23-11-2011

Relics: Dark Hours

Matthew Hunter, een jonge man die spoken kan zien heeft jou hulp hard nodig in deze horror avontuur. Help hem om te ontkomen aan de zwarte vloek! Voor zijn dood heeft Matthew's vader belangrijke relikwieŽn verkocht, en nu wordt zijn zoon naar een verlaten school gestuurd die vol met geesten zit, om ze terug te halen zodat hij niet het volgende slachtoffer wordt. Dit spannende en boeiende verhaal opent een deur naar de bovennatuurlijke wereld. Communiceer met geesten en vind de aanwijzingen naar al de geheimen!. Onderzoek Ridgecrest High in Pleasanton, met een reeks verdwijningen en een dodelijk ongeluk die duiden op een vervloekt relikwie dat iemand in zijn bezit zou hebben. Ga undercover en onderzoek de locaties om de relikwie te vinden en te vernietigen voordat je lichaam vervloekt wordt.

Website

 

 

Onder in het scherm is de inventaris, spelmenu, notitieboek, school plattegrondkaart en de Help 'think' knop.

Ridgecrest High

 

Begane grond - Kleedkamer
Matthew Hunter staat voor de ingang van de school. Kijk na het filmpje in je notities en blader er doorheen - lees de brief van Pedro en de krantartikelen. Loop naar de deur en klop op de deur. Eddie, de conciŽrge doet open en laat je binnen. Hij verwachtte Mike. Je wordt ingewerkt als de nieuwe conciŽrge en Eddie geeft je opdrachten. Je moet je werkkleding in de kleedkamer halen. Ga (V)ooruit richting de trap, draai naar (L)inks, ga vooruit en draai naar (R)echts. Open de deur en je komt in de kleedkamer - kijk regelmatig op de plattegrondkaart, als je de locaties niet kan vinden. Voor hints en aanwijzingen klik je op de 'think' knop. Klik met de handpictogram op de drie hangsloten aan de opbergkastjes. Klik met het oogpictogram op de zijkant van het linkse opbergkastje om een ​​close-up te krijgen van een verborgen opbergkastje. Probeer het te openen, maar de deur klemt. Klik onder in het scherm op de voetpictogram, om uit de close-up te gaan. Klik op de pijlpictogram naar links. Neem de werkkleding op de wastafel. De geest van Sam praat tegen je. Verlaat de kleedkamer. Eddie heeft last van zijn migraine. Hij geeft je een taak.

 

Eerste verdieping - Wiskunde klaslokaal

Ga terug naar de trap bij de ingang en ga naar de eerste verdieping. Op de trap zie je de geest van Rachel. Ga op de eerste verdieping 2xV. Voor je is een gesloten Exit deur en links een gesloten hek van de trap naar de tweede verdieping. Ga R en V naar het wiskunde kantoor - 224 'Math Office'. Ga rechts naar de wiskunde klaslokaal - 'Math' op de kaart. Praat met de wiskundeleraar, Nate. Hij gaat koffie halen. Kijk rond. Kijk bij de bureaustoel op het bureau om een ​​close-up van de bureaulades te krijgen. Probeer de middelste lade te openen. Open de bovenste lade en pak de haarspeld. Je hebt al een zakje in je inventaris. Verlaat de klas. Ga naar de begane grond.

 

 

Begane grond

Loop naar het kantoor van Eddie - R en V. Op de gang praat je met Eddie. Hij zegt dat Nate een halsketting aan zijn overleden vriendin Rachel gegeven had.

Jason, de bewaker, wil je identiteitskaart zien. Eddie geeft je 3 sleutels met verschillende kleuren voor het hek naar de tweede verdieping.

Eerste verdieping
Ga terug naar het gesloten hek op de eerste verdieping. Kijk rechts van de exit deur naar het tafeltje. Zie een tekening van een zwarte merel, rode bloedspatten en gele zon.

Draai naar het hek. Kijk naar het slot. Gebruik de sleutels in de volgorde van de kleuren op de tekening - zwart, rood en geel. Ga de trap op naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Zie de geest van Rachel en de geest van Sam praat tegen je. Ga 2xV en draai naar R. In deze gang hangt een bewakingscamera aan de linker muur. Je gaat niet verder (als je terugloopt naar de eerste verdieping zie je Jason daar lopen, zodat je niet teruggaat want je wil hem niet ontmoeten). Draai je om in de gang met de bewakingscamera, draai naar R en V langs de muurschildering. Zie een vitrine met relikwieŽn. Draai naar L. De gang wordt geblokkeerd door tafels. Ga aan de linkerkant van de tafels door de gang. Kijk naar het toetsenbord onder het beveiligingcamera bordje. Je weet de code niet, om de camera uit te schakelen. Stap terug, draai 2x naar L en ga V richting de bibliotheek. De deur is gesloten. Draai naar R. Kijk naar de herdenkingtafel van Rachel. Kijk naar het boek - 'Simply Sonnets'. Kijk naar de foto van Rachel. Op de foto draagt Rachel de ketting van Nate. Kijk naar de vaas, rechts van de foto en neem de hamer. Stap terug en draai naar R. Ga V langs de rode opbergkastjes. Jason schopt tegen een afvalemmer, en je verbergt je achter een kastje. Nu Jason hier op de tweede verdieping rondloopt, ga je terug naar de begane grond.

