Fenimore Fillmore: The Westerner  

Ook bekent als

Go West!: Een Lucky Luke Avontuur

WANTED: A Wild Western Adventure

10-10-2004

Zadel je voor Één Geweldige Avontuur! Speel de rol van Fenimore Fillmore die geconfronteerd wordt met de rijke machtige en kwade John Starek die de lokale stadslui heeft bedreigd in het verkopen van hun land aan hem.

In dit wilde en zandige avontuur zal je meer dan 30 gekke karakters ontmoeten, verzamel meer dan 80 nuttige inventarisvoorwerpen en je komt in talloze amuserende Wild West situaties.

Ga over spoorwegen, heb bargevechten of neem ze mee naar buiten voor een dodelijke gewerengevecht. De keus is aan u!

Één ding is zeker, je opdracht is om de stadsmensen te helpen om hun land te behouden en als je dat lukt kan je je rit vervolgen in de zonsondergang met misschien het meisje van je dromen.
 

Richtlijnen

 

Je paard Ray berijden:

Aangezien ons gelovig paard niet zal lopen als het honger heeft en niet alles zal eten, moet je altijd een soort eten bij je hebben..

Het paard eet alleen wortels, geef het een wortel en hij is tevreden. Om het lastige cultiveren van wortelen in het spel te vermijden zorg je dat je genoeg wortelen bij je hebt.

Je kunt de wortelen kopen (3 wortels voor 2 dollar), of vinden maar ik adviseer je om in het begin van het spel  ongeveer 40 wortels te maken.

Wortels maken:
Zoek een akker, een emmer en een waterput. Door ononderbroken water op het akkertje te gooien groeien de wortels automatisch.

De rode balk op de wortel geeft aan wanneer de wortel(en) rijp is en de blauwe balk van het akkertje geeft aan hoeveel water er aanwezig is.

Zijn de wortels rijp dan kan je ze pakken. Als je op je paard klikt dan zie je een balkje van de energie van het paard, geef het paard wortels en de energie van het paard wordt verhoogd.

Wortels kan je produceren op de boerderij van Banister en op de boerderij van Alvin Jones. Elk rood vakje is een wortel is de balk leeg en je hebt 5 wortels in je inventaris dan is alles rood.

Geld:
Geld vindt je meestal in lades en kasten.
- telegrammen aan je lieve tante en aan de president en aan de andere.
- bankkrediet
- bij een schietspel , tot ronde 4spelen en uit laten betalen

Zoals gebruikelijk in Avonturen games ga je met iedereen over alles bespreken. Pak alles wat niet vastgenageld is.

Boven in het scherm is je inventaris en komt te voorschijn als je met je muis boven in het scherm gaat.

Met de escapetoets ( ESC),spatiebalk of met de sherifflogo in je inventaris kom je in het menu.

Met de rechtermuis knop kies je de functie: vergrootglas om in te zoomen, de hand voor gebruiken/pakken en een ballonnetje voor praten.

 

 Fenimore Fillmore: The Westerner: nieuwe versie - Maart 2017 (Remake)

In de steam versie kan je 25 prestaties verdienen (Achievement).

Oplossing:

Deze oplossing is van 2004

 

Boerderij van Banister

Na de intro ben je in de slaapkamer. Pak links de holster en het touw. Ga onder in het scherm, bekijk het kleine tafeltje, open de la en pak er de speelgoed pistolen uit. Verlaat de slaapkamer, praat met Stella en vraag alle dialogen (als het gesprek eindigt en je hebt de vraag over Billy nog niet gesteld dan praat opnieuw met haar, doe dat ook zo als je met andere figuren praat). Pak links een appel van de kast. Ga achter naar de openhaard, pak rechts de blaasbalg, open links de la en pak het geld "4 dollars". Pak je hoed die aan de buffelhoorn hangt bij de deur en ga naar buiten.

Ga links en pak een sok uit de wasmand. Bekijk de wortel in het akkertje, als je er met je muis overheen gaat zie je een rode balk, deze is nog niet helemaal rood dus is deze wortel nog niet groot genoeg. Ga naar de rechterzijde van de boerderij, pak een boomstam die achter de boomstronk ligt en pak rechts een emmer die langs het toilethuisje staat. Ga de schuur in, pak de zadel, touw en de zaag (een beetje naar het achtergedeelte gaan).

