28-07-2010

 

John Sinclair- Voodoo in London
 

 

Het spel is gebaseerd op de John Sinclair- Horrorromans door Jason Dark. De gangsterbaas King Grenada, die de Voodoo-Magic beheerst, wil Londen overspoelen met zombies. John is een spokenjager en wordt erbij betrokken. Een dodelijke avontuur begint!

 

Het spel is gratis en nog in productie. Het spel is Duitstalig, maar wordt ook in de Engelse taal uitgebracht.

Hier is alvast een demo. Download Duitstalige Demo (374 mb)

 

 

Klik op hotspots en personen, en open het opdracht venstertje, door de muisknop ingedrukt te houden.

Tandwiel - gebruiken;mond - praten;gezicht - kijken/onderzoeken;hand - nemen; deur - openen/sluiten.

Rechtermuisknop opent de inventaris. Onderzoek altijd alle hotspots en gebruik alle gespreksdialogen.

 

 

Hoofdstuk 1:  Het Begin

 

Londen: Johns Huis

Na de intro word je wakker in je slaapkamer. Was het een droom of was het de werkelijkheid! Je hebt de zilveren kruis in de inventaris. Kijk en gebruik de boekenkast (hand) en vindt 2 boeken. Een boek over slangen en een Frans-Duits woordenboek. Kijk meerdere keren in het woordenboek, om sommige woorden te vertalen. Open de lade in het tafeltje en neem de brievenopener en lijmpotje (2/30). Ga achter het gordijn naar de slaapkamer. Pak de zaklamp uit de kast (3). Train je spieren met de halter. Ga terug naar de woonkamer. Open de voordeur en ga op de kaart naar de bar.

 

Candy's

De bar is gesloten. Raap het visitekaart op van de grond (4). Onderzoek het visitekaartje in je inventaris (5) - nieuwe locatie op de kaart. Onderzoek de sigarettenautomaat en neem de munt (6). Gebruik de munt in de snoepautomaat en je koopt een reep chocola (7). Het is een oude bedorven reep. Ga door het linkse steegje en op de kaart naar de waarzegster.

 

Madame Zare

Ga zitten en praat met de waarzegster, Zare . De toekomst voorspellen kost $20. Toon het kruis (8). Praat verder met Zare en vraag alles - nieuwe locatie op de kaart (10). Verlaat de woning en ga op de kaart naar de kathedraal.

 

St.Pauls Kathedraal

Praat met de zwerver in de kerkbank (11). Probeer de deur aan de rechterzijde te openen - je moet de priester afleiden. Praat met de priester (12). Praat weer met de zwerver en vraag waar het toilet is. Geef hem de bedorven reep en hij zoekt het toilet (biechtstoel). De priester is afgeleid. Open nu de deur en ga naar binnen. Kijk in de boekenkast en vindt een bijbel. Open de bijbel in je hand. Blader door de bijbel en neem de sleutel uit de bijbel (13). Kijk onder het rode vloerkleed en zie een valdeur. Open de valdeur met de sleutel en met je zaklamp in de hand ga je naar beneden(14). Filmpje.

 

De trap is ingestort. Je valt in een ondergrondse kamer. Kijk naar de brokstukken op de grond. Pak de zaklamp en batterij. Schuif de steen opzij en pak de tweede batterij (17). Combineer de batterijen met de zaklamp (19). Kijk naar de inscriptie op de stenenplaat. Kijk naar de stenendeur met de vierkant. Dit is een schuifpuzzel van doodskoppen (is moeilijk waar te nemen?). De stenendeur schuift open (24). Kijk nog eens naar de brokstukken op de grond en ga dan door de opening.

 

Download save game van NA de schuifpuzzel,als je er problemen mee hebt

(Rechtermuisknop en 'doel opslaan als..'.)

 

Tunneldoolhof

Volg het pad naar onderen. Kruising rechts, naar onderen, links en onderen. Je komt in een soort tunneldoolhof. Ga door de rechtse tunnel en loop naar onderen. Gebruik de hendel - een stenenpoort schuif open. Ga terug en neem de linkse tunnel. Gebruik de tweede hendel en ga boven door de geopende deur. Hier staat een standbeeld en zie op de grond een druktegel. Gooi het standbeeld om, zodat het op de druktegel valt. De trap daalt en ga naar beneden (25).

 

Ga op de verhoging staan aan de linkerzijde. Duw tegen de losse steen. De steen valt onder op de druktegel (26). Ga rechts door de opengeschoven stenenpoort. Je komt in een gang met een gesloten stenendeur en een zon op de vloer. Als je over de zonnestralen loopt kleuren ze geel. Loop over alle zonnestralen en de stenendeur schuift open. (27). Ga door de geopende deur.

 

Je komt op een offeraltaar met de 'Hesekeil steen'. Probeer de steen te pakken (28). Madame Zare komt en start de ritueel. Ze gaat op de stenenstoel zitten. Plaats het kruis in de rechtse zuil. Ga in het licht in midden van het platform staan (30).

 

Einde demo


 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves

NL Forum 

Henk

www.000webhost.com