07-12-2008

Strong Bad's Cool Game for Attractive People

Strong Bad's Cool Game for Attractive People is een point-and-click adventure die gebaseerd is op de gelijknamige online animatieserie. De game is opgebouwd uit verschillende episodes, waarvan er in het eerste seizoen maandelijks vijf zullen verschijnen. Het spel is gebaseerd op het universum van de webcartoon Homestar Runner en kenmerkt zich door het gebruik van een 8-bit kleurenpalet. Het personage Strong Bad, dat normaliter de binnengekomen mails van kijkers beantwoordt, vervult de hoofdrol in de humoristische point-and-click-adventure.

In Homestar Ruiner wil Strong bad, Homestar verslaan in de ultieme racecompetitie (om precies te zijn: "The Free Country Tri-Annual Race to the End of the Race"), maar spijtig genoeg is hij te laat om zich in te schrijven. Daarop besluit hij dan maar de volgende beste optie te benutten en ervoor te zorgen dat Homestar verliest. Dit plan pakt beter uit dan gepland met als gevolg dat Homestar zijn vriendin kwijt raakt, een strafblad krijgt en bekend staat als de slechtste atleet ooit. Het lijkt eind goed al goed voor Strong bad, totdat Homestar zich besluit te bivakkeren in Strong Bad's huis, met als gevolg dat Strong Bad zijn eerder veroorzaakte chaos ongedaan moet zien te maken om van Homestar af te komen. 

Minigames heeft Strong Bad ook. Zo is er een fun machine waarmee je kunt boksen tegen een pixelslang en een te maken stripverhaal waarbij je zoveel mogelijk tienermeisjes naar een miserabel einde moet leiden.

Episode 2: Strong Badia the Free - Episode 3: Baddest of the Bands - Episode 4: Dangeresque 3 - Episode 5: 8-Bit Is Enough

Episode 1: Homestar Ruiner

 

In de linkerhoek zijn drie pictogrammen: inventaris, map en fotocamera. Rechtsboven is een pictogram voor het spelmenu.


House of Strong

Het een gewone dag in het huis van Strong. Zoals gewoonlijk opent het spel met een e-mail. Eddie M. in Frenchtown, CA wil weten of Strong Bad plannen heeft om het snot uit Homestar te slaan. Zeker, waarom niet? Hij is waarschijnlijk op het sportveld bij Coach Z. Bekijk alle actieve hotspots om de grappige opmerkingen te zien en te horen.

Verlaat de computerkamer en ga naar beneden. Loop links door de keuken en verder door naar de slaapkamer van Bad. Bekijk de tekeningen. Hier creëert Strong Bad zijn stripverhaal,"Teen Girl Squad". Wat is het doel van deze striptekeningen? Het doel is de vier tienermeisjes te laten ombrengen - hoe bloediger des te beter. Om een grappig stripverhaal te creëren, sleep je de objecten afbeeldingen onder in het scherm op de tienermeisjes. De teller rechtsonder toont hoeveel speelgoed je in elke scène krijgt. Als je objecten op de meisjes gebruikt, zal Bad lachen als het goed is en kreunen als het niet goed is. Teen Girl Squad is enkel voor je plezier. Je hoeft niet te winnen om het spel uit te spelen, maar je "Awesomeness" zal hoger worden! Lees onder in de oplossing meer informatie hierover. Ga uit de close-up van het stripverhaal.

Strong Bad zal dan opmerken dat hij sommige TGS ideeën opgeschreven had, maar die kan hij nergens meer vinden. Misschien kan jij ze voor hem vinden? Ga naar de linkerzijde. Pak de metaaldetector tegen de muur. Gebruik dan de Videlectrix Fun Machine om het spel "Snake Boxer 5" te spelen. Volg de instructies op het scherm voor de PC of de Wii. Speel Snake Boxer 5 zolang je wilt. Wanneer je ermee ophoudt, zal Bad zeggen dat hij de "cheat code" heeft voor Snake Boxer 5 die in het spelhandboek gegeven worden, maar weet niet waar het handboek ligt! Er is hier verder niets te doen.

Selecteer de mappictogram. Als eerste moet je de renbaan "track" van Coach Z op de map plaatsen. Verplaats de cursor naar het gebied op de map waar je de track wil plaatsen en klik dan met de linkermuis. Gebruik dan de pijlen aan de linker of rechterzijde van de map om naar de andere pagina's te bladeren. Naast de map, is er ook een "collectibles" pagina (verzamel) en Strong Bad's "How Much I Rule" grafiek. Deze worden tijdens het spelen ingevuld  (Je huidige score voor Teen Girl Squad en Snake Boxer 5 zullen al op de grafiek vermeld moeten worden!). Vul deze grafiek onderdelen zoveel mogelijk in om het hoogst mogelijke niveau te bereiken - "Awesomeness!". Lees onder in de oplossing meer informatie hierover. Selecteer op de map de renbaan waar Coach Z is.

The Track

Homestar Runner doet hier zijn strekoefeningen. Praat met hem en kom te weten dat hij zich opwarmt voor de "Free Country USA Triannual Race to the End of the Race". Zijn vriendin Marzipan, organiseert een grote overwinningsparty na de race, maar Strong wordt niet uitgenodigd. Je kan ook over het "Snake Boxer 5" handboek vragen. Homestar zegt dat hij die aan Marzipan gegeven heeft, voor haar papier-maché project. Beëindig het gesprek met Homestar. Hij krijgt onmiddellijk een telefoontje van Marzipan over de party. Na het gesprek is hij een beetje gefrustreerd, gooit zijn mobiletelefoon weg en gaat naar de kleedkamer om zich wat op te frissen. Na deze vertoning plaats je het huis van Marzipan op de map. Loop naar rechts en pak voor de tribune de mobiletelefoon van Homestar. Loop verder naar rechts en praat met Coach Z. Vraag over de race en hij vertelt over de race en de prijs, de Zilveren Trofee. Natuurlijk wil Strong aan de race mee doen, maar Coach Z zegt dat de inschrijvingsperiode al een maand verstreken is. Slechts twee mensen doen aan de race mee: Homestar en Pom Pom. Beëindig het gesprek met Coach Z. Je kan proberen om de camera of de andere sportattributen op de renbaan te pakken, maar Coach Z zal schreeuwen dat je ze niet mag aan raken. Open de map en selecteer het huis van Marzipan.

 

Marzipan's

Ga links naar de achtertuin. Zie onderweg de heg tussen de 2 ramen. Marzipan is in haar achtertuin van haar bekroonde organische moestuin de party aan het voorbereiden. Praat met Marzipan. Vraag over de party en ze zal je vertellen waarom je niet uitgenodigd  wordt (het heeft met vroeger te maken, iets met een ooglapje en grote taart). Vraag over de heg. Marzipan wil de heg snoeien, maar Bubs heeft haar heggenschaar. Tot slot vraag je over het "Snake Boxer 5" handboek. Marzipan heeft het aan Coach Z gegeven. Plaats Bubs op de map. Alvorens je weggaat,bekijk je de vlotter met Homestar. Hij is in papier-maché gemaakt. Pak uit het moestuintje een ui. Ga naar Bubs' stalletje.