Zet de emmer onder de waterpomp die midden op het erf staat (klik op de emmer in je inventaris en klik de emmer op de waterpomp), gebruik de waterpomp om het met water te vullen. Pak de emmer met water, gooi het water over de akker (crops) en produceer zo 50 wortels. Er groeien 5 wortles tegelijk op het akkertje, dus als ze alle 5 rijp zijn pak je ze en begin opnieuw tot je er 50 hebt. Het is ff saai maar zo kan je later in het spel sneller verder. Heb je er geen zin in zorg dan dat je wel altijd genoeg wortels bij je hebt.

Open rechts van het schuurtje het hek van de wei, zadel je paard Ray, geef de appel aan Ray (hij neemt een hap, lust het niet en geeft het terug) en geef hem dan een wortel. Spring op Ray en je komt op een map. Schuif de cursor over de map en je ziet naar welke plaatsen je kan rijden. De Brug en de Kermis (fair) kan je niet met je paard bereiken. Deze 2 plaatsen bereik je via treinrails waarop een spoorkarretje staat die je zelf bedient.

Boerderij Alvin Jones:

Na een gedetailleerd onderhoud met de twee boeren praat je opnieuw met Joe en Alvin en vraag alles (luister eerst naar een komisch gesprek tussen de 2 boeren). Pak een stang (lever)  naast de open haard (je moet in een goede positie staan om de stang te zien). Onderzoek het hele huis voor geld, la van de tafel waar de boeren zitten te praten, achter in de kast, ga met de trap naar boven, open de deur, pak de mand, onderzoek de lades in de slaapkamer voor geld. Ga naar buiten (pak eerst je hoed), bekijk het varken in de omheining en praat met Alma. Praat daarna weer met Alvin over zijn technologie van het vissen. Je kan ook de emmer pakken die dicht bij Alma staat. Zo heb je 2 emmers en kan je sneller wortels maken. Spring op je paard en ga naar.

 

De school:

Ga de school in en zie een scène. Na de scène pak je je hoed en pistolen terug. Onderzoek de schoolbanken en je vindt een meetlat (folding ruler). Onderzoek de lessenaar, pak een vulpen en geld uit de lades. Buiten op de speelplaats naast de school zit een klein meisje te schommelen, praat met haar over alles, zij wil een foto van Jesse James. Pak aan de achterkant van de school, tegen de school een nog een stang (lever). Spring op Ray en ga op de map naar:

De Stad

 

Praat met Shorty die voor het bureau van de sheriff staat. Deze zal je het hele spel volgen.

 

Saloon Bar:

Ga achter in de bar de trap op, de barkeeper spreekt je aan, neem een bad en je krijgt voor 3 dollar de sleutel van de badkamer. Praat met barkeeper en de klanten, Whiskers, Shorty en de vreemdeling en wacht nog met de drankduels. Ga dan de trap op, eerste deur rechts zit de doktor, hij heeft tandpijn en als je zijn tand trekt krijg je de foto van Jesse James. Open de andere deur en ga naar de slaapkamer, pak de tas van de dokter die op bed ligt, pak de hotelsleutel (4) die op tafel ligt. Doorzoek alle kasten, kisten en lades voor geld (dit zeg ik niet meer, dus doorzoek altijd alles voor geld). Ga slaapkamer uit door de andere deur waar je binnen bent gekomen, ga op de gang de kamer tegenover je in. Pak de kussen die op de stoel ligt. Ga de gang op en gebruik de sleutel op de badkamerdeur (tegenover de kamer van de dokter). Pak het zeep van de badkuip, pak het luciferdoosje van de stoel.

Bank:
Open een rekening, geef de kamersleutel van de doktor als bewijs, je bent krediet waardig en je krijgt een spaarboekje (kan je geld mee krijgen).

(praat ook met hem en altijd met iedereen dit vertel ik niet meer)

Sheriff:
Vóór je het bureau in gaat ga je eerst naar de achterkant van het bureau.

Praat met Tom door de celraam. Ga dan het bureau in en geef je uit als advocaat van Tom Postom. 

