03-06-2015

 

Technobabylon

 

De cyberpunk point & click-game Technobabylon speelt zich af in het jaar 2087. CEL agenten Charlie Regis en Max Lao doen onderzoek naar de ‘Mindjacker’.

Een persoon die breinen van normale inwoners hackt, ze van hun kennis ontdoet en vervolgens voor dood achterlaat. Latha Sesame lijkt het volgende slachtoffer te worden.

Dr. Regis is een man van de oude stempel, iemand die liefde kende in een wereld buiten de grip van computers, mobieltjes en big brothersysteem Central.

Dit is de wereld van Technobabylon, waar hackers inbreken op computers die zijn aangesloten op informatiejunkies.

 

Dr. Regis was in deze denkbeeldige samenleving ooit een gerenommeerd genetic engineer; een wetenschapper die gewassen onderzoekt en aanpast aan de tijd waarin we leven.

Het enige dat hem verbindt met zijn verleden is een zelfgemaakte boom op een balkon in de stad.

Hier komt Regis om te reflecteren op zijn leven en te ontsnappen aan de waanzin van moderne vergrijpen.

Cybercrime is in 2087 een stap verder ontwikkeld, want als mens en machine zijn verbonden, zijn de gevolgen nog ingrijpender.

CEL speurt in het begin van het verhaal naar een mindhacker: iemand die inbreekt in het nieuwe internet van de tijd: TRANCE.

Met wetware, een theoretische geleider tussen brein en machine, sluiten gebruikers zich aan en verliezen ze zichzelf in de digitale maatschappij van de toekomst.

Daarin zijn ze uiteraard nog kwetsbaarder dan op het internet. Het spel was vier jaar geleden al deels verkrijgbaar als freeware.

 

Hoofdstuk:

  1. Prisoner of Consciousness

  2. Suicide City

  3. Fission

  4. Meeting of Minds

  5. Germination

  6. Crisis of Consciousness

  7. Jahiliyyah

  8. Flesh Drive

  9. Ripper

  10. Runtime

Hoofdstuk 1: Prisoner of Consciousness


De Intro begint met een man die wel of niet denkt met de 'Mindjacker' te praten over plannen van een aantal mysterieuze figuren. En ze hebben zeker kwade plannen. Maar de intro vertelt je niets interessant, alleen dat we de schurken van de Technobabylon meer dan eens zullen ontmoeten.

Apartment: Trance
Je begint met één van de protagonisten genaamd Latha Sesame, surfing in de virtuele wereld van Technobabylon genaamd Trance als haar virtuele alter ego genaamd Mandala. Maar dan wordt de verbinding onderbroken. Ze moet proberen de verbinding te herstellen. Controleer je Trance inventaris in de rechterbenedenhoek en klik op de Trance Exit knop om de Trance te verlaten en in de echte wereld terug te komen.

Je wil je appartement verlaten om contact op te nemen met de gebouwbeheerder. Je drukt op het deurpaneel aan de rechterkant van de deur, maar deze werkt niet. Neem de trofee op de tafel. Schuif het douchegordijn (shower) van de badkamer open en neem de wetware achter het douchegordijn. Wetware is een term afkomstig uit de computerwereld van hardware of software, maar toegepast op biologische levensvormen. In het bijzonder de hersenen.

 

Kijk naar de voedselmachine (food machine) aan de linkerkant. Gebruik in de close-up de wetware in de geheugenkaart gleuf (memory cartridge), om verbinding te maken. Neem de geheugenkaart door op de 'Mem. Eject' knop te klikken. Deze geheugenblok komt in je inventaris 'memory block'. Ga uit de close-up van de voedselmachine. Gebruik de wetware in het deurpaneel (door panel). Je hebt nu toegang tot deze CPU/processor via de Trance Uplink. Open je inventaris en druk op de Trance knop.

 

Open je mailbox - klik op de briefpictogram in je Trance inventaris. Je hebt wat spam in je inbox. De email van EXS PHARMA heeft een verdacht bestand in de bijlage (attachment). Download het naar je hub (klik op de bijlage) en sluit de e-mail. Een hub is net als een switch een apparaat in de infrastructuur van een netwerk. Natuurlijk is dit malware, dus open het niet. Druk rechts op de 'door panel' pictogram en praat met de ridder over alles. Druk links  op de 'food machine' pictogram en praat met Cheffie over alles. Upload de malware in het geheugenblok (klik de 'memory block' in je Trance inventaris op de malware). Verlaat de Trance. Kijk naar de voedselmachine. Plaats de geheugenblok met virus terug in de voedselmachine.

Ga in Trance. Praat opnieuw met Cheffie. Vraag wat voor recepten ze op haar geheugenkaart heeft en de virus wordt actief. Klaag over het eten en vraag over alles. Praat daarna weer met de ridder (klik dus op de 'door panel'). Zeg dat Cheffie geïnfecteerd is met een virus en de ridder schakelt haar uit. Ga uit de Trance.


Cheffie is nu niet meer in de voedselmachine. Plaats de trofee in de recycling - bovenste gedeelte van de voedselmachine.

Gebruik de voedselmachine en druk op de metaal knop 'metal' naast de 3D-printing.

Kies één van de 3 maaltijden (die nu onleesbaar zijn vanwege het virus) en krijg een metalen dienblad en een metalen vork.

Gebruik de metalen vork (fork) op het deurpaneel om kortsluiting te veroorzaken en de deur opent.


Hoofdstuk 2: Suicide City

 

Animus Organics: 20 uur eerder ...
Charlie en je collega, Max Lao staan aan de voorzijde van de Animus Organics gebouw. Central had voorspeld dat de 'Mindjacker' weer zal toeslaan.

Praat regelmatig met Max. Niemand is bij de receptie en je kan de lift niet gebruiken. Probeer de lift (elevator) tweemaal te openen en er valt iemand naar beneden. Controleer het dode lichaam (body) en je neemt zijn sleutelkaart (keycard). Gebruik deze beveiliging sleutelkaart op de lift.

Op de 26e verdieping ligt nog een lijk. Onderzoek het lijk - het is nog warm. Je moet iemand bellen om de deur naar het trappenhuis te openen. Gebruik de actieve computerterminal. Lees de e-mails. Je leest dat de naam van de toezichthouder Atwood, Roy is. Of lees het naambordje tegen de muur aan de rechterzijde (name plate). Gebruik de telefoon en bel Atwood, Roy. Zet hem onder druk om de deurcode te geven - selecteer de juiste gesprekdialogen: 3,3,3. De deurcode is: 6167. Gebruik dan het toetsenbordje (key panel) van de deur en type de code in: 6167. Maar je kunt ook iets verkeerd zeggen en hij zal niet meewerken. Gebruik dan je pistool (Jolt-Gun) op het toetsenbordje. De 'Mindjacker' staat op het dak en schiet op je.

