SpongeBob SquarePants Werknemer Van De Maand: 29-05-2004

SpongeBob SquarePants: Employee Of The Month

Je kunt het spel hier bestellen als het niet in de winkels ligt ?

Het Paradijs van Neptunus: Het Verhaal

Spongebob heeft de Werknemer Van De Maand wedstrijd 27 maanden achterelkaar gewonnen. Om dit eren heeft Mr.Krabs Spongebob Werknemer Van Het Jaar gemaakt. Na het maken van de groep foto's stop hij ze in een envelop en stempelt er Gratis op. In de envelop zitten 3 kaartjes naar het Paradijs park van Neptunus.

Squidward zegt, "Laat me raden, sommige vrije kaartjes naar het Paradijs van Neptunus! *Lacht*.

Hij zegt: Waarom geef je die niet aan de persoon met de eendenmossel die daar zit en maak hem Werknemer Van Het Jaar?

Lachend bestijgt Squidward zijn fiets en fiets weg.

Mr.Krabs kijkt naar de kaartjes en zegt, "Spongebob! Kom hier! Ik wil dat je deze pakt"
Krabs geeft Spongebob twee van de drie kaartjes. Spongebob neemt die en gaat onmiddellijk naar zijn kameraad Patrick. Hij vertelt Patrick het goede nieuws. Hij geeft Patrick het overtollige kaartje en Patrick is heel opgewekt. Spongebob vertelt Patrick dat hij hem na het werk zal ontmoeten. Je ziet in het spel sommige scènes. Doe vooral alles bekijken en uitproberen anders mis je de leuke scènes :).

De muis Controleert:

   De linkermuis Knop:   Praat met Mensen.
                                     Kijkt Naar Dingen.
                                     Loopt Rond.
                                     Pakt Dingen op.
                                     Combineer de Onderdelen.
Rechtermuis Knop: Open Inventaris.

Het toetsenbord Controleert:

ESC:   Skip scènes
           Enter Menu
F1: Help (of H - hints)
F2: Quick Save
F3: Quick Load
I: Open Inventaris
T: Open Map/Telescoop
P: Pauze Game
 

Videoband Locaties

In elk hoofdstuk is er een verborgen videoband. En wat doet de band?
Je kan dan de bonus films bekijken en terug zien in je menu (View movies) "Het Maken van Spongebob". Het toont je hoe de oorspronkelijke tekening gemaakt en ingekleurd worden. 

 

Locaties waar de videobanden liggen

In  hoofdstuk 1

In de binnenstad van Bikini Bottom Ga naar Patrick, ga naar de andere zijde en je komt bij de Juwelen Winkel (jewelry). Ga naar binnen en praat met de man achter de toonbank. Spongebob vult de winkel aan en de man achter de toonbank zegt dat hij je slechts kan uitbetalen met een een videoband voor je werk. En zo doet hij. Chapter 1 bonus movie die je nu in het menu kan bekijken.


Hoofdstuk 2: 

Heb je de woorden "on air" boven een raam in het WSEA TV gebouw opgemerkt? Ga daar de deur in en je komt in een studio. Ga verder door en ga door de deur aan het andere einde. Hier is Plankton, hij zal je vertellen dat hij een reclame voor de Chum Bucket maakte maar dan hij zich bedacht heeft en zegt dat hij een reclame wil maken over kinderen dat ze niet moeten spijbelen maar op school moeten blijven. Hij vertelt je dat als jij de camera zal doen zal hij je een iets extra daarvoor geven. Ga terug de studio in en bedien de knoppen van de camera. Mik de camera op Plankton en nadat je de reclamespot gemaakt hebt ga je terug naar Planton en je krijgt een videoband van Plankton.Chapter 2 bonus movie 

Hoofdstuk 3

In de kast achter een gesloten deur in Spongebob huis. Eenvoudig he. Chapter 3 bonus movie 


Hoofdstuk 4 

Wanneer je naar de onderbroek van Patrick gaat zoeken in het omkleed gebouw open je het kastje van "Davy Jones" en daar vindt je een videoband. Chapter 4 bonus movie 