 

Bubs' Stand

Bub's stalletje staat midden op een groot terrein. Praat met Bubs. Hij weet dat het vandaag de dag is dat je van plan was om Homestar te stompen (aangezien hij al je e-mail! leest). Vraag Bubs over de heggenschaar - hij zal het je geven. Loop na het gesprek naar de linkerzijde tot een dichtbegroeide heg (dichtbij een stick). Selecteer de heggenschaar uit je  inventaris en gebruik het op de heg. Na het trimmen pak je het snoeisel. Ga verder naar links tot je het "Snap Shak" fotohokje bereikt. Hierin worden de kledingsstukken opgeslagen, die je tijdens het spel vindt (Je start met enkele willekeurige kledingsstukken.) Probeer wat kledingsstukken uit, ga dan links naar de studio en ga in de achtergrond staan. Je kan de achtergrond ook veranderen. Je kan foto's maken door op je fotocamera te klikken en de foto's worden dan in de documenten map van je computer opgeslagen. Als je de Wii versie van het spel speelt, kan je naar Strong Bad's Lappy computer terugkeren en deze foto's naar je Wii vrienden verzenden. Als je de PC versie speelt, kan je de foto's via de elektronische post naar je vrienden versturen, met gebruik van je eigen e-mail- programma.

 

Het fotohokje is enkel om mee te spelen en heeft geen doel in het verhaal. Verlaat het fotohokje en ga links verder tot je terug bent bij Bubs. Op het grote terrein staan verschillende objecten zoals je al gezien hebt. Als je die gezien hebt komen ze automatisch op de map. Ook zie je overal dozen. Kijk onder de doos of er iets onder ligt. Er kan van als onderliggen. Zoals kledingsstukken of pagina's van je handboek of iets voor je verzameling. Deze dozen of verzamelmateriaal kan je overal in het spel tegenkomen. Lees onder in de oplossing meer informatie hierover.

 

The Track

Ga links naar de kleedkamer. Als je binnen stapt, zal er een e-mail pictogram knipperen. Dat wil zeggen dat je een e-mail gekregen hebt. Homestar is ook in de kleedkamer. Hier staan opbergkasten. Dit is waar de atleten hun kleren en andere bezittingen opslaan. Praat met Homestar. Je kan proberen om hem te overtuigen dat hij stinkt en een douche nodig heeft, maar zelfs Homestar is niet stom dat hij dat doet. Geef hem de ui. Homestar gelooft als je hem vertelt dat uien hem zullen helpen de race te winnen. (O.k., misschien is hij wel stom.). Praat dan nogmaals met Homestar, en zeg dat hij zich moet douchen. Dit keer zal hij het doen! Hij bergt zijn kleren op in een kast en gaat douchen. Terwijl Homestar aan het douchen is open je de middelste kast van Homestar en pak zijn kleren. Je hebt nu de helft om je als Homestar voor te doen. Maar tenzij je een manier vind, om je gezicht te vermommen, ben je compleet. Gebruik de mobiletelefoon van Homestar en bel Marzipan. Je imiteert Homestar. Je vraagt aan Marzipan of ze naar de renbaan wil komen. Zonder zijn kleren, zal Homestar in de kleedkamer moeten blijven.

 

Marzipan's

Nu, Marzipan hier niet meer is, pak je de ballonen van de brievenbus. Trim hier ook de heg en pak het snoeisel. Ga naar de achtertuin. Gebruik de heggenschaar op de vlotter. Je pakt het hoofd van Homestar en je vermommingkostuum is compleet. Marzipan is er niet blij mee!

 

Einde Demo

 

The Track

Trek het kostuum van Homestar aan en praat met Coach Z. De race start.

Om te winnen, moet je aan een paar voorwaarden voldoen:

 

 • Win van Pom Pom.
 • Verbeter de tijdscore van Coach Z, die 22 seconden is.
 1. Loop over een rollende boomstam en houd je evenwicht in balans.

 2. Hop op een pogostick met een gewicht. Spring over 3 hindernissen: een schildpad, een melkpak en een hordehindernis.

Wel, dat ging niet zo goed. Pom Pom is de onbetwiste winnaar en "Homestar“ de onmiskenbare verliezer. Om het nog erger te maken, zal Marzipan het uitmaken, en het streak incident heeft geleid tot een naaktstrafregister door de "King of Town". Het goede van deze zaak is dat het "Homestar“ overkwam en niet Strong Bad.

