Oplossing Orion Burger


Korte opmerking vooraf: wanneer je vindt dat je nog niet klaar bent voor de test maar toch al naar het schip wordt gehaald, klik je op de abduct-o-tron knop. Je wordt dan weer teruggestuurd naar de Aarde. Hetzelfde geldt voor het geval dat je vindt dat je al klaar bent, dus ga niet zitten wachten maar druk op de knop.

 

Test 1: Neuroanalysis test

Ga via de ladder tot op het dak van de kapperszaak en verzet de schotelantenne. Ga vlug naar beneden langs dezelfde weg en ga binnen in de kapperszaak. Verzet de 'lazy susan' (tafeltje met allerlei) en ga naar het achterkamertje. De kapper zal binnenkomen, vraag hem om een knipbeurt. Vraag normale gel. Vraag om de afrekening op de rekening te zetten. Eerst wil hij niet, daarna stemt hij erin toe. Verlaat de zaak en ga naar het huis van tante Polly. Boven is jouw kamer. Neem er de Puz Dispenser, zeg gedag tegen tante Polly en verlaat het huis. Ga naar Vera's Dinner. Ga binnen en neem er de muizenval van de vloer. Verbind de Veer van de muizenval met de Puz Dispenser en verlaat Vera's Dinner. Ga naar de oude brug en geef de Puz Dispenser aan Odie. In ruil vertelt hij je waar de sprinkhanen zijn die je ervoor in de plaats krijgt. Ga naar Vera's Dinner. Buiten staat een ijskast. Open ze en neem de ijsblokjes eruit. De sprinkhanen zitten ingevroren in het ijsblok. Neem uit de auto de panty's. Test 1 zit erop dus klik op het transportericoon rechtsonder op je scherm om naar het schip van de Aliens te reizen. Na de animatie vlieg je in de cel. Praat er met de vrouw (Astral) in de ventilatieschacht (animatie).

Test 2: Survival test

Eénmaal in de kooi ga je naar beneden langs de middelste buis. Neem kibble (korrels). Gebruik de revolver op het ijsblok en ga 2x naar boven. Beweeg de houtkrullen en ga snel naar beneden via de linkerbuis. Ga naar beneden en ga in de uiterste hoek rechts beneden in beeld staan. Wacht even en ga dan naar boven. Schiet er de waterbak stuk en ga terug naar beneden. Jongens, wat een puinhoop. Gebruik de panty's op de motor en strooi de korrels op de grond. Verschuif de motor en verlaat de kooi, test 2 is daarmee geslaagd.

Test 3: Sensory Perception test

Ga naar de oude brug, ga links en verplaats het bord op de weg. Wacht tot je de vrachtwagen ziet. Plons! Ga daarna naar het gemeentehuis en ga er binnen. Klop op de deur van de Town Records. Praat over een goedkope aanschaf van een eigendom en teken daarna het 20 dollar contract. Verlaat het gemeentehuis en ga naar tante Polly's huis. Open de postbus en neem de inhoud eruit. Ga binnen tot in de keuken. Als tante Polly uw drankje begint te mixen, praat dan met haar over de telefoonrekening. Daardoor verlaat ze even het toneel en krijg je de kans om de fles met wortelsap te nemen onder de tafel waar de mixer op staat. Zeg gedag en ga naar Vera's Dinner. Ga er niet binnen maar ga naar links. Gebruik de roeiboot om tot aan het eilandje te komen. Je bent er zo te zien ongewenst bezoek, gebruik daarom het transportericoon. Neem het stukje hamburger dat je zojuist hebt uitgespuwd. Ga in het huisje en neem het doosje lucifers van de tafel naast het bed. Ga naar buiten en geef het stukje hamburger aan Truffels, het varken. Ga naar achter en draai de benzinekraan open. Gebruik de lucifers om de brander aan te steken. Neem de kruik van de boomstronk en zet ze op het stoeltje aan de ketel. Giet nu de fles wortelsap in de ketel en er zal sterk wortelsap in de kruik vloeien. Ga nu aan de zijkant van het huisje binnen. Zo kom je in de mijn waar het heel donker is. Gebruik de kruik op Wilbur. Gebruik tijdens je zoektocht naar Truffels het fluitje om te horen of je dichter komt of verder weg gaat van Truffels. Eénmaal gevonden gebruik je het fluitje op Truffels, deze neemt dan de benen. Gebruik de Probe (sonde) om de hamburger te nemen. Test 3 geslaagd.