Winkel van Jackson
Koop in de winkel een tang (pliers) links in de winkel bij een poster van de zijdeur, koop Triple x Whisky en een  krik (hydraulic jack). Koop een katrol die bij een poster hangt langs de ingang deur (tyrolean harness). Koop 3 kranten: de Morning Sun en de Evening Star en de Nightly moon. Klik op de krant in je inventaris om ze te lezen ( lees alle artikelen die in de krant staan door meerdere malen op de krant te klikken tot hij het herhaalt) . Ga door de zijdeur (kost 5 dollar , heb je geen geld meer ga dan met het spaarboekje geld lenen in de bank of koop de kranten later), pak een zwarte hoed van de kapstok. Verlaat de winkel en ga naar de achterkant van de winkel. De deur van de schuur kan je niet openen omdat de balken te zwaar zijn. Gebruik het touw op het katrol (pulley) die boven de deur hangt. Pak in de schuur een touw en een klimgordel (belt). Bij de schuur staat een spoorkarretje (lorrie) op de rails (maintenance truck). Stap op het karretje en gebruik de rechtse hefboom en je stopt bij een brug. Ga de brug over met het karretje (linkse hefboom). 

Brug:
Pak het touw en de hakbijl voor de hut. Ga terug de brug over. Loop de helling af en je komt onder de brug.

Plaats de mand op het strand. Nu kan je een vis vangen. Ga in het water staan en als je een vis ziet zwemmen probeer het dan snel te pakken.  
Als je er een hebt gevangen pak je de mand met de vis. Ga terug naar de stad.

Postkantoor/station

Het postkantoor is op het perron. Verzend een telegram naar je tante en naar de president (als je genoeg geld hebt ook naar de andere, anders doe je dat later). Ga later terug, vraag of er post voor je is en voor elke telegram die je verstuurd hebt krijg je geld. Pak binnen in de wachtkamer een bril van het tafeltje. Ga achter de deur door en pak in de achtertuin een boomstam en een kruiwagen

Saloon Bar:
Ga naar de doktor en trek zijn tand (praat met hem). Pak de foto van Jesse James van het bureau.

School:

Geef de foto van Jesse James aan het meisje Annie, laat de hond Toby aan de sok ruiken en volg de hond naar de geheime plaats. Gebruik een touw om in de boom te klimmen. Blijf praten met Billy en Tommy tot ze vertellen waar de pistolen liggen. Ga links van de school naar het toilethuisje, open de deur, ga naar binnen en je pakt de pistolen. Loop naar je paard en de rijtuig van Miss.Livy met de Dokter krijgen brokken met de rijtuig. Gebruik de krik met de rijtuig en gebruik de krik (zeg het toch nog maar een keer praat eerst met haar). Pak het vuile jasje van de dokter die uit het rijtuig is gevallen. Je moet het wiel van het rijtuig maken en je verkleden als Doktor om mee te rijden met Miss.Livy naar de boerderij van Starek. Bril, jasje (vies), hoed en de doktors tas hebben we.

 

Boerderij van Alvin Jones:

Vergeet niet om het paart te voederen. Ga rechts de stal in en leg de vis op het dienblad. Zodra het varken begint te eten kan je de klep sluiten en het varken slaapt. Ga buiten achter in de hoek langs de omheining waar het varken buiten kan lopen naar de Acme klem. Klem een boomstam (log) in de Acme klem en zaag de boomstam met je zaag doormidden. Pak de 2 doorgezaagde halve boomstammen. Ga de boerderij in, ga naar boven, schuif het trapje dat op zolder staat onder het raam en klim uit het raam het dak op. Gebruik je katrol op het touw en je belandt in de omheining. Gebruik de stang met het wiel en het rolt tegen de boom buiten de omheining. In de achterste rechtse hoek van de omheining ligt de stang die je weer terug pakt. Gebruik je kruiwagen op het wiel en je legt het wiel op de kruiwagen. Pak de kruiwagen met het wiel en je gaat automatisch naar de ruituig. Klik op de kruiwagen en je plaats het wiel aan het rijtuig. 

Boerderij van Banister

Praat met Stella in de boerderij over het vuile jasje. Ga buiten links naar de wastobbe en de wasmand. Leg het vuile jasje van de Doktor in de wasmand en het zeep in de wastobbe. Leg de twee halve boomstammen (een voor een) op de boomstronk en hak ze met je hakbijl doormidden en pak de 4 haardblokken. Ga nu aan Stella vragen of ze het vuile jasje wil wassen. Als Stella het jasje gaat wassen open je hun slaapkamerdeur met de badkamersleutel (mater key, die je van de barkeeper gekregen hebt), pak uit het nachtkastje de eigendomspapieren (deeds). Leg de 4 haardblokken in de openhaard van de keuken, steek het aan met je lucifers en gebruik de blaasbalg om het vuur op te stoken. Ga buiten naar Stella, als ze klaar is met het wassen hangt ze het jasje aan de waslijn, pak dan het natte jasje, hang het natte jasje voor de haard aan de metalenhouder (stand) die bij de openhaard staat. Als het jasje droog is pak dan het droge jasje (pak het na een tijdje het blijft zeggen dat het nat is?).  

