06-09-2008

Outcry /Sublustrum

Speel de rol van een schrijver op middelbare leeftijd, die een vreemde uitnodiging ontvangt van zijn broer, die hij al jaren niet meer gezien heeft. Hij aanvaardt zijn uitnodiging. Hij wordt al snel geconfronteerd met zijn plotselinge verdwijning en met een mysterieus capsulemachine. Deze capsule kon volgens je broer, een bewustzijn van zijn lichaam onderscheiden en scheiden. Onderzoek de grenzen tussen droom en werkelijkheid als je diep in je onderbewustzijn gaat en geconfronteerd wordt met je diepste conflicten.
 

Oplossing Demo Sublustrum

De demo is in het Russisch.

 

http://www.ndgames.ru/catalogue/?sublustrum

Demo (281 mb)

http://www.sublustrum.ru/

 

Engelse titel Outcry

 

 

Open en sluit de inventaris met de rechtermuis knop. Houdt de linkermuis knop ingedrukt om door het beeldscherm te bewegen.

Trek aan de hendel van de hoofdschakelaar en we hebben licht in het huis. Nu onderzoeken we alles grondig en pakken alles wat we mee kunnen nemen. Lees de oude krant en ga dan naar de gang. Bekijk rechts de foto en pak het stukje papier. Bewonder de schilderijen en ga op het einde van de gang naar de woonkamer. Hier ontdek je een geestgestalte. Draai je om en zie een schakelbord tegen de muur. De schakelaars werken niet omdat er geen stroom opstaat. De deur van het apparaat, midden in de kamer kan je ook niet openen. Zie aan de linkerzijkant van het apparaat een zekeringkastje, met een kapotte zekering. Pak bij de grammofoon een brief en van de bank een boek. Het boek blijft liggen maar komt wel in de inventaris. De tussendeur is gesloten, maar we kunnen via de dubbeldeur naar de werkkamer.

Draai naar de elektronische piano en pak onder in de piano een zekering. Klik op de piano en zie in close-up de synthesizer. Zet het aan en filter de tonen, doormiddel van de schuifbalkjes. Luister goed en schuif de balkjes zo, tot je geen stoor geluid meer hoort. Als je alle schuifjes correct aangepast hebt, zal de derde lamp gaan branden. Noteer de positie van de schuifbalkjes: 25754. Ga naar het achtergedeelte en onderzoek het bureau. Pak een sleutel uit de bovenste lade. Pak van het bureau het rode en groene boek. Verlaat de werkkamer. Ga naar de gesloten tussendeur aan de rechterzijde en open de deur met de sleutel.

In het laboratorium pak je een container en wat brieven van het kastje, rechts van de deur. Ga verder de lab in en ga naar het ondergedeelte. Hier vind je nog wat brieven. Open het metalendeurtje en ga naar de kelder met een generator. Pak aan de rechterzijde van de grond weer een brief. Ga naar het achtergedeelte. Draai naar rechts en zie de met waterkracht aangedreven generator. Het mist een handwiel. Draai naar het groen verlichte apparaat. Open onder het apparaat een lade en pak wat documenten en een schaar. Ga terug naar het laboratorium. Ga naar het achtergedeelte. Pak van het kastje een handwieltje en 2 boeken. Onder in het kastje op de plank pak je een stukje slang met gebruik van de schaar. Draai rechts de klep van de waterpijpleiding open. Pak voor het venster een blad van een plant. Ga aan de voorzijde naar het laboratoriuminstrument op de werktafel. Open het laatje onder in de koffiemolen/kruidenmolen. Leg het groene blad erin, sluit de molen, draai aan de hendel en pak dan het kruidpoeder eruit. Vervang het kapotte slangetje van het instrument met het slangetje uit de inventaris. Plaats de container op de plaat. Vul de container met het kruidpoeder. Voeg daartoe 3 delen vloeistof uit het linker vat en 5 delen uit het rechter vat. Open het kraantje om de vloeistof in de container te krijgen. Het kraantje opent alleen als je de juiste maten vloeistof gebruikt hebt. Pak de container en ga naar de kelder.

Plaats het handwiel op de generator en klik op de schakelaar om de generator in werking te stellen. Nu moeten we de 4 handwielen zodanig aanpassen dat het water door de waterpijpen stroomt. Je moet goed luisteren. Als je de correcte verhouding gevonden hebt, dan zal boven het schakelbord werken. Ga dus boven naar het schakelbord. Zet alle schakelaars naar beneden. Ga naar de linkerzijde van het apparaat, midden in de kamer. Bekijk het zekeringkastje van het apparaat. Open de houder en plaats de zekering in de houder. Open de deur van het apparaat en stap naar binnen. Installeer/gebruik de kruidcontainer voor je in de houder en klik op het rode kraantje. Zet het luchtmasker op, die  onder tegen de wand ligt. Draai rechts naar het paneel. Gebruik de code van de synthesizer: 25754. Draai naar de linkerwand.

Trek aan de hendel. Alles begint te draaien en is ook het einde van de demo

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 
 

GameSolves
NL Forum

Henk

www.000webhost.com