Cameron Files 1 - Secret at Loch Ness

Jij Alan Parker Cameron prive detective, bent op weg naar het kasteel van de MacFarley's in Schotland bij  het meer van Loch Ness. Je wordt binnen gelaten in de ontvangkamer en als je naar voren loopt komt Ursula MacFarley binnen. Ze verteld over de ontvoering van haar man en dat haar dochter Moira morgen pas aankomt. Ze valt flauw en verlaat de kamer. Onderzoek de kamer. Bekijk de krant op het bureau en een close up van het boek bij de dozen. Bij de sofa kan je het schaakspel bekijken en de sofa en het barwagentje zijn nog niet te gebruiken. Bekijk je inventaris (rechtermuisknop) en klik op je notitieboek. Hier kan je in bekijken wat je het best kan gaan doen. Er is ook een lege portefeuille en een map die je nog niet hebt. Verlaat de  ontvangkamer zoals je binnen bent gekomen en de butler zegde dat je kamer op de eerste verdieping is.  Ga de trap op, draai om en neem de tweede deur van rechts. Pak de bag van je bed en je hebt wat spullen in je inventaris, A flask of bourbon, a knife, a rope ladder, a camera, Copper Oxide (zwarte poeder) ink, en paper. Lees de telegram die in je portefeuille zit. Ga nu naar de keuken. Verlaat je slaapkamer en ga naar beneden. Ga de deur in tussen de 2 trappen. Draai rechts en ga links de gang in en ga naar het einde van de gang en neem de witte deur rechts. In de keuken ga je naar rechtsachter en open de la van de linker houten tafel en pak de matches en candles. Bekijk de bellen aan de muur tegenover de tafel. Pak de rag uit de gootsteen rechts van het haard.

Open de houten sleutel kist links aan de muur bij de ingang van de deur en pak de passkey. Als je de sleutel pakt gaat er een belletje van de kamer van Mrs. MacFarley's. Ze wilt een kopje thee. Verlaat de keuken zoals je binnen bent gekomen, draai naar links en loop naar het einde van de hal en ga rechtdoor de deur in en je komt in de ontvangkamer. Bekijk de sofa en klik op de kussen en je vind een medaillon. Open die en pak de  pills en de small key. Ga terug naar de keuken en tegenover je zie je een etenslift in de muur. Trek aan de hendel en de hete kop thee gaat naar boven. Ga rechts de spiraal trap op, de deur door en draai naar rechts en ga de waskamer in. Pak de cup of tea rechts in de etenslift. Verlaat de waskamer, ga naar het einde van de hal, draai links en neem de deur rechtsachter. Ga in je inventaris en combineer de pills met de cup of tea. Geef de cup of tea + pills aan Mrs. MacFarley's die in bed ligt. Ze spreekt over de drie kristals en over een banshee (Schots geest die met geweeklaag een sterfgeval aankondigt), en ze raad je aan om in de lade van de tafel te kijken.

Draai je om en open de bovenste lade van de kleine kast. Pak de chloroform. Ga de badkamer in en open het kistje met de small key en pak Attic Key. Ga naar het tafeltje links van haar bed en open de lade en pak de picture uit de la. Verlaat de kamer, draai naar links en open de volgende deur met de passkey. De groene kamer is de slaapkamer van Mr. MacFarley's. Meteen links open je een boekenkast en pak er een memorandum uit die in je portefeuille komt. Het is een bericht hoe je een telegraaf bediend. Ga naar de tafel achter in de kamer en open de lade en je ziet een agenda met een datum en ontmoet "McGrab at the distillery". Plaats je cursor  naar links in de la zodat de pijl van de cursor naar links wijst.

Klik dan en je ziet wat vingerprints op de tafel. Gebruik de Copper Oxide op de vingerprints, dan de inkt om ze zichtbaar te maken. Gebruik er dan een blanc paper op en je pakt de fingerprints. Ga nu naar de zolder. Verlaat de groene kamer, draai links en volg de hal, ga de trap op en volg de hal naar het einde. Open de deur met de attic key. De deur slaat dicht en je bent opgesloten en het is er donker. Ga een stap naar voren en vind links een kanderlaar. Gebruik je candle erop en dan je matches om wat licht te maken. Ga naar het tafeltje achter in de ruimte langs de trap naar de toren. Open de doos en open de fotoalbum. Pak de foto van  Allistair Mac Farley. Ga naar links en de deur daar is ook gesloten. Ga verder naar links en open de deur van de kabinet rechts. Pak de map. Je kan de map niet gebruiken om te ontsnappen van de zolder. Ga verder naar links en draai naar links en pak de crowbar uit de kist. Ga de trap op naar de toren. Hmmm, niets te doen hier. Verlaat de toren. He, je hoort iets vreemds. Draai je om en gebruik de crowbar op de houten planken van het raam en kijk door het raam. Je ziet het monster van Loch Ness. Snel pak je je camera en maak een foto van het monster en je hebt een photograph in je inventaris.

