10-01-2011

Warning: Fragile!

 

Warning: Fragile! is een trilogie (dat zou het moeten worden) waarin het verhaal van kapitein Bingler wordt vertelt, wie de kapitein van een ruimteschip genaamd One Eyed Eagle is. Het verhaal begint wanneer Bingler voor zijn werkgever een mysterieus pakket moet afleveren op een verre planeet genaamd Aarde.

 

Download gratis spel

Website
 

 

Chapter I: Operation Blindhawk

 

In het eerste hoofdstuk is het doel om het ruimteschip van de grond te krijgen omdat de kapitein bij terugkeer van zijn laatste leveringsopdracht weer eens gecrasht is, waardoor het schip onbruikbaar is.

 

Staff Room

Praat in de personeelskamer met de robot, Bot. Je hebt een pakketje in je inventaris. Neem de afstandsbediening en de FSM kaart op de grond. Neem de mok op het kastje. Open het linkse deurtje van het hangkastje en neem de super  bal.

 

Hall

Zie in de gang een drankautomaat. Ga achter in de gang. Klop op de kantoordeur aan de rechterzijde. Praat met Lugo achter de deur. Je moet een personeelskaart tonen. Schuif de FSM kaart onder de deur door. De kaart is te groot. Je moet de kaart kleiner maken. Ga terug en ga in de gang de hoek, naar de schip baai.

 

Ship Bay

Praat met de monteur, Thurg. Hij heeft drie bestanddelen nodig voor zijn speciale lijm. Hij geeft je het recept.

Neem een mes uit zijn gereedschapkist. Gebruik de mok op het groene slijm tegen de pilaar.

Hall

Combineer het mes met de FSM kaart, om de kaart kleiner te maken. Schuif de kleine kaart onder de kantoordeur door.

 

Office Lugo

Praat in het kantoor met Lugo. Kijk naar de stapel papieren. Zie een bloempot in de kast.


Ship Bay, One Eyed Eagle
Ga naar de schip baai en ga het ruimteschip in. Open de bemanningsdeur door in de intercom te praten, maar je bent het wachtwoord vergeten
. Vraag aan Thurg of hij het wachtwoord weet, maar als kapitein kan je het wachtwoord niet vergeten, dus vraag je het maar niet aan Thurg. Kijk door het kantoorraam. Je ziet Lugo in zijn kantoor. Ga naar de gang en achter naar het kantoor van de baas aan de linkerzijde. 

 

Office Boss

Kijk in de boekenkast. Neem de 'kunst van het ondervragen' boek uit de boekenkast, 'Art of interrogation', en je leest het boek. Met deze les kan je nu tactvol het wachtwoord van Thurg krijgen.

Ship Bay, One Eyed Eagle
Praat met Thurg. Vraag om het wachtwoord en gebruik deze ondervraging techniek: 'Curious', 'Discreet', 'Helpful, 'Aggressive', Cunning'. Wachtwoord is 'Banana wind'. Ga naar de bemanningsdeur in het schip, zeg het wachtwoord in de intercom en ga naar binnen.

 

Praat met Ilza. Neem de robotarm. Verlaat de kamer en ga naar de cockpit. Onderzoek alle hotspots. Praat met HIM (rode knop). Hij heeft zijn naam veranderd (alweer) en je moet uitzoeken hoe hij genoemd wil worden. Ga naar de bemanningskamer. Praat met Ilza en vraag naar de naam van HIM. Ze weet de naam, 'Eleven'. Ga terug naar de cockpit en vertel HIM zijn naam. Je moet hem iets geven om hem te kalmeren.

Lijm Recept
Nu gaan we de lijm ingrediŽnten voor Thurg vinden. De eerste heb je al - groene slijm in de mok. Vraag aan Thurg of hij een robotbatterij heeft. Hij heeft er een, maar wil het niet geven. Gooi de super bal in de motor (boven Thurg), maar de motor heeft een veiligheidsrooster. Neem de super bal terug op de grond. Ga naar de personeelskamer. Verwarm de super bal op het warmingapparaat, 'Heater unit'. Ga snel terug naar de schip baai. Gooi dan de gesmolten bal in de motor. Bingler pakt dan automatisch de robotbatterij. Combineer de afstandsbediening en de batterij met de robotarm.

 

De robotarm werkt nu. Ga naar de drankautomaat in de gang. Gebruik de robotarm in de drankautomaat en je hebt de tweede ingrediŽnt - frisdrank. Ga naar het kantoor van Lugo. Praat tegen de bloem. Je geeft de bloem een compliment en hij is blij. Neem dan snel voordat hij uitgebloeid is wat aarde uit de bloempot, 'dirt'. Je hebt de drie ingrediŽnten.

 

Staff Room

Ga naar de personeelskamer. Zie in de hoek een bak 'bin'. Leg de 3 ingrediŽnten in de bak: aarde, frisdrank en groene slijm. Na een paar seconden heb je de speciale lijm gemaakt in de bak. Vul de mok met deze lijm. Geef de mok met de lijm aan Thurg. Filmpje.

Help HIM

Ga naar de cockpit en praat met HIM, Luister naar zijn lang verhaal, tot hij gekalmeerd is.

Praat weer met hem als hij gekalmeerd is. Hij heeft wat gegevens uit het kantoor nodig.

 

Ga naar het kantoor van Lugo. Praat met hem over de reisgegevens. Hij zegt dat de gegevens in het kantoor van de baas zijn en je hebt een toegangskaart voor zijn brandkast nodig. Lugo heeft die kaart tussen zijn stapel papieren, maar wil het niet aan je geven. Hij roept Bot. Praat tegen Bot en zeg dat je hem ergens anders nodig hebt. Bot zal je nu volgen. Ga samen naar de schip baai.

 

Ga voor het kantoorraam staan. Pak Bot en je gooit Bot door het raam het kantoor van Lugo in. Ga naar zijn kantoor. Lugo ligt op de grond. Pak de toegangskaart tussen de stapel papieren. Ga naar het kantoor van je baas. Gebruik de toegangskaart op het naamplaatje op het bureau. Achter het schilderij is de brandkast. De brandkast heeft 5 knoppen, die allemaal moeten branden door op de knoppen te drukken, die verschillend reageren. Zoek de juiste combinatie. De combinatie is: 4-5. Krijg de datapad uit de geopende brandkast. Ga naar de cockpit en geef de datapad aan HIM. Druk na het filmpje op de alarmknop.

 

Einde Hoofdstuk 1

Binnenkort hoofdstuk 2 ?: His Noodly Appendage 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

www.000webhost.com