Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria

Voorwoord

In de oplossing staat vaak "vraag alles", en vraag ook alles tot je "bye" "gotta go" of herhaling krijgt.

Het is veel praten desnoods 2 of 3 keer herhalen,  en als ik zeg veel is het echt veel praten  (ook aan deuren), er zit veel humor bij.

Bekijk ook alles zoals de boeken of de thee. Als je cursor rood word klik je op de linkermuis knop en hou die vast.

Je ziet dan een afbeelding van ogen (look), mond (talk) en handen ( use, pickup).

Bekijk, gebruik en probeer ook (en dat doe je hetzelfde met je linkermuis knop) alles in je inventaris (rechter muis knop).

Praat ook met de karakters die niet in deze oplossing besproken wordt (is niet belangrijk voor de oplossing), want anders mis je de humor!

 

De intro laat zien dat de Mushroom wordt gestolen en dat jou grootvader de schuld krijgt, en hij wordt gevangen genomen.

Aan Gilbert nu te bewijzen dat grootvader onschuldig is.

 

Dag 1

Je Huis.

Na de intro sta je in je huis. Open de "cupboard" en pak de "TOILETRIES". Pak de "BISCUIT INGREDIENTS" die langs de mixer op de tafel staat. Kijk onder  je bed naar het monster en probeer het "MONSTER UNDER THE BED" te pakken. Pak dan "DUST BUNNIES UNDER THE BED". Pak dan de  "PILLOW" van het bed. Open de deur en ga links (ik bekijk de richtingen vanaf het scherm) naar de achterkant van het huis.

Pak "FLOWERS" die rechts van de bank groeien, de "RESIN" die aan het raam hangt, de "TREE SAP" in het midden van de boomstam, de "SOCK" van de waslijn en de "UNDERWEAR" die op de waskuip ligt. Je ziet nu een hendel aan de waskuip. Pak de "CRANK". Ga naar de voorkant van het huis en gebruik de "crank" op de "crankcase" van de lift en Gilbert haalt de lift naar boven, maar de "crank" zal breken.  

Ga het huis in en gebruik de "BISCUIT INGREDIENTS", "RESIN", "TREE SAP" en de "HAIR GREASE" ( die je in de inventaris hebt)  in de "mixer". Gilbert gaat het spul mixen en je hebt nu "super glue". Gebruik de "broken crank" uit je inventaris in de "super glue" die in de "mixer" zit. Ga naar de lift en gebruik de "crank" weer op de "crankcase".  De lift komt omhoog, gebruik de "lever" en je gaat naar beneden.

Na het filmpje ga je rechts en je ziet de map, ga naar de city. 

De Stad

De Koning Vermomming.

Je komt op het plein en je ontmoet de prinses "Michelle". Vraag alles en ze vertelt je dat je een "robe, bigger nose en crown" moet vinden om je te vermommen als haar vader de koning, om de executie te verhinder van je grootvader. Aangezien dat de koning nogal dik (je krijgt een foto) is moet jij in de vermomming er ook dik uitzien. Praat en vraag alles aan "saul" de schoenmaker die iets met sokken heeft en een vrouwelijke sok zoekt ! 

Daarna ga je iets naar links bekijk de posters en vraag alles aan "barry", die heeft papier en een pen nodig om een contract af te sluiten om  je de laatste fles met "generosity potion" te geven die op de tafel staat.  Vraag alles aan "Tommy" het kereltje dat bij de "toy machine" staat die een "super deluxe slingshot" wilt van de "toy machine". Ga de deur in achter "Tommy" en je komt boven in de toren bij "Pete Fedurske (Crazy Pete)" die aan het kanon zit. Merk de "loose stone" op achter je. 

Vraag alles aan "crazy Pete" tot hij een "sword" laat vallen. Pak dan de "SWORD" en gebruik de "sword" op de "loose stone" en die valt naar beneden op de "toy machine" (hopen maar dat hij niet op "Tommy" valt?). Ga naar beneden en pak de "FALSE NOSE" en de "SOAP BOTTLE"`op, die op de grond bij de "toy machine" liggen. Loop naar onder in het beeld en je ziet een bord met "docks", ga daar naar toe.

