02-11-2012

Lucius

 

Lucius is een 3D horroradventuregame. Deze spannende game gaat over een jongetje, genaamd Lucius, die de zoon van de duivel blijkt te zijn en door hem aangezet tot de meest vreselijke daden. Kruip in de huid van Lucius en ban zo onopvallend mogelijk de bewoners van het landhuis uit. Dit doe je door ongelukken in scène te zetten, maar je moet wel oppassen dat niemand je gaat verdenken. Wanneer Lucius op de betekenisvolle datum 6 juni 1966 wordt geboren, vermoedt niemand dat hij anders dan andere kinderen zou zijn. Zijn jeugd bracht hij door in een luxe landhuis en kreeg alles wat zijn hartje begeerde. Alles wordt anders wanneer Lucius zes jaar oud wordt: zijn echte vader, de duivel, verscheen 's nachts in zijn dromen voor zijn verjaardag. Lucius heeft de opdracht gekregen om de macht over de wereld over te nemen. Allereerst moet hij van zijn familieleden en het bedienend personeel van het landhuis zien af te komen, zodat hij hun macht en rijkdom eigen kan maken. Uitgerust met bovennatuurlijke krachten begint Lucius aan een bloeddorstige horrorjacht door het huis, door zijn helse vaardigheden van telekinese en 'mind control' te gebruiken om dodelijke ongelukken in scène te zetten, zodat één voor één het aantal bewoners van het landhuis afneemt…. De puzzels worden geleidelijk aan moeilijker tijdens het spel en timing is cruciaal om te voorkomen dat je wordt ontmaskerd.

 

Download Lucius patch 1.01. Deze patch is voor non-steam downloads of Lucius. Non FX.
 

Dit is een oplossing met alleen de handelingen om het spel uit te spelen. Praat met iedereen, kijk, onderzoek en probeer alles. Het spel wordt na elk hoofdstuk opgeslagen. Je kan dood gaan. Je start dan opnieuw aan het begin van het hoofdstuk. Kijk vaak op de plattegrondkaart om de locaties en kamers te vinden. Volg de groene stippellijn op de kaart bij elke start van een hoofdstuk.

 

Intro

In de intro zie je de huishoudster, Mary de koelruimte in gaan. Neem het hangslot op de keukentafel. Sluit de deur van de koelruimte en gebruik het hangslot op de deur. Gebruik dan de thermostaat van de koelruimte naast de deur en zet het hoger. Filmpje. Je hebt de eerste ziel aan Lucifer geofferd.

 

Tweede Verdieping - West vleugel

 1. Lucius' slaapkamer.

 2. Ouders slaapkamer

 3. Logeerkamer

 4. Zitkamer

 5. Logeerkamer

 6. Slaapkamer van Tom

 7. Badkamer

 8. Geluid/film studio

 9. Trap omlaag - naar begane grond

 10. Trap omlaag - naar Living Quarters

Tweede Verdieping - Oost vleugel

 1. Trap - Naar begane grond

 2. Kamer van Agnes

 3. Toilet

 4. Werkkamer van je vader

 5. Trap naar de bar

 6. Klaslokaal

 7. TV kamer

Begane grond - West vleugel

 1. Trap - naar de eerste verdieping

 2. Slachterij/Koelkamer

 3. Eetkamer

 4. Keuken

 5. Koelruimte

 6. Grote salonkamer (piano)

 7. Rookruimte

 8. Badkamer

 9. Theesalon

 10. Lobby

Begane grond - Oost vleugel

 1. Waskamer: (Utility room)

 2. Garage

 3. Schepentrofeeën gang

 4. Biljartkamer

 5. Bibliotheek

 6. Bar

 7. Voorraadruimte

 8. Bergruimte (Storage Room)

 9. Trap naar de wijnkelder

Eerste verdieping - Living Quarters

 1. Lobby

 2. Personeelkamers

 3. Tom met diensmeisje.

 4. Kamer van Jovita

 

 

Personen

 • Charles Wagner: Man van Nancy

 • Nancy: Vrouw van Charles

 • Philip: Vader van Charles

 • Agnes: Hoofd huishouding

 • Antonio: Tuinman

 • Hugh: Butler

 • James: Leraar

 • Jane: Diensmeisje

 • Susan: Wasvrouw

 • Jed: Slager

 • Michael: Chauffeur

 • Tom Wagner: Broer van Charles

 • Wayne, Journalist: Vriend van Charles

 • Will: Monteur

 • Priesters

 • Sheriff

 • Detective McGuffin

 • Alaistair, Barman

 • Huismeester, Ivor

 • Gene, vriend van de familie.