 

Eerste verdieping - Lerarenkamer

Zodra je bij de trap naar de begane grond komt (bij het gesloten hek) hoor je Nate mopperen. Je gaat niet naar de begane grond voordat je weet waarom Nate moppert. Draai naar R.

Open de deur en ga naar de lerarenkamer. Nate zegt dat de koffieautomaat niet werkt. Kijk naar de koffieautomaat. Het mist een veer. Ga nu naar de begane grond.

 

Begane grond

Ga naar de kleedkamer. Kijk naar het verborgen opbergkastje naast het linkse opbergkastje. Gebruik de hamer op het kastje, om het te openen.

Lees de brief van Carl aan Eddie. De tekst is een code voor de bewakingcamera. De brief komt in de notities.

Tweede Verdieping
Ga terug naar de geblokkeerde gang met de tafels. Ga aan de linkerkant van de tafels verder. Kijk naar het toetsenbord onder het beveiligingcamera bordje.

Bestudeer de codebrief van Carl. Vervang de maanden door een cijfer.

  • December,12 - Augustus,8 =April=4.

  • Mei,5 - April,4 =Januari=1.

  • Oktober,10 - Augustus,8 =Februari=2.

  • April,4 + Maart,3 =Juli=7.

  • Januari,1 + Juni,6 =Juli=7.

  • Type in 41277.

Tweede Verdieping - Wetenschappelijk Laboratorium

De bewakingcamera is nu uitgeschakeld. Stap terug, Draai naar L, V, draai naar L. Ga V in de gang met de bewakingcamera en draai naar R. Open de deur van het lab en ga het laboratorium in, 'science' op de kaart. Kijk rond. Kijk links op de tafel naar de opgezette mascotte kraai. Ga achter naar de tafel met de computers. Draai naar R. Kijk op de werktafel en neem de veer. Verlaat het Lab. Je ontmoet nu Jason. Praat daarna met Sam.

 

Eerste verdieping

Ga naar de lerarenkamer. Gebruik de veer op de koffieautomaat. Praat met Nate. Als hij aan tafel zit kijk je naar de sleutels naast de koffieautomaat en neem de sleutels. Ga naar de wiskunde klaslokaal. Kijk weer naar de bureaulades. Gebruik de sleutels op de middelste lade. Neem het visitekaartje van de psychiater. Je moet een telefoon vinden, om haar te bellen. Ga terug naar de lerarenkamer. Leg de sleutels terug naast de koffieautomaat. Praat met Nate over de telefoon. Je moet een code intoetsen om een ​​extern gesprek te kunnen maken.

 

Begane grond - Voedsel Lab

Ga naar de voedselware lab (Food lab) - (Home Ec op de kaart). Kijk rechts naar de telefoon. Neem de hoorn van de haak. Je weet de code niet voor de buitenlijn. Draai L naar de deur. Zie een bericht verschijnen op de muur - "tijd voor een lift". Kijk rond en verlaat het lab. Zie cijfers met pijlen op de muur verschijnen. Ga naar de trap rechtsonder op de kaart. Ga deze trap op. Hierboven is een liftdeur. Kijk links naar het toetsenbord. Kijk naar de cijfers met pijlen in je notitieboek. Neem de cijfer als startpunt op het toetsenbord en volg de richting van de pijl.

 

  • 2 ► = 3

  • 6 ▲◄◄= 7

  • 8 ▼= 5

Toets in: 375.

Klik op de liftdeur, stap in de lift en je gaat naar de kunstklas.

Art Room

Kijk rond. Draai je om en neem het papiertje tegen de zijkant van de kast. Lees het gedicht. Draai naar L en kijk naar de vaas - er ontbreekt iets. Draai naar L en V (rechterkant) en kijk rechts naar het witte schermdoek tegen het raam. Zie een gedeelte van de school plattegrond en een locatie is gemarkeerd met een X. Stap terug en kijk links naar de diaprojector. Kijk aan de rechterkant van de diaprojector. Klik op  het snoer - het snoer heeft een codeslot. Stap terug en draai naar L. Kijk links naar het hangman papiertje tegen de kast. Zie een woord met ontbrekende letters en doorgestreepte letters - 'wat is de combinatie'. De doorgestreepte letters zijn een aanwijzing. Stap terug en draai naar R. Kijk weer naar de snoer van de diaprojector en klik op het codeslot.

 

Gebruik de aanwijzing op het hangman papiertje en klik op de juiste letters om het woord in te voeren: 'WORTH'. De diaprojector werkt en zie de volledige plattegrondkaart van de school op het scherm. Zie de gemarkeerde X in het gebied rechts van de trap naar de lift. Draai naar R. Kijk naar de paarse tulp in de papierrol. Neem de tulp. Draai je om, draai naar R, V en draai L naar de vaas. Plaats de tulp in de vaas en zie Rachel. Draai naar L en kijk naar het schilderijdoek dat er eerder niet was - het toont een vloerluik. Neem de kleerhanger links van het schilderij. Stap terug en draai je om naar de deuropening van de klas. Klik op de deur, links van de kast. Ga de donkere kamer in en kijk rond. Verlaat de donkere kamer en de Art Room.
 

Begane grond

Je staat voor een geblokkeerde gang met emmers en trapjes, als je uit de Art room komt. Draai je om naar de lifttrap. Ga rechts door de groene deur naar de garderobekamer.

Kijk naar het luik in de vloer. Gebruik de kleerhanger op het vloerluik en ga naar beneden.

 

Boiler kamer

Je hoest en het luik valt boven je dicht. Je staat in de boilerkamer. Draai naar L en V. Praat weer met Sam.

Draai naar R, V, draai naar L, V, draai naar L, en V naar de deur. Ga door de deur en je komt in het theater.

Theater
Ga V en zie Sam. Ga V rechts van Sam. Draai naar L of R tot je in de achtergrond de deur van de werkplaats ziet - 'shop'. Ga V naar de deur en ga de werkplaats in. Kijk links naar de oranje kabelrol en neem de schroevendraaier. Kijk rond. Zie enkele gereedschapmachines. Verlaat de werkplaats. Kijk naar het pashoofd. Kijk naar de hoed en neem het briefje onder de hoed. Lees het groene briefje. Draai naar L en V naar het podium. Draai voor de zitplaatsen naar L en verlaat het theater aan de linkerzijde van de zitplaatsen.

Begane grond
Je staat voor de deur van de opbergkast, als je uit het theater komt. Ga terug naar de garderobekamer - groene deur rechts van de lifttrap.

Kijk naar het briefje aan de jeans en neem het briefje. Lees het briefje in je notitieboek.

Eerste verdieping

Ga naar de lerarenkamer. Jason heeft zijn gelukskonijnenpoot verloren en vraagt ​​je om het te vinden in ruil voor de telefoon code.

 

Tweede Verdieping

Ga naar de bibliotheek. De bibliotheek is nog steeds gesloten. Draai naar R. Kijk naar de herdenkingtafel van Rachel.

Eddy blaast de kaarsen uit en geeft je een nieuwe taak. Zie dat het boek er niet meer ligt.

 

Eerste verdieping

Loop rond tot je Jason tegenkomt. Hij heeft zijn konijnenpoot gevonden. Hij weet de telefoon code niet meer. De wetenschap leraar had hem een aanwijzing gegeven om de raaf te controleren.
 

Tweede Verdieping
Ga naar het wetenschappelijk laboratorium - ga V in de gang met de bewakingcamera, draai naar R en ga het lab in.

Kijk links naar de opgezette kraai. Kijk onder op de kraai en zie een getal - 598.

Begane grond

Ga naar het voedselware lab. Kijk rechts naar de telefoon. Neem de hoorn van de haak en type de code 598 in, om de buitenlijn te krijgen. Klik dan het visitekaartje van de psychiater op de telefoontoetsen. Praat met Madame Bright. Ze mag je niets over de halsketting vertellen, maar ze zegt dat het een betoverde halsketting was.

Eerste verdieping

Ga naar het wiskunde klaslokaal. Praat met Nate. Nate zegt dat Eddie wonderbaarlijk genezen is van zijn gezondheidsproblemen en Jason had ook iets voor Rachel. Nate wordt argwanend als je vraagt of hij met iets de halsketting bedoelt. Loop naar het hek naar de tweede verdieping. Bij het hek ontmoet je Eddy. Hij vertelt iets over Nate en Rachel. Hij geeft je de sleutel van de opbergkast. Hij kijkt op zijn zakhorloge en gaat naar zijn kantoor.

