebruik onderzeeboot en je vindt je autosleutels.

Peking China >>> Hanoi Vietnam

Gebruik emmer met schep met bloem (ondertussen) emmer met bloem.

 

Peking China >>>San Francisco Californi >>>Brasilia Brazili

Hier moet je door de jungle lopen, rechts,rechts,,rechts,links. Praat met Sjamaan, geef emmer met bloem aan Sjamaan, slaapmiddel.

 

Londen Engeland >>> Parijs Frankrijk

Gebruik slaapmiddel met hamburger (combineer in inventaris), geef hamburger aan nachtwaker, (ondertussen), gebruik fototoestel met schilderij (laatste schilderij, Mona Liza).

 

Londen Engeland >>> San Francisco Californi

Ga naar Lou's Loans, geef fototoestel aan verkoper (ondertussen), foto. Gebruik autosleutels met auto (blauwe auto voor je huis), accu. Gebruik kettingzaag met bus.

 

Bogota Columbia

Gebruik schoolbord met foto (combineer in inventaris), geef vervalsing aan kidnapper, (Annie komt vrij).

 

Brasilia Brazili  >>> Londen Engeland

Ga het hekpoort door met het gat. Gebruik accu met altaar.

 

Rome ItaliŽ

Ga het Pizza restaurant in, geef cheese-box aan Luigi, pizza.

 

Parijs Frankrijk >>> Bern Zwitserland

Open poort, neem apparaat, trekstraal. (je kan de pizza in het luik gebruiken als je wilt).

 

Parijs Frankrijk >>> Berlijn Duitsland >>> Peking China

Gebruik accu met trekstraal (combineer in inventaris), gebruik trekstraal met maan (filmpje), geef brochure aan Annie.

 

Einde

 

 

©Game-Solves

Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/

Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves


 

www.000webhost.com