In Memoriam

Missing

In Memoriam is eigenlijk niets meer dan een horror verhaal, aangekleed in een zeer apart jasje.

De Amerikaanse politie en FBI zijn al geruime tijd bezig met het oplossen van een zaak waarin een Poolse journalist samen met zijn vriendin vermist geraakt zijn.

Om de zaak toch te kunnen oplossen is er besloten wereldwijd een CD-Rom productie uit te geven waarin het volk gevraagd wordt te helpen met het oplossen van de zaak.

Naast de CD-Rom productie, die in werkelijkheid het spel zelf is, die je als speler zal gebruiken, zullen zaken als e-mail en internet een bijzonder grote rol gaan spelen bij In Memoriam. Bij het starten van de CD-Rom productie zal gevraagd worden of je een gebruikersnaam wil invoeren. Deze zal, samen met je e-mailadres, worden “opgeslagen” in de database van SKL Networks, de uitgever van de CD-Rom. Op je opgegeven e-mailadres zul je vervolgens informatie betreffende de zaak toegestuurd krijgen. De e-mailberichten bevatten in veel gevallen wat informatie, gevolgd door een link naar een website. Alle websites die je in het spel aangeboden krijgt, bestaan echt en zijn geheel in sfeer gemaakt. Zo zul je regelmatig op een uitermate lelijke site, ogenschijnlijk gemaakt door een amateur, terecht komen. Al deze websites en e-mail berichten zullen je verder helpen in het spel. Gelukkig zal er in de game een speciaal menu opgebouwd worden, waardoor je met een simpele druk op de knop naar een internetsite, of je e-mail programma (of site natuurlijk) gebracht worden. Natuurlijk kun je hier ook de Alt-Tab combinatie voor gebruiken, maar voor de leken onder ons is het wel fijn dat dit onderdeel in de game is verwerkt.

Hoewel het spel zich grotendeels op internet af zal gaan spelen en een internetverbinding ook nodig is om het spel tot een goed einde te brengen, zullen grote gedeeltes van de game ook zonder internetverbinding gespeeld kunnen worden. Het zal echter wel handig zijn om bij veel van de puzzels je internetverbinding toch dicht bij je te houden, aangezien dit wel als voordeel kan bieden bij het oplossen van de immense hoeveelheid puzzels die de 9 levels van deze game zullen gaan bevatten. Al deze puzzels zullen opgelost moeten worden om speciale filmpjes uit het logboek van de verdwenen Poolse Jack te kunnen bekijken.

Om de speler een goede sfeer te geven zal deze aparte, originele game gebruik maken van veel leuke effecten. Prachtige, enge muziek en geluidseffecten worden vergezeld door flitsende beelden van allerhande onrustgevende zaken terwijl je als speler direct in e-mail contact staat met de seriemoordenaar die je in het spel op zult moeten sporen. Door het slimme gebruik van e-mail en internet kan het speleffect in sommige gevallen geheel het spel uit vluchten en zal de speler vaak denken dat het niet allemaal een spelletje is en dat hij of zij werkelijk bezig is met het onderzoeken van een reeks moorden.

Deze review is geschreven door Nicky van GameCore.nl.

Het spel

"In Memoriam" is niet perfect. Zodra u de puzzel opgelost hebt is er niets meer te doen. Het oplossen van het geheim van de periodieke moordenaar kan vrij wat tijd vergen niettemin is dat niet slecht. Je kan niet tussendoor het spel saven, het spel save zich als je het spel verlaat. Als je een puzzel wilt terug zien kan dat dus niet.
Het "login" systeem zou beter kunnen, je hebt een inlog naam nodig, en het beheren van de inlognaam is ZEER gelimiteerd. Je kan het paswoord niet veranderen, en als je om welke reden dan ook het paswoord of save game verliest kan je niet met hetzelfde e-mail adres opnieuw het spel beginnen. Wil je het spel opnieuw spelen moet je de save games uit de save folder verwijderen. Klik in de films om door te gaan of op een naam van de puzzel die je wilt oplossen. Voor de mensen die inbellen met een modem kan het duur worden daarom geef ik de oplossingen van de paswoorden onder in de oplossing. Ook bij de puzzels staan soms wat foto's die je ook vind op internet en een link naar een pagina die je ook kan opzoeken in een zoekmachine.