Oplossing

Deel 1: Bikini Bottom

Krusty Krab

Je begint voor de Krusty Krab cafetaria. Ga naar binnen, praat met de hongerige klant tot hij je vertelt dat hij een Krabby Patty wil (hamburger). Vraag/praat altijd met iedereen over alles, ook als het hier niet vermeld staat. Ga naar de andere tafel en pak het vuile bord "plate".
Loop naar de andere zijde en ga in de hoek naar de salade bar.
Pak de salade "fixin's" en verlaat het scherm van de salade Ga in de keuken. Pak de gewone hamburger "patty" van de grill. Ga dan naar de andere zijde om een gootsteen te vinden. Neem het vuile bord uit je inventaris en zet het in de gootsteen om het schoon te maken (klik op het bord, houw de linkermuisknop ingedrukt en sleep het bord naar de gootsteen).
Combineer nu het schone bord met de hamburger en combineer de hamburger met de salade om een perfecte Krabby Patty te maken!

Geef de hamburger aan de hongerige klant en hij zal je vertellen waar de bus stopt die naar de binnenstad van Bikini Bottom gaat. Je ziet nu een een telescoop in het bovenscherm verschijnen. Klik op de telescoop en ga op de map naar de binnenstad van Bikini Bottom.

Downtown

Loop naar de bushalte en praat met Patrick. Ga na het gesprek in je map en ga naar de nieuwe plaats op de map naar het strand.

Goo Lagoon

Je begint op het parkeerterrein van  het strand. Je ziet een reusachtig zandkasteel. Ga naar de ingang maar ga niet naar binnen. Ga voor de ingang rechts naar het strand met de gespierde personen (mussel beach).
Hier zie je Larry die zijn spieren goed aan het oppompen is met gewichtheffen. Rechts van hem op de grond zie je strandspeelgoed: schepje met emmertje. Probeer dat te pakken en Larry zal zeggen dat je eraf moet blijven. Praat dan met hem en ga na het gesprek naar de nieuwe plaats op de map naar het huis van grootmoeder.

Grandma's House
Ga het huis in, ga de keuken in, praat met de grootmoeder en ze denkt dat Spongebob haar favoriete kleinzoon Patrick is. Je zegt dat je wel de Urchin Chips voor haar wilt kopen. Pak de taart die op keukentafel ligt "pie", (ligt de taart er niet dan ga verder en kom later terug). Ga in je map en ga naar de nieuwe plaats op de map naar de winkel.

Barg - N - Mart

Praat met de visachtige persoon die uit de winkel komt. Ga de winkel in. Praat met de verkoper Eugene tot hij zegt dat je de chips kan krijgen als je zijn auto wast. Ga buiten naar het parkeerterrein en ga naar de auto (boat car). Sponge wordt een spons, wrijf over alle vlekken van de auto om het schoon te maken, als het klaar is zal Sponge dat zeggen. ga terug de winkel in en zeg tegen Eugene dat de auto schoon is. Ga achter in de winkel en pak achter Mr.Krabs een fles bakolie uit de kist "cooking oil". Ga langs en een gang tussen de schappen en pak een doos chips uit het rek "Urchin chips". Als je de taart nog niet hebt kunnen pakken ga dan terug naar het huis vaan grootmoeder en pak dan de taart. Combineer de taart met de chips in je inventaris. Ga dan terug naar het strand.

 

Goo Lagoon

Ga naar de Mussel Beach. Geef de taart aan Larry, hij kan de taart niet weerstaan, pakt de taart en loopt weg. Pak nu het emmertje met het schepje "shovel & pail". Ga naar het zandkasteel en ga nu naar binnen naar het bruin salon strand. 

Je ziet een mevrouw met een parasol, Dame mackerel, maar daar praten we later mee.
Loop naar de andere zijde en dan links om een schipbreuk te vinden. Gebruik de emmer en schop in het zand voor het schip om een schatkist te vinden die volledig gevuld is met busmunten die je dan er ook uit pakt "bus tokens". ga naar de Binnenstad van Bikini Bottom.

Downtown

Ga naar Patrick die bij de bushalte staat en geef hem de busmunten. Marty de busbestuurder komt uit het toilet en praat met hem. Hij zal je vertellen dat er een storm aankomt en hij wil niet met de bus wegrijden zonder een paraplu. 

