07-12-2008

Episode 4: Dangeresque 3

 

In de vierde episode heeft Strong Bad eindelijk het vervolg op Dangeresque 2: "This time it's not Dangeresque 1!" afgerond en je mag aan de slag als Dangeresque in deze interactieve vervolgfilm getiteld Dangeresque 3: "The Criminal Projective". Dangeresque krijgt de opdracht een formule te vinden die het regenwoud kan redden maar wordt daarbij dwarsgezeten door Uzi Bazooka. Dangeresque neemt het op tegen mechanische dinosaurussen met tentakels en lazerogen, reist naar exotische locaties, beleeft bloedstollende achtervolgingen en de climax van de film vindt plaats op Uzi Bazooka's basis op de zon. Het is wonderbaarlijk wat je kunt doen met een budget van 10 dollar. Het perspectief is dat Dangeresque 3 gefilmd wordt en je door de camera kijkt, waardoor je outtakes, pauzes, sneeuw en shaky cam effecten ziet, met humoristische gevolgen ten dien. De atmosfeer en setting van de Dangeresque e-mails is compleet intact in gebleven en alle bekende elementen uit Dangeresque 1 en 2 zijn wel in een vorm aanwezig. Uiteraard is er ook weer een Videlectrix spel aanwezig en ditmaal is dat Space Circus Catastrophe, wat een First person flight sim moet voorstellen waarin je circusartiesten redt, asteroÔden ontwijkt en buitenaardse clowns neerschiet. Na het uitspelen van de titel is extended play weer aanwezig, maar ditmaal is extended play ingericht in de vorm van DVD extra's. De bloopers die nooit leuk zijn, alternatieve eindes, cast interviews en Strong Bad's commentaar zorgen ervoor dat extended play ervoor zorgt dat er na het spel ook nog een aantal leuke dingen te doen zijn naast het behalen van de hoogste score.
 

Episode 1: Homestar Ruiner - Episode 2: Strong Badia the Free - Episode 3: Baddest of the Bands - Episode 5: 8-Bit Is Enough

 

Dangeresque 3

Dangeresque's Office
Strong Bad speelt in de film een corrupte agent, Dangeresque. Het begint in Dangeresque's kantoor. Er wordt geklopt. Open de deur. Het zijn je partners, Renaldo (gespeeld door Coach Z) en Dangeresque Two (gespeeld door Homestar Runner). Ze zijn hier voor Renaldo's pension party. Pak van het tafeltje naast de deur het "Nunchuk" pistool en een gebroken helft van een papiergewicht (sieraad) . Je kan het " Nunchuk" pistool op de meeste personages en op sommige objecten in het spel gebruiken! Toon het papiergewicht aan Renaldo en Dangeresque Two. Praat met beiden. Probeer het kantoor te verlaten. Er wordt geklopt. Het is Cutesy Buttons (gespeeld door Marzipan) met haar plant. Ze heeft een baan voor Dangeresque. Ze wil hem vorderen om een formule terug te brengen, dat het regenwoud diep in de jungles van Strongborneo kan redden. Klinkt gevaarlijk. Renaldo doet mee, maar Dangeresque Two zegt dat hij iets veel belangrijker te doen heeft. Praat met Cutesy. Kijk uit het raam. Cutesy vind het haaibadje "shark pond" niet netjes. Gebruik een paar keer de telefoon. Pak de plant en blikje dieet cola. Open de "G.S.P.T.K" kaart en ga naar Strongborneo.

Strongborneo
Met een beetje verf en enkele potplanten, kan Strongborneo omgevormd worden tot een jungle! Onderzoek alles. Gebruik het pistool op het stopbord tegen het hek. Een geheime gat wordt zichtbaar waar men iets in kan verbergen! Probeer er met je hand door te gaan. Dangeresque hand is te groot. Renaldo zal het proberen. Een "western lowland grisly sharkasaurusbot" staat plotseling achter het hek. Renaldo zit vast. Nu moet je Renaldo en de regenwoud formule redden. Gebruik het pistool op de beerhaai monster. Renaldo kan zijn hand uit het gat trekken, maar dat doet hij met zoveel geweld, dat hij de formule als stof in zijn handen heeft. Geen zorgen, de gestoorde professor Experimento kan je helpen. Ga naar het geheime laboratorium.

Secret Lab
Als je binnen stapt, gooit professor Experimento een schaar. Dangeresque trekt zijn pistool, Renaldo sust de boel. Pak de schaar uit de muur. Praat met professor Experimento over de formule (gespeeld door Pom-Pom). Experimento zegt dat hij de formule reproduceert als Dangeresque de disk met de geheime codes voor de lancering van zijn "ruby-powered" raket terug kan bezorgen, die gestolen is. Dangeresque zal dat doen, en Experimento schrijft op het schoolbord de ingrediŽnten die hij nodig heeft om de formule te reproduceren - een drank met bubbels, de zeldzame "stickanee" bloem en gele haren. Je kan de space simulator naast de deur gebruiken (het is het Videlectrix Fun Machine in vermomming!). Het is het "Space Circus Catastrophe" spel. Volg de instructies op het scherm. Schiet op de slechte clowns, en vermijd de snacks.

Brainblow City
Vanuit deze plaats kan je de locaties bezoeken, die toegankelijk waren op het grote terrein - Renaldo zal bij de rode muur op je wachten. Ga links naar de stok.

Pak de bloem. Ga verder naar links, voorbij de walvis, naar het haaibadje. Zet de plant in het haaibadje. Cutesy zal dit niet leuk vinden.

Office
Ja kan Cutesy vragen of ze wat van haar gele haren wil geven, maar dat zal ze niet doen. Selecteer het venster.

Ze kijkt naar buiten en ziet de plant in het haaibadje. Terwijl ze afgeleidt is, gebruik je de schaar op haar om wat gele haren af te knippen.

Secret Lab
Geef Experimento de gele haren, "stickanee" bloem en de cola. Krijg het formule drankje.

Hier eindigt de Demo.

Office
Cutesy is ontvoert. Gebruik de videorecorder. Een zeer vertrouwd uitziende schurk wil losgeld voor haar. Er moet een manier zijn, om erachter te komen wie dit gedaan heeft. Reynaldo zegt dat Baron Darin Diamonocle kan helpen, Dangeresque voormalige vijand en de huidige inwoner van Brainblow City Gevangenis. Diamonocle kan wat tips geven over de identificatie van de ontvoerder en hoe we Cutesy kunnen redden.

Brainblow Prison
Achter karton stalen staven, staat Diamonocle (gespeeld door Bubs). Hij heeft een criminele verleden. Praat met hem. Hij vertelt dat je de man moet vinden die blauwdrukken heeft, vanwaar Cutesy vastgehouden wordt, en een deskundige in het oplossen van ontvoeringen. Hij zegt dat Perducci, de persoon is die de blauwdrukken heeft. Perducci is in de Oude Club (Club Technochocolate). Hij vertelt je ook om met Renaldo over de identiteit van deze ontvoeringen oplosser te praten! Praat met Renaldo, en hij vertelt dat deze expert je vermiste vader, Dadgeresque is, die gek is geworden nadat hij niet in staat was om een bijzonder lastige ontvoering op te lossen. Hij werd het laatst gezien in VenetiŽ.

 

Old Club
Perducci (gespeeld door The King of Town) en zijn handlanger Killingyouguy (gespeeld door Strong Mad) zitten achter een speeltafel in de voormalige discotheek. Ze hebben de blauwdrukken, maar je zal ze niet krijgen, tenzij je Perducci kan verslaan met zijn eigen spel. En dat spel is "Rock, Paper, Baccarat". Klik op de kaarttafel en start het kaartspel. Ieder krijgt twee kaarten, en jij moet als eerste een kaart op tafel leggen. Je krijgt 2 willekeurige kaarten uit verschillende games in je hand, en het maakt niet uit welke kaart je als eerste speelt. Als achterbakse kerel die hij is, zal Perducci een manier vinden om te winnen van je beste kaart door het trekken van de schoppenaas. Zeg tegen Perducci dat hij de kaarten moet schudden, totdat je een dekkaart ziet als een traditionele speelkaart. Wanneer hij nu de kaarten deelt, krijg je schoppenaas in de hand. Speel die kaart, en hij zal reageren door te spelen ... een rock? Lijkt erop dat je opnieuw verliest, omdat niets "rock" kan verslaan (met uitzondering van paper). Perducci is trots en vertelt de overwinning aan zijn handlanger. Pak dan de kleine rots van de speeltafel. Zeg tegen Perducci om opnieuw  te delen. Speel de rots "rock", en Perducci is verslagen. Maar helaas, Paper wint, want hij legt de blauwdrukken op de "rock". Pak de blauwdrukken. Perducci is volledig in de war en zal de club samen met zijn handlanger verlaten. Strond Bad neemt het portret schilderij mee.