Meest links in de oplossing werken niet meer ?? 2017


De Oplossing

Vóór het spel begin zal je sommige animaties en een bericht van de moordenaar krijgen. 

De eerste 4 puzzels hebben geen naam. Je hoeft de puzzels niet in de volgorde te spelen zoals het in de oplossing staat
 

Het mes:
Zet het mes in de hand.

Deel 1: Test van de Ingewijde

Zon:
Klik op de zon afbeelding. Ga met het scheermesje (klik op het mesje, houdt het vast met de linkermuisknop en beweeg het over de afbeelding) over de HELE  lege afbeelding om het zichtbaar te maken. Het internet adres komt in het onderste rechtse gedeelte van het scherm. www.xineph.com/22fgta2/ Nu kun je naar dit adres gaan (klik op de link in het spel scherm) en je ziet een filmpje. Je kunt ook makkelijk het spel verlaten en terug gaan met de ALT-Tab toets. Ga met de muiscursor op het filmpje staan, houdt de linkermuisknop ingedrukt, beweeg door de foto en je moet een naam vinden. Als je een naam ziet is dat het paswoord die je in het witte balkje in het scherm van de zon moet intikken (en klik op het rondje erlangs).
Het paswoord is ? (zie onder in de oplossing)

Maan:
Je moet naar een letter gaan met de cursor en de letter volgt de cursor. Plaats de letter in een rondje. Het paswoord is ?

Blok/Aarde:
De toetsen op je toetsenbord zijn nu veranderd. Je moet het woord Corpus intikken. Tik op je toetsenbord: ?

Deel 2: AQUA

De puzzels zijn hier verdeeld in twee secties.
Je zult links een klein wit hokje zien dat je nu toegang tot het menu hebt. In dit menu heb je  toegang om de filmpjes terug te zien
evenals toegang naar het internet en je e-mail programma. Klik je op de X dan verlaat je het spel.
Klik op een luchtbel naam. Als je in een puzzel die je nog niet opgelost hebt naar een andere puzzel wilt gaan klik onder in het scherm op de naam van de puzzel en je komt terug bij de andere onopgeloste puzzels.
 

APHEBIS:

Zet de film in de juiste volgorde. Controleer je e-mail. Krijg de movie Super8 analysator. Let zorgvuldig op de film.
www.fe256.net/ngcc1p/analyseur :Download dit en je kunt in de film met je cursor de film stopzetten, inzoomen.

Selecteer een stukje film uit de beweende stukjes en plaats dat stukje in de balk onder het patrijspoortje. Klik op de kop van het patrijspoortje om de stukjes film te zien (en stop te zetten)die je in de balk geplaatst hebt. Er zit ook een verrassing in deze puzzel ? (zie onder in de oplossing)

Soms gaat de film door en niet aan het einde ophoud.
Klik op de knop en de film begint opnieuw.

Er is een patch op de pagina van Ubisof Patch_IM_v2.1.EXE

Je kunt ook de film in de folder van Ubi Soft op je Harddisk zien: Ubi Soft\In Memoriam\Assets\apphebis.mov

TETIMA:

Het eerste deel van Tetimas is gemakkelijk. Klik enkel op de blauwe cirkel. Klik niet te snel of je zult weer van het begin moeten beginnen.

2: Klik rechts op de steen en er schuiven stukjes foto in het scherm. Plaats een stukje van de foto boven in het badje en ze worden zichtbaar. Zet 3 foto's in elkaar (als ze passen klikken ze in elkaar). De foto's zouden kunnen helpen, maar er is eerst iets anders nodig. De analysator kan hier nuttig zijn. Betekent EPICHARMOU iets? Zoek dat op het Internet. www.rhodestravel.com/en/Daten. Verander de Griekse tekens in de naam van de oplossing. ?
 

SOAPPHI:

1:Kijk zorgvuldig. Op de achtergrond is de positie die je moet hebben. Schuif de lijnen naar positie ?

2: Klik op de schijven, verwijder de schijven en klik op het knopje onder de slang. Het antwoord is op Karen's pagina. Karen Gijman. Kijk in de galerij.

Ga met de cursor over een rondje en luister naar wat voor letter het is. Klik op de letter die je nodig hebt en de letter komt onder in het woord. Het paswoord is ?

BOS:

Beweeg enkel je muis over elk vierkant. De teller in de hoek vertelt je hoeveel vierkanten er nog gedaan moeten worden.
Weet je wie Volker is? Zoek op Internet naar de naam. Klik op een naam en klik die op het bijbehorende nummer. ?

www.Volker -Volker-institut.Com/en
 

 

 

 

USTICHOS:

Klik op de kleine bacteriedeeltjes en ze onthullen een tekentje. Klik op het tekentje >.  Hetzelfde in het tweede deel.
Tik de naam ? in en klik op enter.

SYRO:

Leid het doel tot de bestemming. Manoeuvreer het gele rondje naar de grote cirkel. Bots nergens tegen aan en kijk uit voor de obstakels. Als de gele vakjes in de balk vol zijn dan gaat het scherm trillen. Je kunt je even veilig zetten in de kleine cirkels en doe dit spel 3x en de naam staat er. Als je er geen zin in hebt of niet goed in bent tik het paswoord ? in (enter).

CHNOUPH:

1: Gebruik de inkt om de foto te onthullen in de cirkel. Klik op de inktpen en stuur de inkt de cirkel in.
2: Vorm het woord ? door de letters opvolgorde aan elkaar te plakken. Vang de letter met de cursor die je moet hebben en hij plakt erbij, komt er een verkeerde letter tussen dan klik je en de laatste letter gaat er van af. Ontwijk de sterren want anders laten de letters los.


SOTHIR:

1: Doe enkel wat hij ze zeggen. Groepeer de lichten over de naam Agia Sophia.
2: Wat zijn levhas? Vind een plaats over Sain Sophia. Aantal levhas 8. Hang de borden op de goede plaats zoals je ze ziet in Sain Sophia.

www.persofrance.Com/mathet

Map

de borden op de map foto kunnen per spel anders liggen. Dus kijk naar de afbeelding. De positie waar ze in moeten is altijd hetzelfde.

 

klik op de foto's om ze te vergroten
 

OUPHISIT:

Internet naar de namen die bij het rondje verschijnen als je ze stil hebt staan. Maria luiza alves -Satô mai -Victoria baring

Je moet een boekhandelaar in Istanboel vinden. Zoek naar Kasim Sari.

www.irbca.Com/

www.kilic-bibliotheek.Com/
 

Het paswoord is LUND ?

AQUA wordt verslagen. TERRA wacht.


Deel 3: TERRA

TAIR:

De universiteiten foto's komen overeen met Oxford !, je kunt een stukje van een envelop lezen onder de foto's.

Zoek de Oxfords kaartcoördinaten. ?

EPICHNAUS:

Verplaats de spin naar de overkant (2 levels). Elke zon zal hem laten bewegen 1, 2 of 3 stappen vooruit of achteruit. Plaats een zon voor de spin en hij komt in beweging.
 

EPITECH:

 

1: Schuif de wijzerplaat over de brief. Kijk naar de rode puntjes en hoe dichter je bij het doel komt gaan er meer branden. Zorg dat ze allemaal branden (ongeveer rechts/midden onder in het scherm).

 

 

2: Breng de foto's samen. Zoek naar ? Geboren ? vergeet daarna niet op enter te drukken.

www.oxstud.Com/
www.helenawhitford.netto/

BROǗS:

Er zijn 4 aanwijzingen op het scherm! Controleer uw e-mail. Onder de doos is een envelop. Zoek naar de moordenaar van Maggioli. Tik de naam ? in. (kon dit niet vinden op internet).