 

House of Strong

Strong Bad gaat naar huis en heeft bezoek van een gedeprimeerde gestreste Homestar, die hier voorlopig wil blijven! Je doel is,om Homestar het huis uit te krijgen. Praat met hem en hij zal zeggen dat hij depressief is omdat hij nu een strafregister heeft. Je moet het terugkrijgen van de "King of Town", alvorens Homestar zal opstappen. Wanhopige tijden vragen wanhopige maatregelen! Ga links naar de wasruimte. Schop "The Cheat" in de droger en praat met hem als hij in de droger zit. Ga naar boven. Ga naar de slaapkamer van Strong Bad. Oh, Homestar in hier ook! En dit keer verknalt hij de striptekeningen. Praat met hem over "Teen Girl Squad". Homestar laat je niet toe om het bureau te gebruiken tot hij klaar is met zijn grafische roman over een kerel die een grote, belangrijke race wint. Hij zit er zo mee dat hij de FCUTRER verloor. Je zal moeten regelen om Homestar hier weg te krijgen.

Ga naar de keuken. Homestar is hier ook. Hij probeert iets speciaals voor Marzipan te koken, om haar liefde terug te winnen, maar het gaat niet zo goed. Zou het soms sneller gaan als we haar vegetarische snoepgoed geven? Bekijk rechts de keukentafel. Hier staat een reusachtig krat met Jela-Ton (bindmiddel) - het is de tweedeplaats prijs van de race. Bad plaats het in de inventaris. Herinner je nog dat je eerder een e-mail kreeg? Ga boven naar de computerkamer en gebruik je Lappy 486. Er zijn verscheidene mails in de inbox. Lees de mails en vooral de e-mail van "TILT INC. Got Bulk" - het is een aanbieding voor "Total Load" poeder dat je lichaam meer energie geeft. Natuurlijk wil Strong dit en schrijft dat hij deze aanbieding accepteert. Verlaat de Lappy en je krijgt onmiddellijk een e-mail terug. Controleer de e-mail van ""TILT INC. Total Load Arrival" - Je kan een gratis "Total Load" afhalen bij Bubs. Als je de map gebruikt plaats je eerst het kasteel op de map "K.o.T.Castle".

Bubs' Stand

Praat met Bubs over "Total Load" en hij zal je een gratis proefmonster geven. Vraag dan over de chocolaatjes. Bubs zal je die gratis geven als je hem een coupon geeft. Hij heeft die vroeger bij de renbaan uitgedeeld. Gebruik de "Total Load" op

Bad, om hem het etiket te laten lezen. Hmm… dit poeder klinkt illegaal. Misschien kan je het gebruiken om Strong Bad te helpen de race te winnen?

 

The Track

De coupons waarover Bubs het had, liggen naast de tribune. Pak de gehele stapel. Hier is rechts ook een heg, die je trimt en de besnoeiing weer meeneemt. Nu is het tijd om de race te saboteren. Gebruik de "Jela-Ton" in het water met de boomstam. Het poeder zal het water verdikken, zodat de boomstam niet rolt. Gebruik de ballons op het zwarte gewicht, om het te verlichten. Ga naar het gebied met de schildpad, melkpak en hordehindernis. Til de schildpad op en ruil het met de melkpak. Ruil het melkpak met de hordehindernis. Nu de sportattributen anders opgesteld staan,kan Bad gemakkelijkere met de pogostick over de hindernissen springen. Als je door de microfoon praat valt er een snor van de speaker, die je voor de garderobe gebruiken kan. Trek het kostuum van Homestar aan en ga naar de fotocamera. Strong zal op de "Erase“ knop duwen en je vernietigend het bewijsmateriaal van de gewonnen race van Pom Pom. De race zal overgaan moeten worden, maar dit keer heb je de kans om te winnen.

