DE SCHAT VAN HET DRONKEN EILAND
The Treasure of Drunk Island

Het Verhaal:

Je bent William "Willy" Alexander. Al vanaf Willy een kind was was hij enthousiast om het avontuur te vinden. Maar er gebeurde niets interessants, hij werd volwassen en ging voor een groot bedrijf werken waar hij ook niets opwindings kon vinden.

Het begint wanneer je wegens bezuinigingen op de begroting wordt ontslagen. Wanneer je je bureau leeghaalt vindt je een aanwijzing die je naar een schatkaart leidt die in de bouwconstructie wordt verborgen.

Plotseling bevindt je je in het avontuur van je leven!

In dit spel geef je maar 2 opdrachten, met het handje pak en gebruik je voorwerpen. Met de lippen praat je met de figuren. Met de S toets save je het spel en met de L toets laad je het spel. Met F2 start je het spel opnieuw, C toets kan je scènes overslaan en met ALT+F4 het spel beëindigen. Een rood pijtje aan de zijkant van het scherm geeft  aan dat je daar naar een volgende scherm kan gaan. Pak alles wat je kan en praat met iedereen. Je ziet geen tekst in het scherm als je iets pakt alleen als je erop klikt in je inventaris.

Hoofdstuk 1:

Hoofdstuk 2:

Hoofdstuk 3: Finale

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/
Henk

www.000webhost.com