 • Jovita, huishoudster

Hoofdstuk 1

Neem het notitieboekje op het bureau. Open je inventaris "E" toets en lees alle informatie. Neem dan de zaklamp en batterijen op het bureau. Open je inventaris en combineer de batterijen met de zaklamp. Je krijgt de opdracht van Lucifer om het hangslot van de koelruimte terug te nemen. Nadat je uit bed bent gestapt druk je op de "M" toets om de plattegrondkaart te openen. Volg de groene stippellijn naar de keuken. Als je op weg bent naar de keuken en in de zitkamer komt, neem je de gloeilamp en schroevendraaier op het dressoir. Open in de zitkamer de deur en ga de trap af naar de begane grond. Ga naar de eetkamer en vandaar naar de keuken. Neem het hangslot aan de deur van de koelruimte. Je hebt dan de "telekinese" vaardigheid. Filmpje.


Hoofdstuk 2: 12 Juli, 1972, Smoking Kills

Open de kaart "M" en volg de stippellijn naar de rookruimte. Hier zit Gene. Ga achter Gene staan. Neem zijn luciferdoosje op het kleine ronde tafeltje, als hij drinkt en niet ziet dat je de lucifers steelt. Ga snel naar de keuken. Gebruik de schroevendraaier op het gasfornuis. Kijkuit dan niemand dat ziet. Er lopen overal personen door de kamers. Als die zien dat je de boel saboteert om een ongeluk te creëren, is het spel over. Gene zoekt zijn lucifers. Als hij dan zijn sigaret aansteekt aan het gasfornuis, heb je weer een ongeluk veroorzaakt en Lucifer heeft een ziel erbij. Filmpje.
 

Hoofdstuk 3: 4 Augustus, Tone-Death

Lucifer toont hoe je de "telekinese" vaardigheid moet gebruiken met toets "2". Volg de aanwijzingen in het scherm om de speelgoedauto met de "telekinese" kennis in de doos te verplaatsen, om een kopje te breken en zet de radio aan. Open daarna de kaart en volg de stippellijn naar de badkamer voor het volgende slachtoffer. De dronken huismeester, Ivor is in de badkamer. Neem de vulpen op het kleine tafeltje, en de drie schroefsleutels uit zijn gereedschapskist naast het toilet. Ga terug naar de grote salonkamer met de piano. Gebruik de 1/2 inch schroefsleutel op de piano. Kijkuit dan niemand dat ziet. Ga terug naar de badkamer. Gebruik de vulpen op het taakboekje van de huismeester dat op het tafeltje ligt. De huismeester zal als hij klaar is in de badkamer, de piano in de salonkamer gaan repareren, omdat het in zijn taakboekje staat. Ga naar de salonkamer. Draai het kruis om - tegen de muur bij de plant rechts van de rookruimte. Overal hangen kruisen tegen de muur. Draai je aan een kruis word je vaardigheidskracht opgeladen.

 

Wacht tot de huismeester onder de piano ligt. Ligt hij onder de piano gebruik dan je telekinese vaardigheid (toetst "2") op de piano. Kijkuit dat je moeder, Nancy of Jovita, de huishoudster je dat niet zien doen. De piano valt op de huismeester. Met de "1" toets deactiveer je de vaardigheden in de muiscursor en heb je de handcursor terug in de muiscursor.

 

Hoofdstuk 4: 11 September, Cutting Edge

Open de kaart "M" en volg de stippellijn naar de slachterijkamer/koelkamer. Ons volgende slachtoffer is slager, Jed. Ga aan de voorkant van het rek aan de rechterkant, achter de dozen staan. Gebruik je telekinese "2", op de lamp achter de slager. Geef de slager de gloeilamp. Hij probeert de gloeilamp te vervangen en gaat op de werkbank met een cirkelzaagblad staan. Gebruik dan je telekinese op de knop onder op de cirkelzaag en de slager wordt doormidden gezaagd.