Zeg wat je wilt, maar je kan hem niet tegenhouden. Hij springt van het dak en weet te ontsnappen. De Centrale is niet blij en roept je terug.
 

CEL Headquarters
Terug op het hoofdkantoor praat je met Lao. Vraag haar wat te doen. Ze noemt Giel Van der Waal. Hij is een informant voor CEL. Ga door alle gesprekonderwerpen. Gebruik dan je computerterminal en lees je e-mails. De eerste e-mail van NULL is belangrijk. Download de bijlage. Het wordt toegevoegd in je normale inventaris (data package). Je wil de bijlage alleen openen waar geen camera's zijn. Verlaat je kantoor en verlaat het hoofdkantoor (stap in de lift aan de linkerzijde). Rij naar het balkon.

 

Fulcrum Tower: Balcony

Regis heeft dit gehuurd, voor zijn privacy. Kijk naar de boom en gedenksteen onder de boom.

Het is van je vrouw, Viksha. Kijk hier naar de bijlage (data package) in je inventaris.

Het is niet alleen een e-mail, maar een afperser/chantage. Max komt.

Praat met Max en wacht nog even als Max vast in de auto gaat zitten.

Je gaat dan verder over de chantage. Daarna stap je in je auto.

 

Barber's Gate Station

Op weg naar de informant, Giel Van der Waal, krijg je van de Centrale een andere opdracht.

Een zelfmoordterrorist is in het metrostation en dreigt alles op te blazen, waaronder zichzelf.
Praat met de CEL corpsman. Ga daarna de trap op naar het perron (platform). Praat met de zelfmoordterrorist.

Afhankelijk van je acties en wat je tegen hem zegt kan je hem overtuigen om het op te geven: 1,1,1,1.

Of laat Dr Lao hem neerschieten (het codewoord is Hope). Of laat hem zichzelf opblazen: 3,3,3,3.

Ongeacht wat er gebeurt, de Centrale doodt hem toch later.


Hoofdstuk 3: Fission
 

Elysium Tower: Penthouse Suites
We staan in de lobby voor het appartement 2B van de heer Van der Waal. Klik op het moderne zweefkunstwerk in de lobby (floating sculpture).

Je neemt dan de magnetische spoel (Coil) van het kapotte kunstwerk. Klop op de deur van het appartement, maar niemand reageert.

Gebruik dan je pistool op de deur, open de deur en ga naar binnen. Je kan ook aan Max vragen om de deur voor je te openen.

Of neem contact op met de Centrale die de deur voor je opent. Gebruik/open de 'traveller' in je inventaris en klik op 'Central', om ze te bellen.


In het appartement staat een huishoudster robot (maid). Van der Waal is er niet! Open het keukenkastje (cabinet) onder de voedselmachine en je neemt een tube bakgelei (Cooking Gel) en een mes eruit. Neem de trap (stairs) boven naar de slaapkamer. De slaapkamer ligt vol met lichaamsdelen.  Pak de foto op het nachtkastje, naast het bed. Pak een hand op de vloer, aan de linkerkant van het bed (klik op body parts). Pak de kleerhanger (coat-hanger) op de vloer, aan de voorkant van het bed. Kijk naar het bedieningspaneel aan de linkerzijde van de deur (control pad). Gebruik het en zie een soort garderobe kast uit de vloer omhoog komen. Je neemt er een vishengel uit. Kijk in de jacuzzi. Je ziet het moordwapen op de bodem liggen, maar je kan het niet zo pakken. Probeer het pistool met de vishengel (rod) uit de jacuzzi te hengelen, maar je hebt een goede haak nodig. Combineer de kleerhanger met de vishengel en dan met de magneet (magnetic base). Gebruik dan deze hengel in de jacuzzi, om het pistool eruit te vissen. Onderzoek de foto in je inventaris. Het is een trouwfoto van Van der Waal in Parijs. Open je inventaris, kijk (rechtermuis klik) naar de tube bakgelei (Cooking Gel) en zet de temperatuur op 37 graden Celsius. Combineer dan de gelei met de hand, om een warme hand te krijgen. Ga naar beneden en gebruik de computerterminal. Type het wachtwoord in: de naam van de stad =  paris. Gebruik dan de warme hand op het scherm om  toegang tot de computer te krijgen.

 

Zoek de producent van de robots (synth) genaamd S&S Synthetics en bel de producent (klik op de naam en dan rechtsonder op 'call'). Vraag over alles. Uiteindelijk adviseert hij je om met de huishoudster te praten. Gebruik het mes (knife) op de huishoudster (maid) om de batterij eruit te nemen. Verlaat het appartement. Gebruik in de lobby de batterij (power cell) in de oplader (dock) en krijg een opgeladen batterij. Ga terug in het appartement en plaats de opgeladen batterij in de huishoudster. Praat met de huishoudster over alles, maar je wordt er niet wijzer van. Gebruik daarom de computerterminal en bel weer de fabrikant, S&S Synthetics. Na enige lange uitleg stuurt hij je een CI Splitter. Vraag dan over de CI-Splitter om erachter te komen wat het doet. Gebruik de CI splitter op de drankmachine (barman), dan op de voedselmachine (Cheffie) en dan op de huishoudster. De geheugens zijn nu in de huishoudster. Mix de geheugen van Chef persoonlijkheid met de rol geheugen van de barman. Praat met de nieuwe huishoudster en vraag wat ze zich kan herinneren (remember). Maar haar gedachten zijn in verwarring. Toon het moorwapen (pistol) aan de huishoudster en je komt dingen te weten die eerder gebeurd zijn. Maar op een of andere manier is het niet veel duidelijker geworden, maar nog meer verwarrend. Autopsie? Pathologie? Wie is nu de terrorist?