 

Als je in minder dan 22 seconden eindigt,heb je de tijd van Coach Z verbeterd,maar Pom Pom is sneller. Je moet een manier vinden om hem te diskwalificeren. Ga in de kleedkamer en open de kast op de linkerzijde. Gebruik de "Total Load" poeder op de sporttas van Pom Pom. Klop op de deur van Coach Z - kantoordeur achter de opbergkastjes. Praat met hem over de poeder en hij zal Pom Pom diskwalificeren. Homestar is nu de winnaar van de Free Country USA Triannual Race to the End of the Race! Krijg de Zilveren Trofee. Keer naar het huis van Bad terug, om Homestar het goede nieuws te vertellen.

 

House of Strong

Controleer buiten ook de brievenbus en doos of er iets inzitvoor je verzameling. Geef de Zilveren Trofee aan Homestar. Bad bonkt hem op het hoofd met de zware trofee. Wanneer Homestar bijkomt, zal hij geloven dat hij de race gewonnen heeft. Je bent erin geslaagd om Homestar uit de slaapkamer te verjagen, maar hij is nog steeds in de keuken en TV kamer. Je moet zijn goede naam zuiveren, zijn gebroken verhouding herstellen, en hem het gevoel geven dat hij een winnaar is, alvorens hij je met rust zal laten. Begin met het strafregister.

 

K.o.T.Castle

Ga het kasteel in. Je arriveert in de "hall of records". Poopsmith is mest aan het scheppen. Bewaker Strong Mat staat in de andere ruimte. Als Poopsmith je opmerkt, zal de bewaker komen om je naar buiten te gooien. Zolang Poopsmith aan het scheppen is, kan je vrij rondkijken, maar wanneer hij zich begint te bewegen, moet je je snel verbergen!

Er zijn drie kamers.

 • Kamer 1: Bevat een schop. Het heeft een ventilatierooster in het plafond met daaronder in de muur een afvoerbuis.

 • Kamer 2: Bevat een ontstopper.

 • Kamer 3: Bevat het strafregister van Homestar. Bewaakt door Strong Mat.

Van de gang, ga je kamer 1 in. Pak de schop dichtbij de deur. Klik op het standbeeld van de King of Town. Bad zal zich achter de drumstick verbergen. Als Poopsmith op de linker mesthoop gaat scheppen, ga je achter het scherm staan. Ga naar kamer 2 als hij weer links gaat scheppen. Pak de ontstopper en verberg je achter het bonsai boompje. Als je probeert om kamer 3 in te gaan, zal Strong Mat je zien en naar buiten gooien. Ga dan terug naar binnen en naar kamer 1. Gebruik de ontstopper op de afvoerbuis in de muur. Nu heb je de mogelijkheid om via de ontstopper door de plafondopening te kruipen. Op het einde in de ventilatieschacht kan je naar kamer 3, maar we moeten eerst Strong Mat uit kamer 3 zien te krijgen, zodat je het strafregister kan grijpen. Ga terug naar kamer 1 en laat je zien aan Poopsmith,zodat hij Strong Mat roept. Spring dan snel op de ontstopper, voordat Mat je te pakken krijgt en kruip weer door de plafondopening. Ga naar kamer 3. Spring naar beneden en pak het strafregister van Homestar. Strong Mat zal binnen komen en je buiten gooien, maar we hebben het bewijsmateriaal!

 

House of Strong

Geef het strafregister aan Homestar. Nu nog de smoorverliefde weer koppelen aan Marzipan, maar hij is alvast van de bank af. Hij vermeldde dat Marzipan van snoep houdt, en je hebt enkele coupons voor gratis suikergoed in je inventaris…

 

Bubs' Stand

Geef een coupon aan Bubs. Hij zal je een doos chocolaatjes geven. 