 

School:

Geef alle spullen aan Miss.Livy: Bril, jasje, zwarte hoed, doktors tas en ook de kussen om je dikker te maken. 

 


Boerderij van Starek:

Na de scène ga je rechts om het huis, trap op en linker deur in naar de keuken. Vraag aan Livy om het venster te openen. Probeer het boek dat op de keukentafel ligt te pakken. Ruil de tand met Livy voor het geschiedenisboek van Rome. Ga naar buiten, ga terug naar de open ruimte bij de fontein, pak de lantaarn die op de bank staat en klim boven naar het geopende venster. Onderzoek de hele slaapkamer van Rhiannons: Pak het Renaissanceboek van de schrijftafel (doorzoek alle kasten en lades in alle kamers want hier kan je veel geld vinden). 

 

Verlaat de slaapkamer door de deur, ga op de gang naar achteren, pak rechts het boek over de Middeleeuwen (medieval). Ga op de gang verder naar achteren, ga rechts deur in en pak het boek over de Prehistorie van het bed (prehistory). Verlaat de kamer, ga met de trap naar beneden, ga achter in de hal en open de linkse deur naar de studeerkamer. Pak de fotocamera van de stoel die in de hoek staat, het Griekse geschiedenisboek van de stoel bij het bureau, ga de deur door rechts van de openhaard naar de bibliotheek (je hebt natuurlijk eerst naar geld gezocht :). Ga rechts en bekijk de boekenkast rechts van de deur, plaats alle boeken uit je inventaris in de boekenkast (hoeft niet op volgorde), bekijk de boekenkast van dichtbij, klik (hand) voor een close-up van de boekenkast en klik op de volgende boeken:

 

Prehistorie (rood), oud Egypte (oranje), Griekse geschiedenis (geel), Rome geschiedenis (groen), de Middeneeuwen (lichtblauw), Renaissance (donkerblauw), moderne historie (lila). (Dit kon je lezen in de "Evening Star" krant)


De boekenkast opent en er zit een geheime gang/trap achter. Ga de geheime gang in, gebruik je lantaarn en je komt buiten de boerderij.

Spring op je paard en ga naar de stad ( ga links met de cursor om het paard te vinden). 


De Stad

Je kunt om te beginnen naar het postkantoor gaan en vragen of er iets voor je gekomen is.

Als je een telegram hebt verstuur zal er geld gekomen zijn anders stuur je nu telegrammen als je dat nog niet gedaan hebt!

Ga dan later terug om het geld te halen.

 

Winkel van Jackson

Koop in de winkel een mobiele telefoon (telegraaf) en een automatisch klimgordel (launcher). 

Koop nog een krant de Nightly Moon en lees de krant (als je die nog iet hebt).

Ga achter de winkel naar het spoorkarretje (rails) en ga naar de brug. 

 

Brug:

Beklim rechts de mast met gebruik van je gewone klimriem, gebruik je mobiele telegraaf met de kabel.

Informeer Sheriff Slocum over de aankomst van de Marshall. Terug naar de stad.

 

Bank:
Praat met de bankier over een gedekte check om dynamiet te kunnen kopen.

Geef de eigendomspapieren en je ontvangt een gedekte cheque van 100 dollar.

 

Postkantoor.

Praat met de telegrafist in het postkantoor en je krijgt een telegram die je naar de sheriff moet brengen.

Vraag ook of er andere telegrammen voor je zijn (geld). 

 

Sheriff:

Geef de telegram aan de sheriff. 
Ga buiten naar de achterkant van het sheriff bureau ( de sheriff loopt naar het station), praat met Tom, geef Tom de meetlat en hij kan de voordeursleutel van het bureau pakken met de meetlat die hij dan aan je geeft. Open de voordeur van het sheriff bureau, pak een rode doek uit de middelste la van de kast onder de geweren (en geld natuurlijk),  pak de oorkonde van de sheriff die links aan de muur hangt (appointment). Ga terug naar de achterkant van het bureau, gebruik je rode doek op de stier en je bevrijdt Tom.   

Saloon Bar:

Praat met de vreemde man (stranger). Praat met de barkeeper, geef hem 5 dollar (geld op hem klikken) en hij regelt een gesprek met de vreemde "Willy". Praat over de robotolie en over een vergunning om TNT (Dynamiet) te mogen kopen. Koop ze beide van Willy, zeg dat je maar 10 dollar hebt en hij trekt iets van de prijs af. 

Boerderij Alvin Jones:

Praat met Alvin en Joe. Ga naar boven naar de slaapkamer, open de kast, (Tom verbergt zich in de kast), geef Tom de vulpen, oorkonde van de sheriff en de vergunning van de TNT. Sluit de kastdeur, open de deur en je krijgt de vergunning ondertekent terug.


De Stad


Winkel van Jackson
Geef de  TNT vergunning aan de verkoper, geef dan de gedekte cheque en je krijgt de Dynamiet

Jaarmarkt:


Ga achter de winkel met het spoorkarretje naar de kermis (linker hefboom). Praat met de Fairman en wacht nog met het schietspel. Gebruik de blik robotolie uit je inventaris met de blik robotolie die links op de grond staat. Praat met de Fairman vraag alles en ga een schiet duel aan. Speel 4 rondes en dan tegen de robot. Schiet op de bandieten en schiet niet op de burgers. Je moet per ronde in een minuut de aantal bandieten neer schieten dat aan gegeven wordt:

 

Eerste ronde 15 - Tweede ronde 20 - Derde ronde 25 en Vierde ronde 30. Dan tegen de robot en als je alles gewonnen hebt krijg je de Winchester geweer. De robot zal kapot gaan omdat hij van de smerige olie drinkt dus hoef je er niet tegen te spelen. 

Is de muiscursor traag met bewegen dan zet in de configuratie als je het spel opstart de resolutie op zijn laagst en dan kan je de cursor sneller bewegen en gaat het stukken makkelijker :). Daarna kan je de resolutie weer terug zetten.

Ga met het spoorkarretje naar de brug.
 

Brug:

Daal naar de beek en gebruik de (automatisch) klimgordel met de brug. Plaats het dynamiet aan de brug en je gaat met een salto het water in. Ga de helling op, ga op de helft rechts verder omhoog, ga iets achter de steen staan, gebruik je Winchester geweer op de brug en mik op de dynamietstaaf die je net vast hebt gemaakt aan de brug.

 

Saloon Bar:
Praat met Whiskers en ga een drankduel met hem aan. Je moet antwoorden/rijmen met een bijbehorende rijm/antwoord. Winnen of verliezen is niet belangrijk (winnen is altijd goed natuurlijk). Je zal eerst veel moeten verliezen om nieuwe dialogen te leren (dit is willekeurig). Bij de start van het duel hebt je maar een antwoord op een rijm die Whiskers uitspreekt. Dus als dat niet het antwoord is verlies je en moet je een nieuw duel aangaan tot je de goede rijm kan zeggen. De dialogen die Whiskers en de andere daarna uitspreken komen dan bij jou dialogen om te antwoorden. Je moet dus zorgen dat je veel geld bij je hebt want het rondje kost iedere keer 1 dollar als je verliest :( Als je wint ga je naar buiten, ga terug en ga weer een duel aan om de andere rijmdialogen te leren.

 

Doe dit tot Fatty het overneemt en je leert nog meer rijmen/antwoorden (Whiskers wordt na drie? keer dronken en heeft de saloon verlaten). Als dan ook Fatty dronken wordt ontmoet je Fairman. Daag Fairman uit en je leert rijmen waarmee je van Shorty kan winnen. Daag Shorty uit en versla hem met een rijm tot hij dronken wordt zodat hij je niet meer volgt.
 

