LURE OF THE TEMPTRESS

 

In het begin van het spel bevind je je in een cel. Daar trek je aan een fakkel. Deze valt op de grond en veroorzaakt brand. Je gaat bij de deur staan en wanneer de Skorl/bewaker binnenkomt, glip je naar buiten. Doe de deur dicht en sluit hem af. Je praat met de gevangene, vervolgens ga je naar de "guard-room". Daar pak je het mes en de fles. Je kijkt naar de ton en je vult de fles uit de kraan. Dan gebruik je het mes op de zak en je pikt een muntstuk op. In de martelkamer gebruik je je mes op de leren riem en zo bevrijd je "Ratpouch". Je gaat terug naar de gevangene, qeeft hem de vloeistof uit de fles en je praat met hem. Dan beveel je Ratpouch om tegen de stenen muur tegenover de gevangene te duwen. Exit.

DE STAD TURNVALE
Je gaat als eerste naar de smid (Luther) in de smidse (Forge). Doe dit meteen en via de kortste weg, want alleen dan zie je een tondeldoos (tinderbox) liggen. Deze pak je op en je praat met Luther.
Vervolgens ga je naar cafe The Severed Arms en je praat met Edwina. Daarna ga je naar buiten en je praat met Mallin (groen gekleed mannetje). Wanneer Mallin er niet staat, loop je eerst wat heen en weer. Mallin zal je vragen om een metalen staaf (metal bar) naar Ewan, de eigenaar van de dorpswinkel, te brengen. Doe dit en je krijgt geld en een edelsteen als beloning van Ewan.
De edelsteen geef je aan Nellie, de waardin van cafe "Magpie" (zie uithangbord). Zij geeft je een flesje (flask) in ruil. In de Magpie praat je met Morkus, je koopt hem om met een glas bier en je praat weer met hem.
Je gaat vervolgens je nieuws vertellen aan Luther, waarna je naar Grub gestuurd wordt. Grub is een oude 'bedelaar", die je op het "Magpie Courtyard" kunt vinden. Hij geeft je een "lockpick". Ga naar Luther, praat met hem en geef hem het flesje. Hij zal het lege flesje teruggeven. Ga naar de Severed Arms en praat met Edwina. Van haar krijg je een dagboek, dat je moet lezen. Ga naar het Marktplein (Market Place) en geef daar je lockpick aan Ratpouch. Geef Ratpouch de opdracht het slot te openen met de lockpick. SAVE. Open de deuren ga naar binnen.
Op de tafel zie je een apparaat staan. Kijk naar het apparaat en steek vervolgens met je tondeldoos de oliebrander aan. Kijk naar de kraan rechts aan het apparaat, zet je flesje eronder, neem het flesje en maak dat je wegkomt.
In de buurt van het stadhuis drink je het flesje leeg en je verandert in Selena. Je gaat het stadhuis binnen, je praat met de Skorl en zorgt voor de vrijlating van Goewin. Je verlaat het stadhuis. Loop eens in Turnvale rond als Selena en je ontdekt wie er met de Skorl heult en wie niet. Wanneer je weer jezelf bent, ga je naar de apotheek en je praat met Goewin. Vervolgens lees je het briefje, dat nu aangeplakt zal zijn aan het klooster. Praat met Mallin. Hij zal je een boek geven. Ga het klooster binnen, praat met de monniken en geef het boek aan Toby. Hij zal je vertellen dat je de draak nodig hebt om Selena te verslaan. Om de draak te kunnen kalmeren, moet je een magisch drankje bereiden van de kruiden Houndstooth, Elecampane en Cowbane. Ga naar de apotheek en praat met Goewin. Ga naar de smidse en praat met Catriona (de moeder van Luther). Vraag aan haar waar je Cowbane kunt krijgen. Haal de Cowbane en breng deze naar Goewin. Praat met haar en zij zal het drankje bereiden. Ga naar de Severed Arms. Praat met Ultar de Barbaar. Ga naar de Weregate en praat met de Gargoyles. Ga naar de apotheek en praat met Goewin. Zij zal een afspraakje met je maken.
Ga naar de Weregate en praat weer met Goewin. Ga de poort binnen (Ratpouch zal buiten blijven!).

DE DRAAK.

Duw en ttrek aan de doodskoppen om de verschillende deuren te openen. Stuur Goewin naar de andere vertrekken om de doodskoppen te duwen/trekken. Met wat proberen moet je hier uit kunnen komen.
SAVE.
Pak de bijl op en versla de tegenstander (mik veel op zijn voeten). Dan ga je naar de draak en je gebruikt het drankje op de draak. Praat met de draak en hij zal je een oog geven. Verlaat de grotten.

HET KASTEEL
Praat met Goewin. Praat met Luther (in de smidse). Praat met Mallin. Praat met Ratpouch. Ga naar de dorpswinkel en kijk door het raam naar binnen. Je luistert een conversatie af tussen Ewan en een Skorl. Wanneer de Skorl naar buiten komt, spreek je hem aan en je biedt aan om de plaats van Ewan in te nemen. Ga de winkel binnen en praat met Ewan.
Kijk naar de vaten. Ga naar de keuken, kijk naar het karkas en pak het vet. Pak de tang.
Praat met Minnow (je komt voor Selena, je wilt hem laten ontsnappen, zeg tegen de Skorl dat er iemand in de kelder is) SAVE.
Trek met de tang de stop uit het vat. Verschuil je op de trap in het portaal rechts van de keuken. Wanneer de Skorl voorbij is, loop je door het wachtlokaal naar de kamer, waar zich de ophaalbrug bevindt. Gebruik het vet op de hefboom. Beveel Minnow om aan de hefboom te trekken, trek tegelijkertijd aan de katrol. SAVE.
Ga naar de brug via de gang boven de wachtkamer. Vecht met je tegenstander. Ga naar links en gebruik het oog op Selena.

THE END

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

www.000webhost.com