27-01-2011

 

Kaptain Brawe 1: A Brawe New World

Website

Demo

Episode 1 - Episode 2

 

Kaptain Brawe 2: A Space Travesty ?????

 

Episode 2: Journey to space

 

Stap in de wereld van de interstellaire reizen, waar Space Pirates op elke hoek op de loer liggen. Kaptain Brawe, zal een Space Police officer beginnen aan een reis vol met quests, samenzweringen en de algemene chaos, zoals volgt hij de voorsprong van twee ontvoerde buitenaardse wetenschappers.

 

Hoofdstuk 1 - Terra Nuova
Na het gesprek in het politiebureau met je baas, ga je terug naar de S.P.S Mazslow. 

 

Ruimteschip, Mazslow:Cockpit

Praat met Kralek. Ga onder naar de laadruimte (cargo).

 

Slaapkamer

Praat met Agent Zero - ze is Luna, de dame op het affiche boven het bed. Je kan nu switchen tussen Luna en de kapitein, door op de karakterafbeelding in de rechterbovenhoek te klikken. Switch na het gesprek naar kapitein Brawe en praat opnieuw met Agent Luna. Ga rechts naar de machinekamer.

 

Cockpit

Switch naar Agent Luna. Praat met Kralek. Vraag of hij kan laten zien wat een 'router' doet.

 

Machinekamer

Je switcht automatisch over naar Kapitein Brawe. Gebruik de hamer uit de inventaris op Kralek. Als je te traag bent om de hamer op hem te gebruiken, loopt hij terug naar de cockpit. Herhaal dan de handelingen met Luna in de cockpit en Brawe in de machinekamer.

Cockpit
Kijk naar de Ster Map en klik op Schminkell 7, tot je de code hebt: 7715-882. Klik op de instrumenten en selecteer de code: 7715-882. Neem de vluchtmodus berekening, boven het instrumentenpaneel. Gebruik de vluchtmodus berekening op het navigatiesysteem - Navig-O-Tron. Klik op de Navig-O-Tron om de koers uit te zetten. Luna komt.
 

Hoofdstuk 2 - Schminkell 7

 

Grot
Agent Luna en Rowboat komen vast te zitten in de grot en je speelt als Luna. Je kunt nu niet switchen van karakter. Kijk naar het vreemde hek. Neem een stukje van het hek en krijg een stervormige steen in de inventaris. Kijk naar de kristalgroep op de grot muur - het kan zijn dat je Rowboat moet verplaatsen, om het kristal te zien: loop rechts naar de andere grot en ga terug, om Rowboat te verplaatsen. Gebruik de hamer op het kristal om een geel kristal te krijgen. Kijk naar de DNA Replicator en ga rechts naar de andere grot.

DNA Replicator
Kijk naar de DNA Replicator. Neem wat vochtige klei van de modderhoop naast de trap.

Ga achter door de linker passage.

Opslagruimte
Kijk naar de rode kristallen groep, links van de deuropening. Gebruik de hamer op de rode kristallen om een rode kristal te krijgen. Kijk naar het 'gravity displacer' apparaat. Lees de instructies op de muur. Het zijn instructies over het apparaat. Met dit 'gravity displacer' apparaat kan je de zwaartekracht van een mechanische object verzwaren. Neem een blauwe Ion kubus van de plank. Neem onder de kubussen een titaniumbox. Ga rechts naar de schotel kamer.

Vliegende schotel
Gebruik de hamer op het kristal en krijg een blauwe kristal. Kijk naar de grote hydraulische pers en naar het werkgebied eronder. Neem de kurk uit de uitlaatpijp van de vliegende schotel. Neem de lege brandstoftank op de vliegende schotel. Plaats de stervormige steen op de stervormige slot aan de linkerkant van het scherm, maar het is te groot. Leg de stervormige steen op het werkgebied onder de pers. Gebruik dan de hamer op de stervormige steen en krijg een gebroken steen. Plaats de gebroken steen in de stervormige slot. Het past, maar er is iets mis. Neem de gebroken steen terug uit de stervormige slot. In je inventaris: combineer de vochtige klei met de titaniumbox en krijg een box met klei. Combineer de gebroken steen met de klei/box om een stervormige vorm te krijgen. Ga links van de pers naar de computerkamer.

 

Computerkamer
Kijk naar de computer en de instructies. Kijk naar de Ion generator. Zie boven de kookplaat 'heater' een gat - er ontbreekt een knop. Plaats de kurk in de knop gat. Gebruik de hamer op de kurk in de knop gat. Plaats de Ion kubus, onder in de klepopening en de generator werkt nu. Steek de lege brandstoftank in het stopcontact van de generator, om het op te laden. Plaats de stervormige klei/box vorm op de kookplaat en druk op de rode knop. Neem dan de gebakken steen van de generator en krijg een stervormige mal. Ga rechts naar de Replicator en achter door de linkse passage.

 

Opslagruimte
Neem een nieuwe blauwe Ion kubus en een titaniumbox.

 

Vliegende schotel
Plaats de opgeladen brandstoftank op de vliegende schotel. Kijk op het computerscherm. Leg de Ion kubus op het werkgebied onder de pers, druk op de grote rode knop aan de linkerkant en krijg een Ion pannenkoek. Leg de Ion pannenkoek op het werkgebied en plaats de stervormige mal op de grote pers boven het werkgebied. Druk op de rode knop en krijg een Ion stervorm. Plaats de Ion stervorm in de stervormige slot aan de linkerkant van het scherm. Trek aan de kristalhendel van het computerscherm.

DNA Replicator

Kijk naar de DNA Replicator - een paarse kristal is uitgestorven. Neem de uitgestorven paarse kristal. Neem weer wat vochtige klei van de modderhoop. Combineer de vochtige klei met de titaniumbox. Combineer de uitgestorven paarse kristal met de klei en krijg een kristalmal.

 

Computerkamer
Zet de kristalmal op de kookplaat en druk op de rode knop.
 

Vliegende schotel
Leg de blauwe kristal op het werkgebied onder de pers. Druk op de grote rode knop en krijg blauwe kristalstof. Leg de rode kristal op het werkgebied onder de pers. Druk op de grote rode knop en krijg rode kristalstof. Combineer in je inventaris de rode kristalstof en blauwe kristalstof met de kristalmal.

 

Computerkamer
Zet de kristalmal op de kookplaat, druk op de rode knop en krijg een paarse kristal.

 

DNA Replicator

Plaats de paarse kristal in de DNA Replicator. Plaats de as in de DNA Replicator en druk op de rode startknop. Praat met Danny, de opgestane man.

Opslagruimte
Neem een nieuwe blauwe Ion kubus en een titaniumbox. Zet de titaniumbox op de 'gravity displacer', en druk op de rode knop aan de rechterzijde. Probeer de titaniumbox van de  'gravity displacer' te nemen, maar het is te zwaar voor Luna. Rowboat pakt het op en je krijgt een 500 pond titaniumbox. Plaats Rowboat (inventaris) op de 'gravity displacer', en druk op de rode knop.

Vliegende schotel
Plaats de 500 pond titaniumbox op de bodemplaat voor het computerscherm.

Computerkamer
Plaats Rowboat op de bodemplaat voor de linkse computer.

Opslagruimte
Switch naar Danny en ga naar de opslagruimte. Ga op de bodemplaat onder de rode knop staan.

 

Vliegende schotel

Switch terug naar Luna. Ga op de bodemplaat voor het computerscherm staan. Trek aan de hendel en de tunnel deur opent. Klik op de vliegende schotel. Danny en Rowboat komen automatisch, en we zijn klaar om te vertrekken

Hoofdstuk 3 - Planeet Varion
 

Landingsplaats
Nu speel je Danny. In de inventaris heeft hij zijn Kribb identiteitskaart. Kijk naar de gecrashte vliegende schotel aan de rechterkant. Pluk een hete peper uit de enge plant. Kijk naar de enge plant - Danny zegt dat zijn ogen beginnen te branden als hij te dichtbij komt. Ga door de struik opening. 

 

Magazijn
Praat met een bewaker. Je moet een ondertekend vrachtdocument en vrachtrobot hebben, om het magazijn in te mogen. Volg het pad aan de linkerzijde.

Laboratorium: Ingang Buiten
Praat voor het complex gebouw met de ion barrière met de bewaker. Iedereen lijkt hier gekloond te worden. Toon de bewaker je identiteitskaart. Zeg dat je gekloond bent en je mag dan het laboratorium in. Zie linksonder in het scherm een vogelnest met eieren in het moeraswater. Ga naar de ingang.

Laboratorium: Lift - Gang/Links
Pak rechts van de liftdeur de water sprayfles. Gebruik je ID kaart in de ID kaartlezer, maar het werkt niet. Ga links naar de gang. Neem de Kribb logo symbool. Praat met de gevangenisbewaker. Tegenover de gevangenis is een deur, maar daar mag je niet door. Volg de gang.


Landingsbaan - Ruimteschip
Hier staat ons ruimteschip. Neem van de verwelkte struik aan de rechterzijde een dorre tak.

Ga onder in het scherm naar de rechtse gang.

Gang/Rechts
Hier kom je een kloon van jezelf tegen. Praat met hem. Men heeft Danny's bloed genomen toen hij stomdronken was, daarom heeft de kloon constant hoofdpijn. Deze kloon heeft een andere ID-kaart. Als je hem geneest van zijn hoofdpijn krijg je zijn ID kaart. Zie tegenover de kloon een afzettape van de deur naar het magazijn. Zie in de hoek van de gang een computer. Lees de notitie tegen de muur. Je ziet hoe de vrachtrobots eruit zien. Je moet op de vrachtrobot de afzettape en de logo gebruiken. Gebruik de computer en krijg een niet ondertekend vrachtformulier. Ga naar buiten.

Ingang Buiten
Met de dorre tak kan je het vogelnest naar je toe halen en neem een ei uit het nest. Combineer de hete peper met de water sprayfles en krijg peperspray. Ga terug naar de landingsplaats.

Landingsplaats
Praat met Luna. Ze heeft een recept voor een kater.


Landingsbaan - Ruimteschip
Ga het ruimteschip in. Neem uit de kast de vloeibare zeep en van de tafel het theekopje.

Ingang Buiten
Gebruik het theekopje in het moeraswater om het te vullen met water.

Landingsbaan - Ruimteschip
Combineer in de inventaris de zeep en het ei met het kopje water. Zet dat het kopje in de ovenkachel, verwarm het kopje en krijg de kater medicijn. Ga terug naar de kloon in de rechtse gang.
 

Gang/Rechts
Geef hem het medicijn kopje. Hij geeft je zijn groene ID-kaart. Neem de afzettape.


Ingang Buiten
Toon de bewaker het niet ondertekend vrachtformulier. Je toont hem automatisch de groene ID kaart en hij ondertekent het vrachtformulier.
 

Landingsplaats
Gebruik de Kribb logo en afzettape op Rowboat. Praat met Luna. Je switch automatisch over naar de Kapitein. Na het gesprek switch je weer terug naar Danny. Ga door de struiken naar het magazijn.
 

Magazijn

Rowboat zal je volgen. Ga het magazijn in. Je toont automatisch de papieren.


Gevangenis
...In de tussentijd zie je Brawe in de gevangenis.

 

Magazijn
Je kan nu switchen tussen Luna, Danny en Brawe. Switch naar Danny. Geef de peperspray aan Luna. Switch terug naar Luna. Zie links een container en rechts een terminal en in de andere hoek een rooster in de vloer. Neem de snijbrander naast de container. Gebruik de snijbrander op het rooster, open het rooster en klim naar het riool.
 

Riool
Zie een vreemd object op de grond. Luna wil het niet pakken. Ga verder naar links en probeer op de ladder te klimmen. Iemand staat op de putdeksel, zodat Luna het niet kan openen. Switch naar Danny.

Gang/Links
Ga in het magazijn door de deur aan de linkerzijde. Op de gang ga je links naar de lift en verder links naar de gevangenisbewaker. Praat met de gevangenisbewaker. Zeg dat je belangrijke informatie over de gevangene hebt. Daarop roept de bewaker de mysterieuze 'SHE'. Switch terug naar Luna.

 

Riool
Klim nu op de ladder, wat er staat nu niemand meer op de putdeksel.

 

Gevangenis
De wetenschappers hebben honger en Brawe kan zichzelf niet bevrijden. Na een korte tijd komt 'SHE' terug in de gevangenis, omdat ze niets aan de informatie van Danny heeft. Luna verbergt zich dan weer in het riool. Dus je moet snel handelen, anders moet Danny 'SHE" weer uit de gevangenis lokken.

 

Geef Brawe de peperspray. Ga terug in het riool en switch naar Brawe. Gebruik de peperspray op 'SHE'. Brawe spuit de peperspray in haar gezicht. Switch naar Luna. Klim naar de gevangenis. Doorzoek 'SHE'. Luna neemt de celsleutel waarmee ze de celdeuren opent. Albert en Robert zullen hier wachten terwijl Brawe en Luna een vluchtweg zoeken.
 

...in de tussentijd, heeft de baas een gesprek met een van zijn handlangers en staan voor de DNA Replicator, waaruit steeds nieuwe klonen komen.

 

Laboratorium, Balkon
Verlaat de gevangenis. Ga door de deuropening tegenover de gevangenis. Je komt op het balkon. Het balkon is onderverdeeld in drie gedeeltes. Luna staat in het rechtse gedeelte. Kijk naar de instructies op de rode automaatmachine - 'willpower report slot'. Je moet iets invoeren. Onder zie je de DNA Replicator. Switch naar Danny.
 

Lift
Ga naar de lift. Schuif de groene identiteitskaart in de kaartlezer en stap in de lift.

Laboratorium, Balkon
Danny komt in het middengedeelte. Kijk naar de groene automaat - 'pacifism report slot'.


Gevangenis
Switch naar Brawe. Praat met Albert en Robert. Verlaat de gevangenis door de putdeksel.

Riool
Neem het gloeiende vreemde object. Ga naar rechts, en klim naar het magazijn.

Magazijn
Ga door de deur aan de linkerzijde. Op de gang ga je door de deur tegenover de magazijndeur.

Laboratorium, Balkon
Brawe komt in het linkse balkon gedeelte. Kijk naar de instructies op de paarse machine 'socket'. Plaats het gloeiende object in de machine. Switch naar Luna.

Gevangenis
Ga naar de gevangenis. Praat met Albert en Robert, over de PPA Terminal. Je moet de PPA terminal in het magazijn gebruiken, om een papier met "sterke wil" en een "pacifistische Report" te krijgen. Deze twee documenten moeten ingevoerd worden in de automaten. Ga via het riool naar het magazijn.
 

Magazijn

Gebruik de terminal in de hoek (Dit werkt alleen als je de PPA gezien hebt en met de wetenschappers gepraat hebt.) Beantwoord de volgende 5 vragen:

 1. You've just lost your job. You...
  2: consider all the options and start your own bussiness.

 2. You are on a vacation trip and the kids just won't stop screaming. You...
  3: pull over and play with them. It's OK, you are on holiday.

 3. Final exams are approaching and you are dead tired. You...
  1: press on and get things done!

 4. Your parents cannot pay for college. You...
  3: evaluate the situation, get a temporary job and help your parents out.

 5. Ion Propulsion prices are gone over the roof. You...
  2: consider alternate sources of power and adjust accordingly.

Heb je de vragen correct beantwoord, krijg je de "strong Will Report" document.

Ga terug naar de DNA Replicator in het lab.

Laboratorium, Balkon
Schuif het document in de automaat. Switch naar Danny.

Magazijn
Ga via de lift en in de gang naar het magazijn. Gebruik de terminal. Beantwoord de volgende 5 vragen:

 1. You are asked to join the war. You...
  3: strongly refuse, demanding the government to handle it peacefully.

 2. You find a box of kittens. You...
  2: take them with you, feed them and find people who adopt them.

 3. You receive a pistol as a gift. You...
  3: check if it's loaded and lock it in the safe.

 4. You are a pilot of a bomber and are asked to nuke the heck out of a small settlement. You...
  2: disobey the order, and dump the bombs into the sea.

 5. Two planets warred with great intensity. You...
  1: try to understand the conflict and call for an explanation from both sides.

Heb je de vragen correct beantwoord, krijg je de "pacifist Report" document.

Ga via de lift terug naar de DNA Replicator.

Laboratorium, Balkon
Schuif het document in de automaat. We vluchten naar ons ruimteschip en vliegen terug naar Schminkell 7. De DNA Replicator wordt opgeblazen.

Schminkell 7
De originele DNA Replicator moet ook vernietigd worden. Brawe legt er dynamietstaven op en gaat dan terug in de grottunnel. Hier ontmoet hij Kralek die hetzelfde kostuum aan heeft als "SHE". Kralek schiet op Brawe.

DNA Replicator
De replicator is al voorzien van explosieve. Brawe heeft de ontsteker in de inventaris.


Opslagruimte
Zet de ontsteker op het zwaartekracht apparaat. Kralek verschijnt en pakt de ontsteker. Brawe drukt automatisch op het juiste moment op de knop en Kralek is gevangen in de lichtbundel. Ga rechts naar de computerkamer.

Computerkamer
Kijk naar de middelste teleporter computer. Gebruik dan de computer.

Kralek wordt naar coördinatie 667-508 geteleporteerd.

 

Einde

 

 

©: Henk. Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves

Forum

www.000webhost.com