18-03-2009

Wallace & Gromit's Grand Adventures

Deze nieuwe serie is gebaseerd op de animatie films van Aardman Animation met twee komische karakters in de hoofdrol. Je zal in het spel zowel de rol van de uitvinder als zijn trouwe hond op je nemen. In Wallace & Gromit's Grand Adventures gaan de onhandige uitvinder Wallace en zijn hond Gromit op avontuur. De kleifiguren hebben eerder geschitterd in een televisieserie en een speelfilm.

Op de officiële site is een demo te downloaden. Mocht het spel je bevallen, dan kun je het hele seizoen aanschaffen voor $26 dollar. Dit is met de huidige wisselkoers zo'n 20 euro, en als je nu bestelt krijg je er ook nog gratis episodes van Strong Bad's Cool Game for Attractive People en Sam & Max bij. Wallace & Gromit's Grand Adventures verschijnt in 4 episodes. De daaropvolgende drie episodes zullen in mei, juni en juli verschijnen.

  1. Fright of the Bumblebees
  2. The Last Resort
  3. Muzzled!
  4. The Bogey Man

Demo

 

De Demo bevat een korte uitleg over de besturing en een voorproefje van de eerste episode, waarin Wallance door een gigantische bij de lucht in wordt getakeld.

Lukt het Gromit om hem weer met beide benen op de grond te krijgen?

 

Woning: Loop naar linkse en praat met Gromit. Kijk naar de gebroken loperschaakstuk. Kijk altijd overal naar alle actieve hotspots. Pak de koningin schaakstuk van de schoorsteenmantel en toon het aan Gromit. Pak het stukje kaas van de tafel en toon het aan Gromit. Pak het pepervaatje van het bijzettafeltje, naast de deur. Geef het pepervaatje aan Gromit. Het pepervaatje vervangt de loper op het schaakbord. Scene.

Voortuin. Draai aan de 2 kabouterbeeldjes - een vijvertje draait om in de tuin. Draai aan de windmolentjes bij het hek - het hek draait. We moeten bloemen zien te krijgen. Praat meerdere malen met buurvrouw, Felicity en krijg een zakje met bloemzaadjes. Waar is Gromit! Bekijk alle bloemen in haar tuin. Plant in je tuin de zaadjes in het zandgebied. Het duurt 2 weken dat de bloemen beginnen te groeien en dat duurt Wallace te lang. We moeten Felicity afleiden. Open het tuinhek. Ga op straat rechts naar Majoor Crum en praat met hem. Kijk naar de koffer en het potje en pak de slak van de bank. Ga terug naar de tuin. Toon de slak aan Felicity. Ze denkt dat ze slakken in haar tuin heeft en begint te gillen. Wallace wordt opgepakt door een koninginnenbij en vliegt weg. Gromit gaat er met de auto achteraan om hem te redden.

Auto: Kijk naar het dashboard. Open het handschoenkastje en pak de slinger. Druk op de groene knop voor de automatische piloot.

Druk op de middelste knop om het schuifdak open te schuiven. Exit het scherm. Kijk in de achteruitkijkspiegel. Probeer het klepje buiten de auto te openen. Klim naar het schuifdak. Gebruik de slinger in de houder boven op het dak aan de rechterzijde. Draai aan de slinger om de ladder uit te schuiven. Dat ging niet goed. Klim na de scène op de ladder en kietel de bij. Klim terug in de auto. Een kip is tegen de vooruit meegenomen, toen je door de schuur knalde. Druk op het dashboard op de linkerknop. De ruitenwissers bevrijdt de kip.

Klim naar het schuifdak en pak de veer van de ruitenwissers. Klim op de ladder en kietel de bij met de veer.

Wallace is gered en Gromit zit op het dak. Of dit allemaal goed afloopt zien we in de volledige episode.

Einde demo

 

GameSolves
NL Forum

Henk

www.000webhost.com