Goo Lagoon

Ga het zandkasteel in en je ziet weer de mevrouw met de parasol. Praat met haar en zij zal je vertellen dat zij een slechte huid heeft en de parasol nodig heeft als schild tegen de zon. Ga de  bruin Salon strand op, ga naar de man Ray die op een handdoek ligt, hij luistert naar muziek en heeft een fles zonnebrandolie langs zich staan. Praat dan met hem, zeg dat bakolie beter voor de huid helpt tegen de zon dan zonnebrandolie, geef hem dan de bakolie en pak de zonnebrand "sunscreen". Ga nu terug naar de dame met de parasol en geef haar de zonnebrandolie en zij zal je de parasol geven "umbrella"

Downtown

Geef de parasol aan Marty. Hij zal nog steeds weigeren, maar je zal hem overtuigen om te vertrekken. Het einde van hoofdstuk 1.

Scène: 

Spongebob en Patrick gaan met de bus. Patrick zit op Plankton.
Plankton niest zich onder Patrick uit. Patrick luistert naar muziek van een CD Speler met koptelefoon. Hij weet een truc te doen en gaat van stoel naar stoel springen om in de lucht met zijn koptelefoon te blijven hangen, maar de CD Speler valt boven op hem. Nu gaat Spongebob rare dingen doen en maakt Marty gek. Marty staat op en terwijl hij tegen ze scheld draait hij de bus de verkeerde weg in en zij belanden in Rock Bottom.Nu moet Spongebob de regen laten ophouden en de bus terug op zijn normalen schema's zien te krijgen voordat hij deze stad kan verlaten.

Hoofdstuk 2:Rock Bottom

Het Busstation

Ga links naar de bushalte. Praat met de man en hij gooit zijn blikje op de grond. Pak na het gesprek het blikje "kelpsi can". Ga het busstation in. Praat met de informatiedame en zij zal vertellen dat zij alleen informatie geeft als je haar snoep geeft. Verlaat nu het busstation en ga beneden in de straat. Ga het toiletgebouw (restrooms) in, je hoort Spongebob schreeuwen. Na enkele seconden zal hij uit de riolering klimmen en zal zal zeggen dat hij het kwartje heeft gevonden "quarter". Ga nu terug beneden in de straat. Langs de weg zie je een snoepmachine (tegenover de bushalte). Gebruik het kwartje in de snoepautomaat en je pakt er een reepsnoep uit "kelp bar". Ga nu weer het busstation binnen, geef haar het snoep en zij zal je over de WSEA TV vertellen. Nu verschijnt ook de vertrouwde telescoop op scherm. Ga via de map naar:

WSEA TV

Ga achter het TV gebouw en praat met de TV repairman, Jojo. Spongebob vraagt wat hij aan het doen is en hij zegt dat hij dat niet weet! Hij zegt dat de mensen zeiden dat ze niets op de TV zagen en dat de antenne kapot is? Hij had gezegd dat er niets verkeerd mee is en zij zeiden dat er wel iets mee is, dus hij probeert nu een TV te repareren die niet kapot is. Spongebob vraagt of hij zijn gereedschap mag lenen en de man zegt dat indien Spongebob hem een Kelpsie van het Verroeste Anker kan brengen hij het gereedschap mag lenen. De telescoop verschijnt op het scherm. Ga naar het Verroeste Anker.

 

The Rusty Anchor

Ga het parkeerterrein op, praat met de Zeemeermin Man (mermaid man) en praat dan met de Eendenmossel Jongen (barnacle boy). De Zeemeermin Man en Patrick hebben met een soda-drink wedstrijd mee gedaan om wie dan de hardste en meeste boeren kan laten. De zeemeermin Man heeft zoveel gedronken dat hij niet meer in de Onzichtbare Boatmobile kan stappen.
Verlaat nu het parkeerterrein en ga de Verroeste Anker in. 

Praat met de gespierde barkeeper Big-Mac en vraag ook over de Kelpsie. Hij zal zeggen dat de Zeemeermin Man en Patrick alle Kelpsi opgedronken hebben.Vertel hem dan over de Zeemeermin Man. Hij zal zich haasten om hem te gaan helpen en vraagt of je op zijn restaurant wil passen. Hij zal ook vertellen dat je een dieet cola mag pakken. Pak een beker (mug) van de tafel bij de foto's, gebruikt de beker met de dieet cola vat (links) achter de bar, giet het dan over in het Kelpsie blikje die je van de man bij de bushalte hebt gepakt. 

WSEA TV
Ga achter het TV gebouw en geef de man het blikje met Dieet Soda. Hij zal zeggen dat het de
beste Kelpsie is die hij ooit heeft gehad en hij zal toestaan dat je zijn gereedschap mag pakken.
Pak zijn gereedschap "toolbox" en ga het TV gebouw in. 

Praat met dame. Zie de trap? Ga naar boven. De dame zal vertellen dat je niet naar achteren mag tenzij je een werker bent, zij zegt dat je geen werker bent tenzij je gereedschap hebt. Geef haar je gereedschapskist en dan merkt zij op dat je wel gereedschap hebt en zij zal toestaan dat je voorbij mag gaan. Je kan de studio (on air) in gaan en met Plankton wat uitproberen. Ga anders de trap op, ga dan door de deur om een grote nieuwskamer te vinden. Praat met de weerman Gary. Bekijk de Mega screen 2000 machine en de telescoop verschijnt  op het scherm.

Marlin's Cave
Ga naar links en ga de magische hoed (hat) in. Speel met de gokkasten en na een paar gokjes zie je dat achter een gordijn open schuift. Bekijk de pijlen op de gokkast en ga het geopende gordijn door. 
Achter het gordijn is hier een vreemde plaats. Kies willekeurig een richting en indien je de juiste richting hebt gekozen zal je naar de volgende kamer gaan. Indien je verkeerd bent zal je terug in de eerste kamer beëindigen. Probeer dit tot je een kamer vindt met Patrick die op een hangmat ligt te slapen. Ik denk dat de pijltjes die je zag op de gokkast wel eens de richting kunnen zijn! Daar aangekomen ga je met de trap naar boven en je zal Marlin vinden. Na een verwarrend gesprek geeft Marlin je een magische staf  "magic wand" waarmee je de gesloten deur in het WSEA TV gebouw kan openen. 

WSEA TV

Ga naar de dame en naar de gesloten deur van de controle kamer achter haar. Gebruik de staf op de deur , Spongebob begint een spreuk te zingen en spelt "Abra-Kadabra, de Ala-Kazoor, Dit is Spongebob, open deze deur!"
Iets vliegt van de staf en slaat de deur open. Ga nu naar binnen en duw op de schakelaar (loop naar links en het gaat vanzelf) en je hebt het hoofdstuk beëindigd.

Scène

Spongebob en Patrick spelen met de veiligheidsgordels..
Nadat zij dat gedaan hebben gaan zij terug naar het busstation waar Marty Spongebob en Patrick terug de bus inlaat. Marty rijdt terug naar
Bikini Bottom. Hij stopt de bus en vertelt Spongebob en Patrick dat de bus geen benzine meer heeft. Spongebob vraagt waar hij wat meer benzine krijgen kan krijgen Marty zegt dat er nabij een restaurant is. Patrick is opgewekt en vertrekt. Marty vertelt hem dat hij de verkeerde weg in gaat, Patrick loopt toch weg. Spongebob kijkt in het gas en ziet wat gas. Het gas maakt een leuk gezicht van hem. Hij draait zich om en zegt dat het vreemd is en dan de bus vertrekt en Spongebob achter laat.
Nu moet Spongebob een andere weg zien te vinden naar het Paradijs van Neptunus.

 

Hoofdstuk 3 

Diner

Ga onder in het scherm en ga de boot restaurant in. Praat met Patrick die aan een tafel een sandwich zit te eten. Spongebob probeert Patrick te overtuigen om met hem met te gaan, maar Patrick zal weigeren omdat hij zijn sandwich wil opeten, tot Spongebob tenslotte opgeeft. Sella zal komem en legt een zak met een afbeelding van een eekhoorn op de counter. Probeer het te pakken, praat dan met haar, pak dan de lunchzak "Sandy's lunch" en de telescoop licht op. Ga naar het veld met de kwallen.

Jellyfish Fields

Negeer hier alles. Ga rechts tot je Sandy  tegenkomt. Praat met haar en geef aan haar de lunchzak. Zij bedankt je en Spongebob vraagt Sandy of zij nog steeds de raket heeft. Zij zegt ja, zij heeft het nog steeds en zij repareert het nog steeds van toen Spongebob met de raket geen geslaagde landing op Bikini Bottom maakte (van de eerste episode).
Spongebob vraagt naar Paradijs Neptunus en Sandy zegt dat zij daar altijd al naar toe wilde.  Spongebob zegt dat hij enkel 2 kaartjes kreeg en dat hij de tweede aan Patrick heeft gegeven. Sandy zegt dat zij kaartjes met de post kreeg, zij had ze willen weggooien maar heeft dat gelukkig niet gedaan. Spongebob legt hun dilemma aan haar uit en zij vertelt dat je haar bij de treedome zal ontmoeten. Nu verschijnt de telescoop op het scherm.

Home Lane

Ga het huis van Spongebob binnen. Je zult een waterslang in je waterhelm vinden. Je zal hem moeten verwijderen? Ga het huis uit en ga het huis van Squidward in. Ga naar de TV en zie een reclame over de Sardine en dan de telescoop verschijnt op het scherm.

Sardine's

Ga naar binnen en praat met Nelson. Na een kort gesprek ga naar de andere zijde van de winkel. Pak de Droom bril  "dream glasses".
 

Home Lane

Ga het huis van Squidward in.
Ga naar de bovenverdieping waar Squidward is die in zijn bed ligt en met zijn klarinet slaapt.
Gebruik nu de Droom bril op Spongebob.

De Droom

Je bent nu in de droom van Squidward. In de droom van Squidward zie je een lange rij huizen van ananas. Spongebob kijkt ook als Squidward. Ga vooruit tot de piramide trap. 2 standbeelden bewaken het en zij kijken net zoals Spongebob maar zij zijn boos. Ga nu de piramide binnen. Je ziet binnen Squidward spelend op zijn klarinet voor een volle zaal mensen. Praat met Squidward en nadat hij verward is geraakt geeft hij zijn klarinet aan je "clarinet ". Nu bent je uit zijn droom.

Home Lane
Ga naar het huis van Squidward. Gebruik de klarinet van Squidward op de waterslang. Pak de waterhelm als de slang weg is "water helmet" en de telescoop verschijnt op het scherm met de boomhuis van Sandy erbij.

Sandy House's

Zet eerst je helm op en ga Sandy's boomhuis (tree dome) in. Praat met Sandy en zij vertelt je dat zij klaar is om te gaan indien je wat zuurstof tanks kan vinden. Onderzoek de ruimte tot je een gekantelde tafel vindt. Ga voorbij de tafel om de tanks achter de bank te vinden. Pak de zuurstoftanks "oxygen tanks", ga het boomhuis in en geeft de tanks aan Sandy.

Scène:

Spongebob en Sandy maken zich klaar om te gaan en Patrick komt. Wat niemand besefte was dat Patrick op de slang stond die de brandstof in de raket pompte.
Onwetend van de grote hoeveelheid brandstof in de raket stappen ze in de raket en vertrekken. Enkele seconden daarna is er een lek in de zuurstoftank en komen ze niet op de plaats waar ze willen zijn. Ze landen in een vreemde stad. Patrick gaat ergens naar toe. Nu moet Spongebob een mannier zien te vinden om de tanks te vullen.

Hoofdstuk 4: Bottoms Up  

 

Rocket Landing

Praat met Sandy. Zij zal opnieuw vertellen dat je de zuurstof tanks moet vullen in de zuurstof bronnen. De telescoop verschijnt op het scherm.

Oxygen Springs

Wanneer je probeert binnen te gaan zegt Spongebob dat hij door de intercom moet praten. Een camera houdt je in de gaten. Praat in de intercom en om binnen te komen moet je een veiligheidsjas aan hebben. 

 

Rocket Landing

Praat weer met Sandy. Spongebob zegt dat hij een jas nodig heeft. Sandy zal je vertellen dat ze een man kent in de heuvels die missiën wel een  veiligheidsjas heeft? 
De telescoop verschijnt op het scherm.

Waverly Hills

Ga naar de poort, er ligt een plaat voor de poort. Jammerlijk weegt Spongebob niet genoeg
om de plaat in te duwen zodat de poort opent. Open de kraan van de waterpomp die je rechts ziet. Ga onder terug naar de fontein, klik op de kokosnootboom  en pak de kokosnoot "coconut". Observeer dan het water van de fontein zodat de fontein wat water over je heen spuit. Loop naar de plaat en ga op de plaat staan. Spongebob weegt nu genoeg om de plaat omlaag te drukken en de poort zal openen. Ga de stad binnen. 

Het is een vreemde stad, iedereen leeft in een herenhuizen, behalve een persoon. Loop naar die persoon (rechts naar de golden mansion). De man Carlton kweekt gouden kokosnoten. 
Praat met hem en hij zal je over zijn buurman vertellen. Hij zegt dat zijn buurman in zijn huis inbrak en een van zijn gouden kokosnoot heeft gestolen. Nu bewaakt hij zijn huis voor zijn buurman. 