 

 

 

Hoofdstuk 5: 15 Oktober, Eat Healthy
Open de kaart "M" en volg de stippellijn naar de werkkamer van Agnes, hoofd van de huishouding. Ze is het volgende slachtoffer. Ga terug naar de begane grond en ga naar de biljartkamer. Ga achter in de biljartkamer naar de bar. Ga achter de bar en zie in de voorraadruimte de barman, Alastair. Hij probeert de rattenplaag met rattengif te bestrijden. Kijk en probeer het rattengif op de grond te nemen. Ga naar je slaapkamer. Je gaat slapen en je wordt midden in de nacht wakker.

 

Hoofdstuk 5B

Ga naar de zitkamer. Je ziet een filmpje dat je moeder nog wakker is. Verstop je snel in de opbergkast in de zitkamer en sluit de deur. Wacht ongeveer 20 - 40 seconden totdat je moeder de deur naar de begane grond ontgrendelt en naar beneden gaat. Ga dan beneden naar de grote salonkamer. Open de tuindeur en ga in de tuin. Ga rechtdoor en dan langs het huis door het donkere gebied verder. Je ziet McGuffin in de tuin bij de voordeur van de biljartkamer. Ga achter hem in de bosjes staan en gebruik je telekinese op de lantaarnpaal voor hem, om de gloeilamp kapot de breken. Wacht tot McGuffin opzij gaat staan en verder rookt. Open dan de deur naar de biljartkamer. Ga naar binnen en neem het rattengif.

 

Hoofdstuk 5C

Ga de volgende dag naar de keuken. Gebruik het rattengif in de mand met broden op het aanrechtblad in de rechterhoek.

Weer een ziel voor Lucifer.

 

Hoofdstuk 6: 24 December, Holy Day Slip

Test nu de gedachtecontrole vaardigheid, toets "3". Tussendoor krijgt Lucius taken die in het notitieboekje genoteerd worden onder, 'Chores'. Ik weet niet of de taken invloed hebben op het spel als je ze wel of niet uitvoert. Bijvoorbeeld:'Ruim je kamer op'. Leg alle speelgoedauto's in je slaapkamer in de speelgoedkist! 

 

Pak in je slaapkamer de lege waterfles op de plank boven de speelgoedkist. Ga naar de keuken op de begane grond. Vul de fles met water uit de waterkraan van de gootsteen. Verlaat de keuken, ga naar de binnentuin en naar de biljartkamer. Ga naar de bar. Wacht tot de barman, Alaistair achter de bar staat (of hij is er al). Ga dan terug naar de binnentuin. Ga naar het middelste gebouw aan de rechterzijde. Trek de stekker uit het stopcontact om de verlichting uit de schakelen. Alaistair komt naar buiten om de stekker terug in het stopcontact te steken zodat de verlichting weer werkt en loopt dan terug naar de bar. Zie boven het zitbankje tegenover de stekker ijspegels hangen. Voor het zitbankje is een hotspot dat aangegeven wordt met een pijl als je er overheen loopt en de waterfles in je hand hebt. Gebruik op die spot het water, om daar een gladpunt te krijgen. Trek de stekker er weer uit. Alaistair glijdt nu uit over het gladde plekje en vraagt om hulp. Gebruik je telekinese "2" op de ijspegel boven Alaistair.

 

 

Hoofdstuk 7: 24 December, Holy Day Slip

Volg de stippellijn op de kaart. Dienstmeisje Jovita is het volgende slachtoffer. Ga naar de personeelverblijven (Living Quarters). Ga naar de oost vleugel en dan naar de TV kamer. In deze kamer is Fabius. Ga in de TV kamer naar de ster plek op de kaart. Hier is een bureau. Gebruik je telekinese "2" op de polaroidfotocamera bovenop de plank. Kijkuit dan niemand dat ziet. Pak dan de fotocamera. Neem rechts van het bureau de kaart met daarop een tekening van een geheime passage in de wijnkelder en neem ook het fotopapier. Combineer het fotopapier met de fotocamera.

 

Ga naar de personeelverblijven en kijk in alle personeelkamers. In de middelste kamer van het linkergedeelte is je oom Tom met het diensmeisje, Susan. Kijkuit dat hij je niet ziet als je deur van deze kamer opent, blijf net voor de deuropening staan zodat je nog een stukje van het vrijende paar ziet. Maak een foto van de twee. Ga naar de kamer van Jovita, rechts in de gang. Leg de foto op het bureau - (neem dus de foto in de hand en op het bureau is dan een pijl te zien waar je de foto neerleggen kan). Je kan het doosje met oorbellen op het bureau nemen. Open het rechte bureaukastje. Leg het rattengif en hangslot in het bureaukastje. Jovita ziet de foto, en loopt naar het balkon. Ga naar de slaapkamer van je ouders en ga daar buiten op het balkon. Gebruik je geestcontrole vaardigheid "3" op Jovita en dan op de balkonreling. Jovita springt van het balkon.

