The Feeble Files
Oplossing


Praat met alle karakters en bekijk alles en je volgt het verhaal beter.

Ministry of Galactic Uncertainty (Crop Circle Division).

Lees eerst alle e-mails op je scherm. Eentje vertelt je dat je fiets gerepareerd is. Heb je deze e-mail gelezen, dan verschijnt je fiets automatisch voor de deur. Nu moet je je helm uit het kastje pakken en de pop oppakken. Leg de pop onder de teleporter en hij wordt vergroot. Nu kun je het jasje van de pop afnemen en doe het aan. Ga dan naar buiten en stap op je fiets richting de bar.

Dave's Bar

Ga de bar in en spreek met Dolores. Zij geeft je een pakje dat je naar Metro Prime moet brengen. Spreek met de protestor en hij geeft je een folder waarin iets over de popgroep TLC staat, hij verzamelt handtekeningen om deze groep verboden te krijgen. Spreek nu met de piloot, deze blijkt een hele lading CD's van deze popgroep bij zich te hebben. Ga de bar weer uit en ga naar Metro Prime. Nu krijg je een filmpje te zien van de Enforcer die Major Benson belt.

Metro prime

Ga naar beneden en spreek met de piloot en de docking controller die hier werkt. De docking controller weigert de piloot te laten dokken omdat hij geen vergunning heeft. Maar de piloot heeft een schip vol met chemicalien waarvan de uiterste houdbaarheidsdatum dreigt te verstrijken zodat ze niet meer kunnen worden verkocht. Verlaat het dok en ga de stad in. Ga de teleport in (level 1) en loop links het steegje in, en naar achter, klop op de deur. Je geeft nu het pakje van Delores af en je ontvangt geld. Ga naar de pillenwinkel en kijk naar de pill container. De shopkeeper vertelt je dat hij met smart zit te wachten op een nieuwe lading. Ga nu naar het hoofdkwartier van de ministerie en ga hier naar binnen. Molly vertelt je dat je helaas niet verder mag omdat je geen afspraak hebt. Ga weer weg en ga naar het Observatorium. Gooi hier geld in de vending machine en blijf dat doen totdat je er tegenaan schopt. Heb je dat eenmaal gedaan, dan krijg je spijt en kun je naar het OmniBrain. Doe hier confessie achterin de zaal en probeer daarna het foldertje in de machine te stoppen. Deze kan het helaas niet lezen, want de letters zijn te klein. Vlieg naar huis (ministry) en leg de folder in de teleporter, zodat het vergroot wordt. Ga weer terug naar het OmniBrain en leg de folder in de machine en TLC is nu een verboden groep. Ga weer naar de bar.

Dave's Bar

Spreek met de enforcer en vraag hem naar nieuwe regels. Hij vertelt je dat TLC nu illegaal is en jij vertelt hem over de piloot dat hij CD's heeft van TLC. De enforcer schiet de piloot dood en jij kunt zijn vergunning pakken van de tafel. Ga terug naar het dok.

Dok

Geef de vergunning aan de piloot en hij mag zijn pillen uitladen. Ga naar de pillenwinkel en koop een flesje pillen. Praat nog even door en je krijgt nu ook een paar pillen die te oud zijn. Ga naar het hoofdkwartier van de ministeries en neem een pil. Het lukt je nu om een afspraak te krijgen, maar erg veel verder kom je niet, want de wachter laat je niet door zolang je geen officieel pak aanhebt, dus nu moet je een plek zien te vinden waar je je kunt omkleden. Vlieg terug naar de bar.

Dave's bar Buiten

Spreek met je vriend die daar in de vid-phone staat te bellen. Hij wil graag een drankje. Haal dat voor hem en gooi er de oude pillen in. Geef het aan hem en hij maakt het uit met zijn vriendin. Vlieg weer terug naar Metro Prime. Ga naar level 1 en daar zie je bij de vid-phone de vrouw die eerst daar aan het bellen was. De vrouw wordt doodgeschoten door de Happyrobot. Pak je witte jas en klik die op de vid-phone en je kleed je om. Ga nu weer naar de ministerie en ga naar binnen en naar de lift en voordat je het weet ben je veroordeeld om naar Cygnus Alpha te gaan !.