Probeer nog eens de deur te openen. Gebruik de crowbar op de deur en hij gaat open. Open de deksel in de grond en je komt uit in de waskamer waar je een geest verschijning ziet. Ga naar de ontvangkamer en gebruik de bourbon in het glas dat op de barwagen staat. Als je drinkt vind je er een kistal in. Pak de Cameron's Crystal. Verlaat de ontvangkamer via de deur die uitkomt bij de 2 trappen. Ga nu de deur recht tegenover je in die nu wel open kan. Binnen ga je rechtdoor en links in de hoek staat een kastje. Open die en pak er een fles Mead uit (is een soort alcoholisch  drankje ?).  Ga naar achter en naar de linkse vitrine kast. Je hebt er geen geen sleutel van. Gebruik er je knife op en pak er een document uit. In je portefeuille heb je de Auld Alliance Treaty met de datum October, 1295. Verlaat de kamer en neem de deur tussen de 2 trappen in de aankomst hal. Ga de hal links in en open de deur voor de trap rechts en je komt in de bibliotheek. Er is hier nog niet veel te halen. Bekijk een boek dat op een tafeltje ligt bij de sofa. Bekijk de bloemen en speciaal naar de Phalaenopsis bloem met een greenhouse eronder getekend.

Verlaat de kamer en ga naar de aankomst hal en verlaat het huis via de voor deur. Ga een pas vooruit en naar rechts tot je bij de greenhouse komt en ga naar binnen. Ga een pas vooruit en draai naar links en gebruik de knife op de bloem onder en je hebt een Phalaenopsis flower. Verlaat de kast en ga terug naar de voordeur van het kasteel. Neem het pad tegenover de voordeur en loop naar het Celtic kruis. Plaats de Phalaenopsis flower en de fles Mead voor het kruis en de Banshee verschijnt. Ze geeft je wat historie en wat advies en dag een eindigt.

Dag 2

Verlaat je slaapkamer en je hoort mensen praten. Ga de hal rechts in en naar achter tot de trap en je hoort dat de stemmen uit de boven kamer van de bibliotheek komen. Neem de trap naar beneden en ga links de bibliotheek in. Je hoort wat valse muziek, dus zet die muziek af en je hoort weer de stemmen. Ga via de spiraal trap helemaal naar boven. Draai je om en kijk naar boven en vindt met je cursor de deksel totdat het in een vergrootglas veranderd.

 Klik erop en je hoort een gesprek met Bruce McGrabb and Moira MacFarley. Ze vraagt zich af wat hij in de distillery brouwt. Ga naar de aankomst hal bij de voordeur en draai naar de bank links bij de harnas. Op de bank staat een klein koffertje. Open het en pak de Signet Ring en een brief  McGrabb mail. Als je de brief hebt gepakt verschijnt hij. Hij nodigt je uit en vraagt of je om 8 uur naar zijn distilleryte komt. Hmm, je denkt dat je nu wel even kan gaan kijken in de distillery. Verlaat het huis via de voordeur die nu wel open kan. Ga links af en links het huis om. Ga rechts naar de boot. Pak links de peddels, draai naar de boot en klik de peddels op de boot en je roeit naar de distillery. Je ziet een bewaker met een geweer het gebouw binnen gaan. Als je probeert de deur te openen waar hij binnen is gegaan, zegt hij dat ze gesloten zijn. Draai naar links en loop naar het raam en je kunt rechts het raam binnen kijken en zien wat hij aan het doen is. Draai naar links en ga naar de tonnen en tussen de tonnen pak je een tang "pair of pliers". Ga naar het waterrad en ga de schuur in en loop naar de achter deur met de ketting. Save je game want nu kan het zijn dat je dood kan gaan. Gebruik de pair of pliers op de ketting en ga naar binnen.