 

CEL Headquarters: Surgical lab

Na het gesprek met Dr Lao sta je alleen in de autopsiekamer. Verlaat het hoofdkantoor. Rij naar het balkon. Pak de reststukjes (fragments) op de grond. Dan belt de afperser. Leg de geheugenmodule in je inventaris op de zitbank voor de afperser. Hij geeft je een adres en een opdracht om een bom in een appartement te leggen.. Praat met hem over alles. Rij terug naar het hoofdkantoor. Ga naar je kantoor (Regis and Lao's office) en open je bureau lade (Regis's desk). Je neemt de bewijzen uit de lade die je verzamelt had in van Van der Waal's appartement - mes , bakgelei en hand.
Ga naar de autopsiekamer (Surgical lab). Gebruik het mes op het lijk (remains) van de metro bomterrorist om er een explosieve bot uit te snijden (bone). Verlaat het hoofdkantoor en rij naar het appartement. Dit ziet er heel vertrouwd uit. Open je inventaris, kijk (rechtermuis klik) naar de tube bakgelei (Cooking Gel) en zet de temperatuur op 200 graden Celsius. Combineer dan de bakgelei met de explosieve bot. Leg dan de explosieve bot op de plank in de boekenkast, midden in de kamer. Filmpje.

 

Hoofdstuk 4: Meeting of Minds
 

CEL Headquarters
Na de droom belt de afperser opnieuw. Regis traceert de oproep. Het komt van een computerterminal van het farmaceutisch bedrijf Vickerman van Dr Adam Baxter. Charlie spreekt een boodschap in voor Dr Lao. Verlaat het hoofdkantoor om naar Baxter te gaan, maar je wordt aangesproken. Een corpsman heeft je hulp nodig. Loop helemaal naar rechts en ga in de wachtkamer/cel. Praat met Latha over alles. Na het gesprek vertrekt Regis en we spelen als Latha Sesame.


Pak de plastieken blauwe beker op de tafel (cup). Vul het met water uit de waterdispenser, rechts van de deur.

Combineer dan de rest van je wetware (residue), met het water in de beker.
Pak de papieren op de tafel. Neem ook de plastieken laken (sheet) van de jongen, Guy.
Gebruik (klik) het scherm van de grote terminal (screen) en bel de officier van dienst.
Zeg dat je honger hebt en hij geeft je een aantal munten (tokens) voor de voedselmachine.
Gebruik de munten in de voedselmachine om eten en een metalen vork te krijgen.
Gooi wat voedsel (food) op de camera en de bewaker ziet je niet meer.
Combineer de rest van je voedsel met de beker met water en wetware. Klim op de tafel.

Combineer de metalen vork met een stukje van het laken, om een beveiligde handgreep te krijgen.
Gebruik dan de beveiligde vork op de kapotte lamp (broken light) om het nog meer te vernietigen.
Gebruik dan de papieren (paperworks) op de vonken van de kapotte lamp om de papieren in brand te steken.
Spring van de tafel en leg de brandende papieren in de prullenbak.
Gebruik dan de blauwe beker met wetware, water en eten in de brandende prullenbak om het te koken.
Na 80 minuten is je wetware gegroeid. Gebruik de wetware op de grote terminal (screen) om verbinding te maken.

Gebruik nu de Trance knop in je inventaris. Ga door (klik) de informatiewand (infowall). Praat met Jinsil die ook delen van het netwerk hackt. Jinsil legt alles uit. Vraag verder alles en zeker over de jongen in de cel. Verlaat na het gesprek de Trance. Gebruik dan je wetware op de jongen om een verbinding met hem te maken. Ga terug in Trance. Open het USR.GUY bestand om er doorheen te gaan. Praat met de echte jongen (in de muur) en niet de bedrieger. Vraag hem alles en wat hij nodig heeft om uit de muur te komen. Hij wil epinefrine (adrenaline). Neem de virtuele epinefrine  molecuul en verlaat de Trance. Bel dan weer de officier van dienst in de terminal. Vertel hem dat de jongen ziek is en heeft behandeling nodig. De officier, Quince haalt een robot (Drone). Open de robot en steel er een scalpel en een injectorpistool uit. Gebruik de scalpel op de oude voedselmachine, om een optische module en het geheugenblok eruit te nemen. De tafel is vastgeschroefd op de vloer. Gebruik de munten op de onderkant van de tafel (table base) om de schroeven uit de vloer te draaien. Je kan de tafel nu verplaatsen via de 'Pull Table' aan beide uiteinden.


Trek de tafel 2x naar rechts onder de vuile camera. Klim op de tafel en open de camera met de scalpel. Je neemt de lens. Combineer de lens met de optische module (optical module). Combineer de epinefrine molecuul met de geheugenblok van de oude voedselmachine, om het daarin op te slaan. Plaats het geheugenblok en de optische module terug in de voedselmachine. Gooi een munt in de oude voedselmachine en krijg een epinefrine patroon. Combineer de injectorpistool met de epinefrine patroon (cartridge) en gebruik de geladen injectorpistool op de jongen. Ga in de Trance en naar de Hub van Guy. Guy zit nog steeds vast in de muur. Praat met hem. Hij heeft toegang tot een robot 'Utility Drone' die je kan helpen. Ga terug naar je eigen Hub. Gebruik het beveiligingssysteem (security system). Je bestuurt de robot in de autopsiekamer. Rij de robot naar de gang (corridor) en helemaal naar rechts, in de cel, waar Latha zich momenteel bevindt. De robot blijft rond rijden in de cel. Ga uit de Trance. Gebruik de laken op de robot, om hem stil te krijgen. Open dan de robot en je neemt er de lasersnijder (cutter) uit. Verplaats de tafel helemaal naar links onder het ventilatierooster (air vent). Klim op de tafel. Gebruik de lasersnijder op het rooster en je bent vrij.

 

Hoofdstuk 5 : Germination
 

Vickerman Pharmaceutical

Dr Vargas en zijn dochter Galatea komen binnen en hij vertelt over zichzelf, Central, Regis en Baxter. We spelen als Dr Lao. Gebruik haar computerterminal en lees de T-mail van Vargas, Galatea. Download de bijlage. Verlaat het kantoor en rij naar de Crime Scene in het farmaceutisch bedrijf, Vickerman. Praat met Dr Chigwa over alles. Ze geeft je een DNA sampler. Hierin kan je DNA monsters opslaan. Je moet de juiste plant vinden. Deze plant is willekeurig, luister dus goed naar de beschrijving van Dr Chigwa. Gebruik de DNA sampler op de planten in deze koepel met Dr Chigwa, om er een DNA monster van te nemen: 'blue plants' en de 'yellow epigal plants'. Gebruik dan de DNA sampler met de DNA monsters in de DNA Sequencer, om ze te analyseren. Is de juiste plant niet in deze koepel, ga je links naar de productie lab, want hierin zijn nog drie andere planten: 'red plants'- 'blue vines' en 'yello blooms'. In mijn spel was de juiste plant de 'blue vines'. De juiste plant heeft verborgen data.


