26-12-2008

Episode 5: 8-Bit Is Enough

 

Met de vijfde episode komt er een einde aan het eerste seizoen van Strong Bad's Cool Game for Attractive People. Fans van de Strong Bad cartoons zien in de nieuwe screens een oude bekende: de misvormde man-draak Trogdor, het door Strong Bad getekende beest met een enkele arm! In 8-bit is enough is door een storing Strong Bad's Trogdor speelautomaat tot leven gekomen, met als gevolg dat de realiteit en de 8-bit dimensie beginnen samen te smelten. 8-bit personages komen opeens voor in de echte wereld en Strong Badia residenten zitten opeens gevangen in Strong Bad's video games of zijn overgenomen door hen, in zoals Peasant's Quest of Stinkoman 20X6 . Aan Strong Bad de taak om Trogdor te verslaan en zo de werelden weer te scheiden. Maar hoe vang je eigenlijk een draak? Strong Bad zal dit doel moeten bereiken door zowel personages uit Strong Badia als de 8-bit wereld zover te krijgen mee te werken en zal in zijn eigen wereld en de 8-bit wereld moeten rondreizen om een oplossing te vinden om van Trogdor af te komen. Hij wordt bijgestaan door Homestarrunner die als pop up venster van tijd tot tijd onnodig commentaar levert om Strong Bad te irriteren.

 

Episode 1: Homestar Ruiner - Episode 2: Strong Badia the Free - Episode 3: Baddest of the Bands - Episode 4: Dangeresque 3

 

 

8-bit Is Enough

 

House of Strong
Strong Sad is verdrietig. Ga naar de keuken en praat met hem. De Trogdor kast heeft een nieuw moederbord nodig - 'logic board'. Praat over de draak en het moederbord. SB heeft de 8-Bit 'containment field' beschadigt en zal Videlectrix moet bellen voor een vervangend moederbord. Hij geeft je de sleutel van de Trogdor kast. Verlaat het huis. Trogdor vlucht naar een plek naast Strong Badia.

 

Trogdor! Machine - Strong Badia
Probeer de speelautomaat te gebruiken. De kast geeft je een stomp. Strong Sad zegt dat je geen kans hebt om hem te benaderen. Je moet hem afleiden. Homestar kan je daarbij helpen. Ga links naar Strong Badia. Praat met Homestar. Hij wil wel op de kast spelen maar is zijn geluksmunt verloren. Praat met hem over Trogdor, geluksmunt en zijn mobiele telefoon. Hij heeft een goed gevoel dat 'Lucky George' dichtbij is, maar weet niet waar zijn telefoon is, behalve dat hij het geluid een keer gehoord heeft in de slaapkamer van SB.


House of Strong
Ga naar de kamer van SB. The Cheat zwaait met een nieuw game cartridge. Praat met hem en zeg dat hij niet op de Fun Machine mag spelen als SB er niet is. Het spel dat hij heeft is de videogame - "Gel-arshie's Pro Fruitboarder". Doorzoek het hoopje rommel en je vindt Homestar's mobiele telefoon. Kijk naar de game cartridge in de fun machine. Dit is de "Spirits 76" videogame. Een game waarvoor je een laser musketgeweer nodig hebt om de Engelse soldaat geesten te stoppen. Pak de metaaldetector en schop.

 

Trogdor! Machine - Strong Badia
Gebruik de metaaldetector op het zandgebied. Als je rondom Homestar zoekt, zal de metaaldetector uitslaan. Homestar heeft de geluksmunt ingeslikt. Hij ontkent dit, pakt de metaaldetector en gaat zelf opzoek naar de munt. Homestar krijgt een stomp van Trogdor en spuugt de munt uit. SB vangt de geluksmunt. Geef de geluksmunt terug aan Homestar. Hij probeert nu op de kast te spelen. Loop naar de kast en gebruik de sleutel op Trogdor. Gebruik Homestar's mobiele telefoon om Videlectrix te bellen. Strong Bad geeft uitleg over de situatie. De Videlectrix man doet dan net of SB met de automatische beantwoordtelefoon praat. Om informatie over de nieuwste games, zeg "1".  Om toe te treden tot de 'Videlectrix Good Graphicketeers' zeg "2" ; en voor de hint lijn, zeg dan "3". Geen van deze opties is relevant voor het huidige probleem, dus zeg "4". De man aan de telefoon weet niet goed wat hij nu moet doen, want er was geen optie 4. Hij zal een nieuw moederbord zenden. Na het gesprek zie je de doos door de lucht vliegen.

 

Bub's Stand
Pak rechts naast het stalletje uit de Videlectrix doos het nieuwe moederbord. Het stalletje staat in de steigers en Marzipan en Bub hebben een meningsverschil.

Praat met Bubs. De winkel is gesloten voor modernisering, na de schade die de winkel opgelopen heeft tijdens de productie van Dangeresque 3.

 

Trogdor! Machine - Strong Badia

Plaats het moederbord in Trogdor. Terwijl Strong Bad het moederbord erin plaats, gaat de mobiele telefoon. Hij krijgt een telefoontje van Videlectrix die waarschuwt voor het gebruik van het moederbord, als deze in aanraking komt met radioactiviteit. Van de metaaldetector komen vonkjes en de lichtbestraalde Homestar vliegt de lucht in. Ook door de klap is Trogdor uit de speelautomaat ontsnapt. Zie dat Strong Badia inbrand staat. Homestar zit nu vast in een soort pop-up venster en zal je nu over alles informeren. Strong Bad zal informatie en karakters zoeken die zich willen aansluiten bij zijn clubje om hem te helpen de draak te doden, door in de games te treden. Klim in de geopende Trogdor kast.


Videlectrix Mainframe
Strong Bad komt in een vreemde grote blauwe ruimte, omgeven door kubussen (hexaŽder/zesvlak) van al zijn favoriete spellen. Strong Bad kan in de games springen. De 'Strong Bad's Cool Game for Attractive People" kubus brengt je terug naar de echte wereld. Spring in de 'Peasant's Quest' videogame en praat met Trogdorkilla. Dit spel heeft een kopieerbeveiliging. De Copy Protector vraagt wat Paul Revere's favoriete ijs is. Als we de officiŽle game handleiding en een 'Invisi' bril zouden hebben konden we dit probleem snel oplossen. Je staat op een code wiel. We moet iets vinden om de verborgen bestanden op het code wiel te kunnen lezen. Homestar komt in het pop-up venster en zegt dat het "Spirits 76" spel nuttig kan zijn om dit raadsel op te lossen. Probeer in de 'Stinkoman 20x6' videogame te springen. Dit spel heeft een regio-slot. Kijk naar de 'Space Circus Catastrophe' videogame. SB zal er niet ingaan met al die slechte clowns, maar slaagt erin om een circus beer uit het spel te laten springen en zal zich aansluiten bij je clubje. Spring in de 'Videlectrix Halfathlon' videogame.

 

Videlectrix Halfathalon
Je komt terecht op het speelveld van Coach Z en Strong Mad. Coach Z, wordt aangevallen door pixel schorpioenen, want hij heeft schorpioenvoedsel bij zich. Als je probeert met de coach te praten, wordt hij door de schorpioenen gedood en boven hem zweeft dan 'Continue'. Als je op 'Continue' klikt, dan zal de Coach herstartten, en kan een paar woorden zeggen voordat hij weer gedood wordt door de schorpioenen. Praat met Strong Mad. Hij is Putchnya Shotski, een beroemde Sovjetatleet en de ster van de Videlectrix Halfathlon videogame. Vraag of hij bij je clubje wil komen. Hij zal pas toetreden als hij de trofee wint. Onderzoek de 'checkpoint' bol. Het laat de objecten in je inventaris zien. Zie een liaan slingeren over de lava pool van de hindernisbaan. Klik op de liaan om over de lava pool te slingeren. Ren over de renbaan en spring over de hoofden van de pinguÔns om over het ijsvlak te springen. Pak de trofee en ga terug over de hindernisbaan. Geef de trofee Putchnya Shotski en hij zal zich aansluiten bij je clubje. Ga door de portal.


Videlectrix Mainframe / Gel-arshie's Pro Fruitboarder
Aangezien niemand dit spel speelt, loop Gel-Arshie maar wat verloren rond. Praat met hem. Hij gaat pas uit het spel als iemand het scherm kan treffen. Als je in het scherm kijkt zie je je huis. De Ananas professor is een nep pixel. Schuif de hendel op de ananas fruitmachine naar maximaal om de snelheid te verhogen. Verder naar rechts is een hendel om de zuigbuis boven de fruitbakken te verplaatsen. Verplaats de zuigbuis boven de bak met het rode fruit. Nu moeten we het spel in Strong Bad's huis spelen! Open de kaart en ga naar huis.

 

House of Strong
Het is nu een spookhuis door geesten uit de "Spirits 76' videogame. Ga naar binnen. Het is pikkedonker binnen. De soldaat geesten omringen je en zetten je weer buiten.

We hebben een lasermusket nodig om deze spookachtige geesten te bezweren.

 

Bub's Stand

Marzipan heeft de personage van 'Lady Crate Ape' overgenomen. Bubs kan je pas helpen als Marzipan ophoudt met kratten gooien.

Marzipan gooit kratten en heeft daarmee een nieuwe plaats gecreŽerd.

 

Terrein: Onderzoek Cool car. SB pakt 2D pixel slangen. Loop verder naar rechts, wit hekje voorbij en SB ziet een space bus in het bosjes crashen. Het is het ruimteschip van 'Limozeen's Hot Babelien Odyssey' en Limozeen Larry is niet zo blij in deze positie. Ga rechts naar de rode muur. Op de bovenzijde van de rode bakstenen muur, zijn de Algebros bezig met een vergelijkinggevecht. Praat met Dex en Ryv en de Algebros boys zullen zich aansluiten bij je clubje. Ga op de kaart naar de kratten bij Bubs stalletje.

Kratten
Hier is een enorme muur van kratten en een verwarde Poopsmith. Hij zal zich niet aansluiten tenzij  je voor hem wat klinknagels hebt, of wat het ook mag zijn op de tekening die hij omhoog houdt. Loop naar links tot SB bijna op de 'Snake Boxer' stapt. Praat met hem, en 'Boxer Joe' zal zich aansluiten bij je clubje. Naast de grote stapel kratten staat een losse krat. SB kan het niet alleen openen. Gebruik de 2D slangen en dan boxer Joe op de krat. Pak de lasermusket.

 

House of Strong
Pak de lasermusket uit de inventaris. Je krijgt iedere keer als je de lasermusket gebruikt een klein laserpuntje in het scherm te zien. Met dit laserpuntje kan je de Engelse soldaten van je afhouden. Als ze te dicht bij je komen, zetten ze je weer buiten. Je doel is om vier 'founding father' (grondleggers) geesten met hun kostbare voorwerpen te herenigen.

Als je een object gevonden hebt, geef je het aan de juist ' founding father' geest.

 

'Founding father' Geest  Locatie van de Geest Object van de Geest Locatie van de objecten
Benjamin Franklin Computer kamer. Sleutel Kelder: Bovenop de wasmachine.
John Hancock Strong Mad's kamer Verenpen Op de tafel in Strong Bad's kamer
Samuel Adams Tussen de keuken en Strong Bad's kamer. Thee zakje Op de boekenkast in Strong Sad's kamer.
Paul Revere TV kamer. Lantaarn Op de garderobe kast in Strong Mad's kamer 

Zodra je alle vier de objecten teruggegeven hebt, zal het huis weer normaal worden. Ga nu de 'Gel-Arshie' videogame spelen. Als je de ananasfruitmachine goed afgesteld hebt, speel je het spel op de fun machine. Start het spel en je krijgt een tig aantal punten. Zodra de 'kill sreen' uitvalt, zal het spel onspeelbaar worden. Gel-Arshie ontsnapt uit het spel om zich aan te sluiten bij je clubje. Hij heeft het vermogen om alles in rood te veranderen.

Videlectrix Mainframe
Gebruik Gel-Arshie op het code wiel. Gebruik daarna het code wiel en plaats de juiste karakter bij hun object. Zodra het scherm rood wordt, kan je de antwoorden op het code wiel lezen. Paul Revere is degene met de lantaarn. Draai het wiel naar Paul Revere (door te klikken op "Volgende Karakter"). Draai/plaats dan de lantaarn onder hem en lees dan het antwoord "Geen: Lactose onverdraagzaam". Klik op "Exit", en praat dan met de Copy Protector door op "Peasant's Questt" te klikken. Hij zal dezelfde vraag stellen. Klik op de ijscoup pictogram en dan op het doorgestreepte ijsje. Als je de vraag juist beantwoord hebt, kom je in het bos van "Peasant's Quest'.

Peasant's Quest: Forest
Dit is een ouderwet klassiek avonturen game. Praat met Rather Dashing. Hij zegt dat Trogdor zwakke plekken heeft. Het zwaard werd gestolen uit de herberg en is nu in een vreemd land met drijvende platforms en hogere resolutie. We kunnen het zwaard halen in de 'Stinkoman' videogame, maar moeten eerst Bubs verlossen van 'Lady Crate Ape'. Als je hem over zichzelf vraagt, zal hij zich aansluiten bij je clubje. Zie aan de linkerkant van de portal, de koning van de stad als een reusachtig monster. Als je hem te dicht benaderd zal je "sterven". Pak links van de grot het vreemde oranje kubusje . Pak bij het vijvertje het mysterieus object ???. Het lijkt op wat Poopsmith op zijn bord toonde!

Peasantry: Inn

Zie bovenop de herberg een groot bord - 'wagens reparaties". Kijk onder de doos of er iets onder ligt. De fles op de plank kan je niet pakken. Gebruik de pixel slangen en daarna Boxer Joe op de krat en pak het eerste hulp kistje. Praat met de herbergier. Vraag ook over de Limozeen Space bus, en de herbergier zal zich aansluiten bij je clubje. Aan de rechterkant van de herberg, lopen brandende boeren. Verder naar rechts is het pad naar de verblijfplaats van Trogdor. Het pad wordt bewaakt door Strong Sad. Praat met hem. Hij beweert de boosaardige tovenaar 'Sluushfuund' te zijn, maar iedereen denkt dat hij een boze prinses is. Praat met hem over zichzelf. Een nieuwe dialoog optie van een oranje kubus komt er nu bij. Vraag hier ook over. Geef hem de oranje kubus. Hij zal je belonen ... met een andere zoektocht . Zoek 'Munchox'. Ga terug naar Strong Bad's eigen wereld.

 

Limozeen Space bus/ Bubs stand/Crates
Ga naar de space bus naast de walvis. Gebruik de herbergier op de bus. Hij zal de bus repareren. Trogdor komt een vuurtje blazen op zowel de herbergier en het bosje. De bevrijde Limozeen bus zal nu toetreden tot je clubje. Ze kunnen elke type vrouw opbeamen. Ga naar Bubs stalletje. Gebruik de space bus op Marzipan. Bubs kan nu de speelautomaat wijzigen, om die rare buitenlandse games te kunnen spelen. Ga naar de kratten. Gebruik het "????" bord op de emmer, en 'Mista Fixit' zal zich aansluiten bij je clubje.

Videlectrix Mainframe / Stinkoman 20x6
Strong Bad komt naast de 2 extra levens te staan, en kan niet spelen tegen Stinkoman tot Chorch en Browntant, hem aangevallen hebben. Praat met Stinkoman over het zwaard en over de vijandelijke robots. Hij is van plan om het zwaard voor zichzelf te winnen, zodra hij Chorch en Browntant verslagen heeft, die hij zegt traag, voorspelbaar en zwak zijn. Praat met Chorch (de vliegende robot), en vertel hem dat Stinkoman denkt dat Chorch voorspelbaar is (vierkant pictogram). Praat dan met Browntant (kanon station) en vertel hem dat Stinkoman denkt dat hij te traag is (schildpad pictogram). Dit zal ertoe leiden dat de twee robots samenspannen tegen Stinkoman en hem verslaan. Je kan nu naar het volgende niveau. Gebruik 'Mista Fixit' op alle kapotte ladders en bruggen, om zo bij het zwaard te komen. Pak de 'Trogsword'. Klim naar beneden en ga terug door de portal.

 

Videlectrix Mainframe/ Videlectrix Halfathalon
Gebruik het eerste hulp kistje op Coach Z. Hij zal genezen met voldoende energie om eindelijk verlost te zijn van de schorpioenen door het schorpioenvoedsel over de hindernisbaan te gooien. Ga er achteraan en pak het schorpioenvoedsel. Op de heenweg deden de schorpioenen je niets op de renbaan, maar nu je het voedsel hebt zullen ze je wel aanvallen op de terugweg. SB wordt dan wakker naast de checkpoint bol. Het voedsel is niet meer in zijn inventaris. Gebruik Putchnya Shotski op de checkpoint bol en hij gooit het naar de eindstreep. Ga daar weer naar toe en pak opnieuw het schorpioenvoedsel. Klik op de checkpoint bol om je inventaris te controleren. Gebruik Putchnya Shotski op de checkpoint bol en hij gooit het naar de startstreep. Als je nu terug gaat word je wel aangevallen door de schorpioenen, maar je zal weer wakker worden naast de checkpoint met het schorpioenvoedsel in je hand! Strong Bad keert terug naar het mainframe.


Peasant's Quest
Ga naar Strong Sad en geef hem het schorpioenvoedsel. Nu hij dit voedsel in zijn bezit heeft zal het 'Munchox' monster erop afkomen. Ga terug naar het bos. Praat met Rather Dashing en hij zal zich aansluiten bij je clubje. Ga terug naar Strong Sad (prinses) die tegen het monster vecht. Gebruik Rather Dashing op de prinses en hij zal de prinses redden van het monster. Beide gaan op avontuur en het pad is vrij naar Trogdor. Als je naar het pad loopt, jaagt Trogdor achter een boer. De andere boeren zien je dan als de verlosser met het Trogzwaard en sluiten zich allemaal aan.

 

Kasteel Poopenstein
Nu moet je schietend door een aantal gangen lopen, opzoek naar Trogdor's schuilplaats. Je kunt kiezen uit verschillende wapens: je zwaard, de lasermusket en je kan je vuisten gebruiken. Je kan ook ervoor kiezen om de vijanden te verslaan met behulp van je clubleden, die geheime doorgangen openen. Als je ervoor kiest om zelf de vijanden te verslaan, dan zal de weg langer zijn. Gebruik deze karakters op de vijanden voor een korte weg:

 • Space Circus Clown: Gebruik de 'Space Circus Performing Bear'.

 • Equation: Gebruik de 'Algebros'.

 • Nebulon: Gebruik de 'Limozeen bus'.

Daarna moet je verder door een paar deuren totdat je geconfronteerd wordt met de koning van de stad.

Schiet 3x op hem met de lasermusket. Nadat je hem verslagen hebt, ga je de deur door en we ontmoeten eindelijk Trogdor.

 

Trogdor
Gebruik het zwaard op Trogdor om hem te doden, maar de wanden zakken. Strong Bad heeft zich omgevormd tot een extreme versie van zichzelf. Jammer genoeg heeft dat Trogdor ook gedaan. Zie vier voetstukken uit de grond stijgen. Als je Strong Bad op een voetstuk probeert te plaatsen, om Trogdor rechtstreeks aan te vallen, zegt SB dat je hem daar alleen kan raken op ondoordringbare plekken. Hij heeft zwakke huid plekken? Gebruik 'Gel-Arshie' op Trogdor om een paar zwakke plekken op zijn huid te ontdekken. Steek in de zwakke plek op zijn buik. Nu moet je hem afleiden om de andere zwakke plekken aan te vallen. Plaats de boeren een voor een op de voetstukken. Trogdor draait naar de boer en ontbloot een zwakke plek. Steek op die plek met het zwaard. Als je gebruik maakt van de boeren op elke voetstuk, en elke keer in zijn zwakke plek steekt, zal je uiteindelijk de draak doden. De video game wereld is woedend nadat Trogdor gedood is, zodat Strong Bad en Homestar moeten vluchten. Gebruik de speelautomaat sleutel op de gesloten deur om ze te ontvluchten! Strong Bad ontwaakt naast de speelautomaatÖwas het maar een droom?

Awesomeness

 

Collectibles

Classic Videlectrix Game Boxes

 • Gel-Arshie's Pro Fruitboarder: Gebruik Gel-Arshie op de rode muur om een verborgen rode doos te ontdekken.
 • Lady Crate Ape: Kijk in Strong Bad's brievenbus.
 • Mista Fixit: Gebruik Mista Fixit op Cool Car.
 • Spirits of '76: Gebruik de fotocamera in de 'peasantry forest', links van Munchox's grot. Zie de "Ghosts Freed" sectie voor meer details.
 • Videlectrix Halfathlon: Nadat je de lasermusket uit de krat genomen hebt, herhaal je de procedure met de slang en Boxer Joe op de krat.

