Oplossing Synnergist


Vergeet niet alles te onderzoeken (ook de spullen in je inventaris) en uitvoerig te babbelen met alle personen op locatie. Deze oplossing geldt alleen indien je nauwgezet de volgorde en aanwijzingen aanhoudt. Doe je dingen anders dan kan het verhaal zich anders ontwikkelen.

Hoofdstuk 1.

New Arhus Chronicle

Klik in je menu op de portefeuille en je krijgt er 2 items bij: rijbewijs en geld. In het kantoor van de hoofdredacteur pak je de briefopener. Bij de receptie haal je de darts uit het dartbord (waarmee je even kunt darten), van het bureau pak je de pen en blocnote, uit de lade haal je het plakband. Bij Doug lees je de bestanden in de archiefkast.

Ambrose foundation

Bij de receptie maak je de kartonnen doos open met de briefopener en pak je de voedselbon. Sluit de doos en plak hem dicht met plakband. Praat met de receptioniste en blijf aandringen. Interview Ambrose en onderzoek daarna het e.e.a.

Tim's appartement

Buiten maak je kennis met Steve en een dealer. Open de deur met je sleutels en ga naar binnen. Pak de oproeper (pager), uit de lades pak je de plastic zak.

Revolving restaurant

Open middelste glazen deur, ga restaurant binnen en onderzoek het e.e.a. Stop het rijbewijs in de sleuf van de computer bij de lift en lees de teksten. Je hebt te weinig krediet.

New Arhus Chronicle

Gebruik het antwoordapparaat = locatie Heisenberg park.

Heisenberg park

Bekijk het lijk = filmpje en praat daarna met de man in de bosjes. Je krijgt Nick's portefeuille en onderzoekt deze = luciferboekje, blue dust pakje, fbi-badge. Onderzoek nu de 3 items = locatie Last Chance Bar.

Last Chance Bar

Om voorbij de deur beneden te geraken heb je een wachtwoord nodig. Praat met de uitsmijter en de landloper, geef de landloper de voedselbon en terug naar de uitsmijter voor het juiste wachtwoord. Geef de uitsmijter daarna wat geld en je bent binnen. Ga de uitdaging aan met de dartspeler en kies voor je lucky darts wat eindigt met een k.o. voor de dartspeler. Maak geen afspraak waarbij Jessica buiten op je zal wachten! Hoor daarna iedereen uit voor meer informatie, kijk even t.v. en zorg dat je een ongeopende fles bier krijgt. Verlaat de bar.

Hoofdstuk 2.

Jessica

Begin met Jessica uitgebreid uit te horen en vlucht daarna meteen: climb out window.

Police departement

Vertel de sergeant dat je Barbarelli kent, ga naar Barbarelli's kantoor. Bekijk de fax in de faxmachine = locatie murder scene. Op de grond bij de prullenbak ligt verscheurd papier. Repareer deze met het plakband en lees het bericht.

Murder scene

Toon Estrada de fbi-badge en je kunt het steegje in. Praat met de inspectrice = locatie morgue en onderzoek het e.e.a.

Morgue

Lees het dagboek van de schoonmaker (ligt op karretje), ga naar buiten, onderzoek de vuilnishoop en pak de foto. Geef de foto aan de schoonmaker en ga daarna rechts de gang in. Vraag Fred of hij je naar Rizzo's lijk wil brengen. Na de dood van Fred ga je opnieuw naar binnen en pak je de uvbril.

New Arhus Chronicle

Klik eerst op het bureau voor tekst m.b.t. wad of gum en klik daarna met de rechtermuisknop op de kauwgom = reservesleutel.

Hoofdstuk 3

Tim's appartement

Luister eerst naar de boodschap van Jessica op de videofoon, ga naar buiten en praat met Steve de hotdogverkoper voor interessante nieuwtjes.

Heisenberg park

Gebruik hier de uvbril op de kalklijn om de vlekken te ontdekken.

Murder scene

Van de slapende landloper word je niet veel wijzer. Gebruik de uvbril op de kalklijn en stop het organisme in de plastic zak.

Morgue

Gebruik de uvbril op het mangat links van ingang en bekijk deze.

Last Chance bar

Maak even een babbel met de aanwezigen.

New Arhus Chronicle

Praat met Dave.

Police departement

Van Barbarelli krijg je toestemming naar het laboratorium te gaan wanneer je hem de geplakte brief toont. In het lab pak je een flesje hydrochloorzuur. Laat een berichtje achter op de deur (pen en blocnote op deur klikken) en plak het met plakband vast.