Ga links in de productie lab. Praat met Niester. Hij is zo te zien ergens mee besmet! Ga links naar de zaadbank (seed bank). Onderzoek het lichaam. Het is Dr. Baxter. Ga terug naar het lab. Probeer achter in het lab de luchtsluis (airlock) in te gaan. Je hebt geen geldige machtiging. Gebruik daarom je wetware op de luchtsluis om een nieuw gebruikersprofiel te creëren. Ga dan in de luchtsluis. Controleer het EHBO kastje (first aid kit) tegen de muur en je pakt de injectorpistool. Neem de 'Hydroxypyruvate isomerase' patroon (enzym geneesmiddel), om het injectorpistool ermee te laden. Ga terug naar Niester in het lab. Gebruik de geladen injectorpistool op Niester om hem te genezen. Je kan nu met hem fatsoenlijk praten. Hij heeft een DNA monster ontdekt van de 'Acoraceae Brasiliera'. Ga terug naar de zaadbank. Gebruik de zaadbank console en zoek naar 'Acoraceae Brasiliera' in de zaadbank databank - 4de vakje. Druk erop en de railrobot (rail drone) neemt het DNA monster. Gebruik dan je DNA Sampler op de railrobot, om er een DNA monster van te nemen. Gebruik nogmaals de zaadbank console en zoek naar de 'Xenosporans Tizardi' (laatste vakje). Dit is nuttig voor later. Neem het monster uit de railrobot (niet met je DNA Sampler). Lao pakt dan de 'growth matrix' (alien specimen).

Ga naar het lab en naar de luchtsluis. Ga door de linker deur naar de groeikassen, 'growth lab'. Klik links op de pijpleidingen (pipes) en ze breken. Ga terug naar Niester en vertel hem over de kapotte pijpleidingen. Hij pakt zijn gereedschapskist en gaat naar de kapotte pijpleidingen om ze te repareren. Volg hem naar de groeikas en klim de ladder naar beneden. Kijk naar de paarse planten in de linkse groeikas. Neem een ​​DNA monster van deze paarse plant. Leg de 'growth matrix' in de rechtse lege groeikas cilinder. Klim de ladder omhoog en dan weer naar beneden. Het monster is gegroeid en je kan dan een DNA monster van de buitenaardse schimmel nemen (xenofungus). Klim de ladder op en leg de DNA Sampler met de drie DNA monsters in de gereedschapkist (toolbox) van Niester. Max is niet toegestaan ​​om een DNA monster van de paarse plant de 'Orchidaceae isotria' mee te nemen, omdat dat in strijd is met commerciële copyright, maar Niester wel. Ga naar Niester in het lab. Neem dan de DNA Sampler terug uit Niester's gereedschapkist. Ga naar de koepel (dome). Gebruik de DNA Sampler in de DNA Sequencer om de drie DNA monsters te analyseren.
Het werkt. Je hoort wat Regis niet zo langgeleden opgenomen heeft.

 

Hoofdstuk 6: Crisis of Consciousness
 

Robot Factory

We ontvangen weer instructies van de 'Mindjacker'. Maar natuurlijk is hij ook bezig met zijn eigen plannen. Charlie is in een kantoor van een vreemd fabrieksgebouw en iemand gooit een fles naar binnen. Neem de thermos fles (termal bottle) en lees de tekst 'drink me' erop. Drink dus maar uit de fles en je heb je een wetware verbinding met iemand die je helpt. De persoon zegt dat je een riool uitgang moet vinden voordat de SWAT team je vindt. Open rechts een dossierlade (filing cabinet) en je neemt er een ​​aansteker uit. Onderzoek de onderhoudrobot (Maintenance Drone) en je neemt een verfpatroon (Paint Cartridge). Gebruik de computerterminal. Druk op de 'power' knop om de computer aan te zetten. Druk dan op de andere 'power' knop linksboven op het scherm. Schuif alle knoppen naar rechts en link deze aan Regis door op 'Link to external device' te klikken. Voorzie dan de hele fabriek van stroom door op de andere knop te klikken, 'powerup sequence'. Lees ook de e-mails, met name de e-mail van Randall, J. Hij heeft iets in opbergkastje 6 (locker) verborgen met de toegangscode 381. Verlaat het kantoor.

 

Het SWAT Team is al hier. Ga terug naar het kantoor (office). Gebruik de verfpatroon op het brandblusser kastje (fire control), om de verfpatroon te verwisselen met de brandblusser. Gebruik de aansteker onder de rookmelder (smoke detector) op het plafond om de brandalarm te starten. De gecamoufleerde SWAT agenten blussen met rode verf. Zo zijn ze makkelijker te herkennen. Verlaat het kantoor. Zie nu in de gang een rode SWAT agent (Crisis Agent) op en neer lopen. Gebruik je pistool (Jolt-Gun) op de agent. Doorzoek de neergeschoten agent en je neemt zijn machinegeweer (SMG). Maar helaas kan je het wapen niet gebruiken omdat het een persoonlijke code heeft. Maar gebruik het dan maar op de kratten (crates) om ze te openen en neem dan het verpakkingsmateriaal uit de krat. Ga naar de kleedkamer (locker room). Open het opbergkastje aan de rechterkant door de toegangcode in te voeren, 381. Je neemt er een fles sterke oude whisky uit en een potje poetsmiddel. Zie een gigantische scheur in de vloer. Leg een deel van het verpakkingsmateriaal (packing material) in de afvoer (drain) aan de linkerkant van de kleedkamer en zet de douches aan (showers). Het water stroomt naar de scheur in de vloer en het druppelt een verdieping lager waar een agent staat. Gebruik je 'traveller' in je inventaris en activeer de fabriekenergie ''activate factory power'. De gigantische laser dood de gewapende agent die in het water staat. Verlaat de kleedkamer en ga naar het trappenhuis aan de rechterkant (stairway).
 