Cheat Commando Traction Figures
Je kunt de onbetrouwbare huurling Cheat Commando actiefiguren op verschillende plekken vinden:

 • Gebruik Gel-arshie op de lava pool in de 'Videlectrix Halfathlon' videogame om actiefiguur Dryghos te krijgen.
 • In 'Extended Play': Gebruik de boer uit je clubje op het mysterieuze bosje op het terrein rondom Strong Badia. Trogdor steekt de boer inbrandt en je hebt Subtlefuge.
 • Gebruik de fotocamera in de tv-kamer om een verborgen doos te ontmaskeren met actiefiguur Swampslash.
 • Gebruik de zoektocht kubus op de Munchox monster (King of Town). Raap het gebroken zoektocht object op = Fudgeclank.

Videlectrix Good Graphicketeers Cards

 • Anti-Social Angus:  In de zichtbare doos bij de herberg.
 • Carpal Tunnel Connie: Onderzoek Strong Sad's boekenkast.
 • French Press: Gebruik de fotocamera links van het fotohokje.
 • Junk in the Trunk: Gebruik Gel-Arshie op Strong Bad's brievenbus

-------------------------------------------------- ------------------------------

Costume Items

 • Trogdor Shirt: Gebruik Gel-Arshie op de code wiel. Draai het naar Trogdor en huisdak van strooi als object. Dit moet gebeuren voorafgaand de Copy Protection puzzel.
 • Stinkoman Hair: Gebruik Mista Fixit op de gebroken ladder links in Stinkoman. Een doos valt naar beneden.
 • Stinkoman Boots: Gebruik de fotocamera in de badkamer van SB huis.
 • Stinkoman Gloves: Gebruik Gel-Arshie op Bubs' stalletje.
 • EGA Boots: Kijk in de doos bij het vijvertje in 'Peasantry Forest'.
 • EGA Hat: Op het terrein staat de krat om naar het krattengebied te gaan. Gebruik de slang en Boxer Joe op die krat.

Ghosts Freed
Er zijn acht geesten te bevrijden die ontsnapt zijn uit het "Spirits of 76' videogame. De eerste vier zijn de 'Founding Fathers': John Hancock, Benjamin Franklin, Samuel Adams en Paul Revere, die vrij zijn gekomen als je de geesten uit het huis van SB probeert te verdrijven. De geesten in de tweede groep zijn naamloos. Om hen vrij te krijgen, moet je eerst een foto van de ruimte nemen met je fotocamera. Wanneer je binnenkomt hoor je een spookachtige geluid. Gebruik de 'snapp' fotocamera uit het spelmenu en maak een foto. Je ziet dan de verborgen geest en je hebt hem bevrijdt. Hier zijn de locaties waar je een kiekje van moet nemen:

 • Tv kamer: Maak een foto van de rechterkant van de kamer.
 • Badkamer: Maak een foto in de badkamer.
 • Terrein: Maak een foto, links van het fotohokje.
 • Peasantry Forest: Maak een foto van de linkerkant van Munchox's grot.

Party Members Acquired
Alle clubleden verzamel je tijdens het spel.

Peasants Burninated

 • Gebruik de herbergier op de vastgelopen Limozeen Space bus. Trogdor zal de boer is brand spugen.
 • Gebruik de "boeren" clubleden op de Ultimate Trogdor (rechtstreeks in normal play).
 • Gebruik de "boeren" op de 4 voetstukken tijdens het gevecht met Ultimate Trogdor.
 • Gebruik de "boeren" op het mysterieuze bosje op het terrein.

.Gel-Arshie's Fruitboarder
Als je je 'awesomeness' in dit spel wil verhogen, moet je score 20000 punten of meer zijn, door het verzamelen van de rode vruchten.

Redcoat Ghost Patrol

Nadat de spelcomputer geesten losgebroken zijn in het huis van SB, kan je ze op bepaalde plekken met de lasermusket neerschieten.  Je krijgt daarvoor 100 punten. Als je je  awesomeness'' wil verhogen, moet je tenminste 800 punten of meer score. Een goede plek om op de Engelsen te jagen is net achter in de bosjes bij Cool Car. Wanneer je steeds naar deze locatie springt, krijg je een nieuwe Engelse soldaat.

Trogdor's 3D-Ungeon
Je kan dit spel spelen door in Trogdor's speelautomaat te springen of via de Videlectrix Mainframe. Schiet op de boeren die tevoorschijn komen op de voetstukken in de 4 hoeken. Als je je 'awesomeness' in dit spel wil verhogen, moet je een score van 10000 punten of meer halen. Ultimate Strong Bad komt regelmatig langs en schiet hem ook snel neer.

 

Einde

 
 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

GameSolves
Forum NL
Henk 

www.000webhost.com