ATHOUR:

Zet de puzzels in elkaar. Plaats een stukje van de puzzel in het patrijspoortje als je het stukje wilt vergoten of verkleinen (klik op de knop op het poortje) zodat hij in de puzzel past. ? - ? - ?. www.demagia.net/bruno2

SOON:

Het minigolf spel. Sla de bal in de hole. Klik op het balletje en trek een lijn in de goede richting. Je krijgt een naam bij iedere goede hole. Iedere stad heeft 2 levels en de laatste moet je in een aantal beurten doen.
Naples - Genoa - Genèva - Toulouse.

ARON:

Het blad zal de 5 brieven openbaren. Ga met de gum ! over het blad. Vermijd de sterren. Zoek naar OESPG en daar zal je het antwoord vinden. De bewegende foto zal ook hulp bieden.
www.oespg.com/gb/index

RHOMENOS:

1: Sleep de lijn naar een goed wit puntje en vorm een lijn naar het andere rode puntje. Klik op het rode puntje onder in het scherm, sleep de lijn naar de aansluitende 3 witte puntjes en klik de lijn op een van de 3 witte puntjes. Klik je het op het verkeerde puntje dan moet je opnieuw beginnen. Klik de lijn in de eerste set van 3 puntjes in de Middelste. Dan sleep het door naar de middelste, rechtsonder, midden, linksonder, midden en naar het rode.
 

2: Zoek naar José Cortado. Tik het paswoord ? met de muiscursor in.
www.sainte-inquisitie.net/gb/2paris
AMPHATAB:

De eerste foto brengt je op het spoor, Joos Amman Von Ravensburg .  De andere is een kerk. Zoek op de naam en wanneer de kerk is gebouwd.

www.italia-libero.com/ghidoni/in/pres

Schuif de foto's aan de kant. Je ziet 4 gekleurde pillen en 3 radjes met een cijfer er boven. Als je nu een pil pakt en die in het scherm legt komt er een tor !. Hij eet de pil op, leg dan een andere pil neer. Hij eet weer de pil op en gaat nu op een van de 3 radjes lopen. Gaat hij nog niet over een rad lopen dan geef hem nog een pil. Zie het cijfer veranderen terwijl de tor over een rad loopt. Zorg nu dat ze op alle drie de radjes loopt en vorm het getal ? Als een tor over het rad loopt en hij komt op de cijfer die je moet hebben klik je op de tor en hij stopt met lopen. Geef de tor verschillende kleuren pillen en pak nooit een rode pil want dan is hij meteen dood.

Deel 4: AER
 

ISY:

Het oranje rondje gaat naar een X, klik dan op het rondje en 2 letters komen naar het rondje. Er zijn er 7 van, een ervan mist hij. De letters geven de elementen die er wel zijn, Pb (lood), St (tin), Cu (koper), Fe (ijzer), Ag (zilver) en Au (goud). Welke element is er niet bij ? en zoek op het Latijnse/Synoniem van de missende element ? Klik op een letter om het woord te vormen.

www.hermeticum.info/laboratorium

CHNOUM:

Klik in de wolken en sleep de cursor door de wolken en er vormt een zin. De zin is: est impuri separatio a substantia puriore Tik het ontbrekende woord in ?

SOSOMMO:

Blaas de bal in het gat. InkDesign ((not found)-327)

Controleer uw e-mail. Wat gebeurt er wanneer je een pagina zoekt en die bestaat niet op Internet? Zoek op InkDesign ? en je vind daar het paswoord ?.


VARI:

Deel 1: Draai aan de schijven en de buitenste pinnen om het geluid verstaanbaar te maken ( als je er niet meer aan draaien kan dan staat hij goed). Luister wat hij zegt en tik de namen in. Controleer uw e-mail. In het eerste deel zegt hij ? ? ?.

Deel 2: draai eerst de schijven totdat ze goed staan. Luister wat hij zegt. Klik dan op de namen in de volgorde die hij zegt (12 steden). Klik op de namen ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?. De eerste heeft hij gegeven en dat is Napels. Ga met de muis over een ster, de naam van de stad wordt zichtbaar en wordt uitgesproken. Onthouw waar de plaatsen staan en ga opvolgorde van stad naar stad (kom niet over een stad die je niet moet hebben als je de cursor verplaats om naar een andere stad te gaan).

ZOCHA:

1: Alle rijen en kolommen moeten tot dezelfde uitkomst hebben ?. Plaats het onbrekende cijfer in het vakje. ?

www.renaissanceastrology.Com/chartweek

2: Krijg het vierkantje in de cirkel. Klik op het vierkantje en sleep een lijn naar de witte punt. Laat de vierkant niet zo hard schommelen om de randen of obstakels te raken want anders gaat er een geel blokje boven in de balk weg en als die leeg is moet je opnieuw beginnen. Je kunt het vierkantje aan meer 4 lijnen laten schommelen. Klik op een wit puntje waar een lijn aan zit om die los te maken van het vierkantje zodat hij naar zijn einddoel kan. Er zijn 5 levels.
 

SPUCHU:

1: Klik met de muiscursor door de letters en het vormt vanzelf een woord. Lees het snel want het is meteen weg.

2: Zie de tekening in de film. Zoek op die tekening en tik het paswoord in. ?

www.demagia.netto/bruno2

PEPISOHT:

1: De tekst vertelt over Agrippa, een stervormig talisman en beelden. de eerste is de zon !

Klik linksonder in een rondje, sleep het rondje  over het scherm en vorm een Talisman symbool. Je begint en eindigt een wit verlichte rondje. Neem nota van de veranderende geluiden wanneer je een stuk correct plaatst.
De zon is eerste, tweede ?, en de derde is ?.

www.demagia.netto/corne

 

2: Het tweede deel is lastig. je moet de letter de hoeken van het scherm verlichten met de dezelfde letter die tussen de andere letters zit  midden in het scherm. In de linker bovenhoek de letter N, rechter bovenhoek de letters OL, linksonder AI en rechtsonder N (NOLAIN). Tik een letter op je toetsenbord en de letters in het midden verspreiden zich naar alle kanten. Nu moet je proberen doormiddel van de toetsenbord letter de juiste letter in de juiste hoek te plaatsen zodat de letter verlicht wordt. Druk op verschillende letters en zie hoe en waar welke letter gaat (ongeveer). Druk pas op een andere letter als de letters stil staan en laat de toets niet los voordat je een andere letter in drukt. De letter die je indrukt gaat altijd naar het midden. Succes.

PHU:

1: Zoek op de symbolen die je ziet in de foto en op Nolain. Tik het geboorte ?  en gestorven ? jaartal in van ?
www.demagia.netto/corne

http://www.bruno-giordano.net/bio.html

2: Druk op een vleugel (of de staart) en dat produceert één letter uit de antennes van de vlieg. Uit de linkerantenne komt een letter tussen A t/m M.
en uit de rechter N t/m Z. Zoek op de jaartallen (en op Napels) die je in PHU hebt gevonden en je vindt zijn andere naam ?  Klik op de vleugels in combinatie links/rechts /staart om verschillende letters te laten produceren en klik op een antennen. Klik op een letter die je moet hebben en plaats die onder op de goede plaats om een naam te vormen.

NEPHOEMES:

1: Klik op het rondje met een punt erin en luister goed wat ze zegt. Als je op een letter klikt hoor je een gedeelte van de zin dat gezegd wordt. Zeg de zin na doormiddel van de juiste letter in de goede volgorde te klikken, rechts onder vult een vakje en als die vol is zegt ze de zin die jij gemaakt hebt. Als de vakjes tijden het afspelen wit worden dan staan ze op de goede plaats kleuren ze oranje dan staan ze dus niet goed. Het kan zijn dat de volgorde van de letters bij elk spel anders staan.

2: Je moet het voorwerp naar de staart van de slang ? brengen zonder buiten zijn lijf te komen. Klik voor in de ronde opening en er komt een voorwerp aan de cursor. Sleep die naar de staart en blijf in het kronkelde bewegende lijf.

AER is verslagen, IGNIS komt eraan.

Deel 5: IGNIS

IPI:

1: Zet de stukjes puzzel in elkaar.
2: Vernietig de planeten door een straal te laten stralen tegen een planeet. De straal moet via de 4 verdraaibare balkjes een kracht vormen op een planeet te verwoesten. De straal moet er 2 keer tegenaan stralen voordat de planeet verwoest wordt. Succes. 

PHATITI:

Steek de zon aan door een paar keer op de zon te klikken. Sleep het document over het vuur.  Zoek naar Benatky kasteel 1599. Het nummer van de toren zal het pad openen. Tik het jaartal ? in van de toren op het kasteel.
www.benatky-kasteel.net/an/historie

CHNOUMOS:

Leg de 2 lucifers tegen elkaar en je leest  Cassiopia 1572. Zoek op die naam. De ballen met een letter stellen sterren voor. De letter op een bal dat is waar een bal moet te komen liggen op het zwater puntje A t/m I. Je moet de sterren op de goede plaats zetten. Klik op een bal en laat die tegen de kant aan botsen en een letter wordt zichtbaar. Zet de sterren (ballen) in de goede positie (zwart puntje in het bord). ?

www.seds.org/~spider/spider/Vars/

SUBOS:

1: Pak een lucifer uit het doosje, sleep die over de pop en het vliegt in brand. Plaats de skeletten beenderen  (hoofd, armen, handen, voeten en benen) precies zoals je het ziet op het luciferdoosje. Plaats je een bot goed hoor je een geluid dat het op de goede plaats ligt. Klik op een bot en zet het in de goede positie.
2: Eenvoudig reflexspel. Dood de parasieten. Ga met je voorwerp waar een vlam uitkomt over de parasieten om ze te doden (je moet ze doden met de vlam). Je moet ze allemaal gedood hebben voordat de parasieten de bollen opgegeten hebben. Als je een bol overhoudt en de parasieten zijn dood win je de level, er zijn 3 levels.

TEUCHMOS:

Houd de vlammen brandend. Klik boven op de witte knop en er stroomt gas naar de gaspitten. Houdt er de vlam tegen en houdt alle vlammen aan. Klik regelmatig op de witte knop om de gastoevoer open te houden. Is de balk met vakjes boven helemaal oranje dan heb je het goed gedaan.

2: Klik op de foto en je kunt het bewegen. Zoek naar aanwijzingen waar Tycho Brahe in Praag heeft gewoond. Onderzoek vooral de muren. ?  Zet onder de foto het huisnummer ? en de straatnaam ? in de balk.
www.tychobrahe.netto/Praag

CHTHISAR:

1: Eenvoudig "labyrint". Vermijd de wind gaten en steek de kaars boven in het scherm aan.
2: Klik op het bewegende vierkantje als je symbolen op de muur in het filmpje ziet en het staat even stil. Waar zagen we de symbolen? Tik de naam van wat een symbool voor staat ?. Kijk daarna goed naar de film en bekijk de symbolen (maak er een afdruk van met printscreen) die in de sneeuw van bloed zijn geschreven.
www.demagia.netto/Bruno

LACHORI:

1: Breng Pacman naar zijn einddoel, rechts in de schijf.
2: Leg de dia's op elkaar midden in het licht. Er vormt een woord dat iets mist. Een dia heeft geen letter. Zoek op Mocenigo familiewapen.  Klik op de familiewapen en zet de figuren en kleur in de goede positie. ?

www.hotel-mocenigo.Com/

SICHET:

1: Je moet zorgen dat de beeldjes op de juiste snelheid en beeldjes afspeelt. Ga met de cursor over de film om het langzamer te zetten en om de juiste beeldje en snelheid te vinden.

2: Space Invaders. Schiet (space bar) en ga naar je doel. Als je wilt kan je vals spelen in Space Invaders ?
 

CHOUTARET:

1: Controleer je e-mail  De symbolen die met bloed in de film werden geschreven (je kunt ook de film terug zien in je filmmenu/wittebalk). Ontcijfer die symbolen en samen met het woord dat je hebt uit CHTHISAR vormt dat een woord ?. Zoek op dat woord en vindt de naam van ? Klik op een puntje in het woord om er de goede letter in te plaatsen.

www.demagia.netto/Bruno

Deel 6: Finale
De finale laat ik aan u over. Goed geluk:)

Je kunt nog heel wat e-mails krijgen nadat je het spel uitgespeeld hebt dus laat het spel aan staan. Hoe lang ????

Paswoorden

Deel 1: Test van de Ingewijde

Zon: Het paswoord is ANIMA.

Maan:Het paswoord is SPIRITUS

Blok/Aarde: Tik op je toetsenbord: P H E N I X

Deel 2: AQUA

APHEBIS:

U zult dit niet geloven: als je Symi1975 intikt in het Aphebis scherm, dan wordt de puzzel voor je opgelost.
Hij is een grapje van Phoenix!

TETIMA:

Griekse plaats is Rhodos en op zijn Oude Grieks is dat Ρόδος

SOAPPHI:

1: Schuif de lijnen naar positie 19/75

2: Het paswoord is SANNE

 

BOS:

 

 

1 - H. Berthold 4 - V. Reinhart
2 - J. Babureck 5 - I. Wagner
3 - P. Volker 6 - F. Wichman
 

   

USTICHOS:

Tik de naam Solingen in en klik op enter.

SYRO:

Als je er geen zin in hebt of niet goed in bent tik het paswoord Vassili Tsirkas in (enter).

CHNOUPH:

2: Vorm het woord SOLINVICTUS door de letters opvolgorde aan elkaar te plakken.

OUPHISIT:

Het paswoord is LUND 185053

Deel 3: TERRA

TAIR:

Zoek de Oxfords kaartcoördinaten. 051N44 001W15

EPITECH:

2: Helena Whitford. Geboren 07.09.1981 vergeet daarna niet op enter te drukken.

BROǗS:

Tik de naam Gianni in.

ATHOUR:

Mars - Apollo - Saturnus.

ARON:

Paswoord is Malard

RHOMENOS:

2: Zoek naar José Cortado. Tik het paswoord  MANUS DOMINI met de muiscursor in.

AMPHATAB:

Getal die de tor moet maken is 658.

Deel 4: AER

ISY:

Missende element is:  Synoniem naam voor Kwikzilver; mercury (Hg) is HYDRARGYRUM

CHNOUM:

Het ontbrekende woord is Alchimia

SOSOMMO:

Als een pagina niet betstaat krijg je een 404 fout. Zoek naar InkDesign77 (404-327 = 77) - paswoord is Lucciola Bella

VARI:

Deel 1: Umbra Profunda Sumus

 

 

 

2: Volgorde die hij zegt is: Napels, Genua, Genève, Toulouse, Oxford, Parijs, Marburg, Wittenberg, Praag, Frankfurt, Venetië, Rome

 

 

 

 

 

ZOCHA:

 

 

 

 De ontbreken cijfers om de uitkomst 111 in elke rij en kolom te krijgen

 

 

 

SPUCHU:

2: Het paswoord is Asclepius

 

PEPISOHT:

Symbolen

 

  1: Zon

 2: Venus 

3: Jupiter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PHU:

1: Geboorte jaar van Giordano Bruno is 1548 en hij is gestorven in 1600
2: Zoek naar 1548 - 1600. Zijn andere naam is  Giordano Bruno.

PHATITI:

 


    Tik het jaartal 1864 in van de toren op het kasteel.

 

 

 

 

 

CHNOUMOS:

 

 Positie van de sterren.

 

 

 

 

 

 

TEUCHMOS:

2: Onderzoek vooral de muren KNUDSTORP 1546.  Zet onder de foto het huisnummer 1 en de straatnaam Novy Svet in de balk.

CHTHISAR:

De symbolen staat voor NAGHA

LACHORI:

2: Familie wapen

SICHET:

Als je wilt kan je vals spelen in Space Invaders. Houdt de SHIFT toets ingedrukt en je kan overal door heen zonder af te gaan.

CHOUTARET:

1: De symbolen staat voor mmadi

Volledige woord met de symbolen uit CHTHISAR = NAGHAMMADI

2: De volledige naam is: Mohammed Ali Samman

Einde

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

©Game-Solves
Forum

www.000webhost.com