 

Venice
Praat met je vermiste vader, Dadgeresque (gespeeld door Senor Cardgage). Vraag eerst over Dangeresque, en vervolgens over de halve sieraad (papiergewicht).

Hij zal vertellen, dat Dangeresque naar de "Mall-vies" Catacomben moet gaan om een kidnapping op te lossen die hij zelf niet kon oplossen.

Catacombs
Bestudeer de muurschildering in de eerste kamer ....het moet een aanwijzing zijn, achtergelaten door Dangeresque's vader. Ga naar de volgende kamer. Hier is een puzzel op de muur met een paar heerlijke voedsel afbeeldingen en een leeg vak in het midden. De tegels kan je naar een andere afbeelding draaien. Deze draaipuzzel en muurschildering hebben iets met elkaar te maken. In de muurschildering zijn vier vakken gevuld, en vier lege hoek vakken. In het middelste vak is een hart. Het doel van de draaipuzzel is om de 8 tegels naar dezelfde afbeeldingen te draaien als in de muurschildering. De lege vakken in de muurschildering zijn verbonden met een kronkellijn naar een afbeelding.

Volg dus een lijn om te zien bij welke afbeelding het eindigt.

 

Salsa saus

Burrito

Kaas nachos

Sombrero

Geheim vakje

Pudding

Taco

Margarita drankje

Chili Peper


Zodra je de tegels goed geplaatst hebt, zal een geheim vakje in het midden openschuiven. Hierin ligt de andere helft van het sieraad (papiergewicht). Een verschrikkelijke "octo-saurus" monster (gespeeld door Strong Sad) verschijnt! Hij heeft een hartvormig gat in zijn borst. Gebruik de halve sieraad uit de inventaris in het geheime vakje. Het transformeert in een speelgoed hart -  "blood-soaked albino griffin prism heart", of zoiets. Pak het hart. Gebruik het hart op het monster, en hij zal verslagen worden. Ga naar de volgende kamer, waar je de inmiddels volwassen ontvoerde slachtoffer ontmoet (gespeeld door The Poopsmith). Praat met het slachtoffer, en krijg een krant. Je laat de krant aan je vader zien, als bewijs dat je de zaak opgelost hebt. Je volgt Dadgeresque naar de schuilplaats van de kidnappers, dat eindigt op het dak van het gebouw.

Schuilplaats - Dak
Het is een valstrik! Je bent in de val gelokt door je zogenaamde partner, Dangeresque Two- of moeten we zeggen ... Uzi Bazooka!. Hij heeft de lancering codes gestolen van professor Experimento, en nog erger, hij schoot op Dadgeresque! Dangeresque en Renaldo staan nu in gevecht met Uzi, The Cheat (zijn karakter is nog niet bekent), en Killingyouguy. Cutesy Buttons staat achter de schurken, en je moet ervoor zorgen dat ze naar de andere kant van het dak loopt, om de floppydisk met de lancering codes te stelen. Echter, als ze gezien wordt door de bandieten, zal ze terug naar de start positie gaan. Afhankelijk op wie je het "Nunchuk" pistool richt, zal zij achter iemand gaan staan en veilig haar weg zoeken naar Uzi en de floppydisk pakken. Ten eerste, richt het pistool op Uzi. Hij en KYG (Killingyouguy) zullen zich naar voren verplaatsen en Cutesy zal zich achter KYG verschuilen. Richt je pistool op KYG, dan op The Cheat en tenslotte weer op Uzi. Als we de floppydisk hebben, springen Renaldo, Cutesy en Dangeresque van het dak. Renaldo en Cutesy kunnen veilig ontsnappen. Dangecaresque staat bovenop de vluchtauto Cool Car, en Killingyouguy achtervolgd de auto!


Dangecaresque
Cutesy zal een helikopter gaan halen om je te redden, maar je moet Killingyouguy lang genoeg ontwijken totdat ze de helikopter heeft ...en je remmen zijn doorgesneden! Gelukkig heeft de auto allerlei geheime wapens en gadgets. Klik op de automatische piloot en krijg een reeks voice commando's aangeboden: Rook, Olie, Velg (lijkt op een cirkelzaagblad), Veer achterklep, Rem (de remmen zijn stuk!) en Raket. Selecteer de velg. Cutesy verschijnt met een reddingshelikopter. Je moet een manier vinden om in de helikopter te komen. Pak de velg van het voorwiel. De velg komt in de inventaris. Schakel weer over op de automatische piloot commando's. Gebruik nu de olie. Gooi daarna terwijl KYG over de olie slipt, de velg uit de inventaris naar KYG. Open dan de achterklep van de auto via de automatische piloot. Spring op het dak en dan op de achterklep om via de achterklep naar de helikopter te springen. Helaas ben je te zwaar om de achterklep als springplank te gebruiken, want de klep valt dicht als je erop gaat staan. Ga naar de voorkant van de auto (spring aan de voorkant van de auto). Je duwt tegen de auto, om het iets te vertragen, zodat KYG onder de achterklep komt te staan. Ga naar het dak van de auto, en vervolgens naar de achterklep. Dangeresque maakt een sprong naar de helikopter.
 

Eenmaal aan boord geef je het regenwoud formule drankje aan Cutesy. Ze heeft plannen om een plantencrŤche in haar achtertuin op te starten, voor de wederopbouw van het regenwoud. Zodra ze de parachutes willen gebruiken, belt Uzi Bazooka's naar Dangeresque's. Hij heeft Renaldo ontvoert en brengt hem naar een geheime ruimte station op de Zon! Professor, Experimento heeft een raket, misschien zouden we die kunnen lenen!

Secret Lab

Dangeresque krijgt weer een ander probleem. Sultry Buttons steelt de robijn van de raket. Dangeresque kent haar van een romantische nacht in Parijs, waar hij haar een zeldzame Stickanee bloem gaf. Ze is familie van Cutesy Buttons. De professor heeft de lancering codes nodig die Cutesy nog steeds heeft. Pak de foto en het mes uit de muur.

 

Cutesy's Place

Cutesy heeft een plantenhospitaal in haar achtertuin. Vraag haar over de lancering code diskfloppy. Ze heeft de floppydisk aan Perducci gegeven, in ruil voor een Topiary boom. Vraag ook of ze nog meer "Stickanee" bloemen heeft. Je hebt de laatste al genomen, misschien als je een replica van de oorspronkelijke plant hebt.
 

VenetiŽ
Sultry is hier al als je aankom. Ga naar het lege podium. Het goudklompje is gestolen. Zal Sultry ook wel gestolen hebben!. Praat met de informant (gespeeld door Strong Sad). Hij noemt zichzelf Stinky the Peev. Hij beweert dat hij een psychische adviseur is, om je te helpen in deze zoektocht, en als je hem een object toont, kan hij je de betekenis ervan vertellen. Vraag hem over Perducci, en hij zal je zeggen dat de schurk het land uitgevlucht is, maar als je een object toont, dat hij aangeraakt heeft, kan de psychische informant je informatie verschaffen over zijn huidige verblijfplaats. Wanneer je de conversatie beŽindigt, vermeld de informant dat hij nog drie broers in andere landen heeft, die je kunnen helpen. Toon de rotssteen aan de informant, en hij zal zeggen dat Perducci in Tokio is. Toon de blauwdrukken aan de informant, en hij zal zeggen dat zij oorspronkelijk uit Ierland komen. Toon hem dan ook het mes en foto (behorend tot Sultry Buttons), en hij zal zeggen dat zij wenste dat ze dit gelukkig moment op de foto kon herleven.