Je ziet dat je in een fabriek bent die robots (Drone) fabriceert. Zie op de onderverdieping een SWAT agent staan. Combineer de whisky fles met het verpakkingsmateriaal en steek de lont in de whisky fles aan met je aansteker. Gooi de brandende whisky fles op de agent op de onderverdieping. Ga de trap af naar de eerste verdieping (lower level). Ga links naar de laserkamer (optics lab). Gebruik het bedieningsbord van de grote laser (industrial laser). Zet de kracht van de laser op maximaal (danger - unsafe). Ga door de deur aan de linkerkant. Ga verder door de volgende deur. Je komt in de productieafdeling met een lopende band (production line) en zie een Agent aan de overkant. Wacht tot er 2 bij elkaar staande grote robotonderdelen op de lopende band passeren en verberg je er dan achter zodat je ongemerkt naar de andere kant kan lopen. Gebruik daar de bedieningspanelen en ontgrendel (unlock) de robotarm in de kelder. Gebruik ook de schakelaar (switch) op het bord op de achtergrond om de richting van de lopende band te keren. Wacht weer voor een paar grote onderdelen en loop ongemerkt terug naar de andere kant.

 

Loop terug naar het trappenhuis. Ga de andere trap af naar de begane grond (factory floor). Je komt in een kelder met een grote robotarm. De deur naar het riool is gesloten (sewers). Klik op de oude stilstaande lopende band met robots en krijg een metalen schijf. Combineer de metalen schijf (disk) met je poetsmiddel (polish), om een glimmende schijf te krijgen. Plaats de glanzende schijf op de robotarm, om het als een spiegel te gebruiken. Gebruik nu het bedieningspaneel en draai de robotarm een slag - klik 1x op 'Rot. Z-'. Nu je alles ingesteld hebt voor de grote laser gebruik dan je 'traveller' en schakel de laser weer in, ''activate factory power'. Ga dan door de geopende deur naar het riool. Max wacht op je in het riool. Een stem in je hoofd zegt dat je haar moet opzoeken in 1181 Shenley Boulevard, Southeast Network

 

Hoofdstuk 7: Jahiliyyah

 

24 jaar eerder ...
Als Viksha (Dr Vicky Perera) praat met Charlie, Dr Baxter, Dr Chigwa en Dr Jeona.
Dr Baxter is gestrest dat er iets mis is gegaan met zijn project. Dr Vargas verschijnt.

Hij wil de toekomst en het verleden veranderen.

 

Newton
Latha is weer in de straten van Newton. Ze is hier omdat Jinsil over de Trance kamer (Trance Den) vertelde.

Op de hoek van de straat is de Trance kamer. Praat met de uitsmijter (bouncer) en vraag hoe je binnen kan komen.

De watervoorziening van de Trance kamer is afgesloten. Als je die in de riolen weer kan inschakelen mag je binnen. Controleer de auto. Als je te dichtbij komt gaat de autoalarm af. Gebruik daarom je wetware op de auto om het te hacken. Zet de versnelling in zijn 1 (gear), stel een snelheid in (speed) en ontgrendel de handrem (brake). De auto rijdt tegen de muur. Pak uit het autowrak een koevoet (crowbar). Open de riool putdeksel (manhole) in de straat en klim naar beneden. Gebruik je koevoet op de bedekking (cover) van het paneel om de terminal te openen. Gebruik je wetware op de terminal (utility control) en zet het water van 871 op aan. Lees ook de gevarenlijst (hazard list). Je downloadt de 3 chemische stoffen die in het water in Newton zitten (substance index). Nu kan je terug naar boven klimmen en langs de uitsmijter de Trance kamer ingaan. Of je kan de koevoet hier op de krat gebruiken en door de ventilatieschacht (shaft) kruipen, om in de Trance kamer te komen.
 

Trance Den
Controleer het trance meisje liggend op de sofa. Controleer dan de sofa, om haar krediet chip te nemen. Zie ook een man in de stoel. Gebruik de koevoet op de pijpleiding aan de linkerkant, om het te breken. Gebruik de koevoet op de computerterminal en gebruik dan de computerterminal. Zie de wetware lijst. Gebruik je eigen wetware op de computerterminal om ze te verbinden. Ga in de Trance.


Ga achter op de dansvloer via het trapje (pit) beneden naar de bar. Praat met Jinsil. Ze wil een veilige server. Je moet de andere gebruikers uit deze server verwijderen. Praat met CaptainCheese969. Zeg dat een grote man haar geld gestolen heeft. Ze verlaat de bar en de server. Praat met de barman. Ga terug boven naar de dansvloer. Praat met Gandarf, het zwevende hoofd. Mandala vertelt over het vuile water en hij verlaat ook de server. Ga in de speelkamer (game room) en speel het 'GravBall' spel. Domino, de beste speler op deze server wint opnieuw. Je kan met de verliezer, El Mustardo praten om wat hints te krijgen. Praat dan met Domino en start het spel. Klik op de linkse en rechtse muisknop, om tegen de bal te slaan. Je hebt geen kans om te winnen. Domino is ook de man die in de stoel in de Trance kamer zit (Den). Ga na het spel uit de Trance.

 

Verlaat de Trance kamer. Praat op straat met de prediker (preacher) over alles. Hij is een drugsdealer (dialoogvenster zes keer optie 1). Stop met praten en koop een flesje 'Narquine' met de gestolen Credit Chip. Ga terug naar de Trance kamer. Combineer het flesje 'Narquine' met de injectorpistool, om het te laden. Gebruik het geladen injectorpistool op Domino, de man in de stoel. Ga in de Trance. Speel weer het 'GravBall' spel in de speelkamer. Je wint nu van de duizelige Domino. Ga naar de bar. Geef de chemische stoffen (substance index) uit het riool aan de barman. Praat dan met de barman en bestel het zwavelzuur drankje uit de lijst (sulfuric acid). Ga naar de speelkamer en speel het 'Get nuked' spel. Giet in het 'Get nuked' spel de zwavelzuur over de metalen plaat (steel panel) op de rotssteen om de bediening van het spel bloot te leggen. Gebruik het paneel. Zet de 'God Mode' op uit (off) en start het spel weer 'launch'. Je wordt verbroken. Verlaat de Trance kamer.


Vernietig de antenne naast de uitsmijter met je koevoet. Nu zijn er geen buitenlandse verbindingen meer. De uitsmijter laat je niet meer binnen. Klim beneden naar het riool en kruip door de ventilatieschacht naar de kamer (gebruik dus eerst de koevoet op de krat als je dat nog niet gedaan hebt). Ga in de Trance kamer weer in Trance. De dansende gebruikers zijn nu losgekoppeld van de server. Ga naar de bar. We zijn alleen met Jinsil op de server. Praat met Jinsil. Filmpje! We spelen weer als Dr Viksha Regis. Praat met Dr. Varagas die in de scanner ligt.