 

Marzipan's

Leg de chocolade doos op de welkomstmat voor de huisdeur. Je belt aan en loopt om de hoek van het huis. De Koning komt en pakt de doos. Ga terug naar Bubs, geef een nieuwe coupon, krijg een nieuwe doos en ga terug naar Marzipan. Terug bij Marzipan, gebruik je de schop in het losse zand bij de brievenbus om een gat te graven. Leg de heggenknipsels op het gat. Leg dan de chocolade doos voor de huisdeur. De koning valt nu in het gat, en Marzipan krijgt het snoepgoed. Ze belt Homestar om hem te bedanken voor de chocolaatjes.

 

House of Strong 

Geef Homestar zijn mobiletelefoon terug. Hij is gelukkig, wanneer hij het bericht van Marzipan hoort. Het gelukkige paar is opnieuw samen en je hebt het huis weer voor je alleen. Maar er staat een verrassing voor je te wachten. Aangezien je de achtertuin van Marzipan ruïneerde, is de overwinningsparty van Homestar verplaats naar je keuken. Je kan de indringers vragen om weg te gaan, maar dat zijn ze niet van plan. Je moet een manier vinden om ze uit je huis te krijgen.

 

Zet de draagbare stereo aan "See Dee Spinner" om wat muziek in de tent te krijgen. De eerst CD is van "The Best of Brit Pout, the 90s Years". Deze muziek maakt iedereen gedeprimeerd. Gebruik opnieuw de draagbare stereo en je zal de demo van Coach Z horen. De volgende op de speellijst is "Jane's Austentacious" kamermuziek, maar is ook niet de juiste muziek voor de aanwezigen. De correcte muziek is van "The Cheat's assorted Latin Rhythms". De feestvierders gaan aan de polonaise. Ze zijn in beweging! Gebruik de luxe ligstoel "Luxa Lounger"om het in de lig positie te zetten ""ridiculously overextended mode". Dit dwingt om de polonaise van richting te veranderen, die gevaarlijk dicht bij het open venster komt. Pak van de keukentafel de bananenschil van de vloer. Ga naar het venster links van de rookdetector. Wacht op de polonaise rij, gebruik dan de bananenschil op hen. De polonaise eindigt door het venster. En je slaagde zelfs erin om het snot uit Homestar te slaan.

 

Einde

 

Extended Play Mode

Na de kredieten, krijg je een voorproef voor de volgende episode van Strong Bad "Strong Badia the Free". Wanneer dit beëindigt is, kom je terug in het spelmenu. Om de "Extended Play" (uitgebreide speelwijze) in te gaan, laad je het spel uit het bovenste slot. Je kan nu rond lopen, met karakters praten en je rang opwaarderen. Je kan nu ook je kledingsstukken buiten het fotohokje dragen. Terwijl je deze speelwijze speelt, gebruik dan de ander sloten om het spel op te slaan, want de auto-save slot zal overschreven worden als je een nieuw spel start. Of maak een back-up van je reeds opgeslagen files.

 

 

Homestar Ruiner: Optimaliseer je "Awesomeness"
 

 

Hier wordt beschreven waar je alles kan vinden. Het biedt oplossingen voor het invullen van je totale "Awesomeness" kaart en het bereiken van de hoogst mogelijke rang in Homestar Ruiner. Zodra een cijfer in je diagram groen is , heb je het optimale  "awesome" niveau voor die groep. De "easter eggs" en verborgen grappen moet je zelf zien te vinden. Hiervoor kan je de "Did you try" proberen.


Het vinden van de kledingstukken:

 1. Zwart gebreide muts: Kijk in de brievenbus van Strong Bad.

 2. Jongens Shirt: Kijk onder de doos, bij het "Snap Shak" fotohokje.

 3. Snor: Gebruik de microfoon op de renbaan. De snor zal van de luidspreker afvallen.

 4. Koksmuts: Homestar heeft deze op zijn hoofd als hij in de keuken van Bad staat te koken. Hij laat de koksmuts achter in de keuken, als Bad zijn relatie met Marzipan opgelost heeft.