Cygnus Alpha

De hele gevangenis hangt vol met hypnose schermen die steeds aan gaan op ongelukkige momenten. Om dat te voorkomen moet je de poster stelen uit de Rec kamer. Wacht totdat je weer in je cel zit en open dan de sanitatie eenheid. Leg de punaises uit de poster op je bed. Waneer nu het hypnose scherm aangaat, wordt je wakker met de punaises in je achterste. Pak de punaises en ga op bed liggen en wacht totdat de wachter komt om de sanitatie te sluiten en jij sluip je cel uit. Ga naar de kantine en pak een schaal. Vul deze met rotzooi uit de machine. Deze troep kun je gebruiken om alle camera's die je tegen komt te verblinden. Vergeet je dat dan ga je direckt terug naar je cel en kun je opnieuw beginnen. Verlaat de kantine (kijk uit voor de wachters op de bike) en ga naar beneden en steek de binnenplaats over en ga met de lift naar de werkplaats. Ga naar het rooster achter, en spreek met de persoon die achter de rooster staat (je ziet ze niet), en praat net zo lang totdat deze je vertelt over het TV station van de rebellen. Ga dan terug naar de recreatie kamer en open de cubboard kast. Stem de TV af op het station van de rebellen en pak de knop van de TV en ga de kast in. Dit moet je snel doen voordat de wachters komen. Zodra je in de kast zit komt er een wacher binnen en probeert de TV af te zetten. Dat lukt niet en hij gaat uit zijn dak. Ga nu weer naar de werkplaats en zet de lopende band aan(push lever). Ga dan naar het rooster en val er door heen. Delores wacht op je als je eenmaal beneden bent aan gekomen en ze geeft je een pop. Pak nog vijf standaard poppen en ga terug naar de grote gang en naar de ventilator. Zet alle gewone poppen tegen het rooster en gooi dan de pop die je van Delores hebt gekregen hier tegen aan. Het rooster wordt nu opgeblazen en je kunt door het gat de binnenplaats op.

Puzzel

Het is de bedoeling dat je in de correcte volgorde over de vloer springt. Loop een klein stukje naar voren en het licht springt aan, kijk nu goed hoe de kleuren en afbeelding zijn bv het huisje is geel dan moet je daarna ook wachten tot het huisje geel is en dan er op springen en zo ook met de andere. De volgorde die je moet springen is wit, rood, geel en groen. Bij mij was het de volgende volgorde!

W=Wit - R=Rood - G=Geel - GR=GRoen - V=Naar Voor - T=Terug - Z=Zijde.

Stap op het plaatje dat wit is dan vr, vg, zgr, tw, zr, vg, zgr, vw, zr, vg, vgr, zw, zr, vg, zgr, vw, zr, zg, tgr, vw, zr, vg, vgr, zw, zr, zg, vgr en dan naar voren.

Het Prison Ship

Ga aan boord van het schip dat je naar Cygnus Alpha heeft gebracht. Ruk het deksel eraf van de cover en kijk naar de draden. Pak de draden en open de ignition (ontsteking) en kijk ernaar. Gebruik de draden en verbindt ze van de input naar de output. Probeer steeds de kleuren te wisselen totdat je de goede combinatie hebt (luister naar het geluid hoge tonen is goed lage niet, zoals master mind)?? Ik weet niet of het steeds anders is maar bij mij was het :

Input 1 met Output 4
Input 2 met Output 2
Input 3 met Output 1
Input 4 met Output 3

Het kan zijn dat de 2 en de 3 combinatie anders zitten ???? Als het niet lukt moet je het zelf proberen. Heb je het eenmaal gedaan komt er een filmpje en stort je neer.

Forest Planet

Je wordt weer wakker en ga het schip in en naar achter en daar vindt je in het ruim een robot die SAM heet. Ga naar buiten en loop naar een dorp vol inboorlingen. Ga naar de poort en Sam volgt je ... Pak de speer die een van de inboorlingen achterlaat op het moment dat hij aan het wegrennen is voor SAM. Volg de inbooling die het doolhof inrent en probeer hem met SAM vast te zetten zodat je hem kunt vangen. Neem hem mee terug naar het schip. Wanneer je buiten je schip loopt, wordt je opgewacht door de vrienden van de inboorling, die je gevangen hebt. Zij slaan je knock-out en ze nemen je mee om je te offeren aan hun God en dat blijkt dus je broer te zijn. Zo ontdek je wanneer je wakker wordt in het ......

Laboratorium

JE licht vastgebonden op een tafel en Filbert staat zich optewinden over je toestand. Wacht tot hij weggaat en vraag aan je orakel om het touw los te maken. NU moet je met de chemie set een drankje maken die de inboorlingen in slaap brengen. Kijk op het recept en maak het drankje, onthoud het volgende :

A=Rood B=Geel C=Rose D=Blauw E=Groen

ABC + heat = F
DEA + heat = B
ABD + heat = G
ABE + heat = I
BCE + cold = H
ACD + heat = J

Maak de eerste 3 dus F - B - G

Doe deze in de tube en mix cold. that's it (is de kleur bruin dan is het niet goed en probeer het opnieuw met andere heat of cold)?. Gooi het spul in de waterreservoir. Gebruik nu de afstandsbediening van SAM om hem naar het standbeeld te sturen. Als SAM voor het standbeeld staat kijk je omhoog en pak de gem uit het oog. Switch terug naar Feeble en druk op de knop om de deur van de teleport te openen waar SAM voor staat. Switch naar SAM en ga naar binnen. Switch naar Feeble en druk nu op de teleport knop en SAM komt binnen. Lees het telefoonboek en bel naar de operator. Zeg dat je niet langer meer een geheim telefoonnummer wilt hebben en de telefoon gaat vrijwel onmiddelijk over. Filbert komt binnen om te kijken wat er aan de hand is en SAM pakt hem. Pak het God kostuum en gebruik het op de projectie machine. (filmpje)

De Brug

Switch naar SAM en ga naar de top van de berg en je ziet daar een vogelrondvliegen. Laat SAM deze neerschietenen ga terug naar het lab. Ga dan zelf naar buiten en zoek waar de vogel is gevallen en pak het. Leg de dode vogel op de rots bij de brug en loop weg, de inboorlingen bouwen een nieuwe brug om de vogel op te pakken. Je kunt nu oversteken en terug naar je ruimteschip gaan. Wanneer je het schip binnen gaat zie je dat Delores in een inktvis is veranderd en verteldt je wat ze allemaal nodig hebt om een zender te maken. Ga naar buiten en gebruik de speer met de deksel van de batterijen. Pak dan een batterij. Ga dan naar het lab en kijk in de telefoon boek voor een bedrijf dat laser relays verkoopt. Bel ze en voor dat je het weet staat het bedrijf al binnen en levert er een af. Ga als Feeble nu naar de top van de berg en geef de batterij, de gem en het laser relay aan Deloris. Zij bouwt er een zender van en je ontsnapt naar de basis van de rebellen.

Rebel Base

Je bent gevolgt door Darth Vader en Moff Tarkin, die nu arriveren met de Death Star.., sorry verkeerde oplossing ?? Wanneer je aankomt bij de basis, ontdek je dat alle rebellen zijn afgevoerd en zijn meegenomen naar Cygnus Alpha. Ga naar buiten het steegje in en je ziet een kiosk die helemaal vol hangt met WANTED posters vann staatsvijand nummer 1 FEEBLE. Ga weer terug de schuilplaats in en open de archiefkast. Hier vind je een jurk die je meteen moet aantrekken.

De Gokhal

Ga de gokhal binnen (Arcade). Vraag de man achter het raampje om wat muntjes en ga naar boven, naar de "Simon The Sorceror" machine. Je moet hier het infinitoken zien te winnen. Er zijn 5 verschillende spelen die kunt spelen waarvan er 3 iedere keer verschillend is en dus zelf moet spelen, 2 zij steeds hetzelfe en dat is challenge game (munten omdraaien) en dat gaat zo :

R = Rij (horizontaal) - K = Kolom (verticaal)

R4 K2
R3 K1
R2 K3
R1 K1
R6 K5
R5 K6
R4 K5
R4 K6
R3 K5
R3 K4
R3 K5
R2 K6
R2 K5
R2 K1
R1 K3
R2 K2
R1 K3
R1 K2
R1 K1

En balance, daar zitten 5 poppen in de boom en 1 op een bord. Plaats op de wip stang aan de linker kant vooraan het meisje, in het midden de man met witte haar en rood jasje en achteraan de flinke man met rood jasje. De wip stang aan de rechterkant, vooraan klein manneke met bruin hesje, midden man van het bord en achteraan de man met witte haar en bruin hesje.

De andere moet je zelf doen.
Wanneer je het infinitoken hebt gewonnen, ga je naar de Super Virtua machine die links staat en kijk naar deze machine. Ga naar beneden en gebruik de machine met de haak om de pop van de wilde kat te pakken. Deze ligt onder de rode vis (moet je veeeel keer doen ?). Spreek nu met de man achter het raampje en vraag hem om een keer te mogen spelen op de Super Virtua machine. Je gaat nu naar boven en je speelt op de Super Virtua machine. Ga weer naar beneden en vraag aan de man om je prijs. Je krijgt dan een kaartje voor de Zoo.

De Dierentuin (Zoo)

Verlaat de Gokhal en ga naar de Zoo. Gebruik het kaartje bij de ingang om naar binnen te komen. Spreek met de toerist die je hier ziet, hij wil dat je een foto neemt van hem. Draai de kracht van de flitser 5 keer omhoog zodat hij op maximum staat. Neem nu een foto en de toerist wordt verblind door het licht. Zodra hij niets meer kan zien ren je naar buiten door de deur. Ga naar het Dok om je bike op te halen. Helaas je hebt een wielklem gekregen ! Ga naar de basis van de rebellen en spreek met Deloris over je motorbike. Pak de krant op die aan de muur hangt en we gaan Gardum zoeken. Bij de kiosk pak je een krant op, de man zegt dat je de krant moet betalen of terug leggen, je legt de oude krant terug en je hebt de nieuwe, en die lees je in het steegje. De hele krant is gevuld met advertenties. Ga nu naar de ingang van het Ministerie en je ziet Gardum in de schaduw staan aan de rechterkant van het scherm. Spreek met hem en hij vertelt je dat je uit moet kijken naar het vrachtschip met het nummer KICK A55. Ga nu naar het observatorium.

Het Observatorium

Ga naar de luchtsluis aan de linkerkant van het scherm en doe de druk aan. Nu kun je de deur openen. Ga de luchtsluis binnen en gebruik je camera op het raam. Je ziet nu dat een vrachtschip aan het dokken is. Ga terug naar het Dok en je ontdekt dat het hele Dok vol ligt met Wurbles! Ga naar je bike en probeer deze aan te zetten. Dat lukt niet, maar je vindt wel een Wurble. Ga naar het kantoor van de dokmeester en open hier het kastje. Doe de Wurble in het kastje, en de pop van de wilde kat en sluit het kastje. De Wurbles vermenigvuldigen zich snel en daar door explodeert het kastje. De dokmeester wordt geheel begraven onder de Wurbles en dus ken jij de sleutels opppaken van de grond. Ga naar het Dok en haal de wielklem van je bike met de sleutles. Ga naar het ministerie en probeer binnen te gaan. Helaas laat de bewaker je er niet door, ga naar het afvalschip.

Het Afvalschip (Junk Ship)

Dat schip vind je in de asteroiden gordel. Open hier de kist en je vindt een space hopper en een pomp. Als je de pomp gebruikt gaat hij kapot en je hebt nu een metalen staaf, een holle buis (tube) en een ventiel (valve). Vlieg naar de kapotte fiets area (Broken Down Bike), en je helpt de man om zijn bike te slepen naar Dave's Bar. Als dank voor het slepen krijg je een potje met wonder modder. Raak hier zijn motorfiets drie keer aan en hij zet het alarm uit en naar de derde keer gaat hij weg en je kunt de sleepkabel pakken. Ga naar de Omniclub.

De Omniclub

Ga via de asteroiden gordel naar de Omniclub en open de deur met de metalen staaf. Ga naar binnen en speel met de apparatuur van de DJ. Druk op de aan/uit knop en speel daarna net zolang met de knop voor het blauwe licht totdat die kapot gaat, Er valt nu een filter op de grond. Gebruik het kapotte handvat en de buis van de pomp om een apparaatje te maken waarmee je de lichten van de bar kunt aan doen. Druk op Play om de barlichten te laten knipperen. Druk op de Stop knop zodra het licht boven de tweede barkruk van boven is. Pak nu het blauwe filter en de barkruk. Ga naar de Metro Prime.

Metro Prime

Ga naar het apparaat dat lucht geeft op de onderste verdieping. Gebruik het ventiel met de space hopper en daarna de wonder modder ook op de space hopper. Gebruik nu de lucht om de space hopper voor een gedeelte te vullen. Ga naar het Omnibrain en ga de ruimte in om de biechten. Wacht totdat je te horen krijgt dat je de beste biecht hebt gedaan van de Cycle. Haal de prijs niet op, maar wacht totdat ge gehoordhebt dat je de prijs wel hebt opgehaald. Een dove oude vrouw heeft de prijs opgehaald; het bleek een kogel tussen haar ogen te zijn! Ga naar het venster van het Omnibrain en pak de wollen trui op. Ga terug naar de luchtsluis in het observatorium en maak hier een namaak Feeble. Dat doe je door de barkruk op de grond te zetten, daarna de space hopper op de kruk, het gevangenis uniform en de trui gaan over de hopper en tenslotte gebruik je de krant om het geheel af te maken. Sluit nu de luchtsluis en gebruik het blauwe filter met het raampje van de sluis. Nu laat je de lucht uit de kamer lopen en ga je weer naar de telefooncel die naast de pillenwinkel staat. Gebruik de kaart van de wacht om hem op te bellen en zeg dat je weet waar Feeble is. De wacht verlaat nu zijn post en je kunt het ministerie inlopen. Gebruik hier het videoscherm om met je moeder te bellen en luister naar wat ze je te vertellen heeft over het graf van je grootvader. Nadat je naar haar geluisterd hebt, kun je daar naar toe gaan. Ga naar je bike en..

Het Graf Van Grootvader

Open de kist en je krijgt te horen dat je je zelf moet bewijzen. Open het kastje in de muur en je pakt dan een spuitbus met verf en een stuk papier. Ga naar het steegje bij de basis van de rebellen en gebruik de advertenties met de stapel dozen die je hier ziet. Gebruik de symbool van de rebellen met de verfbus en met het stuk papier ga je over het symbool. Ga naar het graf en gebruik het stuk papier met de aanwijzing op de grond. Je krijgt nu de sleutel van het afval schip en een sonische schroevedraaier. Ga terug naar je eigen ministerie en gebruik de pas die je hebt met de gestolen lade. Pak de munt en de foto. Ga naar het observatorium en doe de namaak munt in de machine om een nieuwe pas te krijgen. Je krijgt nu een credit die je in de andere machine kunt gooien. Je krijgt een kaart uit deze machine en de Junior Starspotter Guide. Ga naar het ministerie en geef de gids aan de wacht. Je kunt nu de kamer van de minister in. De minister vraagt je om een Omnicoff voor hem te halen. Ga de hal in en pak een leeg kopje. Doe de wonder modder hierin en ga terug naar de minister. Geef hem het kopje en hij stikt in de modder. Je kunt nu de kaart programmeer machine gebruiken. Deze vraagt je om twee codes. De eeste is het registratienummer (7829353) van het afvalschip en de tweede is het jaar vooruit geschreven en de datum achteruit (2130778). Geef deze twee codes in en verlaat het gebouw. Ga naar het afvalschip.

Het Afvalschip

Gebruik de sleepkabel hier met de rode auto,, om ervoor te zorgen dat hij niet wegvliegt als je de magneet uitzet. Gebruik je pas om binnen te komen in het schip. Zet de magneet uit door de grote rode hendel over te halen. Stap nu in de auto en ga naar de Space Bar.

Space Bar

Haal de nummerplaat van de bike van de verkoper met behulp van je schroevedraaier. Zet de nummerplaat nu op je eigen auto. Je krijgt nu een lang filmpje te zien dat eindigt als Deloris het gevangenis schip opgaat. Je speelt nu voor DEL en je moet alle Omniguards neer schieten. Is dat gelukt dan krijg je weer een filmpje en dat eindigt met je aankomst bij de basis van de rebellen.

De Basis Van De Rebellen

Praat met alle karakters. Loop de gang door en ga de slaapkamer in. Ga op bed liggen en je krijgt eindelijk wat rust en een filmpje. Na het filmpje bevindt je jezelf terug in de projectie kamer. Probeer deze kamer te verlaten via de deur aan de rechterkant. SAM zal op de deur schieten en als gevolg daarvan ligt de vloer vol met metalen schijfjes. Pak deze op en ga de gang weer in. Gebruik de schijfjes met de automaat die je hier ziet staan en je krijgt een blikje. Doe dat nog een keer en ga via de andere deur naar buiten. Stap in je auto en vlieg naar CCCC.

CCCC

Loop naar de bunker en loop daar omheen naar de voorkant. Je ziet hier PEG die net gaat beginnen met zijn patrouille. Ga naar de paaltjes en zet daar de blikjes op. Ga terug en kijk weer achter naar PEG. Als PEG stopt kun je hem uitschakelen met de schroevedraaier. Nu kun je de controle chips van SAM en PEG omwisselen. Daardoor moet je de groene en de blauwe chip van SAM pakken en dan de chips van PEG door deze chips vervangen. Nu kun je SAM gebruiken. Hij gaat ook weer naar de voorkant van de bunker en je kunt hem dan de lift insturen. Daarna laat je hem de onderhoudskamer (Maintenance room) in gaan en je laat hem de hendel drie keer op en neer zetten. Wissel nu terug naar Feeble. Laat Feeble alle luchtschachten dichtmaken en de laatste, die in de buurt van de auto, wordt eraf geblazen. Ga naar SAM. Laat SAM de hendel weer gebruiken en zorg ervoor dat die in de middelste stand blijft staan. Terug naar Feeble die het gat inspringt als je hem daartoe aanzet. Om door de luchtschachten heen to komen moet je 2x naar voren gaan, dan naar links en weer twee keer naar voren. Feeble komt nu in dezelfde kamer uit als waar SAM is. Pak het jasje dat je ziet hangen bij het bureau. In dit jasje zit weer een pas. Pak ook wat granaten. Gebruik de lift . Ga naar de verhoorkamer (Interrogation room) en je ziet hoe DEL gemarteld wordt als je helemaal naar de linkerkant van het scherm loopt. Spreek nu de Gakky Rebel aan en hij verteld je over Gardum en Mandrin. Ga daarna naar Mandrin en spreek ook met hem. Hij vraagt je om wat water. Ga naar de kamer met het brein (Brain room)en pak hier de ketting en wat slijm.(beetje naar rechts lopen en boven aan klikken) Geef dit aan Mandrin en hij geeft je een sleutel. Deze sleutel opent de kast bij de Ice Base. Verlaat de kamer en gebruik de lift om naar de Research en Test kamer te gaan. Pak hier de brandblusser en gebruik het animaterie gewicht. Pak het daarna ook op. Ga terug naar de oppervlakte. Loop naar je auto en Gardum wacht hier op je. Spreek met hem en gebruik je auto om terug te gaan naar de Ice Base. Open de kast en pak het bungee touw uit de kast. Ga naar CCCC. Gebruik daarna de brandblusser om Gardum te bevriezen. Leg Gardum in het diepe gat en ga naar de onderhoudskamer.

De Onderhoudskamer

Ga over de brug en de trap op. Ga hier de schachten weer in. Kijk omhoog en ga daarna ook om hoog. Draai je om en ga naar voren en je komt bij een rooster. Gebruik eerst het touw met het rooster en daarna de ketting. ga terug, naar voren, naar links en dan weer twee keer naar voren, Ga nu weer naar de kamer met het brien. Loop naar de achterkant van het brein en je ziet het touw en de ketting uit het rooster hangen. Maak deze vast aan de ring in de vloer en gebruik ze daarna met het gewicht. Gebruik ze nu alle drie om de beurt en je ziet dat het bungee touw wordt uitgerekt. Gebruik het touw en het gewicht en je wordt omhooggeschoten richting de schacht. Gebruik de hendel om de schacht dicht te doen. Ga terug naar de onderhoudskamer en gebruik de schroevendraaier op de kapotte robot. Zet de hendel zo dat hij zuigt. Ga naar de Research en Test kamer en druk op de knop om de luchtschachten uit te zetten. Gebruik dan de granaat in de oefenruimte net zolang totdat je een gasgranaat hebt gegooid. Ga terug naar de onderhoudskamer en ga de schachten weer in. Niet te langzaam, of je krijgt last van het gas! Eenmaal weer in de schacht kijk je weer omhoog en ga je ook omhoog. Ga dan naar voren en gebruik de metalen plaat met de rotor die je hier ziet. Ga terug, ga naar rechts en dan twee keer naar voren. Zet hier nu de hendel op blazen!

De Verhoorkamer

Ga naar de verhoorkamer en pak de Class A Security Pass. Ga nu naar de tempel en pak het boek. Open de kist en pak de heilige bijl. Gebruik de heilige bijl met het Omnibrain (filmpje). Nu komt Major Benson binnen. Je hebt nu een aantal mogelijkheden. Je kunt Major Benson aanvallen, die dan doodgaat en het glas om het Omnibrain heen gaat kapot, of je kunt het Omnibrain aanvallen en daarna Major Benson. Je kunt ook nog wegduiken achter het Omnibrain en dan probeer Major Benson je dood te schieten, maar hij raakt het Omnibrain en hij gaat zelf ook dood. Als je iets gedaan hebt en je overleefd het gebruik de Omnibrain en je gaat naar de Founders Room.

De Founders Room

Spreek met de Founder en gebruik daarna de computer.

THE END


copyright By Henk 17/06/1998

Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves