12-03-2011

Gemini Rue

Gemini Rue speelt zich af in een toekomstige dystopie. Dystopie is een (denkbeeldige) samenleving met louter negatieve eigenschappen waarin men beslist niet zou willen leven. In de game speel je afwisselend de rol van moordenaar Azriel Odin en gevangene Delta-Six. De laatste is gehersenspoeld door een onbekende organisatie, terwijl de eerste op zoek is naar een overloper. Gedurende de game raken beide mannen steeds meer met elkaar verweven.

Azriel Odin, een ex-huurmoordenaar komt aan op de planeet Barracus om iemand te vinden. Maar wanneer het gruwelijk misgaat keert hij zich tot de criminelen waar hij eerder voor werkte. Aan de andere kant van het heelal is er een man genaamd Delta-Six die zonder geheugen wakker wordt en alles op alles zet om zijn geheugen terug te krijgen. Het lot brengt deze twee mannen samen voor een avontuur dat de toekomst van het heelal zal bepalen.

Barracus

Azriel zou een man genaamd Howard Matthius ontmoeten, maar die kwam niet opdagen. Ga naar rechts. Praat met de verkoper - open het opdrachtvenstertje met de pictogrammen (oog, hand, mond, voet) en inventaris met de rechtermuisknop op de verkoper en selecteer de mond. Je hebt een pistool, slotenopener en een communicator in je inventaris. Je moet de database in de terminal controleren. Ga links terug. Gebruik de terminal (handpictogram). Het werkt niet goed. Schop er tegen (voetpictogram) en gebruik dan de terminal. De terminals moet je gebruiken met een identiteitskaart. Ga terug naar de verkoper en praat met hem. Je krijgt zijn identiteitskaart. Ga terug naar de terminal en gebruik de identiteitskaart op de terminal.

 

Selecteer linksonder in het scherm je communicator, klik op namen 'names' en sleep Matthius Howard in het zoekbalkje 'search'. Je kan ook de naam intypen in het zoekbalkje. Druk op enter. De terminal heeft een toeganggegeven gevonden. Klik dan op de naam onder 'matches' en krijg de informatie over Matthius Howard in het scherm te zien. Matthius woont in Hibiscus Highrise. Sleep of type de naam Hibiscus Highrise in het zoekbalkje. Het adres is 4390 Brookview Avenue. Het adres wordt opgeslagen in je communicator onder notities 'notes'. Controleer de plattegrond (map) op de terminal, om te zien waar 4390 Brookview Avenue ligt. Ga 4x rechts naar 4390 Brookview Avenue.

 

Appartementgebouw 4390
Ga het appartementgebouw binnen. Praat met de receptionist. Hij geeft Matthius's appartementnummer niet. Bel Kane op je communicator onder 'phones', klik op de naam en dan op 'call'. Hij vraagt het telefoonnummer van het gebouw. Kijk (hand) op het visitekaartjes op de receptiebalie. Het telefoonnummer wordt opgeslagen. Bel Kane. Hij belt de receptie en geeft je Matthius's appartementnummer, 4E. Druk achter in de lobby op de liftknop, om de liftdeur te openen. Stap in de lift, gebruik het controlepaneel en ga naar de 4de verdieping.

 

Appartement 4E

Loop naar het einde van de gang. Klop op de deur van appartement 4E, maar je krijgt geen antwoord. Gebruik je slotenopener (lock picks) in je inventaris op het slot van 4E - plaats de muiscursor op de hotspot van het slot op de deur, open dan de inventaris (rechtermuisknop) en klik op de slotenopener. Je krijgt het niet open, want het heeft een elektronisch slot. Ga naar deur 4C.

 

Appartement 4C

Gebruik de slotenopener op het slot van deur 4C. De deur opent, maar de slotenopener breekt. Ga appartement 4C in. Probeer de balkondeur te openen. De deur klemt. Neem de stok op de vloer. Open nu de balkondeur en ga buiten op het balkon. Klim op de ladder, klim dan over de balkonreling aan de linkerkant, loop over de richel, klim over de andere balkonreling en de ladder naar beneden.

 

Appartement 4E
De glazen balkondeur is op slot. Sla het glas stuk met de stok. De stok komt vast te zitten. Schop tegen de stok, om een gat te krijgen in het glas. Steek je hand door het gat in de deur, om de deur van binnenuit te ontgrendelen. Open de deur en ga naar binnen. Het spel wordt automatisch opgeslagen. Gebruik de console in Matthius's appartement. Een Boryokudan agent klopt op de deur. Je moet vluchten, want anders zal hij je neerschieten. Verlaat het appartement door de balkondeur en ga via de ladders en balkonrelingen, terug naar appartement 4C. Ga in 4C naar de gang. Je ziet op de gang de agenten voorbij lopen en ze vertrekken. Je kan nu via de voordeur terug naar 4E. Gebruik de console. Open het profiel 'profile' en noteer het telefoonnummer van Matthius. Bel Matthius op je communicator. Filmpje.

Delta-Six (Charlie)- Schietbaan

Je bent in de uitrustcel. Wanneer je wat gevraagd wordt, klik je de mondpictogram op de luidspreker, om antwoord te geven. Je krijgt schietoefeningen. Verlaat de scankamer. Neem het pistool op het voetstuk in je hand en doe de schiettraining. Gebruik de A-D toets van je toetsenbord. Druk op de spatiebalk om de schoten af te vuren. Herlaad daarna het pistool door op de R toetst te drukken, als je het pistool niet op het doel gericht hebt. Schiet weer op het doel. Nu moet je je beter concentreren op het doel, door op de CTRL te drukken. Als het balkje in het groen is, druk je op de spatiebalk om te schieten. Nu wordt de reactie van je dekking getest. Druk op de CTRL toets en als het in de groene zone is schiet je op het doel. Time het schieten op het doel zodat je eerder schiet dan het doel en je niet treft als het doel terug schiet. In het begin van het spel kan je in 'options' de moeilijkheidsgraad van de gevechten 'combat' op easy, medium of hard zetten. Leg na je voor de test geslaagd bent het pistool terug op het voetstuk. Neem dan een maaltijdbon uit het apparaat in de muur. Ga terug naar de scankamer en ga door de andere geopende deur.

 

Liftenhal

Ga links, open de deur en ga door de deur. Je ontmoet een vrouw. Ze neemt een stukje van je kleding. Ga links, open de deur en ga door de deur. Hier zijn 2 liften. Druk op de liftknop. De liften werken niet. Gebruik de krat in de linkerhoek. Gebruik A om het naar links te schuiven, D naar rechts, W om op de krat te klimmen en S om de krat los te laten of van de krat af te stappen. Schuif de krat naar de rechterhoek en klim op de krat. Klik op de stroomkabel aan het plafond, om de stekker in het stopcontact te steken. Stap van de krat. De rechtse liftdeur is nu open. Stap in de lift en ga naar de eetzaal 'Mess Hall' op de 4de verdieping.

 

Eetzaal

Als je de lift verlaat, word je in elkaar geslagen door twee andere patiënten en ze stelen je maaltijdbon. Ga door de deur aan de rechterkant. In de eetzaal ga je onder in het scherm naar het achtergedeelte. Ga aan de tafel bij het meisje zitten. Praat met het meisje, Epsilon-Five. Verlaat de eetzaal. Het is laat en je moet naar je cel. Gebruik de lift en ga naar de woonvertrekken 'living' op de tweede verdieping.

 

Cel D6

Gebruik de oogpictogram op de oogscanner naast de deur aan de linkerkant. Loop naar cel D6. Leg je hand op de scanner naast de deur. De directeur zegt over de luidspreker dat je morgen nog drie testen hebt, voor je laatste examen en ontslag. Ga naar bed. Er ligt een briefje onder het bed - 'Delta-Six, vertrouw niemand'.

Barracus

Azriel ontmoet Matthius. Schiet de twee bewakers neer. Doe dezelfde handelingen als in de schietoefening. In de volgende scène, gebruik je de handpictogram op Matthius en klik dan op de krat tegen de muur. Matthius klimt op de krat. Klik dan weer op Matthius en dan op de muur. Nu klimt hij over de muur. Gebruik dan de krat en schuif de krat naar de linkerhoek. Klim op de krat, grijp naar de regenpijp en klim zo over de muur. Schiet het slot op het hek kapot en open het hek.

 

Ga naar rechts. De twee bewakers voor het gebouw van nummer 4388 gaan naar het appartementgebouw. Je moet de twee bewakers ontwijken, want anders schieten ze je neer. Ga naar het zijsteegje waar de bedelaar voor zit (achtersteegje links van de verkoper). Ga rechts verder door het steegje en ga onder in de lange straat verder de straat door. Ga 2x rechts naar Hibiscus Highrise en ga het appartementgebouw in.

 

Appartementgebouw 4390
Binnen, staan de twee bewakers. Selecteer wie als eerste gaat - het maakt niet uit wie je kiest. Als de bewaker rechts het scherm uitloopt, ren je snel naar de deur van de trappenhal. Doe hetzelfde met de andere karakter. Open de deur en ga samen naar de trappenhal. Ga naar de tweede verdieping (is bij ons de eerste verdieping, de begane grond is daar de eerste verdieping).

 

Ga niet verder omhoog anders word je gezien door de bewakers en ze schieten je neer. Op de tweede verdieping loop je naar de lift. Stap in de lift en ga naar de 6de verdieping. Loop naar het einde van de gang en schiet de bewaker neer. Ga naar de trappenhal naast de laatste deur. Sluit de deur en vergrendel de deur. Ga de trap op, gebruik de handpictogram op Matthius en klik op de deur. Selecteer - 'push against it'. Terwijl hij tegen de deur duwt, trap jij de deur open. Ga door de deur. Filmpje.

Je kunt nu kiezen of je als eerste de rol van Delta-Six speelt of die van Azriel. Je kan overschakelen tussen de karakters door rechtsboven in het scherm op hun afbeelding te klikken. Je kan nu ook met de Escape toets sneller naar je bestemming lopen.

 

Delta-Six - Eetzaal
Ga naar de eetzaal op de 4de verdieping. Loop naar het achtergedeelte, ga zitten en praat met Balder. Hij zegt dat je Giselle moet vinden en met haar moet praten. Balder zal na je test in de sportschool zijn. Als je opstaat roept de directeur om dat je naar de trainingskamer moet gaan.

 

Ga naar de 5de verdieping. Ga door de deur aan de rechterkant en loop naar de derde lichtblauwe deur. Gebruik de oogpictogram op de oogscanner, ga door de lichtblauwe deur en gebruik je ogen op de oogscanner van deur 2. Ga naar binnen en wacht in de scankamer om gescand te worden. Ga dan door de deur aan de rechterkant.

 

Schietbaan
Je krijgt weer een schiettraining. Nu heb je twee doelen. Gebruik de A en D toets. Je kan van doel wisselen met de W toets. De S toets zet je terug in de dekking positie en met de R toets het pistool weer opladen. Een rood lampje op het voetstuk toont dat het doel schiet. Je moet dus uit je dekking positie, de CTRL opladen en vuren voordat het lichtje weer knippert. Knippert het rode lichtje in de schietpositie dan word je getroffen. Je moet 5 punten scoren op elk doel. Schiet je op het hoofd geeft dat 2 punten en 1 op het lichaam. Schiet je op het lichaam hoef je de CTRL niet op te laden naar de groene zone, je hebt dan meer tijd om op het lichaam te schieten en niet geraakt te worden door het doel. Word je 3x getroffen moet je de test opnieuw doen. Leg het pistool op het voetstuk en neem het pistool weer terug van het voetstuk, om opnieuw te starten. Ben je geslaagd voor de test, leg je het pistool terug op het voetstuk en neem een maaltijdbon uit de muur.

 

Eetzaal

Onderweg naar de eetzaal ontmoet je weer Epsilon-Five en ga samen naar de eetzaal. Ga naar het achtergedeelte. Gebruik je maaltijdbon in een van de automaten op de achterwand en neem een maaltijd uit de automaat. Praat met Epsilon-Five. Ga naar de sportschool op de 3de verdieping - 'Gym'.

 

Sportschool

Praat met Balder. Ga door alle gesprekopties. Hij zegt dat je naar Giselle moet gaan in de onderhoudsruimte. Gebruik de gewichten op de planken en neem een 4 pond (LB) gewicht. Ga terug naar de liftenhal en ga naar de onderhoudsruimte op de eerste verdieping 'maintenance'.