Telefoon Pesterijen (Pranks).

Je moet de pesterijen uitvoeren, voordat je de telefoon terug geeft aan Homestar. De pesterijen zijn niet toegankelijk in Extended Play.

 • Bel alle personen met de telefoon van Homestar. Je kan de persoon niet bellen als die op dezelfde locatie is, waar jij ook bent.

Het vinden van de cheat code pagina's uit de Snake Boxer 5 handboek:

 • Kijk onder de doos, dicht bij het stalletje van Bubs.

 • Gebruik de Metal Detector voor Strong Bad's huis.

 • Gebruik de Metal detector buiten het kasteel.

Dialoog zoektocht voor een pagina.

 • Praat met Homestar over de handleiding - hij zegt dat hij het aan Marzipan gaf.

 • Praat met Marzipan - zij zegt dat ze het aan Coach Z gaf.

 • Praat met Coach Z - hij zegt dat hij het aan Bubs gaf.

 • Praat met Bubs, en hij geeft je de handleiding pagina. Wanneer je in "Extended Play" speelt, vraag je het aan Bubs.

 

Om de cheat code te gebruiken in et slangenspel, druk je eerst op de pijltoetsen: omhoog;omhoog;omlaag;omhoog. Start dan het spel. Door de cheat te gebruiken win je makkelijker. Je moet 15 knockouts bereiken, zonder te sterven om het  nummer op de kaart groen te krijgen. 

 

Trofee voor je inzet voor de "local chapter of Easter Egg Sticklers?".

 • Kijk in de koelkast en luister naar wat Strong Bad te zeggen heeft. Herhaal dit totdat hij zijn dialogen herhaald.

 • Bekijk de Stick meerdere keren, tot Strong Bad zijn dialogen herhaald.

 • Bekijk de microfoon tot Strong Bad zijn dialogen herhaald, als Coach Z binnen is en na de eerste wedstrijd poging. In "Extended Play", kan je het op elk moment doen.

 • In de computerkamer, gebruik je de "rave" schakelaar meerdere keren, totdat Strong Bad zegt dat hij er moe van wordt - "definitely tired".

 • Klik in het kasteel op alles wat "whats it" is.

 • Open het rechter opbergkastje in de kleedkamer. Klik op Strong Mad's lunchbox "but they're in space".

 • Onderzoek in Strong Bad's slaapkamer de Videlectrix poster meerdere keren, tot hij zijn dialogen herhaald.

 • Na de koning in het gat is gevallen, als hij probeert om de chocolaatje voor Marzipan te pakken, klik je op het gat, om met de Koning te praten. In "Extended Play", praat je met de Koning in het gat.

De "J. Rod Relichoff" Trofee voor uitzonderlijke drang in het trimmen van heggen.

Hier zijn de locaties:

 • De zijkant van het huis van Marzipan - "Nudestar Runner".

 • Op de renbaan, naast de microfoon - "Strong Bad felxing".

 • Op het grote terrein, tussen de Stick en de muur "Flying V Guitar".

 • Buiten het kasteel - "Trogdor".

2008 Public Nuisance Invitational Trophy — Freestyle Division.

 

Deze trofee krijg je, door de beste Strong Bad te worden. Om dat te worden, moet je gemeen zijn.

 • Gebruik de duivelhorens als je met Bubs praat.

 • Gebruik de duivelhorens als je met Marzipan praat. Als je in "Extended Play" speelt, kan je ook 4x achter elkaar belletje trekken op de deurbel van Marzipan's huis.

 • Gebruik de duivelhorens als je met Coach Z in zijn kantoor praat. In "Extended Play", alleen met Coach Z praten naast de ingang van de kleedkamer.

 • Schop The Cheat in de droger in je kelder. Praat dan met hem, terwijl hij er inzit.

 • Wanneer Homestar in de kleedkamer is, vraag hem naar de race drie keer. In "Extended Play", praat dan met hem twee keer. Hij is dan bij Marzipan.

Soort erkenning Trofee, om Strong Sad uit het huis te krijgen.
 

Haal hem over,om het huis te verlaten. Het is goed voor zijn astma:

 • Nadat je een gat gegraven hebt voor het huis van Strong Bad, om het verborgen object op te graven, onderzoek je het hoopje zand. Je wordt onderbroken door Strong Sad die het over grondeekhoorns heeft.

 • Leg een doos chocolaatjes in het gat in de voortuin van Marzipan huis. Je wordt onderbroken door Strong Sad die het over Lemmings heeft.

 • Praat met Bubs over zichzelf (Bubs pictogram) met behulp van de "duivelhorens" dialoog optie, twee keer in dezelfde conversatie. Dit start een scène waar Strong Sad, achter het stalletje verschijnt met een zak over zijn hoofd.

Free Country USA Triannual Race to the End of the Race Best Time.

 

Als Pom Pom al gediskwalificeerd is, is het belangrijkste doel om de score tijd van Coach Z te verbeteren. Je saboteert de hindernissen. Je kan de race steeds opnieuw starten door de officiële race foto te wissen. Je kan de tijd ook verbeteren in  "Extended Play". Klik gewoon op de startstreep op de renbaan. Als je in staat bent om de race onder 16 seconden af te leggen, zal je "awesomeness" omhoog gaan.
 

Het vinden van de Teen Girl Squad kaarten.
 

De vijf extra idee kaarten liggen overal verspreid. Deze kan je gebruiken voor een hogere score in de Minigame:

 1. Boek: Gebruik de metal detector in Strong Badia op het grote terrein.

 2. Megafoon: Gebruik de metal detector op de renbaan - tussen de palen met de banner.

 3. Chocolade reep: Graaf een gat (met de schop) in het losse zand in de voortuin van Marzipan's huis. Gebruik de energie poeder "Total Load" in het gat. De mol zal je belonen met de Candy Bar kaart.

 4. Autosleutels: Gebruik de schop op de auto op het grote terrein.

 5. Roach (kakkerlak bonus): Krijg 5000 punten in Teen Girl Squad met gebruik van de ander gevonden kaarten. Zie onder voor details om deze als beste te gebruiken.

Teen Girl Squad hoge score
 

Je doel is het opzetten van een gruwelijk cartoonverhaal van de dood van de Teen Girls, om de maximale score (5000 punten) te krijgen. Vindt alle bonus-kaarten, en gebruik deze op de juiste karakter op het juiste moment.Tijdens de extra beurten tussen de eerste scène en de basketbal wedstrijd, probeer dan te voorkomen dat alle andere vormen van combinaties de tiener meisje doden. Bijvoorbeeld met behulp van de haarlak voor de wedstrijd start, wordt een meisje gedood zodra een ander spel scène start. Zodra je de hoogste score hebt, wordt de "Roach" kaart geactiveerd, die kan worden gebruikt op elke Teen Girl in andere cartoons die je wilt maken.

 

De cartoon ziet er ongeveer zo uit:

 • Geef autosleutels aan "What's Her Face" - lange, rechte haren en flodderige broek.

 • Geef parfum aan "The ugly one" - lelijk,krullend haar, jurk en bril.

 • Geef zonnecrème aan lelijk meisje.

 • Geef kus face aan lelijk meisje.

 • Geef megafoon aan de cheerleader - strik in het haar, "cute + dum" op haar shirt.

 • Geef chocolade reep aan lelijk meisje.

 • Geef boek aan "So and So" - blonde lange haren en plaid rok.

 • Krijg kakkerlak Teen Girl Squad kaart.

 • Reset het stripverhaal.

 • Geef kakkerlak aan "What's Her Face".

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

GameSolves
Forum NL
Henk 

www.000webhost.com