 

Tweede Verdieping

Ga naar de bibliotheek. De bibliotheek is nu open. Ga naar binnen. Ga V en kijk naar de computer. Klik 2x op de monitor - het vraagt om een toegangscode. Klik het visitekaartje van de psychiater op het scherm en krijg toegang. Klik op de zoekbalk en lees het krantenartikel. Ga uit de computer en Matt zegt dat er niets over de halsketting te vinden is. Draai je om en zie Jason door de bibliotheek lopen. Hij neemt een boek uit zijn zak en leest het boek. Kijk naar Jason.

Draai naar R, ga naar de deur aan de rechterkant en ga de kamer in. Draai naar de brandalarmposter en een toetsenbord. Kijk op het roze papiertje onder op de tafel en noteer de kleuren - paars, oranje en groen. Draai je om en kijk op het gele papiertje naast de computer. Noteer de cijfers die corresponderen met de kleuren op het roze papiertje - paars 4, oranje 6 en groen 9. Draai naar het toetsenbord en type de code van het brandalarm in: 469. Verlaat de kamer en draai in de bibliotheek naar Jason. Het brandalarm gaat af en Jason loopt weg. Verlaat de bibliotheek. Matt merkt op dat Jason het boek 'Simply Sonnets' aan het lezen was dat op de herdenkingtafel van Rachel lag. Ga naar de trap naar de eerste verdieping. Je ziet onderweg Rachel. Je moet de halsketting vinden. Boven bij de trap bots je tegen Eddie. Hij laat zijn zakhorloge vallen. Hij geeft je een andere taak. Ga naar de begane grond.

Begane grond

Ga naar de kleedkamer. Klik op het hangslot van de rechtse opbergkast - je moet de code vinden. Ga naar het kantoor van Eddie (Custodians Office - 339). Open de deur, maar de deur is gesloten. Draai rechts naar een andere deur. Gebruik de schroevendraaier op de deur en ga naar binnen. Je staat voor een archiefladekast. Klik op het slot en gebruik de haarspeld op het slot om de lade te openen. Lees het dossier van Jason McKinley. Ga terug naar de kleedkamer en klik op het rechtse hangslot. Je moet een 5 letter code ingeven. Bestudeer het dossier van Jason in je notitieboek. Er zijn twee woorden van 5 letters - Jason en Story. Gebruik het woord 'story' op het hangslot. Neem Rachel's halsketting. Verlaat de kleedkamer en praat met Eddie. Hij heeft weer last van zijn migraine. Ga door de gang en zie weer de geest van Rachel. Ze heeft een fotoplaat in haar hand. Ga via de lift terug naar de kunstklas.

 

Art Room

Draai je om in de klas en ga links van de kast naar de donkere kamer. Leg de halsketting op de witte lege fotoplaat. Praat met Sam.

 

Begane grond

Lees de nieuwe notities in je notitieboek. Ga naar het kantoor van Eddy. Je ziet Rachel het kantoor van Eddy binnenlopen. Ga het kantoor in. Kijk naar het kladblaadje en envelop op de tafel. Klik op de kalender rechts van het kladblaadje. Klik op de omcirkelde datum - het was de dag dat Rachel stierf. Kijk naar de rode ster tegen de muur. Verlaat het kantoor en zie Eddie op de vloer in de gang liggen. Kijk naar Eddy. Hij staat op en zegt dat iemand hem probeerde te wurgen. Je verdenkt Jason en je zal Nate waarschuwen.

 

Eerste verdieping

Ga naar de wiskunde klaslokaal. Zie Nate over zijn bureau liggen. Kijk naar Nate en klik op hem. Is hij dood ? Verlaat het klaslokaal. Jason richt een pistool op je.

Hij heeft ontdekt dat je niet de nieuwe conciŽrge bent. Dan slaat Eddy, Jason neer en vlucht. Volg Eddy naar de tweede verdieping.

 

Tweede Verdieping
Loop door de gang, ga langs de muurschildering en richting de vitrine met de relikwieŽn. Eddy valt je aan, valt op de vloer en zijn zakhorloge valt uit zijn zak. Neem het zakhorloge

 

Begane grond

Je moet een veilige plaats zoeken. Ga naar de opbergkast op de begane grond. Gebruik de sleutel op het slot en ga naar binnen. Eddy bonst op de deur.

Kijk beneden op een tafel - klik tweemaal. Leg het zakhorloge op de tafel. Gebruik het zakje uit je inventaris op het zakhorloge en kijk hoe alles afloopt.
 

Einde

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves

Forum NL
Henk

www.000webhost.com