 

Onderhoudsruimte
Gebruik de mondpictogram op de deur aan de rechterkant en vraag naar Giselle. Vraag haar over ontsnappen 'escape' en ze zal de deur openen. Ga naar binnen en praat met haar. Ze zegt dat je het pistool in de trainingskamer moet stelen. Probeer de deur van de gereedschapskast (shed) aan de rechterkant te openen. Giselle zal de deur voor je open als je haar wat te eten brengt. Geef haar de maaltijd en ze opent de deur. Neem een schroevendraaier uit de kast. Praat weer met Giselle. Ze zegt iets over een geheime bergplaats in je toilet. Ga naar de woonvertrekken op de 2e verdieping.

 

Cel D6

Ga je cel in. Gebruik het toilet. Gebruik de waterreservoir en neem de metalen buis uit de waterreservoir. Ga naar de trainingskamer op de 5de verdieping - ga dus als je de lift uitgestapt bent door de deuren aan de rechterkant en loop naar de derde lichtblauwe deur. Gebruik je oog op de oogscanner, ga door de lichtblauwe deur en scan je ogen op de oogscanner van deur 2. Ga naar binnen en wacht in de scankamer om gescand te worden. Ga dan door de deur aan de rechterkant.

 

Schietbaan

Neem het pistool van het voetstuk en zet de 4 pond gewicht op het voetstuk. Gebruik de schroevendraaier op het rooster in de vloer bij de deur. Gooi het pistool door de rioolbuis. Het klinkt dat het vast komt te zitten.
 

Eetzaal
Gebruik de schroevendraaier op het rooster onder de linkse automaat. Kijk in de opening. De kolt (handvat) van het pistool zit vast in de rioolbuis, waardoor het pistool niet verder door de rioolbuis valt. Steek je hand door het gat en probeer de kolt los te krijgen, maar je kan er niet bij. Gebruik dan de metalen buis op het pistool en het valt verder door de rioolbuis naar beneden.

 

Sportschool

Gebruik de hand op Balder en klik dan op de linkse plankenkast, om de kast opzij te schuiven. Gebruik de schroevendraaier op het rooster achter de kast. Kijk in de opening. Gebruik de metalen buis op het pistool. Het pistool komt nu vast te zitten in de rioolbuis van de dameswoonvertrekken. Je hebt daar geen toegang voor.

 

Eetzaal
Praat met Epsilon-Five. Vraag om hulp en ze zal je volgen. Ga naar het woongedeelte op de tweede verdieping.

 

Dameswoonvertrekken

Gebruik de hand op Epsilon-Five en klik op de deurscanner van de dameswoonvertrekken om de deur te openen. Ga naar binnen. Loop naar het achtergedeelte. Gebruik de schroevendraaier op het rooster. Kijk in de opening. Gebruik de metalen buis op het pistool. Het pistool valt verder naar beneden.

 

Onderhoudsruimte

Praat met Giselle. Ze vraagt of je haar helpt met het ventilatiesysteem (of heeft dat al eerder gevraagd). Gebruik de machine waaraan ze werkt. Je moet in deze puzzel 5 ventilatoren in de schacht openen: 3, 6, 7, 8 en 10. Klik op de volgende cijfers: 3, 2, 5, 4, 3, 5, 8, 10. Klik op 'power '. Nu moet je het pistool uit de rioolbuis krijgen die aan het plafond bevestigd is.


Zie 2 klepwielen op de pijpleiding aan de linkerkant. Draai aan een van de twee, om het stoom te stoppen uit de gaten in de pijpleiding. Schuif de krat naar rechts onder de lekkende rioolbuis aan het plafond. Gebruik de metalen buis in de rioolbuis en het pistool valt uit de rioolbuis. Stap van de krat, schuif de krat opzij, neem het pistool en geef het pistool dan aan Giselle.

Azriel: Gebouw 4386

Je moet je slotenopener repareren en in het hoofdkwartier van de Boryokudan zien te komen. Om de slotenopener te repareren heb je een 'Carbon Ray Stabilizer' nodig. Ga 2x naar rechts. Trap tegen de planken van de dichtgetimmerde deur van gebouw 4386. Kruip door het gat naar binnen. Zie achter de omgevallen balk een stapel dozen. Probeer door de opening onder de balk te kruipen, maar je bent te dik. Je moet iemand vinden die smaller is. Verlaat het gebouw en ga naar links.

