Permanent Daylight
 

Permanent Daglicht avonturen game kan je hier gratis downloaden (706 Kb).

Er is een gekke wetenschapper die de wereld wil verwoesten door de planeet te voorzien van permanente daglicht zodat het ijswater smelt! Jij bent Dieter Kartoffelbrei als held, Dr. Really Really Evil Ed als de gekke wetenschapper en een hoeveelheid andere karakters die je zal bespotten op je zoektocht.
 

Boven in het scherm komt het menu als je daar met de cursor heen gaat. 

Je begint op een straat in een stad. Ga het gerechtsgebouw (law) in, pak de zaag "handsaw"  van de grond en ga terug naar de straat. Ga het Hotel in. Onderzoek de plant tot je een sleutel vindt "key". Ga de trap en open de tweede deur met de sleutel die je net hebt gevonden. Pak de haardroger "hair-dryer" van het bureau en ga terug naar beneden. Toon de sleutel aan de receptioniste en onderzoek het bobbeltje in het tapijt om een fles "Jack Daniels" whisky te vinden. Ga het Hotel uit.

Ga de steeg tussen het gerechtsgebouw en het hotel in. Geef de fles Jack Daniels aan de zwerver. Ga de steeg uit en ga het hotel in.

Ga naar boven en gebruik het praat dialoogpictogram op de derde deur. Praat met de vrouw van lichte zeden en probeer om de plant die in het raam staat te pakken. Ga naar de steeg terug en pak de schroevendraaier "screwdriver" van de grond.

Verlaat de stad door links of rechts de stad uit te lopen en je komt op een map. Ga naar het gebouw van Dr. Evil Ed. Open de brievenbus en lees de brief die in de brievenbus ligt.

Ga op de map naar de weg (main road) met een kleine blauwe en grijze punt. Praat met de lifter en ruil je handzaag voor een kettingzaag "chainsaw". Gebruik de schroevendraaier op de brievenbus. In het postkantoor, kijk je door de documenten op het bureau tot je de order van Dr. Evil Ed vind en pakt "order". Praat met de postbode om het postkantoor te verlaten.

Ga op de map naar de boom (tree). Zaag de boom om met de kettingzaag en pak de batterij van de grond "battery". Combineer de batterij met de haardroger in je inventaris. Ga terug naar de stad.

Gebruik de haardroger in de bevroren fontein om sommige muntstukken te krijgen "coins". Ga het hotel in en gebruik de muntstukken in de machine om een roze konijntje te krijgen "bunny". Verlaat het hotel.

Ga naar de GeneLab en geef het konijntje aan de wetenschapper. Pak het moederbord dat op de tafel ligt "circuit board". Ga naar het gebouw van Dr. Evil Ed.

Klop op de deur en vertel hem dat je de postbode (postman) bent. Als je zowel het orderformulier en het moederbord hebt, zal hij naar binnen teruggaan en zal de deur open laten. Ga het gebouw in.

Na de scène, trek je de stekker van de machine uit het stopcontact en geniet van het einde.

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

©GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

www.000webhost.com