 

Hoofdstuk 8: 23 Januari, 1973, The mind can take only so much

Volg de stippellijn op de kaart. Tom is het volgende slachtoffer. Hij is zwaar aan de alcohol. Ga naar de garage. Ga in de garage door de deur van de bergruimte/wijnkelder. Neem in de bergruimte de sleutelbos tegen de muur. Ga verder naar achteren, ga trap naar beneden en ga verder naar de wijnkelder. Ga achter het gordijn, loop verder door achter het wijnrek en zie op het einde een hendel in de muur. Gebruik de hendel en een geheime deur opent. Volg het pad tot de houten deur en ga naar de geheime kamer. Neem achter op het ronde tafeltje de giftige pillen. Ga terug naar de slaapkamer van Tom op de tweede verdieping. Ga in zijn garderobe kast en neem de whiskyfles. Combineer de whiskyfles met de pillen. Ga naast Tom staan. Plaats de fles met pillen naast de fles waaruit hij drinkt als hij die op bed legt en niet kijkt, dan kan je de whiskyfles ernaast leggen. Tom neemt dan de fles met pillen en drinkt zich dood.

Hoofdstuk 9: 20 Maart, Grass is always red on this side
Volg de instructies van Lucifer, om de "herinneringwissen" vaardigheid te leren - toets "4". Volg de stippellijn op de kaart naar de binnentuin. Het volgende slachtoffer is de tuinman, Antonio. Zoek een steen ergens in de tuin. Neem de steen in de hand en leg het op de actieve plek in de route waar Antonio het gras maait met zijn grasmaaier. Zodra de tuinman de grasmaaier probeert te repareren, gebruik je de telekinese "2", op Antonio en daarna op de grasmaaier, zodat hij zijn hoofd in de grasmaaier steekt.

 

Hoofdstuk 10: 1 April, Betrayal

Volg de instructies op van Lucifer, om de "vuurbal" vaardigheid te leren - toets "5". Verlaat je slaapkamer en op de gang meteen rechts door de deur naar het balkon. Ga links naar het einde van het balkon. Open niet de slaapkamerdeur van je ouders. Zie aan de gevel aan de overzijde van het balkon een zekeringkast. Gebruik je telekinese "2" op de zekeringkast, om het te vernietigen. Wacht tot je moeder de slaapkamer uitgaat met een zaklamp in haar hand. Ga dan in de slaapkamer. Ga achter je moeder aan en ga verder naar het klaslokaal - is de "1+1" afbeelding op de kaart. Het is pikkedonker maar je kan de plattegrondkaart gebruiken, maar je ziet nu niet op de kaart waar je bent. Je moeder heeft een zaklamp zodat je je een beetje kan oriënteren en door de weerlichten. Je moet uitkijken dat niemand je ziet, want ze hebben allemaal een zaklamp. Als iemand je bespot heeft kan je de herinneringwissen vaardigheid op hem/haar gebruiken (toets "4"), zodat ze even niet kunnen herinneren dat ze je gezien hebben en ga dan alsnog snel naar een donker plekje waar ze je niet zien en ga daarna verder.

 

Ga een gedeelte van de route naar het klaslokaal achter je moeder aan. Als je de slaapkamer van je ouders uitgaat ga je de trap af, naar de Living Quarter op de eerste verdieping. Loop door de lange grote gang naar de overzijde (loop in het donkere gebied aan de rechterkant, of ga eerst in het donkere gedeelte onder de trap staan en volg de personen van achteren). Ga de trap aan de overzijde van de gang omhoog. Ga meteen rechts door de deur. Loop rechtdoor de TV kamer, open de deur aan de overzijde en ga direct door de deur voor je. Je bent in het klaslokaal. Open je schoolbankje en neem de lijm. Ga terug op dezelfde manier en als je weer in de lange grote gang op de eerste verdieping bent, ga je meteen door de eerste deur aan de rechterzijde naar de lobby. Ga de trap af en rechtsaf naar de wasruimte. Ga rechtdoor naar de garage. Ga in de garage door de deur van de bergruimte/wijnkelder. Ga verder naar achteren en trap naar beneden naar de wijnkelder. Ga achter het wijnrek naar de geheime kamer.