 

Steegje

Ga naar het zijsteegje. Praat met het meisje bij de afvalcontainer. Ze zal je helpen als je haar identiteitskaart vindt. Verlaat de steeg aan de rechterkant en ga in de straat onder in het scherm verder. Controleer de afvalcontainer. Er is een gat in de bodem van de container. Alles wat erin gegooid wordt valt door het gat en drijft mee in het water. Volg de waterstroom naar rechts, naar 4388 Brookview Ave. Schop de slijk op het afvoerputje ervan af en neem de identiteitskaart. Ga terug naar het zijsteegje en geef de identiteitskaart aan het meisje. Praat met het meisje en vraag of ze je helpt (favor). Ze zal je nu volgen.

 

Gebouw 4386
Ga terug door het gat in de dichtgetimmerde deur. Gebruik de hand op het meisje en klik dan op de opening onder de balk. Doorzoek alle dozen tot ze de 'Carbon Ray Stabilizer' vindt. Het meisje zal daarna weggaan. Open je inventaris en klik met de rechtermuisknop op de 'Carbon Ray Stabilizer', om je slotenopener te repareren. Dit moet je binnen doen en niet buiten in de regen. Bel Kane. Om in de Boryokudan te komen, moet je een naam van een van de leden weten, zodat je je kan voordoen als een vriend. Verlaat het gebouw.

 

Vuilnishoop

Ga 3x naar links. Je komt bij een vuilnishoop. Klim de ladder naar beneden. Er liggen 3 lijken in de vuilnishoop. Schop tegen het linkse lijk, om het om te draaien. Doorzoek dan het lijk en je neemt zijn Maffia identiteitskaart. Ga in je inventaris en klik met de rechtermuisknop op de identiteitskaart om zijn naam te weten - Winston Lucas. Klim uit de vuilnishoop. Ga 3x rechts naar 4388 Brookview Ave.

 

4388 Brookview Ave
Praat buiten met de portier voor de deur en zeg dat je Winston kent (deze naam is onder 'names'). Kies een van de namen voor jezelf. Geef je pistool aan de portier en ga naar binnen. Praat binnen met de agent. Klop op de deur naast de trap en ga naar binnen. Praat in het kantoor met de leider. Hij geeft je een telefoonnummer van een smokkelaar. Na het gesprek verlaat je het kantoor. Bel dan Kenneth. Hij is in de war en hangt op. Blijf bellen totdat je hem een baan als piloot aanbiedt, en vertel hem dat je genoeg betaalt voor een ticket naar Taurus en terug. Hij wil je ontmoeten in het appartement van 3E in Hibiscus Highrise. Verlaat het gebouw en ga rechts naar Hibiscus Highrise.

 

Appartementgebouw 4390

Ga naar binnen en neem de lift naar de 3de verdieping. Klop op de deur aan het einde van de gang. Praat op de gang met Kenneth. Pak de foto die Kenneth laat vallen. Neem de lift naar de lobby en verlaat het gebouw.

 

Terminal

Ga naar een terminal. Gebruik de foto op de terminal - niet inloggen, de foto direct op de terminal gebruiken. Zoom in op de foto tot je het serienummer van het schip ziet. Maak een foto van het serienummer en het wordt opgeslagen in je notities. Druk op de escape toets om uit de close-up te gaan. Log nu in met de maffia identiteitskaart en type het serienummer in het zoekbalkje en druk op enter (of sleep het serienummer uit de communicator in het zoekbalkje). Krijg een naam - Paul Erickson. Sleep of type de naam Paul Erickson in het zoekbalkje en krijg zijn telefoonnummer. Bel Paul Erickson, maar je krijgt geen antwoord.

 

 

Steegje

Ga naar het zijsteegje. Duw de krat naar rechts tot het onder de brandladder staat. Klim op de krat en gebruik de voetpictogram op de pijp tegen de muur. Gebruik dan de brandladder (hand) en klim omhoog. Open (hand) het raam en ga naar binnen.

 

Appartementgebouw

Ga op de gang naar de trappenhal en ga beneden naar de lobby. Op de receptiebalie ligt een papiertje. Het is een bericht voor Mr. Erickson van de directie. Hij heeft zich al 3 dagen niet laten zien. Er is een pakketje voor hem bezorgt. Lees het bericht in postvak 2A. Ga naar de tweede verdieping. Gebruik de slotenopener op de deur van kamer 2A. Ga naar binnen. 
 

Appartement 2A
Paul ligt op de grond. Onderzoek Paul. Hij is bewusteloos. Kijk naar alle hotspot. Hij was een piloot van een vrachtvliegtuig en is een sap junkie. Controleer de linkse console. Kijk in de 'journal'. Hij heeft zijn medicijn nodig. Verlaat het gebouw (via de trap) en ga richting dichtgespijkerde deur - onder in de lange straat.

 

Zie in de lange straat aan de rechterzijde een andere dichtgespijkerde deur met een briefje. Lees het briefje - 'voor medicijnen ga naar de deur bij de verkoper'. Ga naar de verkoper - achter in de straat door het zijsteegje. Zie naast de bedelaar een deur. Gebruik de mondpictogram op de deur. Zeg dat je voor de medicijnen komt. Je moet Susannah bezoeken in Hibiscus Highrise 2A. Ga terug naar Hibiscus Highrise - 3x rechts. 

 

Appartementgebouw 4390

Als je met de lift naar de 2de verdieping gaat, kom je de agenten tegen. Ga terug naar de lobby en ga via de trap naar de tweede verdieping (een verdieping omhoog). Ga rechts naar het einde van de gang. Zet je voet in het gat in de muur bij het raam. Gebruik de slotenopener op de elektriciteitleiding (conduit) aan het plafond, om het licht uit te schakelen. Praat nu met de agent voor deur 2A en je slaat hem knock-out. Praat met Susannah en krijg het medicijn. Ga terug naar Paul in het andere appartementgebouw - via de krat in het zijsteegje, brandladder en door het raam.

 

Appartement 2A

Geef Paul zijn medicijn. Praat met Paul totdat hij je het wachtwoord van de rechtse console geeft. Gebruik de rechtse console. Praat weer met Paul totdat hij de naam van de piloot van het vrachtvliegtuig geeft, die het transport vloog en vermist werd. Zijn naam is Barry Adama. Verlaat het gebouw via de trap of door het raam in de gang. Kane belt.

 

Ga naar een van de terminals. Gebruik de terminal en type de naam Barry Adama in het zoekbalkje. Er wordt geen match gevonden. Ga naar de verkoper en vraag hem over Barry Adama. De verkoper weet ook niets over hem. Je moet het aan de inwoners vragen. Krijg een krant als je wilt. Ga terug naar Hibiscus Highrise.

 

Appartementgebouw 4390

Praat met de receptionist en vraag naar Barry Adama. Hij woont in appartement 4A.

 

Appartement 4A

Ga naar de 4de verdieping. Klop op de deur van 4A. Gebruik dan de slotenopener op de deur van 4A en ga naar binnen. Gebruik de console. Kijk in de 'journal' en in alle toegangen 'entry'. Je belt Kane. Filmpje.

Delta-Six - Onderhoudsruimte

Je wordt wakker in je cel. Er wordt omgeroepen dat je onderhoudsdienst hebt. Neem de kaart uit de console. Ga naar de eerste verdieping. Gebruik de kaart op de deur aan de rechterkant. Gebruik de wielklep om het stoom te stoppen. Gebruik de machine onder in het scherm. Deze keer moet je het hele ventilatiesysteem herstellen. Alle lampjes moeten groen branden. Klik eerst op 'reset' om ze allemaal uit te schakelen. Klik dan op de cijfers: 3, 4, 5, 9, 10, 4, 1. Klik op "power". Neem uit de gereedschapkast een moersleutel en twee pijpstukjes.

 

Er zijn 2 gebroken buizen aan de rechterkant van de deur. Gebruik de moersleutel op elke buis, om ze los te maken, en neem ze dan met de hand eruit. Zet de twee pijpstukjes uit je inventaris in de buis en gebruik de moersleutel om ze vast te draaien. Draai de wielklep open, om de 2 buizen te testen dat ze niet lekken. Draai de wielklep weer dicht. Gebruik de machine. Dit activeert een scène met Balder.

 

Hij bindt je vast aan het hek. Als hij naar de deur loopt, gebruik je je voet op een scherf op de grond aan de linkerkant. Lukt het niet de eerste keer, probeer je het daarna weer als hij naar de deur loopt. Gebruik de scherf op het touw, waarmee je vastgebonden bent - ook als hij naar de deur loopt. De volgende handeling vereist een nauwkeurige timing. Er zijn 2 gaten in de pijpleiding waar stoom uitkomt. Wacht tot Balder weer naar de deur loopt, en als hij ongeveer halverwege is praat je met hem, zodat hij stilstaat. Draai dan snel aan de wielklep naast je om de stoom uit het gat te spuiten. Balder valt op de grond en ziet niets.

Azriel: Weerstation
Open de deur van het gebouw en praat met Kane. Ga daarna naar binnen. Zie een buis tussen twee tandwielen ingeklemd. Trap tegen de buis en neem het pijpstukje. Ga de ladder op. Zie rechts een deur met een ketting. Schiet op de ketting. Open de deur en neem uit de kast een verlengsnoer. Ga de ladder af en ga naar rechts.

 

Klim op de krat onder de ladder en gebruik het pijpstukje op de scharnier van de ladder, om de ladder naar beneden te schuiven. Klim de ladder op. Gebruik het verlengsnoer op de elektriciteitleiding. Pak het uiteinde van de verlengsnoer in de hand en klik de stekker op het gat aan de linkerkant. Ga terug de ladder af.

 

Duw de krat naar links onder het gat. Klim op de krat, pak het uiteinde van de stroomkabel die op de vloer ligt en sluit deze aan de stekker van de verlengsnoer uit het gat. Ga links terug en ga de ladder op. Trek aan de schakelaar van de rechtse machine. Ga weer terug de ladder af en ga naar rechts. Trek aan de eerste en aan de derde schakelaar van de grote machine. Ga links terug. De transportband moet nu bewegen. Stap op de transportband, door met de handpictogram op een van de steunen aan de transportband te klikken. Je wordt naar de bovenste verdieping getransporteerd.
 

Ga naar links. Gebruik achter de grote sap container. Dit activeert een filmpje. Schiet de twee Boryokudan agenten neer. Een van hen laat een datapakket vallen. Ga rechts terug naar de transportband. Het datapakket ligt op het rooster aan de linkerkant van de transportband. Probeer het te grijpen, maar het valt naar beneden. Gebruik de ladders om terug naar beneden te gaan.

 

Het datapakket ligt links van de transportband, maar je kan er niet bij, terwijl de transportband beweegt. Steek het pijpstukje terug tussen de tandwielen. Stap weer op een steun van de stilstaande transportband en neem dan het datapakket. Ga weer op dezelfde manier terug. Verlaat het gebouw via de hoofdingang. Filmpje.

Delta-Six: De ontsnapping
Je bent terug in het testcentrum. De directeur vraagt je om het pistool op het voetstuk te halen. Neem het gewicht dat je op het voetstuk geplaatst had. Ga door de scankamer en loop naar de liften. Onderweg kom je Epsilon-Five tegen. Ga naar de eetzaal op de vierde verdieping. Ga bij Giselle zitten en praat met haar. Sta op en ga terug naar je cel in de woonvertrekken op de tweede verdieping.

 

Cel D6

Neem het briefje op de vloer en lees het briefje. Verlaat de cel en praat met Balder. Er wordt omgeroepen dat Epsilon-Five zich moet melden voor onderhoudsdienst. Ga naar de onderhoudsruimte op de eerste verdieping.

 

Onderhoudkamer

Voor de deur van de onderhoudruimte praat je met Giselle en Epsilon-Five. Ga na het gesprek naar binnen. Gebruik de deur aan de linkerkant en voer de code in die Giselle je geeft - 63821. Druk op R om de code in te voeren. Het alarm gaat af en de beveiligingbewakers komen. Schiet op de deur en trap dan tegen de deur om de deur te openen. Volg Giselle naar de uitgang.

 

Je moet naar de andere kant van de kamer zonder geraakt te worden door de stampers. Loop onder de twee stampers door, zodra de stampers zich omhoog bewegen. Als je aan de overkant bent druk je op de schakelaar en loods Giselle en Epsilon naar de andere kant - zorg dat de stampers omhoog staan.

 

Ga door de deuropening en ga verder door de gang. Dood de bewakers. Ga daarna links verder tot een gesloten deur. Gebruik Epsilon-Five op het toetsenbord en ga door de deur. Gebruik Epsilon-Five op het toetsenbord op de volgende deur. Schiet de bewakers neer terwijl Epsilon-Five aan de deur werkt. Filmpje

Azriel en Sayuri
Na de scène, volg je Kane in de cockpit. Gebruik de radar in de console. Blijf links en naar boven klikken tot de rode stip bij het vizier is. Wanneer de monitor op tilt slaat, schop je tegen de console. Gebruik dan weer de radar. Beweeg het vizier totdat de rode stip midden in het vizier is. Wanneer je een visueel beeld krijgt, zal Kane het overnemen. Verlaat de cockpit en ga richting luik aan de rechterzijde.

 

Center 7
Ga rechts verder. In de gang ligt een geëlektrificeerde plaswater. Schiet op het licht boven de plas, om het stroom  uit te schakelen, Ga 2x naar rechts. Hier is de deur naar de computerkamer. Doorzoek het lijk en neem zijn sleutelkaart. Gebruik de sleutelkaart op de deur en ga naar de computerkamer.

 

Computerkamers

Gebruik Sayuri op de computer, om naar Azriel's broer te zoeken. Ga naar de volgende kamer. Gebruik Sayuri weer op de computer. Ga na de scène naar de volgende kamer. Loop door de donker kamer. Filmpje.

 

Cel - Sayuri
Onderzoek alles. Verwijder het rooster in de rechtse muur en steek je hand door de opening. Praat door de opening, om met Kane te praten in de cel ernaast. Je kunt nu Kane opdrachten geven via Sayuri. Gebruik de handpictogram op Kane. Laat hem het rooster verwijderen aan de linkerkant. Laat hem dan de deksel openen aan de achterkant van het toilet. Laat hem in de binnenkant (interior) kijken. Hij neemt een buis. Laat hem de opening gebruiken, om de buis door de opening naar Sayuri te schuiven. Pak de buis. Zie een losse tegel op de achterwand. Gebruik de buis op de losse tegel en schop tegen de tegel. Gebruik dan weer de buis op de kapotte tegel en gebruik je hand om de scherpe stukjes te verwijderen van de tegel.

 

Sayuri
Zodra je de controle over Sayuri hebt, moet je Kane bevrijden uit de cel ernaast. De losse tegel naar Kane's cel is direct achter de eerste stamper. Ga voorbij de eerste stamper. Kijk naar de bewegingen van de twee stampers. Je moet een moment vinden waar ze allebei volledig of halverwege omhoog staan, zodat je eronder door kan lopen. Ga voorbij de tweede stamper. Gebruik de schakelaar op de muur wanneer de stampers beide genoeg omhoog staan en je eronderdoor kan lopen.

 

Ga naar de eerste stamper en gebruik de buis op Kane's cel om hem te bevrijden. Ga 2x naar links. Ga naar de computerkamer - Kane wacht buiten. Open de deur via de computer van de volgende computerkamer en ga naar binnen. Neem hier de veiligheidskaart op de rechtse console. Ga terug naar Kane. Zie linksonder in het scherm een helling. Ga naar beneden en gebruik de veiligheidskaart op de deur.
 

Laat Kane met Azriel praten (gebruik dus eerst de handcursor op Kane). Kane verlaat de kamer en Azriel zal volgen. Verlaat de kamer loop omhoog en ga links. Volg Kane 2x naar links. Open de volgende 2 deuren met je veiligheidskaart. Open (Sayuri) het opbergkastje en neem er de gasmasker uit. Ga naar de kamer met de twee consoles en ladder naar beneden  - open de linkse deur en 3x rechts. De ladder tussen de twee consoles gaat onder naar de kernreactor.

 

Gebruik de veiligheidskaart op de rechtse console. Ga door de verschillende opties tot je het vrijgeven van het koeling gas krijgt - 'release cooling gas' (dit kan je alleen doen als je het gasmasker hebt). Wanneer Sayuri weer kan handelen, ga je terug naar de computerkamers (ga rechts en deur naar de computerkamer). Ga door de laatste deur, die nu open is. Ga door de volgende deur en loop naar de grote kamer van de directeur met een computer. Gebruik de veiligheidskaart op de computer en kijk naar de scène.

 

Azriel

Ga naar de computerkamer. Voor de ingang naar de computerkamer moet je een bewaker neerschieten. Loop daarna door de computerkamers en verder naar de kamer van de directeur. Als je in de kamer komt met Sayuri en de directeur, gebruik je het pistool op de directeur. Klik dan op Sayuri en zie de laatste scène. 

 

Einde 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves
NL Forum 

Henk

www.000webhost.com