 

Hoofdstuk 8: Flesh Drive
 

Flesh - 1181 Shenley Conduit
We komen op een begrafenis feest voor Central. Alle samenzweerders om Central te sluiten zijn verzameld in het restaurant. Praat met iedereen: Nina Feona, Stepford, Ran Shou-man, raadslid Deane en Imogen. Praat dan met de ober (waiter). De ober ziet er vreemd uit en er gebeuren vreemde dingen. Zie een explosie. De mooie beroemde Imogen is vermoord. Wie kan dit gedaan hebben? Regis zal het onderzoeken en heeft de lijst van de 4 verdachten in haar inventaris (investigation). Ga de trap af en ga naar het toilet (bathroom) aan de linkerzijde. Open het kastje onder de 'error' spiegel en je pakt de fles ​​wc-reiniger. Gebruik een van de toilethokjes en krijg tissue papier. Open rechts het ventilatierooster (vent) en kruip in de ventilatieschacht. Kwam de explosie uit deze schacht? Zie links het ventilatierooster (vent cover) van de andere kamer. Er zit bloed op.
Gebruik je tissue papier erop, om het DNA van de verdachte te krijgen. Ga terug naar het toilet en verlaat het toilet.


Ga naar de keuken aan de rechterzijde (kitchen). Probeer met de bewaker in de keuken te praten. Deze robot bewaker werkt niet en staat stil. Praat met de kok (chef) over alles en zijn specialiteit, het menselijk lichaam. Kijk daarna naar de lichamen aan de haken in de achtergrond. Regis ziet het lichaam van de echte ober, Henry. Wie doodde de ober hier in de keuken! Kijk links naar de groeikamer. Zuiver het huidige project door op de 'purge' knop te drukken. Ga uit de close-up. Gebruik de tissue met de verdachte DNA op de groeikamer om het DNA te onderzoeken. De XY chromosomen in het DNA van de verdachte betekenen dat de moordenaar een man moet zijn, zodat Nina Jeong van de lijst van verdachten kan. Verlaat de keuken en ga boven naar de verdachten in het restaurant.

Praat met Stepford. Hij produceert niet alleen 'Synths' robots, maar is er zelf ook een. Vraag over de niet werkende bewaker in de keuken (je moet deze bewaker in de keuken gezien hebben, anders kan je deze vraag niet stellen). Hij wil deze bewaker zien, dus loop naar de keuken en hij loopt met je mee. Stepford stopt ook met werken. Gebruik de CI-splitter op Stepford om zijn hersens data te downloaden. Verlaat de keuken. Gebruik de CI splitter met Stepford's hersenen op de bewaker voor de trap, om ze in hem te uploaden. Klik dan op al zijn paarse hersenen delen. In zijn nieuwe lichaam legt Stepford uit dat door een hoog magnetisch veld geen 'Synth' robots in de keuken kunnen komen. Daarom kan Stepford de moordenaar niet zijn, en we hebben een verdachte minder. Ga terug naar de keuken.

 

Kijk naar de werktafel (counter) en Regis neemt een botzaag en een lege pot. Gebruik de botzaag (bonesaw) op een lijk aan de haak op de achtergrond, om er stukje vlees vanaf te zagen. Combineer het stukje vlees (meat) met de lege pot (jar), om het vlees erin te leggen en als aas te gebruiken. Verlaat de keuken. Gebruik de pot met aas in de beschadigde visaquarium (fish tank) om een gloeivis te vangen. Ga naar het toilet en in de ventilatieschacht. Zet de pot met de gloeivis op de grond. Nu je licht hebt van de gloeivis in de pot zie je meer in de duisternis (darkness). Onderzoek de rugzak (bag) en je neemt er een briefje van de bomlegger uit. Lees het briefje (note). Wie is deze GBUW? Ga boven naar het restaurant. Praat met Ran Shou-Man. Toon hem het briefje (note). Hij kan niet eens Engels lezen of schrijven, dus hij kan ook van de verdachtenlijst. Raadslid Deane wil met je privé spreken in het toilet. Zijn assistent heeft de bomlegger gehuurd, op zijn verzoek, maar hij had daar een reden voor. Nadat hij bekend heeft, vertel je dit aan de anderen. Doe je wat hij zei en verlink je Ran Shou-Man of zeg je de waarheid dat raadslid Deane het gedaan heeft? Beide beslissingen zal eindigen voor de verdachte. Daarna zijn we weer 20 jaar eerder. Viksha en Charlie hebben veel te bespreken.

 

Hoofdstuk 9: Ripper
 

XANADU Air Freight: NW Core
En we spelen weer als Latha. Ze is op de luchthaven, Xanadu. Vernietig de airconditioning (aircon) op de grond met de koevoet. Zie een mok (mug) achter het venster. Gebruik het kalmeermiddel die je nog in je injectorpistool hebt in de mok. De Crisis agent valt snel in slaap. Ga dan naar binnen. Gebruik in de receptie je wetware op de slapende agent om toegang tot zijn hub te krijgen. Ga in Trance. Praat met de Crisis Agent, Cobalt. Breng hem naar een van de locaties en hij zal je alles vertellen in zijn droomachtige toestand. Ga dus eerst naar de treinlocatie (train). Ga daarna terug in Trance, praat weer met Cobalt en ga naar de strand locatie (beach). Noteer in de strand locatie de deurcode: 4 4 1 3 8. Open dan de deur in de receptie met de deurcode: 4 4 1 3 8 en ga naar de hangar.

Zie de grote krat A-121 in de luchtvracht hangar. Hierin kan je je verstoppen om in het luchtschip (airship) te komen, maar door je extra gewicht is de krat dan te zwaar. Kijk naar het beeldscherm (screen) aan de rechterkant. Het toont 51kg. Ga dan op de vloerweegschaal staan (voor het scherm) en het toont dan 96kg. Latha's gewicht is dus 45kg. Ga terug naar de receptie. Gebruik de computerterminal op het bureau. Zoek naar de vracht met het nummer A-121 in de lijst aan de linkerkant. Deze vracht weegt 30 kg. Latha weegt 45kg, dus schuif onder de knop naar 75kg, zodat de A-121 krat nu dit gewicht heeft. We moeten ook de inhoud van de krat invoeren. Selecteer 'Transplant Material (human) en sluit de computer (klik niet op de Revert-knop). Ga naar de hangar en verstop je in de krat. Je wordt getransporteerd, maar je komt op een bekende plek.


