27-08-2008

Palladion

Duitstalige Demo Palladion

In een door oorlog verscheurde wereld, zonder enige hoop zoekt de jongeman Nick in een mysterieuze complex wanhopig naar zijn doodzieke jongere zus Julie. Wat begon als een wanhopig zoeken diep onder de aarde, eindigt als een avontuur van epische omvang waarop het leven van beide enorm zal veranderen en zich de vraag stellen wat ze moeten geloven.

Je krabbelt omhoog en we onderzoeken de omgeving. Pak rechts van de ingangsdeur tussen het puin een koperdraad en rechts daarvan trek je uit de wand een metalenpin. Ga links en verwijder met behulp van de metalenpin de dekselplaat van de schakelkast. Pak de schroevendraaier. Gebruik de schroevendraaier op de doorgebrande hoogspanningszekering in de slothouder. De zekering bestaat uit 3 onderdelen. Pak het bovenstuk. Pak rechtsonder in de kast een onderstuk en glasgedeelte. Combineer deze 2 onderdelen met elkaar, combineer dan het bovenstuk op de in elkaar gezette zekerring en plaats de werkende hoogspanningszekering in de houder. Druk rechts van de zekering op de schakelaar en je hebt licht in het complex. 
 

Loop naar de rechterzijde. Van de grond pak je de draagbare zender van Julie. Ga verder naar rechts en pak daar de injector van Julie.  De deur kunnen we niet openen. Gebruik de computerterminal. Druk op de rode knop. Helaas werkt die niet meer. Open de rechter onderklep. Sommige element onderdelen zijn defect en we moeten de kleuren combinatie uitpuzzelen. Het is als "Master Mind" en is per spel verschillend. Klik op een kleur aan de bovenkant en klik dan op de onderkant. Heb je dit goed gedaan, verlichten de schermen.

Op de rechterzijde van het besturingsscherm activeren we het onderhoudssysteem. Dan activeer je op dat scherm de buitenverlichting en open ook de gereedschaplade. Pak uit de lade een minicomputer en een speciale sleutel. Nu je de buitenverlichting geactiveerd hebt kijk je door het grote venster aan de rechterzijde. Onder het venster open je het luik met de speciale sleutel en kruip naar buiten. 

Einde Demo

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

GameSolves
Nederlandse Forum

Henk

www.000webhost.com