Vraag alles aan de "Old Fisherman ". Bekijk de "shark's mouth" die boven de oude visserman hangt en vraag weer alles. Ga terug naar het plein en ga weer terug naar de "docks". Bekijk de oude visserman en als hij in slaap valt pak je de "POCKETKNIFE" die hij laat vallen. Vraag dan alles aan de "Mysterious Looking Guy" en je krijgt "SLEEPING POWDER". Ga daarna de "tavern in". Vraag alles aan de "Viking" die links aan de tafel zit en ontdekt dat hij de "key to the Viking's Hidden Treasure Cave" heeft. Vraag daarna alles aan de barkeeper "Fergus".  Keer terug naar het plein met de schoenmaker en ga links van de toren naar de cel waar je grootvader in de gevangenis zit.

Als je wilt kan je met je grootvader wat praten. Op de trap voor de "wagon" ligt een boek die je dan ook oppakt en je hebt de "BOOK OF POEMS".  Vraag dan alles aan "Arver" die onder in het scherm staat. Hij is zo ziek dat hij een "Dr. Fraud's medicine" wilt hebben om hem beter te maken. Vraag daarna weer alles aan hem en je krijgt zijn "EMPTY BOX OF CORN FLAKES".  Bekijk de "EMPTY BOX OF CORN FLAKES" in de inventaris en gebruik de "POCKETKNIFE" op de "EMPTY BOX OF CORN FLAKES" en je hebt nu een "Paper Crown" voor de eerste vermomming.  Ga naar het plein van de schoenmaker en ga naar links, langs de kraam van "Barry". Ga dan naar rechts langs het huis van "Madame Zys". Je komt aan bij een blinde man "Sam" met zijn hond en boven op het balkon staat "Louise" te bellen. Rechts is het huis van "Elton The Inventor".  

Voor zijn huis ligt een hoop "junk". Pak daar de "METAL BAR" op.  Gebruik dan de "Doorbell Speaking Phone Intercom" die langs de deur hangt. Vraag alles en dat moet je wel 4 keer doen om de deur open te krijgen. Als je binnen bent pak je de "FEATHER PEN" die op de grond ligt, de "INKPOT" van de tafel en de "BLUEPRINT" langs de deur. Bekijk het groene "various mysterious objects" en je wordt verteld dat het een "VACUUM CLEANER" is. Pak de "VACUUM CLEANER" op.  Vraag "Elton" alles (3x). Kijk naar de robot en vraag weer alles en hij verteld dat de robot een nieuwe " fan belt" moet hebben om de kratten te verzetten en dat hij dan de  "time machine's controls" kan bewerken.  Ga terug naar het plein van het huis van "Madame Zys".  Vraag daar alles aan de "Olliver" de kranten jongen, "sergio" de telefonist en de smid "Vandersteen". 

Gebruik de "pocketknife" op de "telephone cable" en de verbindingen worden verbroken, en je hebt nu een "wire".  Ga door de poort boven in het beeld en je hebt een overzicht van "Phungoria". Ga naar de "farm".  

Probeer met de "pig" te praten. Ga iets naar rechts en vraag alles aan "Mister Strawmusket" de "farmer" en je pakt een "Corncob".  Bekijk de "blueprints" in de inventaris en "turn over the BLUEPRINT" en het is nu een "PIG SLAUGHTER INSTRUCTIONS".  Gebruik de "PIG SLAUGHTER INSTRUCTIONS" op de "pig".  Vraag dan weer alles aan de "farmer". Gebruik de "PIG SLAUGHTER INSTRUCTIONS " weer op de "big".  Het varken loopt weg en de boer gaat er achterna. Pak de "SACK OF WHEAT" die langs de deur ligt, de "RED CLOAK" en de "STRAW" van de vogelverschrikker". Gebruik de "sword" op de "sheep" en je hebt nu "WOOL" in je inventaris. 

Je hebt nu de volle vermomming. Ga naar je inventaris en gebruik de "straw"op de "pillow", dan de "suffed pillow" op de "red cloak". Gebruik de "wire" op de "crown". Dan gebruik de "crown" op de "UNFINISHED KING'S DISGUISE", en als laatste gebruik de "fake nose" op de ""UNFINISHED KING'S DISGUISE" en er volgt een lang filmpje. Na het filmpje de prinses vertelt dat de sheriff de mushroom heeft gestolen en naar het eiland is vertrokken. Aan jou om een schip te krijgen om naar het eiland te gaan en de sheriff te pakken.