 

Tokio
Bij aankomst in Tokyo (zelfde decor als VenetiŽ), zie je dat Sultry hier ook al is. Ze steelt alle goudklompjes uit elk land. Kijk onder de brug en pak het portret schilderij. Dit portret had je al gezien in de Old Club van Perducci. Praat met de andere informant. Zijn naam is "Stoolie Rat weasel". Hij is een dubbel agent en geeft beide partijen informatie. Praat met hem over het schilderij, en hij zal zeggen dat hij samen met Perducci werkte, en dat ze het schilderij gestolen hebben uit een eeuwenoude tempel in Japan. Vraag naar Perducci, en hij zal zeggen dat hij naar een veilig huis in Parijs gegaan is. Op de een of andere manier vertrouwen we hem niet!

 

Ierland
Ja, Sultry is hier ook. Praat met de informant. Deze keer is het "Cecil VanGough". Hij is een gerespecteerde kunstcriticus en verzamelaar. Vraag over het schilderij. Cecil zegt dat deze gestolen werd uit een graf van een Mummie in CaÔro, in 1963. Dat is andere informatie als wat de informant in Tokio vertelde, want die zei een tempel? Vraag over Perducci, en hij zal zeggen dat hij waarschijnlijk probeert om het waardevolle schilderij in CaÔro te verkopen, want  Cecil handelt niet in gestolen goederen.

 

Cairo
Praat met de informant. Hij is bekend als de "Moving Man", iemand die helpt bij de koop en verkoop van gestolen goederen. Als je hem vraagt over Perducci, zal hij zeggen dat hij hem naar Tokio stuurde. Vraag hem over het schilderij, en hij zal zeggen dat het in de herfst gestolen is uit een Mummie graf. Dit bevestigt wat de broer in Ierland gezegd heeft.

 

Parijs
Sultry is ons nog steeds een stap voor. Praat met de informant. Hij is een soort psycholoog in profielen, en zou enig inzicht kunnen geven over Perducci. Vraag hem naar het schilderij. Hij heeft een oud dossier van het schilderij in zijn bezit, vanaf de herfst van 1963. Dit komt overeen met wat de broeders in CaÔro en Ierland tot nu toe gezegd hebben. Wacht even, er lijkt een extra informant broer te zijn: VenetiŽ, Tokyo, Ierland, Cairo en Parijs ... Stinky zei dat hij drie broers had. Laten we eens gaan praten met degene in Tokio, want zijn informatie lijkt niet te rijmen met wat de anderen hebben gezegd.

Tokio
Trek je pistool en richt op de informant. Als hij dan aan Dangeresque vraagt wat hem zo zeker maakt dat hij liegt, selecteer je de Japanse Tempel optie. Omdat twee broers hebben bevestigd dat het gestolen was uit een Mummie graf, klop het verhaal van deze informant niet. Hij beschermt Perducci .... hij is Perducci! Hij eist zijn schilderij terug, en tijdens het gevecht, vliegt de floppydisk met de lancering code door de lucht. Dangeresque vangt de floppydisk en Perducci accepteert zijn nederlaag. Nu hebben we de codes, maar we moeten nog steeds Sultry Buttoms opsporen, om de robijn voor de raket terug zien te krijgen.

 

Brainblow City - Stickanee Tree
Gebruik het grote mes op de stok, om een tak ervan af te snijden. Pak de tak.

Cutesy's Place

Plant de tak in de aarde van het achtertuintje en je krijgt de nieuwe "Stickanee" bloem. Als Cutesy klaar is met haar monoloog over het ecosysteem, gaan we terug naar Parijs.

 

Parijs
Plaats de bloem op het podium. Kijken of Sultry hierin trapt. Klik opnieuw op Parijs op je "G.S.P.T.K" kaart en Sultry Buttons zal nu op je wachten. Dangeresque belooft haar vele juwelen (hij bluft want die heeft hij niet). Sultry geeft je de robijn voor de raket, en een zeldzame diamant! Dangeresque steltvoor om de juwelen op een andere romantische ontmoetingsplaats aan haar te geven - op HawaÔ bij zonsondergang. Sultry neemt de bloem en vertrekt. Nu is het tijd om naar de zon te gaan, met de raket van Experimento.