New Arhus chronicle

Ga achter je bureau zitten en schrijf het artikel (monitor activeren), je mist nog iets. Ga naar de Last Chance bar, wat je mist vind je in de vuilnisbak bij de trap. Maak je artikel af. Als je nu naar buiten loopt krijg je een bericht via je oproeper van Jim. Ga naar Jim toe, hij zal het gevonden organisme aan een onderzoek onderwerpen. Vertrek en je krijgt wederom een bericht op je oproeper, dit keer van Jessica. Ze vraagt of je naar het restaurant wilt komen. Ga je daarheen, dan blijken je muntjes voor de metro op te zijn. Je belandt vanzelf bij een muntjesapparaat. Hier zie je hoe een man in elkaar wordt geslagen. Onderzoek de bewusteloze. Ga naar het restaurant en kijk na wat gebabbel onder het laken. Jessica is dood.

Hoofdstuk 4

Police departement

Ga met Jim mee naar het lab. Pak het rapport en lees dit door. Pak rechts het flesje sulfurzuur. Je krijgt een schermtekst te lezen. Hierna praat je uitvoerig met Jim (= locatie Primax).

Primax Pharmaceuticals

Praat met de onderhoudsmonteur, pik zijn i.d. uit de overall in de vrachtwagen en geef hem de gereedschapskist uit de vrachtwagen. Toon de bewaker de i.d. van de onderhoudsmonteur en ga het kantoor in. Pak hier de draadtang, bekijk de memo en het aquarium (blijkt een hologram), open de pyramide op het bureau en duw op de rode knop. Open de safe met code 335336 en onderzoek alles in de safe, m.n. de inhoud van de enveloppe en het rode boek. Joe verschijnt, hoor hem uit.

Noxytech imports

Loop je zo maar het gebouw in = game over. Geef de man bij de ton een fles bier. Schakel het inbraakalarm uit door er een fles hydrochloorzuur op te gieten. Gebruik de draadtang op de rode draad, de gele draad, de groene draad en de blauwe draad. Ga het pakhuis binnen. Uit een der containers pak je een valiumspuit. Babbel uitvoerig met de man in de witte jas.

Psychiatric hospital

Praat met de dokter, deze grijpt naar je valiumspuit en schakelt zichzelf daardoor uit. Pak zijn jas. In die jas zitten sleutels en een dagboek. Lees het dagboek, open de kelderdeur met de sleutels en daal af. Open bedieningspaneel, voer code in (code 313-entertoets), een deur gaat open, daal verder af. In het verborgen plekkie trek je de doktersjas aan en loop je door de schuifdeuren. Bekijk hier alles. Pak de bloempot uit de boom. Zet deze op de plas water. Open met de briefopener het kastje aan de muur. Klik er dan de lucifers op. Klik nu met je rechtermuisknop op de bloempot en gebruik de draadtang om Joe te bevrijden.

Hoofdstuk 5

Garage

Onderzoek alles. Pak uit het hoopje stenen een kei. Klik met je rechtermuisknop op de deuropening = koevoet. Babbel met de chauffeur en hij brengt je naar het restaurant.

Restaurant

Ga naar de monitorruimte. Kijk hier eerst eens goed rond. Op de monitor zie je hoe het gehele restaurantpubliek wordt uitgemoord. Met de koevoet breek je het controlepaneel open, gebruik daarna de draadtang en de witte jas om een draad te pakken te krijgen. Ga naar de computer bij de lift en gebruik daar de kei om de boel open te slaan. Gebruik dan de draad en daarna het plakband. Open de linkerdeur en de liftdeuren gaan open. Ga met de lift naar boven. Onderzoek de drugbaronnen = pistool. Schroef het podium los met de koevoet. Schuif het podium naar de stenen boog en klim erop. Rechts boven zit een luik in het dak. Gebruik er de uvbril op. Ga terug naar beneden en zet de liftdeuren eerst klem met de kei. Pak de draad uit de reserveringscomputer. Gebruik de draad op het luik in het dak en je kunt nu wel het dak op. Op het dak schiet je onmiddellijk de 2 knapen dood met je pistool. Onderzoek het e.e.a. Pak uit de doos de schroevendraaier. Gebruik de draadtang op de uitzenders en klim in de schacht. Hier maak je de 4 schroeven los met de schroevendraaier en open je het rooster. De afrekening met Victor gaat automatisch. Lees nog even de krant. Einde


Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves


www.000webhost.com