DAG 1

Dit ongewoon adventure begint in uw slaapkamer. Open de lade en neem er de pen en het muntstuk uit. Ga naar de eetkamer (waar de TV staat) en neem de krant. Verlaat het huis en geef de krant aan Jimmy James, de krantenjongen. Ga naar de afgebrande drukkerij, neem de schop en gebruik ze op de asberg. Neem het deels verbrande papiertje, de postknoop en ga naar het postkantoor. Geef de knoop aan postmeester Boyle, kies tijdens de dialoog : 'cut the crap'. Ga naar de winkel, geef het muntstuk aan Mrs.Phelps en koop het seksmagazine. Ga naar het politiekantoor en praat er met hulpsherif Loomis. Verlaat het politiekantoor en ga terug binnen. Geef Loomis het seksmagazine. Terwijl Loomis de cellen gaat controleren open je de lade in zijn bureau. Neem er alles uit (de sleutel van de bewijzenkamer, chequeboekje en nota). Open de deur van de bewijzenkamer met de sleutel en ga naar binnen. Neem de sportschoenen, de benzinebus en het fototoestel. Verlaat de kamer en ga naar het postkantoor. Geef de benzinebus aan Boyle. Vul de Lodge aanvraag in met uw pen en ga naar het Lodge gebouw. Geef de Lodge aanvraag aan de bewaker.

DAG 2

Neem de krant en ga buiten. Geef de krant aan Jimmy James. Ga naar het Lodge gebouw en ontvang van de bewaker uw eerste opdracht. Ga naar de woning van Mr.& Mrs. Pottsdam. Praat met hen en vraag om Stephanie te bezoeken. Ga naar boven en ga binnen in de badkamer. Open het hangkastje en neem er alles uit. Ga naar het postkantoor maar ga niet naar binnen. Gebruik de ora-lube op de sleutel van het mangat deksel. Neem de sleutel.

NACHT 2

Ga naar het huis van Mr. Johnson en gebruik de sleutel op het deksel. Daal af en gebruik de schop op de muur rechts van de ladder. Ga in het gat, ga oostwaarts tot je aankomt in de garage (via de smeerputtrap). Neem het pirrewieltje, ga naar de werkbank en neem de schroe- vendraaier. Gebruik hem op de auto en verlaat de garage terug langs de smeerput. Ga naar het Lodge gebouw en praat met de broeder.

DAG 3

Geef zoals gewoonlijk de krant aan Jimmy James, de krantenjongen en ga dan naar de Memorial school. Ga er binnen en breek het brandweerglasje. Het alarm zal afgaan. Ga naar de brandweerkazerne en neem de ladder uit de garage. Ga naar de vleesfabriek en praat er met Pat O'Rielly, de slager. Kies in de dialoog: 'family business', het woord: 'meat' en vraag hem ook 'Can I have some meat?' om zo de bestelbon te verkrijgen. Ga nu naar huis en ge- bruik het pirrewieltje om de kast te verplaatsen in de eetkamer. Verzet de alarmschakelaar en verlaat het huis. Gebruik de schroevendraaier op het raam links van de voordeur om de bars te verwijderen. Ga binnen via het venster van vader en geef hem de bestelbon voor het vlees. Hij zal hem ondertekenen. Ga met de getekende bestelbon terug naar de vleesfabriek. Pat O'Rielly zal je nu het vlees geven (je kan ook het vlees afnemen door met hem te vechten, zo kun je meteen je slagtechniek testen, maar Pat is een taaie).

Nacht 3.

Ga naar de brandweerkazerne, ga binnen en geef de hond het vlees. Hij zal ophouden met blaffen. Gebruik de ladder tegen de linkermuur. Neem de rol met stof en verlaat de brandweerkazerne.

DAG 4

Geef de krant aan Jimmy James, ga naar het Lodge gebouw en geef de rol met stof aan de broeder. Ga naar het kerkhof en ga tot je aan de plek komt waar het bankstel staat. Neem het luciferdoosje van de grond. Verplaats de tafel en gebruik de schop op het verse graf. Neem de handtas en ga naar Edna's Eethuis. Geef haar de handtas en ontvang het geld. Onderzoek de lade links van de toog en neem er de blauwe schroevendraaier uit. Ga naar de winkel. Geef het geld aan Mrs. Phelps en onderzoek het schap. Neem de plakband en de zware sleutel, verlaat dan de winkel. De nacht zal vallen over Harvester.

NACHT 4

Ga naar de kapperszaak en gebruik de plakband op het glas van de deur. Gebruik de zware sleutel op het afgeplakte glas om het te breken. Ga binnen in de zaak en verzet de linkerschakelaar op de muur. De lichtreklame zal uitvallen, bekijk het eerst en gebruik dan de blauwe schroevendraaier erop.

DAG 5

Geef de krant aan Jimmy James, ga naar het Lodge gebouw en geef de lichtreklame aan de broeder. Ga naar het Mortuarium. Ga tot je in de Kapel komt en kijk in de lijkkist. Gebruik het fototoestel op de kist en je hebt een foto. Ga nu terug tot in de gang en ga binnen in de balsemkamer. Laat de foto zien aan Mr. Moynahan. Gebruik tijdens de dialoog : 'I've got the goods on you' en kies uiteindelijk voor 'Glue buh?..Ok.' Zo kom je aan de lijm. Verlaat daarna het Mortuarium. De nacht zal zijn intrede doen in Harvester.

NACHT 5

Ga naar Edna's Eethuis en gebruik de plakband op het glas van de deur. Breek het glas met de sleutel en ga binnen in de zaak. Neem achter de toog de cakestolp en smeer hem in met de lijm. Plak de stolp over de brand detector aan het plafond. Je kan uit de schuif nogmaals de schroevendraaier halen als je daar zin in hebt. Klik achter de toog op het gasfornuis. Draai de gas open en ontsteek het met de lucifers. De boel zal in de fik staan binnen de kortste tijd dus, maak je vlug uit de voeten of je wordt gebraden!

DAG 6

Geef de krant aan Jimmy James en breng een bezoek aan de broeder in het Lodge gebouw. Ga naar de woning van Mr. Pottsdam en ga via de trap naar boven. Praat met Mr. Pottsdam, neem de Lodge uitnodiging en ga terug naar het Lodge gebouw. Geef de uitnodiging aan de broeder. Ga na het gesprek naar het kerkhof en ga tot je aan de Crypte komt. Gebruik de ladder op de Crypte. Gebruik boven de schop op het glas en ga naar binnen. Vecht met de waakhond en schakel hem uit. Open de tombe en neem de akelige resten van Stephanie eruit. Verlaat de Crypte via de ladder en ga terug naar het Lodge gebouw. Geef Stephanies resten aan de broeder om binnen te mogen in het Lodge gebouw. Er volgt nu een gesprek en daarna ga je (glij je) binnen voor de finale test. Het adventure gedeelte is nu voorbij. Er volgt nu een wansmakelijke & bloedige (maar voor de liefhebbers van het genre een leuke) beat & shoot-em-up. In het spel kan men nog op meer lokaties komen. Geef je aan Jimmy James de sportschoenen, dan krijg je in ruil de sleutel van de bergplaats in de school. Daar kun je dan een vrijend kóppel op heterdaad gaan betrappen. Als je teveel praat tegen de bewaker van de raketten, dan ben je er geweest (de rest ook trouwens). Hoe meer geduid je dus hebt om het einde te weten te komen, hoe meer je beleeft in HARVESTER! Je moet jezelf door de arcade levels schieten & slagen en ook nog items vinden zoals sleutels, ammunitie en wapens. Met de cheat codes speel je het natuurlijk zo uit. Aan jullie de keuze. Toch wil ik enkele nuttige tips geven. De stand van de maskers aan de muur achter de set in level 2 staan zo: (! \). Dan pas gaat de deur open van de wasplaats. In de Boiler Room moet je snel zijn, de deur opendoen met de Boiler Key of je ontploft samen met de ketel. Twee plaatsen verder je met de planken brug maken om over lava te geraken. Liefst zo snel mogelijk lava overspoelt je. Weer wat verder moet je de twee vlaggestaanders op de twee afgebroken palen zetten om te beletten dat het zakkend plafond je vermorzelt. Wat nog rest is een zuiver actie gedeelte, wat zichzelf uitwijst tot aan het bittere einde .

CHEATS

Hier zijn alvast een paar handige cheat codes (in querty), moest je de arcade levels niet halen:

NICK : Terug op volledige krachten
BRUCE : Onkwetsbaar (duurt niet lang)
MURDERER: Extra wapens
SON OF SAM: Extra Items
DUSTIN: Ga naar level 1
BOSTON STRANGLER: Ga naar level 2
HELTER SKELTER: Ga naar level 3
CHARLES MANSON: Ga naar de finale confrontatie


Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

 

 

www.000webhost.com