 

Secret Lab

Geef Experimento de lancering codes en robijn. De scŤne zal veranderen en je zit in de cockpit van een ruimtevaartuig. Je moet naar de geheime ruimtestation op de zon. Daarvoor gebruik je het spel van deze maand "Space Circus Catastrophe". De doelstelling is: schiet op alle clowns, ontwijk alle grote circus-food asteroÔden (ga naar de andere kant vanwaar ze komen, als ze rechts komen ga je naar links, komen ze van boven ga je naar onderen, enz. ), en red alle andere met de luchtbel schilden. Dangeresque landt op de zon nadat hij vijf niet-clown circus karakters red. Klinkt moeilijk maar is makkelijk om 5 karakters te redden met een luchtbel.


Space Station
Dangeresque zal zich in de geheime ruimtestation op de zon infiltreren, die eigendom is van Uzi Bazooka. Onderzoek de luchtsluis en ga dan door de deur aan de rechterzijde. Renaldo is vastgebonden aan een bedieningspaneel. Dangeresque Too is hier aanwezig. Hij zegt dat hij je niet verraden heeft. Uzi Bazooka en Craig komen door de deur! Dangeresque Two heeft geprobeerd om het zelf op te lossen. Maar wie is de bedrieger. Uzi Bazooka en Dangeresque Too krijgen ruzie dat uitdraait op een gevecht. Je neemt ze onder schot! Het maakt niet uit op welke Homestar je schiet, je kogel vindt de bedrieger. Je schot zal het Uzi Bazooka's schakelsystemen openen. Hij is een robot. Craig plaats de robot voor de deur en vlucht. Je kan niet uit de kamer. Je moet een ontsnapping voorbereiden. Dangeresque Two kon nog net op tijd , Craig achtervolgen.


Onderzoek de "solar" boormachine. Het is te zwaar om het te verplaatsen. Klik op het bedieningspaneel, waarmee je de omloopbaan van het ruimtestation kan regelen - naar links of naar rechts. Selecteer "omloopbaan naar rechts". De boormachine zal naar achteren rollen en de boorpunt wipt iets omhoog. Verplaats het blokhoutje op de vloer, door erop te klikken. Plaats de diamand op de punt van de boor. Klik nu op "omloopbaan naar links" op het bedieningspaneel. De boormachine rolt tegen de robot en de diamantenboorpunt treft zijn circuit board. Dangeresque Two is in de problemen. Ga naar de andere kamer. Schop Craig de luchtsluis in, door op hem te klikken. Hij wordt meegezogen de ruimte in, maar de "Stace spaction" lijkt uit elkaar te vallen ... het ziet ernaar uit dat we moeten springen! Nu alleen nog ontsnappen aan de woede van de cast en crew.

Einde

 

Awesomeness

 

Collectibles
Sommige van deze objecten zijn begraven, en moet met de vertrouwde Taranchula Black Metaaldetector opgespoord worden.

De metaaldetector ligt in de catacomben set.
 

Dangeresque 3 Merchandise

 • Dangeresque Doll: In de Old Club. Gebruik de rotssteen tegen de flessen achter de bar.

 • Killingyouguy Lunch Pail: Gebruik de afgesneden tak van de "stickanee tree" in de rivier bij de stenen brug.

 • Renaldo Fun Bed Sheets: Gebruik het pistool op de meest rechtse "Brainblow City Limits" bordje in Brainblow City.

 • Perducci O's Cereal: Gebruik het formule drankje of Dieet cola op de "stickanee tree".

Space Circus manual pages

 • Cover page: Nadat je het hart van de puzzel in de catacomben gepakt hebt, onderzoek je het hartvakje weer.

 • Character Page: Op de raket van professor Experimento.

 • Start Map: Gebruik het grote mes op de planten in Strongborneo.

 • Secret code: Gebruik de foto van Dangeresque en Sultry Buttons op de computer in het geheime lab.

Personalized Bullets

 • Killingyouguy: Gebruik de metaaldetector aan de achterzijde van cool car - in Brainblow city.

 • Perducci: Gebruik de metaaldetector in Tokio nadat de informant gezegd heeft, dat hij Perducci naar Tokio gestuurd heeft.