Dag 2

Je bent weer thuis. Ga naar de achterkant van het huis en gebruik de "VACUUM CLEANER" op de "bees" en je hebt nu "BEES WAX and HONEY". Ga naar de lift, gebruik de "lever" en beneden aangekomen naar rechts naar de map. Ga naar de "bridge". Vraag alles aan de "Bridge Guard" en hij verteld dat hij verliefd is op "Sarah" de werkster van de "tavern". 

Ga terug naar de stad en naar "Saul"de schoenmaker. Pak de "shoe polish" van de kraam. Ga naar je inventaris en gebruik de "shoe polish" op de "sock" en je hebt een "sock puppet". Geef de "sock puppet" aan "Saul" en je mag de "FUZZY PINK SLIPPERS"pakken. Ga naar de "docks" en ga de "tavern" binnen. Pak de "NAPKIN WITH THE LIPSTICK ON IT" van de grond en pak een "NAPKIN" van de tafel. Geef de "FUZZY PINK SLIPPERS" aan de treurige "viking" die aan de tafel zit, hij wordt vrolijk en gaat bij de viking aan de bar zitten. Je ziet nu zijn sleutelbos aan zijn riem hangen. Gebruik de "BEES WAX" op de sleutel bos van de viking en je hebt een "KEY IMPRINT". Vraag dan alles aan "Mister Davenport" die een kristalbal wil ruilen tegen een schip.  Ga naar de smid "Vandersteen" en geef de "key imprint"aan hem en vraag alles aan de smid en hij wil een sleutel maken maar wil er een hond voor terug. Pak de "GLOVE" die voor hem op grond liggen. Ga naar het huis van "Madame Zyz's" en ga naar binnen.

 Vraag alles aan "Madame Zyz's". Kijk en praat tegen de oranje "genie bottle" links op de tafel. Vraag alles en "rub" tegen de "Genie bottle". Probeer de "feather duster" en de "crystal ball" op te pakken maar dat laat ze niet toe. Ga naar de "docks" en gebruik de "glove" op de "barrel with tar" lang de "Secret Agent" en je hebt nu een "tarred glove".  Ga naar de straat van "Elton's Workshop". Vraag nu alles aan "Louise" boven op het balkon die nu niet meer kan telefoneren. Je krijgt van haar de "BRAS" die aan de waslijn hangen. Vraag dan alles aan "Sam" de blinde man met de hond. Ga naar je inventaris en gebruik de "glove with tar" met de "sack of wheat", dan gebruik de "wool" met "sack of wheat with tar" en je hebt nu een "fake dog" gemaakt. Gebruik de "fake dog" met de "dog" van "Sam" om het te ruilen. Ga naar de smid en geef de "dog" aan hem en hij maakt een "key"voor je. Gebruik de "empty feather pen" in de "ink" pot in je inventaris. Bekijk en lees de "book of poems" in je inventaris. Gebruik de "feather pen"op de "NAPKIN WITH THE LIPSTICK ON IT" en je hebt een "love letter"gemaakt. Ga door de poort boven in het scherm en op de map ga je naar de "bridge". Geef de "love letter" aan de  "Bridge Guard" en hij wordt verliefd en verlaat zijn post. Open de "gate" en neem de pad die onder de brug loopt. Pak de "CANNON BALLS" die in het water drijven. Open de deur en vraag 2x alles aan "Lipton", hij wil een super filter en wat zoetjes om zijn speciale thee te maken. Kijk ook naar de "vip" kaart die op de tafel ligt en vraag hem weer alles ( ik zij toch dat  het veeel praten is). 

Verlaat zij huis en ga naar links en neem het pad naar links en op de map ga je naar "Larry’s Caveshop" en ga de "cave"in. Bekijk alles en speciaal de 3 "crystal balls". Vraag daarna alles aan "Larry". Verlaat de grot en ga via de map naar "Viking's Secret Hideout".  Probeer de "door" te openen maar de "guard" laat dat niet toe. Vraag alles aan "Eric the Brave" en hij zoekt een "bungee cord". Ga in je inventaris en gebruik (tie) de "bras" en je hebt een "bungee cord" gemaakt die je aan "Eric the Brave" geeft. Hij probeer het uit en blijft daar aan hangen. 

Gebruik de "key" op de "door" en je pakt "A LOT OF GOLD" en een "VIKING TICKET".  Je loopt naar de map en ga dan weer naar "Larry’s Caveshop". 

Geef aan "Larry" de "a lot of gold" en hij breekt alle "crystal balls" en jij krijgt een "CROWBAR" van hem. Ga terug naar de stad en naar het plein van de smid en ga het huis van de sheriff binnen die nu open is. Pak het "BOOK" van de tafel en gebruik de "crowbar" op de "chest". Kijk in de kist en je pakt een ander boek. Als hij de aan het lezen is valt er een stuk "PAPER" uit die je dan ook opraapt. Ga naar het plein van de schoenmaker en geeft de "paper" aan "Barry" en je krijgt zijn laatst fles "GENEROSITY POTION".  Ga de toren in naar "Crazy Pete" en gebruik de "napkin" met het schip erop, op de "gun sight" van het kanon. Na een kort filmpje komt de schoenmaker naar boven. Ga naar beneden en naar de kraam van de schoenmaker en pak de "BELT" van de "sewing machine".  Ga naar het plein van de smid en ga het huis van "Madame Zyz's" binnen en vraag alles aan de "Genie" en je krijgt een "GLOW-IN- THE-DARK PAL" en wat info over de crystal ball.  Ga naar "Elton's Workshop" en bekijk alles en vraag dan alles aan "Elton" en hij laat de robot de kratten weg zetten om zijn time machine te demonstreren. Als de robot kapot gaar gebruik je de "belt"op de robot zodat hij verder gaat. 

Als "Elton" de time machine gaat proberen gaat die ook stuk. Pak de "BROKEN SPRING" van de grond. Ga naar de smid en geef de "broken spring" aan de smid, hij zegt dat het alleen vervangen kan worden met een veer van een oude klok. Ga naar het plein van de gevangenis en praat met "Arver" en hij geeft zijn filter voor een fles "Dr. Fraud's medicine". Praat tegen de "wagon door" en vraag alles. Ga in je inventaris en gebruik de "aluminum bar" met de "cannon balls"en je hebt een "fake weight bar", Praat weer tegen de "wagon door" en vraag alles. Na een kort filmpje heb je een "MIRACLE MEDICINE, SMALL JUICE SQUEEZER en STRACH" in je inventaris. Geef de "miracle medicine" aan "Arver" en je krijgt zijn "FILTER".  GA via de map naar de "bridge" en ga onder de brug naar "Lipton Ice". Vraag weer alles en in je inventaris en gebruik de "sleeping powder met de honey" en je hebt nu een "DRUGGED HONEY"gemaakt. Geeft de "filter"en de "drugged honey" aan "Lipton". Als hij in slaap is gevallen pak je de "viking card" van de tafel en je belt naar de smid. Ga naar de smid en pak de "HAMMER". Ga naar je huis en gebruik de "hammer" op de "Cuckoo Clock"die langs je bed staat en je pakt de "SPRING". Ga naar de stad en naar "Elton's Workshop". Gebruik de "spring" op de "time machine" om het te repareren en gebruik dan de "Control Panel".  Via een filmpje kom je bij "Madame Zyz". Vraag alles en gebruik de "GENEROSITY POTION" op haar flesje  "perfume spray" en je krijgt de "CRYSTALL BAL en  FEATHER DUSTER". En weer via het filmpje kom je terug bij "Elton". Ga naar de "docks" en ga de "tavern" in. Geef de "crystall ball" aan "Mister Davenport" en je krijgt zijn schip en je vaart naar het eiland.

De gestolen Mushroom.

Op het eiland vraag je alles aan de man en je komt er achter dat het "Elton"is.

Bekijk de "raft" en vraag weer alles. Hij heeft "pedals, a rudder en rope" nodig om zijn toestel af te maken. Bekijk de "white rock" die op de grond ligt en probeer het op te rapen, maar dat is te heet van de zon geworden. Ga rechts het scherm in.  Vraag alles aan de  "Pirate Captain" tot hij en zijn bemanning de brillen weg gooien. 

Pak de "PEDALS" achter de piraat van de oude fiets en pak de "SHOVEL".  Ga iets naar rechts en gebruik de "shovel" op de "sand" en je graaft een kuil en je vind een schat en je komt aan de andere kant van het hek uit in een donkere grot. Ga in je inventaris en bekijk de "treasure chest" en gebruik de "crowbar op de "treasure chest", dan op de "small chest" dan op de "tiny chest" dan open de "insignificant chest" en je hebt een "potato" en een "note" die je ook leest.  Ga terug naar het scherm met de witte hete steen bij "Elton". Nu even snel handelen. Gebruik de "GLOW-IN-THE-DARK PAL" op de "white rock" en dat is nu een "FULLY CHARGED GLOW-IN-THE-DARK PAL", ga snel naar de donkere grot terug en gebruik (use) de " FULLY CHARGED GLOW-IN-THE-DARK PAL" in je inventaris en je moet een schuif puzzel oplossen. Probeer dit alles snel te doen want als het licht uit gaat moet je het weer opnieuw opladen.  Kijk naar de foto hoe de puzzel eruit ziet.

 

Als de puzzel opgelost is zie je een doorgang naar de tweede grot. Daar is ook een puzzel. De bedoeling hier is om vier liter water op de weegschaal te zetten om de brug naar beneden te late komen.  Pak de "3-LITER BUCKET, 5-LITER BUCKET en de BAMBOO POLE" op en bekijk die en merk op dat er een gat in de 5-liter emmer zit. Ga terug naar het kamp en praat met de "pirate chef" de kok en hij maakt een "jelly". Probeer de "jelly" op de " BOKEN 5-LITER BUCKET" om het gat te dichten maar dat zal niet lang houden. Je kan naar de waterpomp in de grot gaan en het uit proberen maar het zal niet het water in de emmer houden. Dus terug naar de kok en pak de "APRON" en plaats de "STARCH" uit je inventaris op de plank waar de "ingredients" staan en praat weer met de "pirate chef" en hij zal een nieuwe pudding maken, je hebt nu een "INCREDIBLY FIRM JELLY" , gebruik dit op de "BOKEN 5-LITER BUCKET" en het gat is nu dicht.  Ga terug naar de grot met de weegschaal puzzel. Gebruik de "5- liter bucket" op de "pump" en het is vol met water, gebruik dan de "5- liter bucket" op de "3- liter bucket" in je inventaris en je houd 2 liter over in de 5 liter emmer. Leeg (empty) de 3 liter emmer en gebruik de 2 liter die in de 5 liter emmer zitten op de 3 liter emmer waar nu dus 2 liter in zit (snap je het nog). Gebruik de lege 5 liter emmer weer op de pomp en ledig die weer op de 3 liter emmer (dat is dus maar 1 liter) en je houd 4 liter over. Gebruik de 4 liter emmer op de "scale" en de brug zal zakken. 

Ga de brug over en er volgt een filmpje. Na het filmpje probeer je het "BOOK OF MAGIC" af te pakken van de sheriff, maar dat laat hij niet toe, gebruik de "feather pen" uit je inventaris op de sheriff en er volgt weer een filmpje.

 

 Daarna gebruik de "glove" op de "MUSHROOM" in de "cauldron" op het er uit te halen.  Ga terug naar het kamp en naar het strand waar "Elton" is. Kijk naar je boot en naar de dingen die in het water liggen. Gebruik de "BAMBOO POLE" op het "FLOTATION DEVICE WITH ROPE" die nu in de inventaris zit. Ga in je inventaris en je hebt ook een "BROKEN RUDDER" erbij. Gebruik (untie) de "FLOTATION DEVICE WITH ROPE" en je hebt een "rope". Kijk in je "apron" en daar zit een "HAMMER & NAILS"in. Gebruik de "hammer & nails" op de "broken rudder" die nu heel is. Gebruik nu de "PEDALS, ROPE en de RUDDER" uit je inventaris op de "raft" die nu gemaakt is.  Praat en kijk naar "Elton" die in het bos staat en gebruik (use) de "finished raft". Er volgt een filmpje en je beland in een grot met Arver en de Indian Chief. 

Ontsnappen van het Viking Island

Vraag alles aan "Arver en de Indian Chief" en hij vertelt dat hij bijna zonder tabak zit voor zijn pijp.

Ga via de "ladder" naar boven en vraag alles aan de "Feminine Viking" en zij of hij moet iets hebben om het haar van de benen te verwijderen. Pak in de "Tourist Information" stal de " Viking helmet" en er valt een "HORN" die je op raapt, pak ook wat "FIRECRACKERS".  Open de "barrel" en dan pak je de "ROTTEN SALMON" eruit. 

Ga onder in het scherm naar de viking die een boot aan het schilderen is.  Vraag alles aan de viking. Gebruik de "horn" op de rode "paint" om wat verf in je hoorn te krijgen en je hoort een geluid en de viking neemt je mee naar de slaven mark. Je zit nu in de kleed kamer. Pak de "MIRROR" rechts van de chief. Gebruik de "mirror" op de "counter" en pak de "BROKEN GLASS" van de grond. 

 

Gebruik in je inventaris de "broken glass" op de "potato" en gebruik dan de "potato stamp" op de "horn full of paint" en gebruik dan de "toothbrush" op de "ink" pot en de eerste stage is afgerond en er volgt een filmpje. 

Je bent in de kleedkamer terug en gebruik nu de "apron" op de "pillow" in je inventaris en er volgt weer een keuring. 

Na het filmpje heb je een "SLAVE MARKET CERTIFICATE" in je inventaris. Gebruik de "broken glass" op de "slave market certificate" en je hebt nu een "CERTIFICATE CLIPPING", gebruik dan de "certificate clipping" op de "viking ticket" en je hebt een

"MANIPULATED TICKET" en je bent terug in de grot. Ga met de ladder omhoog en ga naar boven in het scherm en je komt bij 2 kippen in een boxring die aan het demonstreren zijn. Loop wat door naar rechts en vraag 2x alles aan de viking die in het hokje zit. geef de "manipulated ticket" aan de "ticket taker en je mag door de deur,  rechts van je. Open de deur en ga de keuken binnen. Probeer de "flypaper" te pakken.

 

 

Vraag en bekijk alles en loop iets naar rechts. Geef de "rotten salmon" aan de "viking chef" en je pakt de "FLYPAPER". Probeer de "wooden frame" te pakken waar het varken aan zit. Gebruik de "sleeping powder" met de "mug of mead", waaruit de viking die aan  tafel zit drinkt en hij valt in slaap. Probeer weer de "wooden frame" te pakken. Kijk nu naar de "marinade" en "spill the marinade"als de chef naar het varken "pig"  kijkt. Pak nu de "WOODEN FRAME" en je loopt naar buiten. Ga nu terug naar het scherm waar de viking de boot aan het schilderen is. Pak de "ADVERTISEMENT" van de "bulletin board".

 

 

Ga naar de "Feminine Viking" en gebruik de "sticky advertisement" op haar of hem en je haalt het haar eraf van een been. Gebruik de "flypaper" op het andere been en je krijgt de "FACE CREAM". Ga naar rechts van het scherm en vraag alles aan de "Executioner Viking" en na de test zeg"bye". 

 

 

Gebruik (use) de "face cream" en praat weer met hem en je krijgt zijn "BIG FEATHER". Open de "iron bars" links van je en je gaat terug in de grot. Praat met de "Indian Chief" en geef hem de "bottle of soap" en je krijgt "HEADDRESS  en MATCHES" van hem. Ga terug naar de kippen in de box ring en probeer de "feathers" te pakken. 

 

 

Gebruik de "firecrackers" op de kippen "roosters" en je jaagt ze weg zodat je nu de "feathers" kan pakken. Gebruik nu alle veren die je in je inventaris hebt op de "wooden frame" "HEADDRESS, FEATHER DUSTER, FEATHER PEN, BIG FEATHER en de  ROOSTER FEATHERS" en je maakt "unfinished wings". Gebruik de "DENTAL FLOSS" op de  "unfinished wings" en je hebt "FLYING WINGS" en er volgt een lang filmpje. 

 

 

De Finale

 

Na het filmpje ben je bij een soort spookhuis en je hoort de prinses met de sheriff in gesprek. Na het gesprek loop je naar rechts en daar zie je een schoorsteen "chimney"

 

 

 

Gebruik de "corncob" op de "chimmey" en de eind film begint.

 

Aan de eind film te zien zou er wel eens een tweede Gilbert Goodmate komen.

Bekijk de hele aftiteling want dat is ook humor.

 

 

 

Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves


© GameSolves

 

www.000webhost.com