26-12-2007

 

Sunrise: The Game

 

Drie jonge New Yorkers, Rydec, Max en Brian zijn sinds de schooltijd al vrienden en hebben een gemeenschappelijke droom: Een  beter leven en de Nobelprijs winnen. Om dit doel te bereiken, werken ze dag en nacht aan een machine, dat de wereld zal veranderen. Maar als tenslotte de uitvinding getest wordt, gaat er iets grondigs verkeert. Na het experiment zijn alle mensen met uitzondering van de drie en een onbekende vrouw van de aardbodem verdwenen en is alles uitgestorven. Nu ligt het lot van de 4 in de handen van de speler in de rol van Rydec, om alles goed op te lossen. Maar wat is er gebeurd? Is er een weg terug?

Na het experiment vinden ze voor de deur een jonge, mooie vrouw in de regen. Met verenigde krachten dragen ze de vrouw naar binnen en leggen haar op de bank! Brian bekommerd zich over het mislukte experiment. Max let op de onbekend vrouw in natte kleren. Ze moeten drogen kleren of warm materiaal vinden voor de vrouw om haar warm te krijgen. Een deken wordt niet gevonden dus moeten ze iets anders verzinnen.

 

Webpage Sunrise

Download Duitstalige Demo (1,8 Gig)

 

Oplossing Duitstalige Demo


Let goed op want je kan alles maar een keer onderzoeken of bekijken en de gesprek dialogen zijn ook niet te herhalen. Alleen als je met een object iets kan doen zal de dialoog zich herhalen. De inventaris open je met de rechtermuis. In de inventaris selecteer je via het gereedschap een onderdeel: Mes - tang - schroevendraaier. In het scherm is het groene pijltje om alles te onderzoeken /bekijken/opdrachten uitvoeren. Rood muispijltje praten, blauw muispijltje toegang tot ander gebied en oranje muispijltje opdrachten uitvoeren. Het is een lange intro, daarom is de demo 1,8 gig!

 

Loods

Bekijk alles. Praat met Max over het meisje. Vraag altijd door tot de karakters niets meer te zeggen hebben.

Ga bij Max naar rechts (onder) en neem de trap beneden naar de kelder. Onderweg bekijk je alles wat je tegenkomt. 

 

Kelder

Ga onder in het scherm verder de kelder in en rechts naar Brain. Brain werkt aan de schakelkast van het apparaat. Praat met Brain. We praten over het mislukte experiment en over het meisje. Brian zegt dat we het meisje misschien warm kunnen houden met warme lucht van een ventilator of met een warme lamp! Bij de trap staat een ventilator op een opbergkastje, maar daar kunnen we niet bijkomen.  Ga terug naar Brain en vraag om hulp. Hij zegt dat die ventilator kapot is, maar dat er nog een andere ventilator in het gebouw moet zijn.  Hij zal de ventilator gaan zoeken en bij het meisje neer zetten.

 

Loods
Bekijk de luchtventilator bij het meisje. De luchtventilator geeft slechts koude lucht. Ga rechts (boven) naar de keuken. In de keuken staat een magnetron met grill. Met behulp van je gereedschap voor alle doeleinden (rechtermuis knop), selecteren we de schroevendraaier. Gebruik de schroevendraaier (oranje pijl) op de magnetron. Je schroeft er de grilspiraal uit. De objecten die je pakt, zie je niet dat je die mee draagt. Ga terug naar de luchtventilator. Bekijk weer de luchtventilator. Je bouwt automatisch de spiraal in de ventilator. Je zegt dat je nog een draad moet hebben om de spiraal vast te binden en een stroomkabel met stekker. 

 

Kelder

Beneden bij de trap aan de linkerzijde is een draad om een stang. Gebruik de tang op de draad om het te krijgen. Ga naar Brain. Op de tafel voor de machine snij je met je mes een stukje stroomkabel af van de kabelkatrol. Ga achter de machine verder naar achteren. Je kan ook rechtsachter naar de werktafel en dan links. Zie links in het rek een doos. Pak uit de doos een stekker. Nu je alle hulpstukken hebt kan je de luchtventilator installeren voor warme lucht. 

Loods

Klik op de luchtventilator.

Je installeert automatisch alles in de ventilator. 

Hopelijk ontwaakt het meisje.

Einde Demo

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves

NL Forum

Forum

Henk

www.000webhost.com