UFO'S Oplossing


Boerderij

Vlak nadat je bent neergestort, schraap je de modder van je UFO. Ga nu naar het water. Praat met het vogelbekdier. Deze komt helemaal in de ban van jou zodat je hem nu kan losmaken zonder dat hij schrik van je heeft. Hij zal je nu heel het spel volgen. Wat verder aan het water zie je een plukje gras in de modder staan, raap het op en combineer het met de modder in je inventaris. Je hebt nu een valse baard en hoed. Laat het vogelbekdier deze baard en hoed dragen. Jullie zullen dan naar het huis gaan en terwijl het vogelbekdier de vrouw bezighoudt, kan jij de sleutel stelen. Als dat gedaan is breek je het takje af aan de boomstronk waar de bond ligt te slapen. Ga naar de voorkant van de schuur. Laat het vogelbekdier in de hooimijt (tussen de schuur en de ladder) kruipen. Hij vindt hier de (letterlijke) naald in de hooimijt. Gebruik de naald om het slot aan de schuur open te prutsen. Ga binnen in de schuur en praat met het paard, deze zal zich omdraaien zodat je nu met het takje op zijn achterste kan slaan. Door het hobbelen van het paard valt het vaatje benzine van het schap. Ga terug naar de auto en giet de benzine erin. Gebruik de steen aan de sleutel om de ruit van de wagen in te gooien.

Arcade gedeelte. In deze arcade gedeelte moet je proberen zoveel mogelijk 'voetgangers' omver te rijden. Ontwijk echter de rotsblokken op de baan.

Bar

Nadat je uit de wagen bent geslingerd, neem je de dobbelstenen die op de motorkap van de wagen liggen. Ga nu langs de achterdeur van de bar naar binnen. Je bent nu in de keuken. Laat het vogelbekdier in de doos rechts van de kok springen. De kok zal het vogelbekdier in mootjes hakken, maar je hebt nu tenminste de tang. Ga binnen in de bar en ga direct door naar de WC. Open de Wc-deur het dichtst bij de ingang. Vis het muntstuk uit de WC met de tang. Ga nu terug naar de bar. De gesnorde man zal nu naar de jukebox lopen en een liedje opleggen. De man zonder benen waarschuwt de andere dat als hij nog een keer dat liedje laat spelen hij de bar ineen gaat slaan. Ga naar de jukebox en geef je muntstuk aan de man met de gouden tand die naast de jukebox zit. Hij bijt er een gat in. Combineer nu het muntstuk met de dobbelsteen. Je hebt nu een valsspeelmuntstuk. Gebruik dit met de jukebox en selecteer liedje nummer 6B. Bargevecht!! De motards zullen je nu een lift naar de stad geven.

Stad

Je wordt van de motor gegooid midden in de stad. Ga naar de telefooncel en steek er het valsspeelmuntstuk in. Laat het vogelbekdier het nummer 555-6789 bellen. Hij is nu verbonden met een hijglijn. Terwijl hij belt, sluip je de speelgoedwinkel binnen en graai je het kader weg. Ga terug naar buiten en neem je valsspeelmuntstuk terug. Ga nu naar de straathoek en praat met de rokende puber. Hij zal je een joint geven. Ga ermee terug naar de telefooncel en laat het vogelbekdier de joint roken. Hij wordt er helemaal high en gewelddadig van en zal onder de wagen springen en de liefhebbende vader molesteren. Pech voor hem, maar jij hebt toch lekker zijn moersleutel kunnen pikken. Ga ermee voor de speelgoedwinkel staan en gebruik de moersleutel op de zijkant van de brandkraan. Er zal nu water uitsproeien langs de bovenkant. Zet de vuilnisemmer die wat verder staat op de brandpomp. Op die manier kan je de cowboyhoed bemachtigen die aan het reclamebord hangt. Ga met de hoed terug naar de straathoek en wissel hem met het winkelhoedje op de grond. Ga nu naar de parking achter de winkel en gebruik het hoedje niet het oude dametje dat daar staat. Ze zal je aanzien als iemand die in de winkel werkt en je mag haar aankopen in haar auto plaatsen. Er zal een banaan uitvallen. Als betaling krijg je twee kaartjes voor het circus. Raap de banaan op van de parking en ga naar het circus. Aangekomen aan het circus geef je je kaartjes aan de dikke dame en ga je naar binnen. Wandel naar de olifant en gebruik het valsspeelmuntstuk met de kauwgomautomaat. Zo bemachtig je een olifantentranquillizer. Gnap zal zijn munt terugtrekken uit de automaat. Ga nu naar de man in het olifantenkostuum. Raap daar aan de vuilbak een beker op voor kippenboutjes. Ga ermee naar de bierstand en laat het vogelbekdier onder de arm van het clownplakkaat staan. Terwijl de verkoper kijkt of hij groot genoeg is, gebruik je de beker met het biervat zodat je een volle beker bier bekomt. Drop hierin de olifantentranquillizer. Ga terug naar de olifantenman en toon hem het kader van de clown. Je mag nu binnen bij de clown. Geef hem je brouwsel van bier met tranquillizer. Hij drinkt het op en valt in slaap zodat je zijn toeter kunt afpakken. Dit is meteen ook het eerste deel van je motor. Ga nu naar de man met het aapje en lok het aapje weg met de banaan in je inventaris. Exit aapje. Enter vogelbekdier.

Arcade gedeelte. Je moet met je vogelbekdier $19.95 bijeen zien te krijgen. Tracht niet te vallen over de bananenschillen. Als je het geld bijeen hebt kan je een doos ontbijtgranen kopen en daarin zit het tweede deel van je motor, de lamp! Als alles goed gegaan is dan zit je nu in een bestelwagen, richting boerderij...

Boerderij

Ga binnen in het huis en hang je aan de opgezette dierenkop aan de muur. Een luik gaat nu open. Laat het vogelbekdier het luik tegenhouden en ga naar beneden. In de kelder van de boerderij is er een grote alienfuif en staat ook je ufo geparkeerd. Ga naar de kusstand en neem de veer van het hoofd van een van de omstanders. Laat het vogelbekdier de dame kussen.

Arcade gedeelte. Tonggevecht. Je slaat door met de pijltjestoetsen van achter naar voor te duwen. Als je met het tonggevecht gewonnen hebt krijg je een tweedehandskauwgom als prijs.

Ga nu naar de dansvloer waar je derde, en tevens laatste deel van je motor hangt. Gebruik de veer met de discobal. Als de discobal zit, klim je naar boven. Als alles goed is, landt de discobal recht op zijn plaats in de motor. Ga dan naar de kippenstand en geef je valsspeelmunt af. Je krijgt opnieuw een beker voor kippenvlees, Ga ermee naar de stand waar de speelgoedufo's verkocht worden. Kleef eerst de kauwgom op de vliegende ufo en zet dan de beker op het hoofd van de baby zodanig dat niemand hem hoort schreeuwen. Vlieg nu met de ufo naar de tweehoofdige man en grijp de sleutel. Vlieg ermee terug naar de kippenstand. De ufo blijft haperen aan de draad en de sleutel valt in het vat water. Vis met de ufo een fles pikante saus uit de doos op het rek en vlieg ermee terug naar de tweehoofdige man. Laat de fles vallen in de beker kippenboutjes. Het kleine hoofd zal zijn mond verbranden aan de hete kip en naar het vat water trekken. Als puntje bij paaltje komt valt de sleutel uit het vat en kan je de sleutel meegraaien, je motor repareren en de plaat poetsen.

Einde


Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

 www.000webhost.com