 

Hoofdstuk 11: Into The Fiery Furnace

Als je in de geheime kamer komt volgt er een filmpje. Hier is je grootvader Fabius. Wayne ligt op de offertafel. Neem na het filmpje de riem links tegen de muur en de 4 schalen op het tafeltje tegen de muur. Een schaal is kapot. Combineer de kapotte schaal met de lijm, om de schaal te repareren. Neem je lucifers in de inventaris in de hand en steek alle kaarsen rondom de offertafel aan. Zie 4 offerschalen rondom de offertafel (aan de voet bij de kaarsen), waarin het bloed opgevangen wordt. Elke schaal heeft een symbool. Zet de schalen met symbool in je inventaris op de offerschalen met hetzelfde symbool. Gebruik dan de riem op het slachtoffer op de offertafel. Ga daarna in het kleine kamertje waarin je grootvader stond. Open het kistje en neem de dolk. Gebruik de dolk op Fabius. Na het tussenfilmpje is Wayne los van de offertafel en gaat dan eerst naar de offers en zal je daarna aanvallen. Ga achter hem aan en schiet constant vuurballen "4" op Wayne, tot hij uitgeschakeld is.

 

Hoofdstuk 12: 25 Mei, Shot For Education

Volg de stippellijn op de kaart naar het klaslokaal. Het volgende slachtoffer is de leraar, James. Als hij je een som opgave geeft, neem je de juiste cijferkaart en toon het aan hem: 3, 1, 2. Als de leraar vraagt of je een biologie boek hebt, neem je het boek op je schoolbank en geef het aan de leraar. Het is niet het juiste boek en de leraar zal het biologie boek zoeken. Ga naar de werkkamer van je vader - boek/pen op de kaart. Praat met je vader. Ga naar de slaapkamer van je ouders. Neem op het rechtse nachtkastje de sleutel en papieren. Ga naar de dressoir waarop de TV staat. De middelste linkerlade is gesloten. Open deze lade met de zojuist gevonden sleutel en zie in de geopende lade een papiertje met een code, "06-06-19-66". Ga terug naar de werkkamer van je vader.

 

Geef de belangrijke papieren aan je vader en wacht tot hij weggaat. Open de kluis, door aan de draaischijf op de kluis de cijfers te draaien: "6-6-19-66". Neem het pistool uit de geopende kluis. Open het bureaukastje onder het bureau en neem de kogels. Combineer de kogels met het pistool. Ga naar het klaslokaal. Leg het geladen pistool op het bureau van de leraar. Gebruik dan de gedachtecontrole vaardigheid, "3", op de leraar en dan op het pistool en hij pleegt zelfmoord.
 

Hoofdstuk 13: 1 Juni, Peeping Tom
Volg de stippellijn op de kaart naar de wasruimte. Ben je snel genoeg, tref je Susan in de wasruimte of je hebt haar onderweg al ontmoet. Heb je haar niet ontmoet loop dan rond totdat je haar ontmoet hebt want zij is het volgende slachtoffer. Draai in de wasruimte aan het kruis om je vaardigheidkracht op te laden. Open de wasmachine en gebruik de telekinese "2" op het strijkijzer op de plank boven de wasmachine. Het strijkijzer valt in de wasmachine. Sluit de wasmachine. De wasmachine is nu kapot. Ga dan naar de badkamer in de oostelijke vleugel op de 2e verdieping (bij je slaapkamer). Draai aan het kruis en wacht tot de dienstmeid, Susan een bad neemt. Ga naar de geluidstudio naast de badkamer. Schuif de poster op de linkse muur omhoog en zie een gat achter de poster. Kijk door het gat en je kijkt in de badkamer. Susan ligt in bad. Pak met de telekinese vaardigheid "2" de haardroger en laat het in de badkuip vallen.
 