Klik in je oude appartement op alles wat in de kamer voorkomt tot alles statische is (klik op alle hotspots, zodat ze statische 'zwart' worden).

Kreisel, de Mindjacker en Galatea spelen wat met je hersenen. Latha is nu opgesloten en we zijn dan terug met Charlie op de luchthaven.

 

Ga naar binnen en ga naar de hangar. Loop naar buiten en je kan in het luchtschip (aerostat), want niemand houdt je tegen. In de laadruimte (cargo) van het luchtschip is een bewaker. Ga achter de kratten staan en wacht tot de agent helemaal naar rechts loopt. Klik dan op het bedieningsbord (console) om de vloer laadklep te openen en de agent valt er door. Ga door de deur aan de linkerzijde. Pak in de gang de bril op de krat (goggles). Het is een thermische vizier bril (thermal visor). Controleer de kluisjes (lockers) aan de rechterkant van de grote ladder en krijg een boutpistool (Bolt Gun). Kijk door het deurraampje van de ziekenboeg (sickbay). Ga terug naar de laadruimte van het luchtschip. Gebruik je thermische vizier bril (warmte bril) en je ziet dat er een bewaker bij de muur van de ziekenboeg staat. Schiet hem in de rug met je boutpistool. Ga nu in de ziekenboeg.

 

Galatea verdoofd je. Kreisel komt binnen en gedraagt ​​zich alsof hij Baxter is. Dan komt ook Lao. Na Kreisel ook op de grond ligt speel je verder als Dr Lao. Ga in de ziekenboeg en zie Galatea ontsnappen. Gebruik je wetware op de terminal in de ziekenboeg en praat met Dr Baxter. Verlaat de terminal. Gebruik je geladen injectorpistool op Regis, om hem wakker te maken. Ga in de ziekenboeg en praat met Regis over alles en vooral over Chantelle. Regis geeft Lao de CI-splitter. Als je vraagt op hij iets nuttigs gevonden heeft, geeft hij je een kabel, scalpel en de thermische vizier bril. Gebruik je wetware op het lichaam van de dode bewaker, om een verbinding te maken. Je hebt nu toegang in hun interne communicatiesysteem. Verlaat de ziekenboeg.

 

Gebruik in de gang de wetware op de gele terminal aan de linkerzijde. Lees de mails om een ​​aantal aanwijzingen over de bedrading van het luchtschip te krijgen. Ze lopen door de gang (hallway) en komen samen in een aantal knooppunten. Gebruik je thermische vizier bril om de 4 knooppunten te zien. Klik op elk verbinding knooppunt (junction), om ze te openen en te bewerken. Ga daarna naar de laadruimte. Neem wat AP munitie uit de nieuwe krat in het midden van de laadruimte. Open nu het luik (hatch) om naar buiten te kijken. Gooi de AP munitie in de straalmotor (engine). De straalmotor stopt. Je kan proberen om boven aan de pijpleiding (pipe) te gaan hangen maar dat is te gevaarlijk. Gebruik daarom de kabel (cable) op de pijpleiding om je te beveiligen. Ga dan aan de pijp hangen en ga rechts naar het venster onder een andere Crisis Agent.
Omdat je de bewaker in de ziekenboeg gehackt hebt, gebruik je de 'traveller' om contact op te nemen met deze crisis Agent (cobalt 3). Stuur hem naar de bakboordzijde van het luchtschip (port). Open het luik en ga terug in het luchtschip.

 

Hier is weer een bewaker. Hij zal je neerschieten als hij je ontdekt. Je kan hem stoppen met een juiste stem commando. Gebruik de scalpel op de lap (patch) op de helium tank links van Dr. Lao om de hele kamer te vullen met helium. Gebruik dan je 'traveller', neem contact met de bewaker (cobalt3) en stuur hem weer naar bakboord (port). De bewaker wordt neergeschoten. Probeer nu rechts de deur te openen, maar die is gesloten. Open het vloerluik (hatch) aan de linkerzijde en klim de ladder af naar beneden. Gebruik de CI-Splitter op Chantelle om al haar 'brainchips ' te downloaden. Klim terug naar boven. Gebruik de CI-splitter op het geschuttorentje (turret). Klik op de persoonlijkheid van 'Chef' en het geheugen (memory) van de 'Maid', om het in zijn hersenen in te voeren. Geef dan de AP munitie aan het geschuttorentje. Praat met het geschuttorentje en zeg dat hij de deur moet openen. Hij schiet een gat in de deur. En daar hebben we de 2 daders onder schot.

 

Regis vertelt waarom hij op weg is naar de Fulcrum Tower als Latha wakker wordt en een pistool op hem richt. Probeer je eruit te praten, maar er gebeurt iets. Ga weer als Max naar beneden en ga in de ziekenboeg om te zien wat er gebeurd is. Latha heeft Regis neergeschoten met zijn eigen persoonlijke wapen. Dr Lao kan dit niet geloven en scant beiden. Ze ontdekt dan dat het meisje maar de helft van Regis genomen heeft. Het genoom is de complete genetische samenstelling van een organisme, cel of virus.

 

Hoofdstuk 10: Runtime
 

20 jaar terug in het verleden

Baxter is teleurgesteld dat hij niet mag experimenteren met Viksha en Charlie's embryo's en wurgt daarom Viksha.

We weten nu wat er toen gebeurde, maar we richten ons op wat er gebeurde met Regis, Lao en Latha in die toekomst.
 

Aerostat
We zijn nu in het bovengedeelte van het luchtschip.

Ga alle drie door het open luik (hatch) en ontmoet Galatea, Dr Vargas en Kreisel.

Galatea en de Mindjacker ontsnappen en Dr Vargas legt wat dingen uit.

Vooral de sprong terug in de tijd naar Nina en Vargas verklaart veel.

We moeten samenwerken om Galatea te stoppen.

Na het filmpje staan we in de Fulcrum Tower.