Ga NIET naar rechts naar de deur want anders stoot je een fles om en wordt de bewaker wakker en schiet je neer. Loop recht vooruit, draai naar rechts, open dan de deur en ga naar binnen. Rechts zie je zijn kantoor. Open de deur en je ziet hem zitten. Gebruik de chloroform op de rag in je inventaris, gebruik de chloroform + rag op de bewaker, hij valt in slaap zodat jij nu alles kan gaan bekijken. Bekijk de tas die aan zijn stoel hangt en pak er het boek van Grand Book of Kelia: Crystals and the Ogams uit. Hmm, is dat niet het boek dat pas gestolen is !. Rechts op de grond ligt zijn wandelstok. Klik op de top van de wandelstok en pak de chest key, pak dan de wandelstok "MacFarley's cane". Ga terug naar het waterrad, gebruik MacFarley's cane op het mechanisme om het rad te stoppen.

    

Ga terug naar de eerste ruimte waar de zakken meel staan en je ziet dat het water weg is en dat je de deksel kan openen. Ga de ladder af.  Vreemde kamer hier ! Bekijk de elektrische stoel. Open de kist die er onder staat. Pak er de amber en mirror disks uit. Klik op de stoel en het schuift weg. Gebruik de Signet Ring op de deur. Ga de grot door en je komt bij een ruimte met 3 doorgangen. Links met de Raaf ga je naar een puzzel die je nog niet kan bewerken. De doorgang met het kruis gaat naar een gesloten deur van de chapel ? De doorgang rechts met het wapen symbool gaat naar een ronde kamer.  Ga de gang rechts met het wapen symbool in. Bekijk de kist en de kast en je ontdekt er een duikers uitrusting. Nu denk je ook dat het vreemde apparaat die bij de elektrische stoel staat een luchtpomp is. Verlaat de kamer via de deur. Je komt uit achter het kasteel. Je kunt nu de map gebruiken. Klik op de voorkant van het kasteel en je komt bij de voordeur in het kasteel. Ga naar de bibliotheek. Loop naar achter links naar een nis in de muur. Bekijk het symbool aan de muur. Gebruik MacFarley's cane op het symbool en een geheime deur rechts gaat open. Je bent nu in Mac Farley's kantoor. Bekijk de boekenkast links achter. Open de deur onder, met de chest key. Bekijk de gesloten safe en set de Romeinse cijfers op MCCXCV.

Pak het document -het zijn instructies over een armchair. Beneden is nu niets meer te halen dus ga via de trap naar boven. Je ziet de stoel staan waar je net de instructie van hebt gepakt uit de safe. Doe nu nog niets met de stoel maar ga verder en met de trap verder naar boven en open de deur. In de laboratorium loop je naar de tafel en pak er Metallic Glove en de  Window Handle. Ga naar de stoel die je net gepasseerd bent. Save de game want als je te traag bent dadelijk dan is het weer game over. Bekijk de instructie van de armchair directions in je inventaris. Klik op de plaatsen van de stoel die je ziet in de instructies. Natuurlijk begin je met 1 :). Een luik gaat open en gebruik je Metallic Glove om het Mac Farley's crystal te pakken. Je wordt opgesloten en je krijgt een tijd limiet om te ontsnappen.  Draai links en naar het vierde raam rechts.  Gebruik de Window Handle op het raam. Je klimt via een touw naar beneden. Het touw wordt door gesneden en je belandt in de modder. Je ontmoet Moira en de schotse bodyguard. Na het gesprek heb je Moira code in je inventaris en eindigt dag 2.

Dag 3

Je bent weer in je slaapkamer, ga naar Mac Farley's geheime kamer, gebruik de cane om de deur van de geheime kamer te openen. Kijk in de bovenste linkse lade van het bureau,  pak de Observatory Key op en een Indian Dagger. Ga helemaal naar boven, open de deur van de laboratorium. Gebruik de Observatory Key op de ronde metalen deur. Ga naar boven, open de rechtse kast, pak er de Raven Statuette en de Files uit. Bekijk de files en bestudeer hoe je de machine moet bewerken die in de Observatory kamer staat. Bekijk de linkse machines (Thermofax machine) in een close-up. De machine met de cijfer toetsen is een dial-up machine en die er achter staat is een send scanner. Klik op de dial-up machine en klik op de power hendel. Bekijk je  memorandum in je inventaris. Je ziet 2 codes nummers 95612 and 75436. De eerste werkt niet dus toets het emergency nummer in gevolgd door je I.D. - 65. De scanner begint te werken. Gebruik en verzend drie documenten, de Fingerprints, Nessie's photograph en Moira's Code

  

Ga uit de close-ups en je hoort dat er een bericht terug komt. Klik op de linkse kant van de scanner en pak scotlands yard's answer telegram op. Ga naar beneden en loop naar achter, om de metalen deur en op de tafel staat een holographic projector. Lees de files en volgens die files moet je eerst de Amber Disks gebruiken, dan de Mirror Disks en tenslotte de Raven Statue op de projector. Maak de job af met  MacFarley's crystal en bekijk het resultaat en je ziet een spreuk. Pak de Raven Statue en de crystal weer op. Als je uit de close-up gaat  hoor je een belletjes van de fax. Pak er de 3 berichten vanaf en lees ze, een bericht over de fingerprints, een schets van het monster en over MacFarley's Chapel Key. Ga naar zijn geheime kamer en kijk naar het ovale MacFarley's portret. Klik erop en open het kistje met de Indian Dagger. Pak de poem en de chapel key eruit. Open je map en klik op de chapel (of je gaat er lopend naar toe). Open de deur met de chapel key. De sleutel breekt en de geest komt je wat vertellen. Hmm, ze vertelt iets over de sky en over een Boek van Kelia. Je bekijkt de chapel en denkt dat je er met een touw wel naar boven kan klimmen. Herhinder je de kist nog bij de boot waar de peddels oplagen ? Ga daar naar toe. Open de kist met de pairs of pliers en pak de rope en de grapnel eruit. Ga terug naar de chapel (map). Ga links om de hoek en kijk naar boven.

Combineer de grapnel met de rope en gebruik de rope + grapnel op de boven muur en je klimt naar boven. Daar zie je een rond bord met symbolen die overeenkomen als in het boek van Kelia. Van links naar rechts staat er R, C, D, S, A, I, H. Klik op de symbolen om er de naam Sirdach te spellen:

 4, 6, 1, 3, 5, 2, 7

Het bord draait en stopt halve wegen. Gebruik je rope + grapnel en je klimt naar beneden. Op de marmer muur links lees je een inscriptie.  Boven de deur zie je gekleurde licht door het raam schijnen. Op de plaats in het center waar je neer kwam zie je 3 stenen standbeelden. De beelden kan je verdraaien. Draai ze zo dat ze jou aankijken en een trapdeur gaat open. Ga naar de kelder en pak de Celtic Triskel van het voetstuk. Het voetstuk daalt en je zit weer opgesloten. Gebruik de Raven Statue op het voetstuk en de deur voor je gaat open. Ga de tunnel in en je komt weer bij de 3 tunnels met de symbolen. Gebruik je map en klik op het kasteel en je komt weer bij de ingang. Je ontmoet Mr. Shastra en dag 3 eindigt.

Dag 4

Als je uitgerust bent ga je naar de ontvangkamer. Je hoort een vreemd geluid. Ga naar het raam links achter de biljarttafel.  Klik op het raam en je ziet het monster (beest of is het een machine). Open de map en klik op Menhir. Pak een steen op achter het beeld en je vraagt je af waarom het brokkelig is. Je besluit eens onder water te gaan kijken. Ga naar de kelder (greenhouse en de zijdeur van het kasteel), pak daar de duikers uitrusting, diving Suit, Helmet en Boots. Het is te zwaar om de luchtpomp mee te nemen. Ga naar het greenhouse en links om de hoek zie je een kruiwagen met een tuinslang. Klik op de kruiwagen en je breng het naar de kelder. Loop naar de kruiwagen en leg er de diving Suit, diving helmet en de diving boots erin. Probeer nu aan het wiel van de pomp te draaien. Het is te zwaar voor je en je denkt dat Mr. Mohr je wel kan helpen. Ga het greenhouse in en vraag of hij je wilt helpen. Je doet je duikers uitrusting aan en Mr. Mohr bedient de luchtpomp. Save nu je game. Je belandt onderwater. Het is een beetje moeilijk om de weg nu te beschrijven, maar we doen het maar op goed geluk! Draai iets naar links en je ziet een fiets liggen en kijk boven naar de gesloten exit, hier moet je dadelijk het water verlaten. Draai terug naar rechts. Zwem twee schermen naar voren en rechts ligt een stuk van een wrak. Kijkend naar het wrak draai je naar links en neem de eerste afslag ,  draai iets naar rechts en twee vooruit en je zwemt tegen een muur. Draai naar rechts en vooruit. Draai rechts en je ziet een grote rots.

 

Kijkend naar de rots draai je naar links en neem de derde afslag. Op de grond zie je wat flessen liggen. Ga twee schermen vooruit langs de grote muur. Pak op de grond een broken bottle. Ga vooruit langs de muur en je ziet weer een wrak liggen. Stap er over, draai iets naar rechts en vooruit, draai naar rechts en een vooruit. Draai naar links en ga door de 2 langs zeewier stengels en zwem naar de poort met de zeewier. Save nu je game. Gebruik de broken bottle op de poort. Als je de poort verlaat gaat de pomp stuk en kom je zonder zuurstof en moet je snel de exit vinden. Ga weg van de poort, ga links van het zeewier vooruit. `Draai rechts en een vooruit langs de zeewier stengels en je komt tegen de muur. Draai rechts en drie vooruit langs de muur naar de flessen. Draai naar rechts en naar de rots die je boven op de foto ziet. Draai Rechts en vooruit, draai links en vooruit, draai iets naar rechts en vooruit dan naar links tot je bij het wrak komt. Ga rechts van het wrak, dan een vooruit en je ziet de fiets liggen. Draai naar boven en verlaat het water. Draai boven naar rechts en vooruit, dan naar links en klim naar boven. Boven zie je dat Mr. Mohr is neergeslagen. Als je naar het kasteel loopt hoor je een schreeuw van Moira. Ga naar het kasteel, naar de bib en naar het geheime kantoor van MacFarley's. De deur staat open en de kamer is doorzocht. Stap naar binnen en Ursula komt je zeggen dat Moira is ontvoerd en naar de distillery is gebracht. Ze verteld je dat je een geweer kan pakken van haar toilettafel. Ga naar haar kamer (de slaapkamer met de badkamer) en pak de revolver uit de lade van de toilettafel. Open de map en klik op de distillery. Ga de schuur binnen bij het waterrad. Pak rechts bij de vaten een zak met zaagsel. Ga de deur door en dan door de volgende deur en je wordt weer opgesloten.

Hmm, je kan toch het pand verlaten door de andere deur. Als je de deur opent wordt je neergeslagen door het dienstmeisje en je wordt opgesloten. In de ruimte zie je een leren riem hangen aan de muur. Pak de leather strap en gebruik het op de meest rechtse raam. Ga naar de motor links van de elektrische stoel en verbindt de andere einde (in je inventaris) aan de motor. Start de motor en het hekwerk wordt eruit getrokken. Ontsnap via het raam. Je hebt je tas laten vallen dus raap die op. Nu komt de dienstmeid te voorschijn maar nu met een pistool. Pak je revolver en schiet op het touw boven de deur waar ze staat. De zak valt en ze is knock-out. Ga naar haar toe en pak McGrab's notebook uit haar tas. De geest verschijnt en dag 4 is weer te einde.

Dag 5

Controleer je notebook en lees de fills in je inventaris om de morgen te beginnen. Ga via de map naar het greenhouse. Loop vandaar naar de deur van de kelder. In de kelder ga je door de tunnel. Neem dan de linker gang met de raven symbool. Je komt bij de dierenriem wiel puzzel (links) met een lichtstraal. Klik op het wiel voor een close-up. Je start met de positie Alban-Arthuan dat je ziet aan de onderzijkant van het wiel en daarboven de N. Klik 2x op het wiel (rechtsom) om de N in de lichtstraal te zetten ( te lezen in McGrabb's aantekening). Zet nu de Capricorn symbol naar de lichtstraal door 5x naar rechts te draaien van het binnen wiel. Je hoort een klein krak geluidje als je het goed gedaan hebt. Draai rechts en de steen met het Triskel symbol is open gedraaid. Ga met de trap naar boven. Je komt in een ruimte met 3 ronde kamers, de centrale ruimte met de knoppen en 3 exits.

De exit waar je binnen kwam is gesloten "Entance locked". De 3 kamers zijn laboratoriums en kunnen gedraaid worden. Je kunt via een patrijspoort in de lab kijken. Een exit gaat naar de ondergrond waar een onderzeeboot is. De andere exit gaat naar boven, de triskel Kamer. Save je game. Loop om de kamers en kijk in de patrijspoort. Start rechts, de chemistry lab, dan om naar de red lab en je ziet Mac Farley op een stoel. Ga naar de White lab waar je McGrabb ziet in gesprek met zijn vrienden. Hij heeft het over zijn kracht en plan om Londen te verwoesten. Als het gesprek teneinde is ga je snel naar een exit. Als ze weg zijn ga je naar de centrale ruimte en kijk naar de pilaar met de switches. McGrabb heeft de white lab gedraaid. Ga de white lab in. Ga naar achter en klik op het apparaat en draai aan het wiel dat tegen de muur hangt, dit geeft power om de switches te bedienen en kan jij de labs draaien. Draai je om en pak van de tafel de Triskel Chest , Metallic Pliers en Platinum Key uit de lade. Ga naar de pilaar met de switches en druk op de rode en blauwe knop en de andere labs draaien open. Ga eerst links de blauwe lab in. Rechts van de ingang bekijk je een rek met boeken.  Leer de recepten om een explosie te maken.  

Black Gunpowder:

50 grams saltpeter
75 grams charcoal
Mix together
35 grams sulfur
Mix carefully

Dynamite:

120 ml Nitric Acid
80 ml Sulphuric Acid
5 ml glycerine
Pour into water to separate nitroglycerine;
Put sawdust in bottle;
Add Nitro to sawdust

Je vindt de spullen voor Dynamite in het rechtse muurkastje boven de gootsteen, 30 ml Nitric Acid, 20 ml Sulphuric Acid en 5 ml glycerol met een pipette. Het kan zijn dat je de Black Gunpowder moet maken (random in het spel ?), die spullen vindt je in de linker kast. Ga nu naar de blauwe lab waar Mac Farley op de stoel zit. Lees de waarschuwing aan de muur boven hem. Volg eerst de draden van de helm, dan van de enkel en als laatste de handboeien, klik dus op de knoppen rechts op de tafel van het apparaat , midden, links en rechts. pak de groene fles van de tafel en geef die aan Mac Farley. Volg zijn raad op en verlaat de kamer. Je hoort een schreeuw van Moira en de tijdsbalk start. Nu kan je de bom maken en naar de onderzeeboot gaan en Moira bevrijden, maar kan ook later, dan heb je geen tijdslimiet meer. Ga snel naar de exit van de underground docks. Gebruik de code 421 en open de deksel. Open de deur en je ziet Moira in een kooi hangen. Ga naar linksachter en pak een starry key uit de emmer. Draai rechts en ga naar de kraan control tegenover de kooi. Gebruik de starry key op het mechanisme.

Klik op de hendel en de kooi gaat omhoog. Als je het verkeerd doet dan zakt de kooi en game over. Plaats de cursor ONDER de hendel en haal het naar beneden. Gebruik de nijptang op de ketting van de kooi. Moira is vrij en gaat naar huis. Als je de bom nog niet gemaakt heb gaan we dan nu doen. Ga naar de blauwe lab. Klik op de tafel links waar de bekers opstaan. De container van de Nitric acid is 30 ml en we hebben 120 ml ervan nodig. Klik dus 4x op de beker met de fles Nitric acid. Dan 4x Sulphuric Acid en 1x de glycerol. Mix het met het water in de andere beker. Plaats er de pipette erin. Gebruik de sawdust in de groene fles. Pak de pipette uit de beker en gebruik het op de groene fles. Pak de fles en je hebt een nitroglycerine bom. Ga naar de onderduikboot. Ga op de onderduikboot en plaats de bom op de achterkant.  Ga nu naar de centrale ruimte en via de trap boven naar de Triskel kamer. Gebruik de code 532 op de deur. Open het deurtje van de verlichte zuil met de Platinum Key. Plaats er de Triskel Chest in. Pak de triskel met de Metallic Pliers en plaats het in de kist en pak de triskel chest. Verlaat het gebouw via de trap naar beneden. Open de map en klik op het kasteel en ga naar de bib. Gebruik je cane om de geheime deur te openen. Ga naar boven en naar de Observatory kamer. Daar is Moira. Klik op het raam en als je een vizier krijgt schiet je op het monster. Je staat nu buiten en ga naar het kruis. Plaats de triskel chest voor het kruis en de Banshee verschijnt. Bekijk het eind filmpje en je hebt weer een zaak opgelost !

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

GameSolves
Forum NL
Henk

www.000webhost.com