Test 4: Langua test

Eerste poging mislukt, ga daarna naar het huis van tante Polly. Ga er naar de badkamer en neem er de reep Laxative van het rek onder de spiegel. Verlaat het huis en ga naar Vera's Dinner. Wacht tot er een busje aankomt en ga erheen. Geef de reep Laxative aan Drumz, de drummer en neem de versterker van het dak. Gebruik het transportericoon om aan de test te beginnen. Reken eerst af met de Bork in de badkamer. Ga naar de badkamer en neem het eendje van de grond. Stop het eendje in de we, spoel het door en jawel hoor, spoel nog maar eens door. Ga nu naar de keuken en reken er met de Bork af. Wacht tot hij naar de oven springt, neem vlug de deegrol van de grond en geef de Bork er een flinke mep mee. Zet de oven aan en Boem! Neem nu de lolbroek van de trapleuning onder handen. Ga naar de badkamer en vul er de lege fles met badschuimwater. Ga naar beneden en gebruik de fles op de trapleuning. Zoef'. dat was nr. 3, en toen waren er nog 3. Ga naar de kelder, neem de vuile sok van de grond en steek ze in de mangel. Zet de Outside Switch op. Dat noemen ze nu eens glad gestreken. Ga nu naar uw kamer waar de Bork op uw game console aan het spelen is en gebruik de versterker op het TV scherm. Nu de laatste, ga naar beneden en neem wat brandhout. Ga terug naar uw kamer en gebruik het hout op de brandende TV. Verlaat de kamer via het venster. Neem op het dak de kerstverlichting en gebruik ze op het gat in het dak. Ga naar de keuken en neem uit het kastje aan de muur de rubberen handschoenen van het bovenste rek. Doe ze aan en ga naar boven naar tante Polly's kamer. Neem de kerstverlichting en gebruik ze op de telefoonaansluiting op de muur. Deze laatste Bork heeft zo te horen wel de volle lading gekregen. Test 4 = oké

Test 5: Logie test

Eerste poging lukt weer niet dus klik op het transportericoon en ga naar de oude brug. Ga links tot je de auto van de sheriff ziet staan. Ga erheen en kijk door het autoraampje. Neem de autosleutels en doe er de koffer mee open. Neem de kettingzaag eruit en neem de sleutels. Steek ze vlug terug op hun plaats vooraleer de agenten van dienst wakker worden. Klik op het transportericoon en geef het eigendomscontract aan Elmo. Je krijgt een vis in ruil. Verlaat de scène via het rechtergat. Gebruik de vis op de autoband (ligt op de grond voor het gat). Gebruik de kettingzaag op het slot. Trek aan de hendel van de takelwagen en gebruik de haak op de tralies van het venster. Neem de halsband van de hond. Trek terug aan de hendel van de takelwagen en ga de cel binnen. Neem het geldstuk van de grond en verlaat de cel. Verlaat de scène via het rechtergat. In Vera's Dinner geef je de halsband van de hond aan Vipe, de rocker. In ruil kies je zijn platenverzameling. Gebruik de platen op de jukebox. Gebruik het geldstuk op de jukebox. "Shake it baby". Verlaat de scène via het bovenste gat, test 5 is geslaagd. Nu krijg je een heuse animatie te zien, dus relax en wacht af tot Flumix je terug moet zenden. Praat dan met hem, hij denkt warempel dat je zijn baas bent, dus zeg hem dat je honger hebt en vraag waar de Meatlocker is. De rest is animatie, je bent een held en je gaat zelfs een nieuwe baan tegemoet met Astral als partner. Einde


Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

www.000webhost.com