 • Sultry Buttons: Gebruik de metaaldetector in Cutesy tuin.

 • Baron Darin Diamonocle: Gebruik de metaaldetector bij het water en tuinslang - in Strongborneo.

Costumes

 • Monocle: Kijk in het plukje gras tegen de Brainblow City Gevangenis.

 • Fedora: Aan de jas haak , naast de deur in de Old Club.

 • Top Hat: Gebruik de rotssteen op de walvis en gebruik dan het pistool - doos valt van het fotohokje.

 • Brown Shoes: Onderzoek de gevallen dozen in de catacomben. Een van hen bevat een kledingstuk.

 • Briefs: Gebruik het pistool op de buis boven de luchtsluis in het ruimtestation.

 • Thin Mustache: In Extended Play, trek de snor van Strong Sad's gezicht af bij de stenen brug.

 • Tux Jacket & Bowtie: In Extended Play moet je het volgende doen: Gebruik de stoel in het kantoor om een dutje te doen en wordt "wakker" in het echte kantoor. Neem de telefoon van de haak, en verlaat het kantoor via de deur. Terug in het normale kantoor, een van de schilderijen heeft een "Geheime Panel" met een kledingstuk.

 • Bonus! Dangeresque Glasses: Waarschijnlijk draag je die al! Niettemin is deze altijd beschikbaar in de garderobe (Photo Booth).

 • Bonus! Dangeresque Two Glasses: Je krijgt een zonnebril nadat je de rang van "Codename: Awesome" hebt, door het maximaliseren van je awesomeness.

Characters Nunchucked
Gebruik het pistool op deze karakters:

Kan ook in andere locaties:

 • Dangersque Too: In het kantoor

 • Renaldo: In het kantoor.

 • Cutesy Buttons: In het kantoor.

 • Professor Experimento: Geheime lab.

 • Baron Darin Diamonocle: Brainblow City Prison.

 • Killingyouguy: The Old Club.

 • Perducci: The Old Club.

 • Dadgeresque: Stenen brug (VenetiŽ).

 • The Monster: Catacombe.

 • The Kidnapping Victim: Catacombe.

 • The Informant:  Stenen brug - informant in VenetiŽ of Tokio of Parijs of Ierland of Cairo.

 • Sultry Buttons: Stenen Brug (Parijs), wanneer ze daar is.

 • Uzi Bazooka: Ruimtestation.

 • Craig: Ruimtestation.

Celebrity Name Drops

Je krijgt een punt wanneer er een beroemdheid in de dialoog voorkomt.

 • Burt Bacharach: Wordt genoemd in de Old Club tijdens je eerste gesprek met Perducci.

 • Tri-Lambda fraternity: Gebruik de "evil" dialoog optie op Diamonocle.

 • The Lorax: Kijk naar de "Stickanee tree" (Stick) voordat je de "Stickanee" bloem pakt.

 • Sam & Max : Gebruik de telefoon in het kantoor.

 • Billy Dee Williams: Kijk naar de "cool car" in Extended Play.

 • The Mandrell Sisters: Geef het robijn aan Professor Experimento.

Out & Spit Takes
 

Normal Play:

 • Probeer het haar af te knippen van Cutesy Buttons met de schaar, terwijl ze niet afgeleid wordt (voordat je haar plant in het haai badje zet).

 • Vraag aan de informant in Ierland over het lege voetstuk.

 • Na aankomst bij Cutesy Buttons huis, loop naar haar toe totdat ze je begroet (zeg niets tot zij je groet).

Extended Play:

 • Onderzoek de dode Homestar robot in het ruimtestation.

 • Praat met Coach Z in het ruimtestation.

 • Klik op The Cheat in het ruimtestation.

 • Klik op de raket in het geheime lab.

 • Praat met Pom Pom in het geheime lab. 3 regels, worden alle meegeteld aan het totaal!

 • Bestudeer het schilderij in het kantoor. 3 regels, worden alle meegeteld aan het totaal!

Space Circus Catastrophe! High Score
Om je awesomeness te maximaliseren, moet je 15000 punten score of meer in dit spel halen.

 
 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

GameSolves
Forum NL
Henk 

www.000webhost.com