20-12-2009

Last Half of Darkness: Society of the Serpent Moon


In deze adventure spelen we een man die een vreemd pakketje heeft ontvangen met daarin een brief, een mysterieuze plattegrond en de bebloede ring van zijn verloofde. Ze was voor het laatste gezien op weg naar Antibes om een verhaal te onderzoeken over een aantal moorden die door vampieren gepleegd lijken te zijn.

Een demo is te downloaden op de officiële site

Demo oplossing

Motel

Kamer 19: Na het telefoongesprek open je de lade van de dressoir. Pak de afstandsbediening. Kijk in de inventaris naar de afstandsbediening. Draai het om. Er zitten geen batterijen in. Verlaat de kamer. Zie in de gang een ijsmachine.

Receptie: Ga naar beneden. Kijk links in een kapotte metalen kast. Je pakt een schroevendraaier uit de kast. Probeer de deur van het kantoor te openen. Lees links van de kantoordeur het papiertje. Het is te donker om alles te kunnen lezen. Kijk in het gastenboek. Kijk achter de balie in de postvakken. Pak uit postvak 19 een videoband. Ga terug naar je kamer.

Kamer 19: Kijk boven de deur naar een rookmelder. Druk op de rode knop. Open de rookmelder aan de onderkant. Pak de batterij. Combineer de batterij met de afstandsbediening. Plaats de batterij achter in de afstandsbediening. Ga onder in het scherm naar de TV. Kijk naar de TV. De TV heeft in de onderkant een videorecorder. Gebruik de afstandsbediening - kijk in de inventaris naar de afstandsbediening en druk op de rode knop. De TV springt aan, maar voor korte tijd, omdat de TV oververhit raakt. Pak het lege ijsemmertje op de TV. Ga naar de badkamer. Kijk in de afvalbak en pak het luciferdoosje. Kijk in de badkuip. Zie een betonschaar met bloed en Wendy's ring. Kijk in de wastafel. Open het kraantje. Er komt alleen warm water uit. Ga naar de ijsmachine in de gang.

Zet het ijsemmertje in de ijsmachine en druk op de knop. De ijsmachine werkt niet. Kijk onder naar het plaatje. Gebruik de schroevendraaier op de schroef, om het plaatje te verwijderen. Je moet het circuit zodanig aanpassen dat alle rode lampen branden. Brandt het groene lichtje, werkt de ijsmachine. Druk weer op de knop en pak het ijsemmertje met ijsblokjes.

Ga terug naar de TV. Zet het ijsemmertje met ijsblokjes op de TV. Druk weer in de inventaris op de rode knop van de afstandsbediening. De TV wordt nu niet oververhit. Gebruik de videoband onder in de TV. Kijk naar de gruwelijke opname.

Einde Demo

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

www.000webhost.com