Drankduel: antwoorden en rijmen of andersom

Rijm/Antwoord Antwoord/Rijm
I dont quite think you can manage all that. That's what you say,but your words leave me flat. 
I can see just how badly you're shaking You're quite wrong! It's your legs that are quaking 
That doesn't make sense, with you being brain dead It appears that you haven't a thought in your head. 
That's just because you're feeling unsteady. It looks to me like you're beaten already.
Tell me yours first, I can tell them you lied.  tell me your name,I'll tell all how you died.
You'd know how to rhyme if you'd studied at school.   If you can't do it, it proves you're a fool. 
It seems to me that you drink like a sissy. You'd know about that, now wouldn't you, missy? 
You should know this is not the right drink for a thug. But perfect for dealing with each kind of slug. 
They told me that you had a streak that was yellow.  You shouldn't take note, I'd just beaten the fellow. 
Are you ready to tell me your very last wish? I would if you didn't look just like a fish.
Do you want me to ask for a child's bib for you  While you're at it you could get your own rattle, too.
You look very pale, will you give up the fight? If I look so pale, then you must be Snow white.
With a man like you I have nothing to fear.  That's what you say, but your words leave me flat
You'll never know victory's such a sweet dish I would if you didn't look just like a fish
I dare you to empty your glass on your head That doesn't make sense, with you being brain dead
Can you keep rhyming, it's part of the rule? If you can't do it, it proves you're a fool
Because you say so Dit zeg je als je wilt stoppen als er geen nieuwe meer bijkomen.

 

De bank:

Maak een foto van de bankier en je hebt een fotoplaat die je nog moet afdrukken. 

 

Winkel van Jackson

Ga zijdeur door (waar je eerst 5 dollar voor moest betalen), ga met de ladder naar de kelder, gebruik de fotoplaat op de foto ontwikkelmachine, gebruik de machine en ontwikkel de bankfoto.

 

De bank:
Praat met de bankmedewerker en vraag of hij de schakelaar van de ventilator (fans) aan of uit wil zetten. Als hij weg is gebruik dan snel de bankfoto op de beveiligingscamera. Ga naar de balie en klik op je pistolen in je inventaris. Overval! De bankmedewerker sluit zich op in de kluis, open de deur die toegang naar het kantoor leidt met je stang. Pak de SISA kaart uit de la van het bureau.

 

Winkel van Jackson
Gebruik de Sisa kaart met de verkoper en je koopt alle verdedigingswapens. Scène.Bergen:

Om je weg voort te zetten moet je eerst 4 bandieten onschadelijk maken.Ga langzaam naar voren (linkermuisknop), zodra je een bandiet ziet schiet je op hem (rechtermuisknop) tot de balk van de bandiet grijs en dood is, dit moet in een minuut. Zodra de vier bandieten dood zijn (de vierde zit boven op de berg) gooit Fenimore automatisch het dynamiet. Lukt het de eerste keer niet dan moet je opnieuw beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Stad

 

Brug:
Ga met het spoorkarretje naar de brug. Je komt de sheriff tegen. Praat met hem.

Leg de appel met de uitgebeten hap (door het paard) beneden bij de beek op de oever. 

 

 

Boerderij Alvin Jones:

Kijk in de afgraving voor een stenenvoet en pak de stenenvoet (Toltec foot)

 

De Stad

 

Sheriff bureau:

Ga naar de achterkant en praat met de sheriff. Leg de stenenvoet voorzichtig in het modderige gebied.  

 

Boerderij Starek:

Ga in de put, loop het huis in, ga de bibliotheek uit, trap omhoog, verder onder in het scherm, linkse deur in naar de slaapkamer van Rhiannons.

Ga door het geopende venster, ga rechts richting keuken en je ziet een scène. 

Finale:


We beginnen als Fenimore met de Winchester op het dak. Schakel eerst Starek en Random uit, schakelaar over naar een ander karakter in het scherm (klik op de karakter) Boven in het scherm zie je de schurken, als die rood zijn dan zijn ze uitgeschakeld. Als je vrienden rood zijn dan kan je ze nog niet selecteren. Doe dit snel want anders worden de andere weer actief en moet je ze weer doden.

 

 

Fenimore: Schiet met het Geweer op Stareks Hand (achter de kist) en dan op Floyd Random die er langs staat.
Tom: Schiet met zijn Machinegeweer op de figuur achter de kisten.
Alvin: Gooit het Dynamiet.
Rhiannon: Schiet met de Bazooka op de figuur onder de toren.
Joe en Alma ruimen de andere op.
 

Zodra alle karakters rood zijn heb je gewonnen, bekijk het Einde en vooral de bloopers op het einde :)

 

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

Henk

©GameSolves
Forum

www.000webhost.com