 

Fulcrum Tower: Central Core

Je kan nu van karakter switchen, door op hun afbeelding in de inventaris te klikken. We zijn in de centrale. Switch naar Latha. Gebruik het bedieningsbord (console) aan de linkerkant. Dit blaast de ballon aan de kabel op met een antenne eraan zodat Nina Jeoung en haar hacker bemanning nu verbinding hebben met de centrale. Ga door de open deur in het midden van de Central. Beneden sta je in het hart van de processor (core). Kijk naar de neurale processors van Central. Ga op de interface stoel zitten (chair). Latha komt in het hart van Central. Jinsil is ook hier. Je kan nu boos op haar zijn of aardig. Als je aardig bent blijft ze hier, maak je ze boos verdwijnt ze. Ze wil dat je de 'array' zender in de server kamer  activeert. Ga een verdieping hoger door op de 'data shunt' te gaan staan.

 

Gebruik het Central scherm. Vraag Central over alles en of ze kan helpen om ​​Galatea te stoppen. Central wil meer kracht in zijn systeem van de turbine kamer om de beveiligingsdeuren te kraken. Klik op verbinding (connection) met de visuele systemen aan de linkerkant. Kijk in de grote camera en zie de Mindjacker (Kreisel, bewapend en verstopt achter een kist. Druk op de knop (call) aan de rechterzijde, zodat de onderhoudrobot (service drone) uit de ventilatieschacht komt (conduits). Rij de onderhoudsrobot naar de deuropening op de achtergrond en parkeer hem daar. Switch dan naar Dr Lao. Gebruik de lift (elevator) aan de rechterzijde en ga één verdieping omhoog.

 

Onderzoek het lichaam van de bewaker op de loopbrug en je neemt een granaat. Ga links door de deur naar de turbine kamer. Kreisel schiet op je, maar hij richt slecht en heeft maar weinig kogels. Switch naar Dr Regis. Doorzoek het lichaam bij de lift (lift moet boven staan) en neem de moersleutel (wrench). Druk nu op de liftknop, om de lift te roepen. Ga een verdieping hoger. Neem ook een granaat van het lichaam op de loopbrug als je wil en ga naar de turbine kamer. Plaats (Regis) de granaat (grenade) op de onderhoudsrobot (zorg dus dat die dichtbij de deuropening staat).

 

Switch dan terug naar Latha in de 'Camera Feed' kamer. Je hebt nu de keuze om  Kreisel te doden of hem te verwonden en te arresteren. Let op dat de granaat na 50 seconden ontploft. Om Kreisel te doden rij je de onderhoudsrobot gewapend met de granaat terug in de ventilatieschacht (conduits) waaruit hij kwam. Hij verschijnt weer een verdieping lager. Rij niet over de draaiende turbine. Druk op de Turbine 2: Pwr knop, om de turbine even uit te schakelen. Rij dan snel over de gestopte turbine. Manoeuvreer de robot dan onder Kreisel, de granaat ontploft en hij is uitgeschakeld. Als je over de turbine bent wacht dan tot de granaat ontploffing ongeveer op 4 seconde staat en rij dan verder zodat de granaat onder Kreise ontploft. Ben je te laat of te vroeg en de granaat ontploft niet onder Kreise, rij dan de robot terug naar waar Regis en Max staan. Als het goed is heeft Max nog haar granaat in haar inventaris (als Regis eerst de granaat gebruikt heeft). Max zet dan een nieuwe granaat op de robot en probeer het dan opnieuw. Je kan altijd een nieuwe granaat pakken van de dode bewaker op de loopbrug.

 

Als je hem wil laten leven moet je de onderhoudsrobot op de kleine liftplatforms rijden in het midden van de kamer.

Nummer de liftplatforms van links naar rechts: 1- 2- 3. Klik op de pijltjes om de robot op de liften te verplaatsen:

 

Rij de robot op lift 3. Ga omhoog met lift 3 en rij links op lift 2.

Ga omhoog met lift 2 en verlaag lift 3.

Rij terug naar rechts, op lift 3.

Ga omhoog met lift 3 en verlaag lift 2.

Rij naar links op lift 2.

Ga omhoog met lift 2 en rij links op lift 1.

 

De granaat op de robot ontploft en het licht valt uit. Regis arresteert dan de 'mindjacker'. Hij is nog in leven. Nu moeten we Central kracht geven om het beveiligingssysteem van de controle deur uit te schakelen anders zal Nina Jeoung en haar hackers de deur kraken en Central uitschakelen. De hoofddeur van de controle kamer heeft 3 systeemsloten. Switch naar Latha en ga uit de camera (rechtsboven). Ga door de 'data shunt'. Ga in de kamer met het Central scherm op de 'data shunt' staan om een verdieping hoger te gaan. Klik op de grote metalen deur om het open te houden. Dit opent een systeemslot van de 3 sloten op de hoofddeur op de bovenste verdieping. Switch naar Lao. Loop naar de lift en ga naar beneden. Ga onder de Centrale naar de neurale processor kamer met de stoel. Switch naar Regis. Gebruik links het bedieningssysteem (control systems) en schakel de codeerfunctie van de deur van de controle kamer uit, door op Central te klikken. Het tweede systeemslot is nu open.

 

Loop naar de lift. Save het spel. Zet de snelheid van het spel op laag, om dadelijk de lift beter op tijd te laten stoppen. Druk op de knop om de lift te roepen en ga een verdieping hoger naar de bovenste verdieping. Als je onderweg dicht bij de open blauwe stroomgeleider aan de rechterkant van de lift bent, gebruik dan de moersleutel in het wiel van de lift om de lift te stoppen (klik op de moersleutel 'wrench' in je inventaris). Klik dan op de stroomgeleider (power conduit). Switch naar Lao en klik daar ook in de neurale processor kamer op de  stroomgeleider en nu zijn alle systeemsloten van de controle kamer ontgrendeld. Switch naar Regis en ga verder omhoog met de lift naar de bovenste verdieping (neem dus eerst de moersleutel uit de wiellift). Breng Dr Lao ook naar deze verdieping.

 

Open de deur van de controle kamer. Galatea zal zich overgeven. Mandala opent de laatste deur voor haar. Praat weer met de geest van Dr. Adam Baxter. Nadat je klaar bent zit je opgesloten en je kan zelfs niet uit de Trance. Switch naar Regis. Hij is in de server kamer waar de geheugenmodule is die ooit in Van der Waal's koelkast lag, veel gegevens upload direct in Latha hersenen. Maar van Lao mag je niets doen. Gebruik daarom je pistool op haar, om haar te verdoven. Ga na het filmpje terug naar de server kamer (cortex processor). Open het luik in de server kamer en klik op de schakelaar. Zie het lange eindfilmpje.
 

Einde

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

www.000webhost.com