The Station

 

 

In een van de Duitse steden was in de tweede wereldoorlog een reusachtige ondergronds complex door de nazi's in een concentratiekamp getransformeerd.

De documenten die onlangs in een archief van de geheime politie DDR "Stasi" gevonden werden bevestigen dat. Er zouden volgens het document anderhalf duizend gevangenen gewerkt hebben. Ook werd er beschreven dat de Stasi de tunnels gebruikte tussen 2 twee mijnen en deze als pakhuis van zeldzame boeken en onschatbare kunstwerken gebruikte. In 1944 heeft de Stasi werkers van andere kampen gehaald om reusachtige ondergrondse hallen te graven en ook een  treinstation...
 

 

Download Demo

 

We zijn in een klaslokaal. Onderzoek alles. Vindt op de grond bij de deur een papiertje.
De uitgang is verspert en we kunnen de klas niet verlaten.
Het enige wat we vinden is een klein koffertje. Open de koffer, pak de map, bekijk de inhoud, alles wordt wazig vóór onze ogen.
Plotseling zijn we in een treincoupe! Wat gebeurde er, droomden we?
Een deur is vergrendeld met een cijferslot en we zoeken een uitweg.
Bij een venster pak je een fles Peroxide waterstof. Op een zitbankje lees je de krant.

Met behulp van de peroxide waterstof verwijder je de bloedvlekken op de krant en zo kan je de datum herkennen - 19 maart is onderstreept.
Met deze hulp kan je het cijferslot openen en het perron betreden  - 0319.

Einde demo

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
©GameSolves

http://www.gamesolves.nl.tt/
Nederlandse Forum

http://gamesolves.phpbbx.de/

©Henk

 

www.000webhost.com