Ga terug het pad op en ga boven naar het houtenhuisje (shack) van de buurman. Ga naar binnen. Praat met Cowfish en luiser naar zijn versie van het verhaal. Volgens hem heeft hij niet in het huis van zijn buurman ingebroken maar is een van zijn gouden kokosnoten in de tuin gevallen en die heeft hij gepakt. Hij wilde de kokosnoot gebruiken als een papierengewicht. Ga nu de achterkamer in, Spongebob zal dan automatisch naar de gouden kokosnoot kruipen en zakt net niet door de vloer. Verwissel de normale kokosnoot uit je inventaris met de gouden kokosnoot "golden coconut". Ga terug naar de buurman en geeft hem zijn gouden kokosnoot terug. Hij zal je rijkelijk belonen, een heel kwartje "quarter".

Rocket Landing

Merkt het reusachtige affiche (billboard) van het Seafood restaurant (Zeevruchten) op. Klik daarop en je hebt een telefoonnummer ontdekt. Ga nu in de telefooncel tegenover de raket, stop het kwartje in het slot van de telefoon en draai het telefoonnummer (555-4444) van het Seafood restaurant. Na de kerel die de telefoon beantwoordt het geslacht van Spongebob enkele keren verkeerd begrijpt komt hij er tenslotte toch bij het juiste uit. Spongebob vraagt waar het Seafood restaurant is en de kerel zal je vertellen waar die is. Nu verschijnt de telescoop op het scherm.

Seafoods

Praat met de portier die in zijn huisje zit bij de slagboom naar het restaurant. Hij zal vertellen dat je niet binnen mag tenzij je een uitnodiging hebt. Ga nu links. Praat met Jimmy, hij zegt dat hij een uitnodiging heeft, maar hij geeft het enkel aan iemand die de nieuwe slagzin van het restaurant kan uitpluizen. Ga verder naar links, kijk door de verrekijker (binoculars), draai (pijltjes toetsen) hen
naar het restaurant om de slagzin te ontdekken. Ga nu terug naar Jimmy en vertel hem wat de slagzin is. Hij zal je dan de uitnodiging geven "invitation".
Ga nu terug naar de poort en toon de portier Tony je uitnodiging en zal je binnen laten. 

Ga het Seafood restaurant in, praat met de gastheer Shapiro en vraag aan Lisa de garderobe juffrouw om een jas. Praat weer met Shapro en ga naar de dining room. Ga de trap op naar boven en je krijgt een tafeltje. Wanneer de kelner naar je komt bestelt je een Krabby Patty, de kelner wordt boos omdat je uit Bikini Bottom komt en hij trapt je het restaurant uit, zij vergeten om de jas terug te nemen maar dat was het ons om te doen.

 

Oxygen Springs
Praat in de intercom en nu je een jas aan hebt mag je naar binnen. Ga naar Patrick die in een geyser zit te baden, praat met hem, Spongebob vraagt aan Patrick hoe hij zonder jas is binnengekomen, Patrick  zegt "ben jij niet over de muur geklommen?". In ieder geval vraagt Spongebob aan Patrick om uit het bad te komen zodat hij de zuurstoftanks kan vullen. Maar Patrick zegt dat er een probleem is, zijn onderbroek is in het gebouw en hij wil niet naakt gezien worden. Ga het gebouw in om de onderbroek van Patrick zien te vinden. En daar is hij weer de man die je ergens van kent en overal tegen komt (Familar looking guy). Praat met de schoonmaker en na een tijdje vraag je hoeveel tweeling broers hij wel niet heeft. Pak daarna de onderbroek van Patrick "shorts" en geef die aan Patrick. Als Patrick zijn onderbroek aan heeft getrokken zet dan de geiser aan met de klok (timer) onder tegen de geiser en vul dan de tanks met de zuurstof uit de geyser (tub). 

Scene

Spongebob, Patrick en Sandy belanden bij het Paradijs van Neptunus. Een medewerker van het park verteld hem dat het park gesloten is en bovendien waren de kaartjes voor de volgende
week. Spongebob beseft alles voor niets is geweest en begint te huilen. 

Maar alles was een verrassing partij voor Spongebob, ze gaan zich heerlijk vermaken in het park en jij hebt het spel tot een einde gebracht.


Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

©GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

www.000webhost.com