Hoofdstuk 14: 6 Juni, Overdose Of Fumes
Volg de stippellijn op de kaart naar de garage. Het volgende slachtoffer is de chauffeur, Michael. Praat met Michael. Hij zoekt zijn muziekcassette. Ga naar de gang op de eerste verdieping met de kamer waarin Tom en de diensmeid met elkaar vreeën. Op de gang tegenover deze deur staat een kastje met daarop een bakje. Neem de muziekcassette uit het bakje (had je ook eerder kunnen pakken, in hoofdstuk 7). Ga terug naar de garage. Geef de muziekcassette aan Michael. Ga naar de wasruimte. Open de wasmachine en gebruik weer de telekinese "2" op het strijkijzer op de plank boven de wasmachine. Draai aan het kruis als je meer kracht nodig hebt. De strijkijzer valt in de wasmachine. Sluit de wasmachine. De wasmachine is kapot. De monteur, Will komt om de wasmachine weer te repareren. Ga terug naar de garage. Neem nu de blik verfverdunner en de doek op de werkbank. Combineer de verfverdunner met de doek. Leg de met verfverdunner doordrenkte doek op de werkbank. Ga terug naar de wasruimte. Gebruik de gedachtecontrole "3" op Will en dan op de thermostaat links op de muur, om hem te bevelen om de ventilator in de garage af te stellen voor verse lucht. Ga terug naar de garage. Gebruik de gedachtecontrole "3" op de chauffeur en laat hem aan het doek met verfverdunner op de werktafel snuiven. Start dan nu de auto met je telekinese "2". De chauffeur sterft door de giftige rookuitlaat van de auto.

 

Hoofdstuk 15: I Am The Lord Of Hellfire And I Bring You..

Volgend slachtoffer is Will. Ga naar de garage en open met behulp van telekinese de benzinekan op de plank boven Will - richt op de dop. Gebruik dan een vuurbal "5" op Will.

 

Hoofdstuk 16: American Schizophrenic
Je start dit hoofdstuk aan de voorkant van het landhuis in de binnentuin. Je moeder zit op een tuinbankje. Ga in het tuinschuurtje. Neem de spijkerpistool op het werkbankje en de spijkers in het rek op de onderste plank. Neem de stekker op de grond in de hand en steek de stekker in het stopcontact van de compressor. Er is geen stroom. Ga naar de garage. Ga naar de bergruimte (storage room). Zie hier een stoppenkast tegen de muur. Ga naar de zijkamer en neem de stop in het rek op de middelste plank. Draai de stop in de stoppenkast en er is stroom in het tuinschuurtje. Ga terug naar het tuinschuurtje.

 

Combineer de spijkerpistool met de spijkers. Gebruik dan het geladen spijkerpistool op de compressor. Plaats het spijkerpistool terug in je inventaris, dus je hebt het niet meer in je hand. Ga dan achter het tuinbankje staan waarop je moeder zit. Neem dan het spijkerpistool uit je inventaris en leg het op de grond naast de bank - plek wordt aangegeven door de pijl. Wacht tot je vader komt en gebruik dan zodra je kan de gedachtecontrole "3" op je vader en dan op het spijkerpistool. Je vader pakt het spijkerpistool en schiet op je moeder.

 

Hoofdstuk 17: True Fan Of Destruction
Je bent in de theesalon met Sheriff Terrence. Gebruik je telekinese "2" op alle stenen hoofden op het plankje tegen de muur om ze door de kamer te laten zweven, zodat de sheriff de kruisen achter de hoofden kapot schiet. Gebruik dan de telekinese op de hoofden en laat ze los in de draaiende ventilator aan het plafond. Je kan ook het standbeeld in de ventilator gebruiken. Doe dit tot het kortsluiting geeft. Gebruik dan de telekinese op de ventilator zodat de ventilator de sheriff doodt. 

 

Hoofdstuk 18: The End Is Here
Je staat in de brandende theesalon en er zijn twee priesters binnengekomen. Dood de priesters met de vuurballen "5". Het is niet zo eenvoudig om de vuurballen af te vuren op de priesters, door de camera posities en de kracht wordt opgeladen voordat je weer kan schieten. Schiet de eerste vuurballen op de priesters in de theesalon. Als ze dan op de grond liggen ren je over hun heen naar de lobby. Schiet weer vuurballen op de priesters, ren naar de waskamer en schiet voor de derde keer vuurballen op de priesters tot ze dood zijn. Lukt deze tactiek niet moet je iets anders verzinnen. Zijn ze dood ga je naar de lobby. Je vader springt over de trapleuning naar beneden. Hij heeft je door en neemt de brandblusser. Zodra je weer kan handelen ren je weg en gebruik de telekinese "2" op de scheve pilaar naast de trap zodat die op je vader valt. En dat is meteen het einde

 

Einde

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk