The Elkmoon Murder

Dit is de oplossing om de moordenaar van Anna Elkmoon te pakken te krijgen.

Dag 1
Het spel begint in het hoofdkwartier van de politie in Santa Fe. Daar krijg je de PDA en een partner. Na het gesprek ga je naar het huis van Anna Elkmoon en Jack Gordon. Het lijk van Anna ligt in de studio; neem daar foto's en laat alles onderzoeken door de forensische afdeling van de politie. Zet de prioriteit op het schetsboek van Anna. Interview vervolgens Jack Gordon en laat zijn alibi checken door Rebecca Orlando. Als je hiermee klaar bent, krijg je via de PDA een boodschap dat je naar Carrie March moet; interview haar en laat haar alibi checken.

Dag 2
Van Jack Gordon hoor je dat Anna veel tijd doorbracht met Paul Behlen, ga dus naar Paul Behlen toe en interview hem. Hij heeft een idee wie Anna vermoord kan hebben, maar hij heeft geen bewijs. Van hem hoor je ook dat hij een afspraak had met Anna op de avond van haar moord. Deze afspraak ging echter niet door. Toen Paul rond 12 uur 's nachts bij het huis aankwam, zag hij dat er een groene Ford Econoline voor het huis stond, hij dacht dat ze bezoek had en ging dus weg. Laat Rebecca onderzoeken wie er in Santa Fe een groene Ford Econoline bezit. Ga vervolgens naar Sonny Two Feathers, Ed Snyder en Joe Edeta. Interview deze heren en laat hun alibi checken door Rebecca.

Dag 3
Tom McHorse heeft onder andere een groene Ford Econoline dus ga hem interviewen en laat zijn alibi checken. Ga langs bij Astrid Ames om te horen dat Astrid een waardevolle pot aan de pueblo terug wilde geven. Als je dat hebt gedaan, krijg je via de PDA te horen dat je als de donder naar de drankwinkel moet omdat daar een groene Ford Econoline staat. Tom McHorse komt naar buiten en als je in de z'n auto kijkt ontdek je de uit Anna's atelier gestolen spullen. Tom wordt hierop gearresteerd. Interview Tom op het hoofdkwartier en bekijk de spullen.

Als je het hoofdkwartier verlaat hoor je dat de 'chief' je wilt spreken. De opdracht is duidelijk, je moet de Santa Vera pot naar Joe Edeta brengen. Als Joe de pot heeft bekeken, vertelt hij dat deze nep is. De dag is bijna voorbij, je kunt nog even bij Karen Gordon langs, gewoon omdat zij in L.A Law heeft gespeeld.

Dag 4
Het is inmiddels duidelijk dat Sonny's alibi niet klopt. Ga er heen en vraag om opheldering. Je kunt op dit punt van het spel ook meteen een arrestatiebevel voor Sonny Two Feathers aanvragen. Als je in de pueblo aankomt is Sonny niet aanwezig, maar er wordt je verteld dat hij bij Ed Snyder is. Op naar Ed, ook hij is niet aanwezig, maar heeft een telefoonnummer achtergelaten. Het telefoonnummer is van Joe Edeta. Dus ga je naar Joe toe, daar vertelt zijn kleindochter dat Joe vermist wordt. Het laatste wat men van hem zag, was dat hij in een witte auto stapte met een blanke man met een cowboyhoed op. Ga dan naar de Devil's Canyon en bekijk het eindfilmpje.


1997 Victor Nugter


Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves