Dino Crisis 2:

Dit is een vertaling van een Engelstalige doorloop door dit spel. De auteur van de Engelstalige doorloop is mij niet bekent.

Nederlandse vertaling: Louis Koot

Dit is een Console (Playstation) Spel. Daar weet ik helemaal niks van. Ik heb dit spel zelf nooit gespeeld.

Dylan: Jungle 1:

Noordelijk Pad:

Nadat Dylan en Regina uit elkaar zijn gegaan, loop je naar het hek recht voor je. Het is het hek dat door Dylan al met zijn machete werd geopend. Ren over het jungle pad naar de containers. Dood de Velociraptors die je aanvallen met je Shotgun. Pak het Med Pack M op dat naast de verongelukte Jeep legt. Klim de ladder omhoog en ga dan verder over het jungle pad, onderweg alle Velociraptors dodend die je tegen komt. Pak enige grote Combo's op. Gebruik de X-Knop om in de ravijnen naar beneden te springen, Inplaats om dat via de ladders te doen. Blijf gewoon door de jungle gaan tot je bij de volgende hoop containers bent gekomen. Pak dan de Med Pack S van bovenaf de container. Spring dan weer van deze container en ren dan naar achter de container die links van je staat. Spring het ravijn in naar beneden. Ren door de deur die aan de linkerkant van je scherm is. Kill alle Velociraptors in het gebied met de containers om Combo punten te vergaren. Loop dan door de deur en ga de Water Toren in. Een Overlevende? Dylan rent achter de overlevende aan, maar het lukt hem niet om haar in te halen. Loop over naar het Blauwe Scherm in de muur. DIT IS EEN SAVE SHOP. (ik begrijp dat je hier je spel kunt SAVEN: Louis Koot). Voordat je echter nu je spel gaat saven, pak eerst het Oranje File van de vloer. Dit is de Veliciraptor Dino File. Save dan nu je spel. Herlaad je Shotgun en koop ten minste 2 Med Pak's L. ren dan door de doorgang, rechts van de Save Shop. Pak het Resque Pak aan de voet van de Water Toren op. Ga de Ladder af en loop gelijk door de deur aan het einde van de doorgang en je komt in de Military Facility.

Military Facility 1:

Dood alle Velociraptors in dit gebied. Ren voorbij de Jeep en ga de Subway (de Ondergrondse, ofwel de Metro) in. Pak het Med Pak M op. Ren dan de doorgang, rechts van de metro, in. Verkrijg hier wat Combo Punten door wat Raptors te killen terwijl je door rent. Loop door het Hek het volgende gebied binnen. Ga nog NIET de ladder af. Gebruik het hoger gelegen gebied en blaas dan de Raptors onder je de wereld uit. Als deze dood zijn, spring je naar beneden. Ren dan naar het Linker Hek. Onderweg eventjes alle Raptors dodend. Ga met je rug tegen dit hek staan en verzamel Combo's door de Raptors te killen. Loop dan door dit hek. (Je kunt hier de T-Rex toch niet doden, dus ren gewoon weg).

Als de plaats binnen gaat zal een zeer boze Tyrannosaures een containertje naar je toe smijten. Ren naar de Rode Ladder , achter je, en klim omhoog tot op het platform. Ren dan over dit platform en spring dan, bij de volgende Rode Ladder rechts, weer omlaag. Ren over de plaats naar de volgende Rode Ladder en klim weer omhoog en je komt op een volgend platform. Pak hier de Med Pak L. Ren naar links over dit platform. Als je geraakt word gebruik dan Med Pak L om jezelf te helen. Ga de ladder af en ren richting de deur, rechts van Dylan. Dylan word dan nu aangevallen door de Tijd Reizigers, ontwijk de T-Rex en zorg dat je ongeschonden in de Foyer van de Military Facility terecht komt. Je hebt hiervoor wel even goede refleksen nodig en snel handelen is ook niet kwaad.

Ren door de foyer naar de deur rechts boven in de kamer. Loop door deze deur en je komt in een gang. Loop hier door de 1e deur links waar boven een Blauw Licht is. Je bent nu in de "Ziekenboeg". Pak hier de Papieren van de Dokter op. Deze zijn Blauw en ze liggen op de onderzoektafel. Draai je dan om en loop rond de onderzoekstafel naar de achterkant van deze ruimte. Op het bed vind je dan de Key Plate. Pak deze op. Loop dan naar de SAVE SHOP. Dat is het Blauwe Scherm in de muur, links van de deur waar door je hier binnen kwam. SAVE je spel. Herlaad dan je Shotgun. Verlaat deze ruimte via de deur waardoor je ook binnen kwam. Ren terug door de gang. Kill alle Raptors die, verlekkert, op je staan te wachten. Ga de Foyer weer binnen. Kill de Raptors hier voor nog wat Combo's. loop terug de binnenplaats op. Ren naar de deur rechts van je. Ga hier door en ga het Hardware Storage gebied binnen. Loop naar de Tafel in de hoofdkamer en pak daar vanaf de Blauwe File. Dit is de Storage Rooms Items File. Loop naar de onderkant van je scherm naar het Oranje Security Paneel in de muur. Gebruik daarop je Key Plate om dit paneel te openen. Selecteer de Key Plate in je Key Items File en druk dan op je X-Knop. Pak dan de Research Facility Keycard op. Dylan komt nu vast te zitten in de Hardware Storage Room. Dylan roept Regina op om hem te komen bevrijden. Ontspan je maar, want Regina is onderweg.

Regina: Jungle 1:

Zuidelijk Pad:

Ren naar het Elektrische Hek, recht voor je. Gebruik je Shotgun om het Elektrische Paneel stuk te knallen. Het is het paneeltje met het Rode Lampje, naast het hek. Druk op de Ronde Knop om je Shotgun te gebruiken. Als het Lampje Groen is geworden, dan is dit hek open. Loop dan door het hek en ga over de brug. Terwijl je over deze brug gaat zal er onder je een Allosaurius aan de wandel zijn. Ga dan door het hek recht voor je. Ren helemaal over het Zuidelijke Jungle pad en kill alle Velociraptors die je tegen komt. Gebruik de R1, R2 vuur mode om de Raptors gelijktijdig 2 maal te raken. Regina's pistool is niet echt krachtig, dus doe je best om dit pad te overleven. Gebruik de Med Pak L om je verwondingen te genezen. Ga gewoon over dit pad rennen tot dat je de ingang van een Facility bereikt, daar waar het pad zich splitst. Ga bij deze splitsing het Linker Pad op en ga NIET door de deur. Volg dit linker jungle pad. Ga door het volgende hek. Een, zeer grote, Allosaurus valt aan. Probeer deze hier niet te bevechten, maar ren weg naar de ladder recht voor je en klim deze omhoog. Ga dan door de deur en je beland aan de achterkant van de Military Facility. Kill hier alle Raptors. Klim dan de ladder, rechts, op en je komt op een zgn Catwalk/ Blijf hierop staan, en kill dan zoveel Raptors als je kunt om maximale Combo's te vergaren. Als je hiermee klaar bent, val dan weer de ladder af aan de andere zijde van de Catwalk. Kill nog wat meer Raptors voor EP punten. Ren dan helemaal naar rechts van dit gebied. Pak een Med Pak S bij de rand van de stukkende brug. Als je hiermee klaar bent, loop dan terug en ga naar de deur, rechts van je. Ga hierdoor en je komt binnen in de Security Control Room.

Loop naar de Security Control Room Tafel in het midden van deze kamer en pak daar het Blauwe File op. Dit is de Incineration of Plants File. Lees dit door. Loop dan naar de SAVE SHOP in de achtermuur. Koop er de Flame Launcher, je hebt deze absoluut hard nodig. Herlaad al je wapens, koop wat Med Pak's L en SAVE SPEL. Als je klaar bent verlaat je deze kamer via de deur waardoor je ook binnen kwam. Als je de Security Control Room verlaat word je aangevallen door de Tijd Reizigers. Regina red de vrouwelijke Tijd Reizigster van ophanging en bind haar met handboeien vast aan een pijp in de Security Control Room. Verlaat dan nu de Faciltity helemaal. Loop over de Catwalk en dan door het hek waar je voorheen hier binnen kwam. Gebruik je pistool om de Raptors te doden, buiten de kamer en ga over de Catwalk. Bewaar de Flame Launcer maar voor de Allosaurus die buiten al op je staat te wachten. Als je het hek hebt bereikt, selecteer je de Flame Launcer, je stelt je gezondheid even bij indien nodig en dan loop je parmantig door het hek en ben je klaar om je eerste Allosaures te gaan bevechten.

Blijf op de hoger gelegen grond. Mik je Flame Launcer op de zijkanten van de Allosaurus. Druk op R1 en X om te vuren. Als de Allosaurus, klagend van de pijn , de jungle in rent, spring je omlaag en volg je hem terwijl je hem maar blijft raken met de Flame Launcer in zijn flanken. Als je hem maar genoeg blijft bestoken met de Flame Launcer dan duurt het niet lang of hij legt het loodje. Deze Dino ziet er gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is en je zou in staat moeten zijn om hem uit te schakelen zonder zelf ook maar enige schade op te lopen. Als je dat lukt dan krijg je de volle mik aan No Damage Punten. Wordt je toch "gegeten" gebruik dan Med Pak L om jezelf te verzorgen. Is Allosaurusje dood, ren dan terug over het jungle pad naar de splitsing die je in je achtervolging van Allootje eerder al voorbij ging. Kill onderweg nog wat Velociraptors met je Pistool. Bewaar weer je Flame Launcher voor later. Loop door de deur in de muur, bij de splitsing. Je komt in de Poisonous Plant Tuin terecht. Selecteer je Flame Launcher.

OVERLEVINGSBERICHT: Er zijn geen Dino's in deze tuin, dus relax. Als het toch nodig is om je Flame Launcher te herladen, ren dan snel terug naar de Security Control Room en daar naar de Save Shop om dat dan te doen.

Loop door de tuinslang voorbij de Giftige Planten. Gebruik de Flame Launcher en druk op R1 en X om te vuren. Verkrijg wat Combo Punten door de Sporen te killen terwijl je door loopt. Ga dan door het hek het volgende gedeelte van de Tuin binnen en kill nog meer Giftige Sporen. Als je hiermee klaar bent, daal dan de Ladder af en loop naar de Deur. Maak deze open en loop het Water Toren gebied binnen. SAVE SPEL!. Herlaad de Flame Launcher want je moet deze nu op een bende Dino's gaan gebruiken. Bepak jezelf met Med Paks L en, als je genoeg Ep punten bezit, koop dan de Sub Machine Guns. Als je hiermee klaar bent ga dan naar de Military Facility. Ren langs de Water Toren en door de deur aan het einde van de doorgang. Ontwijk dan in het volgende gebied een Vlammen Disk aanval van de Tijdreizigers. Ren voorbij de Jeep. Draai rechts en ga door de Ketting Hek passage. Loop door het Hek. Ga de ladder af. Stop om te kijken naar een familie Triceraptors die door het veld wandelen. Na deze sightseeing tour ren je naar de deur van de Military Facility, helemaal links van je. Ga door deze deur naar binnen.

Military Facility 1:

Ren de Rode Ladder op en over de laadplatforms. Ga helemaal naar Links naar de Hardware Storage Room deur. Je hebt wat lol met een paar Pteranodons onderweg, die je op de Flame Launcher trakteert. Als je hier een beetje genoeg van hebt gekregen ga je dus door de deur de Hardware Storage Room binnen. Binnen pak je de Sleutel die Dylan onder de deur heeft geschoven. Je kunt NU Dylan nog niet gaan redden, maar je kunt hem wel een beetje irriteren. Loop naar het Controle Paneel en naar de deur. Dylan zal "C'man stop messing around" tegen je mopperen. Loop terug uit de Hardware Storage Room naar het buiten gebied. Ren naar links over het scherm naar de deur. Loop door deze deur deFoyer van de Military Facility binnen. Ga door de deur in de Bovenste Rechter Muur. Ren door de gang, voorbij de Blauw verlichte deur van de "Apotheek".

OVERLEVINGSBERICHT: Als je nu weer je Flame Lancher moet herladen of Med Paks moet kopen of je Spel wilt SAVEN, ga dan de "Apotheek" binnen en daar naar de Save Shop.

Voorbij de "Apotheek" deur is een andere, elektrisch afgesloten, deur. Gebruik Regina's Stungun Sub Wapen om dit slot open te breken. Druk op je Ronde Knop en vernietig het paneel met het Rode Lampje, rechts van de deur. Als dit Lampje Groen is geworden dan is deze deur open. Loop erdoor de Control Room binnen. In deze Control Room ga je naar Links en loop je de trap op. Pak de Blauwe Management Key Plate's File van het roestvrij stalen bureau, recht voor je. Ga terug de trap af. Ga dan Rechts en loop naar het Paneel in de muur, met de Gekleurde Key Plates erin. Ga naar je Key Items File. Selecteer de Key Plate. Druk op de knop van het systeem door YES te selecteren. Selecteer de Blauwe Key van het systeem. Ga nu terug naar de Hardware Storage Room en red nu dan Dylan. Om dit te kunnen doen, loop je naar het Security Control Paneel, links van de deur. Selecteer dan de Key Plate in je Key Items menu en de deur gaat open. Regina en Dylan brengen de Overlevende terug naar de Patrouille Boot. Zij ontdekken dat iemand de boot heeft stuk gemaakt. De Timegate Computer is stuk. Regina blijft achter op de boot met het andere meiske. Dylan gaat naar de Research Facility om daar enige gereedschappen te zoeken waarmee de boot kan worden gerepareerd. SAVE SPEL bij de Boot, herlaad al je wapens en koop wat Recovery en de Firewall.

Dylan: Jungle 2

Als je de boot verlaat en op de pier stapt heb je een "ontmoeting" met een volgende Allosaurus. Gebruik de Flame Launcher om dit reptiel uit te schakelen. Ga onder de Allosaurus staan en tegen de container aan. Als de saurus omlaag springt dan "geef je het hem". Raak hem in zijn flanken. Heb je hem op de vlucht gejaagd, jaag dan achter hem aan terwijl je hem met je Flame Launcher blijft bestoken via je R1+X+D tegelijk. Ga voor het maximale 5000 No Damage Punten. Als je de Allo hebt "gefrituurd" ga dan terug naar de boot en Save Spel. Herlaad je wapens en heel jezelf indien nodig. Verlaat de boot weer en ga de jungle in. Ga door het hek naast de container, waar de Allosaurus daarstraks af kwam gesprongen. Een volgende Allo blokkeert je de weg, en ook deze dien je te killen want anders kun je de ladder niet bereiken. Blijf op hoge grond en schakel de Allo uit met je Flame Launcher. Ren van zijde naar zijde om een goede vuurhoek op de Allo's flanken te krijgen en geef hem niet de kans om op de richel te komen om je daarvandaan aan te vallen. Is hij dood, ga je weer terug naar je boot om daar te Saven. Herladen en gezondheid in nemen en als je genoeg EP hebt, koop dan de Solid Cannon. Verlaat de boot en ga terug naar waar je deze laatste Allosaurus hebt "gebakken" en ga daar dan nu de Ladder af. Ga dan door het water en dan wat ladder op en weer af, en volg gewoon het jungle pad. Onderweg alle Velociraptors uitschakelend, gebruik indien nodig hiervoor je Flame Launcher. Moet je herladen, ga dan steeds terug naar de Save Shop van de Boot.

OVERLEVINGSBERICHT: Als je de Flame Launcher gebruikt, vuur dan 2 korte vuurstoten af om er een Velociraptor mee te doden. Op deze manier verspil je geen ammo

Je komt uiteindelijk bij een Waterval, dat is links van de 2e ladder die je omlaag bent gegaan. Loop naar de voet van deze waterval en druk op je X-Knop. Er zal een Groen Blad verschijnen. Volg dit Groene Blad StroomAFWAARTS. Als het Blad niet verder gaat bij de voet van de Boom, pak je de 2e Energy Facility Keycard op. Loop terug naar de ladder, rechts van de waterval, en ga daar verder over het jungle pad. Ga door het hek en dan de ladder op. Er is verder niets meer tussen hier en de Research Facility, alleen Dino's. Gebruik je kaart om naar het Recearch Facility te gaan. Dat is via de L2-Knop. Verhoog je EP Combos door wat Velociraptors te killen en bij de Water Toren ga je even SAVEN en je Flame Launcher herladen en als je zat EP hebt koop je daar de Solid Cannon. Ga dan door het Poison Plant Tuin. Verzamel hier in de tuin 10 Combos. Bij de splitsing, als je door de tuin bent gegaan, ga je Linksaf naar de Research Facility. Ren zigzaggend om de Pteranodons te vermijden. Klik de ladder op en ga de achterzijde van de Research Facility binnen.

Research Facility 1:

Kill, als je binnen komt, alle Velociraptors. Spring omhoog op de Catwalk en ren er over. Kill wat Velociraptors onderweg. Spring weer omlaag aan het einde. Ga dan door de deur, rechts. Deze brengt je in de Control Schuur. Save hier je spel en koop wat spullen, herlaad je wapens en koop wat gezondheid. Med Pak L is goed en neem ook wat Hemostats mee. Verlaat de Control Schuur weer via de deur waardoor je ook binnen kwam. Loop dan naar de deur die bedekt is met takken/lianen. Je vind deze deur recht tegen over de ingang van de Control Schuur. Selecteer je Machete uit je Wapens File, druk op je Ronde Knop om de Lianen weg te hakken. Loop dan door de deur en je komt in de Recearch Facility Entrance terecht. Loop naar die grote, dode, Dino. Terwijl je het karkas aan het onderzoeken bent wordt je omsingeld door een bende Oviraptors. Kill ze zodra het filmpje is beëindigd. Gebruik hiervoor de Solid Cannon, of als je die niet hebt, de Flame Launcher. Loop dan rond de gang naar Achter de lift. Kill onderweg alle Oviraptors. Ren naar de deur aan het einde van de gang. Selecteer de Recearch Facility Keycard uit je Items Menu om de deur te openen en ga er door. Het lampje word groen ten teken dat de deur dan open is.

OVERLEVINGSBERICHT: In dit gebied zijn een aantal ventilatie poorten die je dient te sluiten. Sluit al deze poorten BEHALVE de poort onmiddellijk links van de Research Lounge Deur..

Power Source Kamer:

Ga de Power Source Room in. Sluit het hek, rechts van de deur. Select Yes om de deur te sluiten. Loop dan naar de achterzijde van de Power Source Room en pak daar de Blauwe File van de Metalen Tafel. Dit zijn de Researchers Records. Lees deze zeer zorgvuldig door. Exit dan deze ruimte via de deur waar je door binnen kwam.

Coridor:

Loop door deze gang naar de deur die bedekt is door lianen. Selecteer je Machete Sub Wapen en hak de lianen uit de weg. Gebruik de Ronde Knop om dit te doen. Loop door de deur de Research Lounge in.

Research Lounge 1:

Pak de Blauwe File van de onderzoektafel. Dit is het Researchers Notebook. Loop naar de achterzijde van de kamer en pak de Med Pak S op. Loop naar de ventilatie poort, recht voor je en sluit deze. Rechts van deze ventilatie poort is een kooi met een Groen Licht erop. Loop er naar toe. Open de kooi. In de kooi vind je een Dino File, pak deze op en lees het door. Je leest dan over de Compsognathus. Loop de kooi weer uit en loop door naar helemaal rechts. Een volgende ventilatie opening welke je moet sluiten. Deze ventilatieopening wordt gemarkeerd door een Groen licht. Het is naast de Dino eieren.. Loop dan terug naar de Save Shop. Je vind deze links van de deur waardoor je binnen kwam. Save en koop wat spullen, bijvoorbeeld de Silver EPS Kaart als je deze kunt betalen. Hiermee kun je meer Combo punten vergaren.. WAT JE ECHT VOORAL NIET MOET DOEN IS OM DE VENTILATIE OPENING LINKS VAN DEZE SAVE SHOP TE SLUITEN. Verlaat de Research Lounge. Draai Links en loop naar de deur van de Electronic Precision Lab. Selecteer de Research Facility Keycard in je Key Items File en open deze deur. Je Sleutelkaart wordt nu gejat door een Baby Compi en deze rent er mee weg. Je moet nu achter de Baby aan jagen door de open ventilatie poort en dan kom je weer in de Research Lounge. Vuur schoten af op de Combi om deze door de ventilatie gang te "geleiden". Wees maar niet bezorgt, je kunt baby'tje niet doden. De Compi zal hierdoor heen en weer rennen naar elke ventilatie poort om te proberen te ontsnappen. Zolang als jij er maar voor gezorgd hebt dat deze poorten nu zijn gesloten, zoals ik je dat hiervoor hebt verteld, heb je nu geen probleem. Blijf gewoon achter de Compi aan jagen totdat hij door de enige geopende ventilatie poort gaat en daardoor in de Research Lounge terecht komt.

Research Lounge 2:

Zodra de Compi in de Research Lounge terecht is gekomen, sluit jij snel ook deze ventilatie poort. Dat is dus de poort links van de Save Shop. Jaag dan de Compi de geopende Kooi, achter in de ruimte, binnen. Dit zal je wel enige tijd kosten, maar uiteindelijk zal de Compi de geopende kooi in rennen. Als hij dat doet krijg je de Research Facility Keycard terug. Ga nu je spel SAVEN zodat je dit rot stuk niet nog eens hoeft te doen.

OVERLEVINGSBERICHT: Als je wat extra EP wilt "verdienen", spendeer dan wat tijd door heen en weer te rennen tussen de Research Lounge, de Power Source Room en de Gang, terwijl je steeds Dino's kilt. Er is een deur naast de Dino Eieren in de Research Lounge. Gebruik de Machete om de lianen weg te hakken en ga door deze deur. Dit is een kortere weg tussen de Research Lounge en de Power Source Room.

Exit de Research Lounge en loop naar Links naar de Electronic Security Deur. Selecteer de Research Facility Keycard uit je Key Items File en open de deur. Loop het Precision Lab in. Loop naar de tafel en pak de Blauwe File op. Het bevat een rapport over een ongeidentificeert lichaam. Links van de tafel ligt op de vloer de Starter Battery. Pak deze op want je hebt het nodig om je Patrol Boot weer te kunnen starten. Exit de kamer en daarna de Research Facility. Gebruik de Research Facility Keycard op de elektronische deuren. Ga terug over het jungle pad naar de Patrol Boot. Gebruik, onderweg de Save Shop in de Schuur en in de Water Toren om al je wapens te herladen en health aan te vullen. Gebruik de Map L2 om je weg terug naar de boot te vinden. Op het pad kun je nog tot 20 Combo punten halen door diverse Velociraptors te killen.

Regina en Dylan:

Patrol Boot.

Terug in de boot ontdekt Dylan dat het meisje ontsnapt is. Dylan geeft aan Regina de Starter Battery. Regina vraagt Dylan om de boot over de bay te varen naar de 3e Energy Facility. Save je spel op de boot. Als je niet de Inner Suit hebt, koop deze dan. Herlaad je wapens en koop ook wat Recovery Items. Loop naar de Control stok van de boot. Selecteer de 3e Energy Facility en druk je X-knop in. Terwijl je weg vaart word je aangevallen en omsingeld door een "vloot" Plesiosaurussen. Dylan bemand de Patrol Boot kanonnen en Regina neemt het roer over. Je moet nu met de kanonnen de Plesiosaurussen neer knallen. Mik op de koppen van die beesten. Zorg er wel voor dat je de boot niet raakt. Gebruik je D-pad om het richtkruis te bewegen en druk je X-knop om te vuren. De eerste "golf" zal bestaan uit alleen maar Plesiosaurussen. Een pijl zal je laten weten wanneer de Dino's bovenop je zijn. Draai het kanon rond en blaas de beestjes weg, en doe dit snel. De 2e golf zal uit Pteranodons bestaan. Kill ze allemaal. De 3e golf is dan een combinatie van deze 2. Je hebt gelukkig een ongelimiteerde voorraad ammo en je kunt tot 20* Combo's verdienen. Regina zegt dan tegen je: "Sharpshooter aren't you, hang around the arcades much?", als je klaar bent. Save je spel, koop de Heravy Machine Gun. Als nog niet de Inner Suit hebt, koop dan deze NU. Het zorgt ervoor dat je niet kunt dood bloeden.

Regina

3e Energy Facility 1:

Ren de Patrol Boot af en ren over de pier. Gebruik de Heavy Machine Gun om de Plesiosaurussen te killen. Als je de schreeuw van deze beestje hoort en ze uit het water omhoog ziet komen, vuur dan op ze. Je kunt er wat extra Combo mee verdienen.

OVERLEVINGSBERICHT: Als je ammo opraakt, ga terug naar de Patrol Boot en herlaad daar je wapens.

Loop helemaal over de pier en ga door de 2 hekken. Kill de Plesiosaurussen onder het rennen. Pak de Med Pak L op dat links van het 2e hek ligt op het looppad. Of probeer 10.000 No Damage Points te verdienen door dit Med Pak te laten liggen. Eenmaal door het 2e hek gegaan wordt je door Pteranodons aangevallen. Ren, zigzaggend, naar het volgende hek, helemaal aan het einde van het pad, om ze te vermijden. Er zijn er gewoon te veel van om ze, succesvol, te bevechten Ga door dit 3e hek de 3e Energy Storage Space in. Ren naar het wrak van de Leger Truck. Vermijd de Pteranodons. Naast de leger truck ligt een volgende Dino File. Pak het op, en leer alles over deze Pteranodons. Ren dan naar Rechts, naar het lijk van de soldaat. Naast dit lijk vind je een Blauwe File met daarin de Soldiers Papers. Pak ze op. Het verteld je hoe je de 3e Energy Facility Keycard kunt bemachtigen. Ben je niet blij dat je deze Sleutel al in je bezit hebt? Ren naar rechts naar de 3e Energy Facility Deur. Het is gelijk achter de Vaten. Selecteer de 3e Energy Facility Sleutel in je Key Items File en ga door de deur. Ren over de walkway. Blaas de Plesiosaurussen weg met je Heavy Machine Gun en wordt zelf niet geraakt. Loop over de afgemeerde Boot. Er staat een kist op de Boot. Deze kist word gemarkeerd doorv een Blauw Licht. Onthoud waar deze kist staat. Over niet al te lange tijd krijg je de Sleutel voor deze kist in je bezit. Ga verder over de boot en ren dan over het looppad naar de deur aan het einde. Ga door deze deur de 3e Energy Facility Control Room binnen. Ga de trappen op en pak de Rode Sleutel op. Dit is de sleutel voor die kist op de boot. En je vind hem links van Regina als zij de trap af komt. Loop, in de richting van de wijzers van de klok, rond door de kamer. Pak de Dino File van onder de computer, links van Regina. Lees alles over de Mosasaurus. Ga verder door de kamer lopen. Recht voor het grote raam vind je een volgende Blauwe File. Pak ook deze op. Dit is de Mechanics Diary. Loop dan door de deur, rechts van de Save Shop. Hierdoor kom je buiten in de Control Room Storage Space. Vermijd de Pteranodons. Ren over het dek en naar de dode soldaat. Pak bij het lijk de Mechanics I-D Kaart op. Ren terug de Control Room in als je deze I-D Kaart in je bezit hebt.

OVERLEVINGSBERICHT: Als je door de Pteranodons geraakt wordt, ga jezelf dan "opladen" en concentreer je dan op het verkrijgen van de Mechanics I-D Kaart en daarna op het terug gaan het gebouw in. Ben je dan weer binnen, SAVE. Herlaad wapens en koop de Rocket Pod als je dat kunt.

Ren terug naar de kleine boot. Verzamel 12 Combo door onderweg de Plesiosaurussen te doden. Verzamel 10.000 No Damage Points als je NIET door ze geraakt wordt. Dit is makkelijk: Raak de Plesiosaurussen gelijk als ze uit het water komen. Laat ze niet dicht bij je komen. Loop dan naar de kist op de boot, selecteer de Box Key uit je Key Items Menu en open de Kist en je pakt er de 4-cijferige Slot Combinatie uit. Ik kan je deze 4-cijferige code niet geven, want deze is in elk spel weer anders. Loop terug de Control Room in en Save. Koop de Rocket Pod als je genoeg EP bezit. Loop naar de deur, links van de trap. Loop naar het Rode Controle Paneel. Gebruik de Mechanics I-D Kaart uit je Key Items Menu. Voer dan de 4 Cijferige Code in en bedien dan de Lift.

Ga met de lift naar beneden naar het Sub Level. Loop de trap af en door de stalen gangen tot je in een grote Stalen Kamer met Gele en Zwarte Linten rondom een vijver terecht bent gekomen. Loop hier naar de linker kant van je scherm en dan naar de Power Control Terminal. Trek je Stungun als je Sub Wapen. Op het Power Control Terminal zie je een aantal lampjes. Het eerste wat je moet doen is om de Power te herstellen. Kies YES om dit te bewerkstelligen. DE Lampjes zullen nu dan Groen zijn. Als de lampjes veranderen in Rood en gaan knipperen, maai dan met de Stungun over de lampjes om ze weer Groen te laten worden. Blijf dit herhalen totdat alle lampjes BLAUW zijn geworden. Als je er een mist dan moet je helemaal hiermee opnieuw beginnen. Gebruik de Ronde Knop om de Rode Lampjes te veranderen en de D-Pad om te bewegen. Ga in het midden van de lichten staan zodat ze allemaal makkelijk door Regina zijn te bereiken.

Als je de Power volledig hebt hersteld, ga dan, links van Regina, de ladder af de Poel beneden in. Loop door de poel naar uiterst links van je scherm. Ga daar de Ladder weer op naar het Stalen Platform waarop een Computer Terminal met een Blauw Scherm staat. Pak de Blauwe File van de Computer Terminal. Dit bevat de Mechanics Note. Je hoeft dit niet echt te lezen want je hebt al gadaan wat er in staat, dus ga gewoon verder. Loop door de 2e deur de Duikpak kast binnen. Dit is onmiddellijk rechts van de Computer Terminal. Druk je X-knop en pak het Duikerspak op. Ga, achter Regina, nu de ladder af en weer de Poel in. Loop naar het grote Controle Paneel, onmiddellijk rechts van Regina. Druk je X-Knop als je voor dit paneel staat. Regina zal dan vanzelf het Duikpak aantrekken en met de Lift naar beneden gaan naar de 3e Energy Reactor.

3e Energy Reactor deel 1:

Het is tijd voor wat onderwater actie. Je krijgt nooit zuurstof gebrek, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Ammo voor de Needle Gun en de Shockwave Sub Gun is ook ongelimiteerd dus ook daar geen vuiltje aan de lucht.

Onderwater Bediening:

 1. Driehoek knop = de Jet Propeller Sprong
 2. Cirkel Knop = Vuurt de Shockwave
 3. L1 en X-knop = Vuurt de Needle Gun
 4. L1, L2 en X-knop = Draaien en gelijk Needle Gun vuren.
 5. D-Pad = Beweegt je figuurtje rond.

Kil de Mosasaurussen die aanvallen met de Needle Gun. "Speel" een beetje met de Jet Propeller functie om dit onder de knie te krijgen. Spring op en af de onderwater containers. Gebruik deze functie om uit de weg te springen als je word aangevallen door Mosasaurussen. Als je dan weg springt vuur dan gelijk wat Naalden in de Mosasaurus. Ga naar de meest rechter zijde van je scherm. val naar beneden en pak de Med Pak S die in de hoek ligt. Val verder naar omlaag tot op de stalen onderwater looppad. Loop hier over naar het einde en spring er af. Onder dit stalen pad is een deur. Ga erdoor en je komt in de Water Circulation System Control Room. Voor je is er dan een Save Shop. Save je spel hier. Regina MOET hier nu de Aqua Granaat kopen. Je kunt NIET uit dit onderwater komen zonder dit wapen. Je kunt het SPEL NIET uitspelen zonder dit wapen. Als je te weinig EP hebt, om dit wapen te kopen, ga dan eerst eventjes een paar Mosasaurussen killen. Als je in deze winkel klaar bent, loop dan naar Rechts van deze Save Shop. Loop de nis binnen waar het Computer Systeem in staat. Pak hier de Blauwe File bij deze computer op. Het bevat de Preventative Maintenance File. Lees dit zorgvuldig door. Het verschaft je info over een PLUG en een Betonnen Kolom die verzwakt is. Ga dan verder naar rechts door de gang. Spring langs de ladder omlaag en ga dan door de Dubbele Deuren, links van je, de Onderwater Transport Passage in.

OVERLEVINGSBERICHT: Je kunt de Mosasaurussen zien aankomen omdat ze hun schaduw vooruit werpen op de vloer. Als je een schaduw op de vloer ziet, druk dan gelijk je L1 en de X knop in om automatische op ze vuren.

Ga helemaal door deze passage. Kill onderwijl alle Mosasaurussen die je ziet. Gebruik de Needle Gun en bewaar je Aqua Granaten voor de grote jongens die nog moeten komen. ga dus helemaal door de Onderwater Transport Passage. Loop langs de Water Control Terminal met de gekleurde lampjes, links van Regina. Probeer niet om NU het dode lichaam te bereiken en ook niet naar dat Blauw roterende Item te komen. Blijf bewegen naar de onderkant van het scherm richting de Metalen Deur met het Gele en Zwarte Tape. Deze deur is naast de Metalen Lift. Ga door deze deur de Cooling Water Circulation Kamer binnen. Volg het Metalen Rooster pad helemaal rondom de brug. Loop onder de brug met het Recovery Item er boven op. Loop verder naar de onderkant van het scherm en draai dan naar Regina's links. Loop over het pad tot je een metalen platform bereikt met een Rood Licht aan beide kanten ervan en een Recovery Item er boven op. Spring op dit platform en pak dan de Med Pak M.

Gebruik de Driehoeks Knop Sprong om jezelf boven op de Cooling Tank te propelleren. Het is rechts van waar de Med Pak M was gelegen. Propel jezelf over tot boven op de volgende Cooling Tank. Als je valt ga dan gewoon terug naar het metalen platform en spring dan weer op de 1e cooling tank enz..enz… Loop over de Metalen Brug. Pak de Med Pak S die op deze brug ligt. Spring over naar de andere kant van de brug. Loop omhoog over de metalen Rooster pad. Spring over naar het Metalen Platform recht voor je, dit platform heeft Gele en Zwarte Plakband om de randen. Selecteer NU de Aquagranaat uit je wapen file, Mik en vuur de Aquagranaat op de verzwakte Betonnen Pilaar recht voor je. Druk de L1 en de X-knop tegelijk in om te vuren. Het platform zal dan instorten.

Spring op het gevallen platform en loop naar de deur boven aan dit platform. Ga door deze deur terug de Onderwater Transport Passage in en ruil je wapen om voor de Needle Gun. Activeer dan de Lift, rechts van je, in het geval een Mosasaurus je van het looppad duwt. Gebeurd dit, loop dan naar de Lift en kom er terug mee omhoog. Spring over de Vaten op de Metalen Brug en loop door naar de Lift recht voor je. Als je dat hebt gedaan, val dan omlaag naar het Lijk en het Item, links van je. Als je bij het Lijk bent gekomen, pak dan het Item op. Dit is de PLUG. Spring dan naar beneden en ga dan helemaal terug door de Onderwater Transport Passage naar de Water Circulation System Control Room, waar je eerder de Preventative Maintenance File vond. Als je daar terug bent in de nis met de computer, plaats je de PLUG in het gat voor het grote Computer Scherm. Selecteer de Plug uit je Key Items Menu en selecteer dan de X-knop om je commando te bevestigen. Druk daarna op YES om het systeem in werking te zetten. Loop dan terug door de Onderwater Transport Passage, helemaal terug de Cooling Water Circulation Kamer in. Ga dan naar het Metalen Platform waar je voorheen de Med Pak M oppakte, hier is een Deur. Ga door deze deur de 3e Energy Reactor Cooling Aquaduct binnen.

3e Energy Reactor deel 2:

Loop naar de Save Shop, recht voor je. Herlaad daar je Aquagranaat indien nodig en Save Spel. Als je hiermee klaar bent stap dan in de lift naast de Save Shop. Volg de Rode Pijl op de vloer. Ga 1 level omhoog. Loop daar door de gang tot je komt bij een lijk dat tegen de muur aan ligt. Naast dit lijk vind je de Edward City Sleutelkaart. Pak deze op want zonder deze Sleutel kun je niet Edward City binnen komen. Ga dan verder door de gang naar de volgende lift. Deze vind je links aan het einde van de gang. Volg nu de Blauwe Vloer Pijlen. Voordat je op deze lift gaat, pak je eerst nog de Oranje Dino File dat hier rechts op de vloer ligt. Het bevat data over de Plesiosaurus. Ga dan op de lift. Ga er 1 level mee naar beneden en loop dan door de deur recht voor de lift. Je bent nu in de Reactor. Een reus van een Plesiosaurus heeft de reactor enige schade toegebracht en alle deuren vallen dicht. Regina zit nu opgesloten in de reactor, helaas samen met de Plesiosaurus. Selecteer de Aquagranaat als je wapen maar ga nog niet met het Dino'tje vechten. Focus eerst je energie op het beklimmen van de reactor naar de uitsteking of instulping op de top van de reactor. daar kun je een Med Pak L vinden. Spring dan, tegen de "Klok" in rondom de reactor van platform naar platform, terwijl je dus de reactor omhoog klimt. Blijf stijf tegen de reactor muur aan. Op deze manier heeft de Dino meer moeite om je te raken. Pak steeds de Med Paks op die je tegen komt terwijl je van platform naar platform springt. Als je boven op de reactor bent gekomen ga dan met je rug tegen de muur aan staan. Als de Plesiosaurus voorbij komt, vuur dan je Aquagranaat torpedo er op af. Blijf dit doen totdat je het beestje hebt gedood. Je zou er 5 torpedot'jes voor moeten gebruiken. Als Plesiosaurusje dood is gaan de deuren vanzelf weer open. Ga dan verder met het rondom de reactor van platform naar platform te springen. Spring op het laatste platform met de Gele Tape erom. Loop over de walkway naar de deur. Pak de Med Pak L op onderweg. Naast de deur is een Power Control Knop. Druk hierop en ga de lift in. Ga naar boven naar de oppervlakte.

Dylan:

Edward City Pad 1

Volg Regina door de deur die ze zojuist heeft open gemaakt. Loop de City Haul Frant Yard op. Kill de Velociraptors die aanvallen. De Flame Launcher is hier uitermate geschikt voor. Verzamel wat grote Combo punten. Als je hiermee klaar bent ga dan door de 1e deur rechts en je komt in de Container and Materials Yard. Loop over de yard en naar de Save Shop. Deze is helemaal rechts achter in de hoek van deze yard. Als je daar naar toe loopt zal een Allosaurus je aanvallen. Gebruik de containers hier voor dekking, maar verlies geen tijd om dit Dinoo'tje uit te schakelen. Gebruik hiervoor de Flame Launcher om hem in zijn flanken te raken. Blijf hem bestoken en verkrijg er 5000 EP en 5000 No Damage Points voor. Ga dan de Save Shop in en SAVE Spel. Koop de Chainmine en de Light Weight Armor, als je je dit kunt veroorloven. Je MOET in ieder geval de Chainmine kopen, want anders ben je absoluut niet in staat om het spel verder uit te spelen. Exit dan deze yard via de weg waar door je ook hier binnen kwam en kill elke Velociraptors onderweg.

OVERLEVINGSBERICHT: Ga terug naar de Save Shop in de Materials Yard als je een hele bende Velociraptors bij de voor weg ingang hebt gekild en koop dan als nog de Light Weight Armor.

Verdien een hoop EP door het doden van de Velociraptors op de weg van het binnenkomst gebied. Gebruik de Firewall om je tegen hun aanvallen te beschermen. Gebruik de Flamelauncher om zelf de Raptors mee aan te vallen. Als je hiermee klaar bent, loop dan helemaal door naar Rechts. Pak daar de Rode Dino File die hier op de grond ligt bij het lijk van een soldaad. Lees de File over de Inostrancevia. Ga dan terug naar de Save Shop in de Materials Yard om al je wapens op te laden en ook je Health. Save hier ook je spel. Als je dan weer volledig bij zinnen bent keer je terug naar de plek waar je de Inostrancevia Dino File oppakte. Loop hier naar het kapotte hek, rechts van je. Loop naar de met lianen bedekte poort en hak deze lianen weg met je Machete. Gebruik de Ronde Knop om dit te doen. Loop dan door de poort naar het Lakeside Jungle Pad.

Je ontmoet nu weer Regina en je onderzoekt David's Gele Driehoek Merk op de boom. Hierna gaan Regina en Dylan weer uit elkaar om naar op naar overlevenden te zoeken Ren over het pad tot je bij een volgende poort komt. Ga met je rug naar deze poort staan en dood de zwerm Oviraptors die nu aanvallen. De Anti-Tank Rifle of de Solid Cannon werken hier het beste bij. Als je genoeg EP verzameld hebt loop je verder door de poort.

Een grote Ronde Steen blokkeert je weg. Gebruik de Chainmine om de steen op te blazen. Ga tegen het hek staan als je dit gaat doen zodat jijzelf niet door de ontploffing geraakt kunt worden. Loop daarna de Grot in. Voor je vind je een Med Pak L, maar er ligt een rotsje in je weg. Blaas ook deze rots weg met de Chainmine. Pak dan de Med Pak L die bij de rots voor de lavapoel ligt. Loop verder door de grot en klim dan de ladder op. Verzeker je ervan dat je de Chainmine als je subwapen hebt geselecteerd. Je wordt nu aangevallen door een bende Inostrancevia. Ga met je rug tegen de grotwand aan staan. Gebruik de Chainmine om met deze beestjes af te rekenen. Ze vallen op hun rug en als ze dan met hun buik ombeschermd op de grond liggen maak je ze af met behulp van de Anti Tank Rifle. Gebruik de Shotgun of de Solid Cannon als je geen Anti Tank Rifle in je wapenarsenaal hebt. Herhaal dit proces ook op alle andere Inostrancevia die je op je verdere weg door de grot aanvallen. Pak de Med Pak L op die links in een uitholling van de grot ligt. Ren naar de ladder, links van de grot waar al die Inostrancevia uit kwamen. Klim deze ladder op. Blaas de rots, rechts, weg met de Chainmine. Loop door de passage en ga verder met rennen door de grot tot je bij weer een ladder uitkomt. Volg dan David's Gele Driehoek Merkjes op de grotwand. Spring via de ladder omlaag. Ren door de gang en kill de Inostrancevia onderweg. Aan het einde van deze passage is een Save Shop. Loop door de poort de Comnd St/ Inner Compound binnen en Save je spel en doe even wat boodschappen. Koop, als je je dat kunt veroorloven, de Rocket Launcher. Het is leuk om er de Dinootjes mee op te blazen. Herlaad je wapens en koop een bende Med Paks. Loop dan naar de ladder, klim omhoog en je ontmoet Regina weer. Regina en Dylan hebben het Allosaurus Nest gevonden. Dylan zal een Allosaurus op blazen met een Groot Kanon en zal dan aan Regina de Signal Gun overhandigen.

Regina en Dylan:

Allosaurus Nest.

Regina moet op de volgende wijze door dit gebied gaan. "Markeer" je doelwit met de Signal Gun en Dylan zal er dan een Granaat op gooien. Deze doelen, zijn uiteraard, de bende Allosaurussen. Dit is ongelooflijk grappig en erg profijtelijk. Elke Allosaurus levert je 1000 EP punten op. Vuur eerst de Flares over de Containers om een doorgang te maken waar je dan doorheen kunt rennen. Als de Allosaurussen dan aanvallen, vuur je Flares de lucht in. Dylan zal dan zijn Granaten op de Allosaurussen smijten en ze hiermee doden. "Vriendelijk" vuur kan jouw hier niet raken, dus heb een beetje pret. Je hebt de beschikking over een eindeloze voorraad Flares, dus wees niet zuinig.

OVERLEVINGSBERICHT: Het eerste wat je hier moet doen is om de containers te vernietigen. Vuur een Flare af boven de containers zo dat ze worden gebombardeerd. Je doel is het om zo een doorgang voor jezelf te maken over deze Yard.

Eenmaal de containers "opgeruimd" klim je via de ladder naar het Laad Platform. Pak de Med Pak S op. Hang dan over de rand van het platform en hou je dan onledig met het verdienen van EP door Allosaurussen te killen. Ga met je rug in de hoek van het platform staan zodat de Allosaurussen jouw niet kunnen raken. Stuur dan Flares over de hoofden van de Allosaurussen heen en kijk dan hoe ze door Dylan worden gebombardeerd. Als Regina dan dat Automatische Machinegeer weet te bereiken, kan zij hiermee Dylan Dekkingsvuur geven.

OVERLEVINGSBERICHT: Als je denk dat je een Pro Dino Hunter bent en je de beschikking hebt over de Rocket Launcher, kun je ook verzoeken ZELF de Allosaurussen uit de weg te ruimen. Hierdoor kun je dan nog meer EP verdienen. Doe dit echter alleen als je de Rocket Launcher bezit en jezelf onoverwinnelijk waant.

Dezelfde tactiek geld ook voor Dylan: Vuur Flares over de hoofden van de Allosaurussen en Regina zal ze dan gaan bombarderen. Ren over naar het Laad Platform, klim de Rode Ladder op en ren over het platform. Ga in de hoek van het platform staan en vuur Flares over de hoofden van de beestjes af. Regina zal dan de beestjes bombarderen, en jij word niet geraakt. Als alle Allosaurussen zijn "opgeruimd" ren je ook naar dat automatische machinegeweer.

OVERLEVINGSBERICHT: Vuur meerdere Flares tegelijk de lucht in. Hierdoor zullen er tegelijk meerdere granaten op de Allosaurussen "landen" waardoor je extra EP Combo Punten kunt vergaren.

Klim de ladder voor Regina's Turret geweer af en ren dan naar de container recht voor je. Vuur een Flare af boven deze container. Als dan de container is getroffen door granaten klim je de Rode Ladder op naar de Walkway. Pak op het Laad Platform de Med Pak S. Laad je dan weer van het Platform vallen en vuur weer een Flare af naar de container rechts van je. Als ook deze uit de weg is geruimd klim je weer de ladder op en loop je tot op het volgende Laad Platform. Loop hierover en klim de volgende Ladder op naar de laatste Geweer Turret. Nu is het weer de buurt aan Regina.

Regina moet ook naar die turret zien te komen waar je zojuist Dylan naar toe hebt gebracht. Volg hiervoor dezelfde route als je zonet met Dylan hebt gevolgd. Dus gebruik de Laad Platforms om de Allosaurussen te ontwijken. Vuur Flares de lucht in zodat Dylan de beestjes kan bombarderen. Heb een hoop lol hiermee en verzamel een bende EP punten.

Uiteindelijk heb je dan Regina en Dylan weer bij elkaar gebracht bij de laatste Turret Gun. Regina smijt gelijk de Signal Gun weg. Pak de Triceratops Dino File op bij het lijk dat recht voor je ligt. Loop dan naar de Save Point en Save je spel daar. Herlaad al je wapens. Indien je de Rocket Launcher niet in je bezit hebt, of de Anti-Tank Rifle, dan zou je deze nu moeten aanschaffen. Door alle EP punten die je verdient hebt moet dat nu mogelijk zijn. Nadat je je spel hebt gesaved loop je door de geopende poort recht voor je.

Regina en Dylan:

Triceratops Jeep Chase:

Als Dylan bezig is het karkas van een dode Baby Triceratops te onderzoeken, stormt Mama Triceratops op hem af. Regina handelt nu snel door de Jeep te starten en Dylan te bevelen snel in te stappen. Regina rijd daarop weg met de Jeep en Dylan bemand het machine Geweer. Een horde Triceraptops stormt achter de Jeep aan. Dylan moet deze met het machine geweer zien te doden.

OVERLEVINGSBERICHT: Raak de Triceratops als ze dicht bij de Jeep zijn genaderd. Je opdracht is het om te voorkomen dat zij de Jeep daadwerkelijk kunnen aanvallen.

Plaatst het richtkruis van het machinegeweer op de Triceratops en druk dan je X-knop in om te vuren. Het geweer beweegt van zijde naar zijde dus het is feitelijk makkelijk genoeg. Zorg er wel voor dat je niet door de Triceratops wordt geraakt. Je kunt je Health niet bijladen gedurende dit gevecht. Dus als je Healthmeter leeg raakt, dan sterf je. Als één van de Triceratops de jungle in rent en verdwijnt wees dan extra op je hoede met je geweer want dit beestje zal plots klaps terug komen gestormd en bijna direct bovenop je landen. Dood het zo snel je maar kunt, voordat hij het jouw doet.

David en de Helikopter:

Nadat je jezelf succesvol hebt verdedigd tegen de Triceratops, verliest Regina de controle over de Jeep. De Jeep verongelukt en explodeert. Regina en Dylan kunnen nog net op tijd eruit springen. Regina en Dylan worden dan omsingeld door een horde hongerige Velociraptors. Het schijnt dat het "doek" is gevallen voor onze twee helden. Maar opeens, uit het niets, verschijnt er een Helikopter in de lucht en deze vuurt Raketjes af, de kudde Veliciraptors in. Het is David en hij heeft net geleerd hoe de helikopter te bedienen. Regina en David worden weer door David gered. David vliegt naar Edward City in de helikopter. Beneden in de stad ziet David enige overlevenden, maar hun kansen staan er niet al te best voor. DE Stad is letterlijk overspoeld met Dinosaurussen. Regina en Dylan worden met David herenigd in Edward City, naast de neergestorte helikopter. David heeft helaas nooit het landen van het ding onder de knie kunnen krijgen.

Dylan:

Edward City:

De verschrikkelijke waarheid dient nu onder ogen te worden gezien. ER ZIJN GEEN OVERLEVENDEN. Regina, Dylan en David moeten nu op zoek naar alle Data voor de Third Energy Project. Ze besluiten om uiteen te gaan en ieder voor zich gaan ze nu op onderzoek in de stad. Het is hun enige hoop. Loop meteen naar de Jeep, rechts van je. naast het lijk vind je een Dino File. Raap het op, lees het en je leert alles over de Oviraptor. Loop dan over de yard naar het Oosten en ga dan naar Rechts.

OVERLEVINGSBERICHT: Achter de 2e container, links als je de yard oversteekt, ligt een Med Pak L. Klim de Rode Ladder op en loop over de container. Val weer omlaag en pak het Med Pak op. Heb je het keer dan terug naar de Yard.

Ga dan naar Robsons Drugstore. Klim de Rode Ladder op en loop door de winkel deur. Pak de papieren van de toonbank, naast de kassa. Het is een Blauwe File en lees dit aandachtig door. Een Raket Silo…hmmmmmmm. Loop naar de achterkant van de winkel en pak daar een Med Pak S en de City Living Quarters Key op. Save nu je spel en ga even wat winkelen. Verlaat de Drugstore. Ren terug naar de verongelukte helikopter. Negeer de Pteranodons, ze zijn het verlies aan EP niet echt waard. Ren gewoon zigzaggend om ze te vermijden. Naast het wrak van de Helikopter is een DEUR. Loop hierdoor en je komt dan in de City Living Quarters 2. Gebruik de Flamethrower om de Oviraptors in dit gebied te elimineren. Ren door de steeg naar de deur aan het einde ervan. Klim de ladder op en je beland op een platform. Pak hier het Resusc Pak op. Val weer omlaag naar de grond en loop naar de deur. Selecteer de Living Quarters Key uit je Key Items Menu. Open hiermee de deur en loop er dan door de Edward City Living Quarters binnen.

De T-Rex Tank Achtervolging:

Aan de andere zijde van de deur staat je oude vriend, de Eenogige T-Rex op je te wachten. Dit is nu niet wat Dylan op dit moment NIET nodig heeft. Maar, door een gelukkig toeval, staat er ook een TANK handig paraat. Stap snel in de TANK en begin er mee door de Olieraffinaderij te rijden.

TANK CONTROLES:

 1. D-PAD Hiermee beweeg je de Tank in de richting die jij wilt.
 2. R1 Hiermee draai je de Turret met de klok mee.
 3. R2 Hiermee draai je de Turret de andere kant op.
 4. X-Knop Vuurt het kanon af.
 5. Ronde Knop Vuurt het Flashbom Sub Wapen af

Draai onmiddellijk de Turret zodat deze over de achterzijde van de Tank wijst. Trap dan op het gaspedaal en rij vol gas vooruit. Onder het rijden vuur je gelijk de Turret af op de T-Rex. Je hebt ongelimiteerde ammo tot je beschikking. Mik zorgvuldig, want er is een zekere vertraging voor het herladen. Je zult waarschijnlijk wel enige schade oplopen als je moet herladen. Mik op het Hoofd van de T-Rex voor maximale 1000 Punten en een snelle dood. De T-Rex zal zijn kop omlaag houden als hij ten aanval trekt. Als hij dat doet druk dan gelijk op je vuurknop om hem een granaat in zijn kop te jagen.

OVERLEVINGSBERICHT: Als je een Pro Dino Hunter bent, kun je Major Punten vergaren. Rij simpel heen en weer tussen de gebieden om de T-Rex's te killen. Er is een ongelimiteerde voorraad aan T-Rex'sen, en laten we eerlijk zijn: Je krijgt niet weer zo snel een kans om een Tank te besturen en te gebruiken tegen een kudde T-rexen. Maar er ook een NADEEL: Je kunt je Health NIET AANVULLEN als je geraakt wordt. Als je dood gaat is het echt GAME OVER. Als je achteruit gaat over de Metalen Weg en dan jezelf parkeert met je rug tegen de muur, dan zal Mr. T-rex niet bij je kunnen komen en heb jij een vrij schootsveld om zo veel T-rexen te killen als je maar kunt.

Gebruik de Flash Bomb Sub Wapen om de T-rex in verwarring te brengen, als je de Turret moet omdraaien om er de containers mee weg te ruimen die steeds je weg versperren. Blaas alles en iedereen uit je weg als je verder over de weg rijd. Rij naar de Metalen Weg op. Deze slingert zich door de Cooling Tanks en door de Core Reactor. Volg de Metalen Weg naar de Deur. Als je dan door deze deur heen rijd, wordt je Tank vernietigd. Dit is dan het Einde van deze T-Rex Tank Race.

Als je dan weg loopt van de Tank, pak dan het Gas Masker op. Deze ligt op de grond bij de Jeep, voor de Tank. Als Dylan het Gasmasker oppakt wordt hij overvallen door een bende Timetravellers. De geheimzinnige Time Travellers Meisje red Dylan dan en verdwijnt weer snel. Ze laat haar halsketting achter. Dylan kan niet geloven in de overeenkomst tussen de halsketting van het Timetravellers meisje en de halsketting van zijn zuster. Regina verschijnt ter plekke en Dylan verteld haar over zijn verleden. Regina en Dylan besluiten nu om terug te keren naar de Patrol Boot. Save je spel nu en koop de EPS Gold Card in de Save Shop. Herlaad al je wapens en koop ook wat Med Paks.

OVERLEVINGSBERICHT: Ga langs bij de 3e Energy Facility als je Edward City verlaat. Het is het waard om wat Mad Combo Point te verzamelen door wat Plesiosaurussen te gaan killen. Je kunt er de EPS Cold Card mee betalen.

Regine moet de Patrol Boot terug naar de Jungle sturen zo dat Regina en Dylan dan de Raket Silo kunnen gaan onderzoeken. Breng Regina tot bij de Controlle Stick van de Boot en druk je X-Knop in om de Kaart te selecteren. Selecteer dan de Third Energy Facility als je bestemming. Als je de EPS Gold Card in je bezit hebt en ook de Missile Pod, ga dan op weg en kill veel Plesiosaurussen in de Third Energy Facility Docks. Gebruik de Missile Pod om 15 Combos te vergaren. Je kunt letterlijk 15 Pteranodons uit de lucht blasen. Verkrijg de Combo EP en de No Damage Points. Als je ammo opraakt ga dan terug naar de Patrol Boot en naar de Save Shop om te herladen. Als je klaar bent met killing de dino's ga dan terug op de Patrol Boot. Save je spel. Selecteer dan de Jungle bestemming en vaar terug over de jungle. Onderweg doe je wat boodschapjes als je nog genoeg EP bezit.

Regina:

Jungle Pad naar de Raket Silo:

Ga naar de Zuidelijke Poort. Selecteer de Stun Gun en maak hiermee de elektronische schakelaar onklaar om de poort te openen. Loop dan door de poort. Ga over de brug en loop dan verder door de poort voor je. Ren over het pad door de jungle. Kill alle Velociraptors onderweg. Gebruik hiervoor de Flame Thrower. Klim de Ladder op aan het einde van het pad en je komt op het volgende pad. Ren ook over dit pad, onderweg weer de Velociraptors uit de weg ruimend. Loop door de deur voor je. Gebruik je Kaart om je weg te vinden naar de Raket Silo. Loop over het pad terwijl je de Velociraptors opruimt. Stop dan en lees het Rode Gevaar Teken, links van Regina als ze over het pad rent. Ga via de Touw Ladder, naast dit Rode Gevaar Teken, omlaag en je komt in de Poisonous Plant Garden. Regina zal vanzelf dan het Gasmasker opzetten. Geniet van de Ambiance van deze tuin. Er zijn geen Dino's in deze tuin. Loop op je gemak door de tuin totdat je bij een deur komt. Deze deur brengt je in de Raket Silo Afvalverwerkings Facility.

Regina:

Raket Silo 1:

Loop recht door naar de Save Shop en Save. Loop door de Groen Verlichte Deur de Launch Site in. Zodra je de Launch Site betreed wordt je aangevallen door een horde Velociraptors. Plaats jezelf in een hoek, als dat kan. En blaas deze beestjes naar hun voorvaderen met je Flame Launcher. Als je in het open gebied wordt overvallen, gebruik dan de R2, L1 knoppen om rond te kunnen draaien. Als je ze allemaal hebt uitgeschakeld ga je de trappen af naar de Launch Data Control Room Deur. DE trappen bevinden zich bij de Zuid Muur. Loop dan door deze deur de Launch Data Control Room in. Loop naar de Console met het flikkerende licht. Pak hier de Third Energy Disk van deze console. Wel dit betekend MISSION COMPLETE. Je kunt nu genoeglijk naar HUIS gaan. Pak echter ook de Dino File op, links van het flikkerende lampje. Lees alles over de Giganotosaurus. Verlaat deze ruimte via de deur waar door je ook binnen kwam. Je bent eigenlijk veel te goed om NU al naar huis te gaan. Loop terug naar de Launch Site. Wanneer je dan weer het Launch Site gebied betreed wordt je "begroet" door de Eenogige Tyrannosaurus Rex. Een reusachtige Giganotosaurus breekt dan door de muur en valt de T-Rex aan. Er volgt een gezellig robbetje vechten en de Giga "speelt" een beetje met de T-rex alsof deze een leden Pop was. Uiteindelijk eet de Gig de T-rex op. Regina rent terug naar de Lunch Data Control Room, compleet gek geworden en ze verkeert in een schok toestand.

Dylan komt nu binnen en slaagt erin Regina een doodsschrik te bezorgen. Dylan verteld haar dat hij de Patrol Boot buiten heeft "afgemeerd" en dat deze klaar is om ermee weg te zeilen. Voordat ze echter weg kunnen gaan met medeneming van de Third Energy Disk, gebeurd er echter iets waar niemand rekening mee heeft gehouden. Het gevecht tussen de Giganotosaurus en de Tyrannosaurus heeft het computer systeem van de Silo beschadigd en de COUNTDOWN voor de RAKET is nu begonnen. OVER 10 MINUTEN wordt de RAKET gelanceerd. Regina gaat nu naar de Raket om er de nucleaire lading ervan onschadelijk te maken. Dylan gaat naar de boot om deze gereed te maken om uit deze prehistorische tijdzone te kunnen vluchten. Als Regina naar de Raket gaat om deze uit te schakelen, wordt ze aangevallen door de Giganotosaurus. Regina steekt een Gas Energy Terminal aan en verbrand hiermee het geweldige beest.

Schakel de Giganotosaurus uit:

Regina moet nu over de walkway rennen en onderweg steeds de Gas Injection Terminals met haar Stungun aansteken. De Stungun is haar Subwapen. Druk op de X-knop om het gas te "ontladen" en druk dan op de Ronde Knop om hert gas te laten ontploffen. Beweeg gewoon je Stungun over de terminals en zij zullen exploderen. Hierdoor zal de Giganotosaurus verbranden als hij komt om je aan te vallen. Je zult hem echter wel een keer of 5 moeten raken. Dus blijf tegen de achterkant van de walkway aan gedrukt als je tussen de verschillende terminals heen en weer rent. Hierdoor vermijd je die grote kaken van de "Giga". Alleen door zijn gegil zal je steeds op je rug vallen. Als je erin slaagt om deze "Baby" neer te krijgen dan levert dit je 30.000EP punten op. Je zou er niet meer dan 90 seconden voor nodig moeten hebben. Als de "Giga" eenmaal verslagen is dan zal de walkway weer voor je toegankelijk zijn. Nu moet je dus snel de Nucleaire Raket onschadelijk gaan maken. Ren, tegen de wijzers van de klok in, helemaal rond over de walkway naar het Power Circuit Board met de Groene Lampjes erop, helemaal aan het einde van de walkway. Pak onderweg ook de Med Paks op. Selecteer de Stungun Subwapen en verniel er die groene lampjes mee als deze rood oplichten. Dit heb je al eerder eens gedaan in de Third Energy Facility. Druk op de Ronde Knop om de Stungun te kunnen gebruiken. Geen paniek…je hebt zat tijd. Plaatst jezelf om zodanige 3ijze zodat je makkelijk bij de rode lampjes kunt komen met de Stungun. Gebruik de R2 om rond te draaien en schakel ook het rode lampje achter je uit. Het zou je ongeveer 2 minuten tijd kosten.

OVERLEVINGSBERICHT: Het doel hier is het om de Rode Lampjes te blijven raken TOTDAT ZE BLAUW zijn.

Als je hiermee klaar bent zijn de lampjes dus BLAUW en is er een nieuwe walkway, links van Regina, beschikbaar gekomen. Loop hierover naar de Raket Stellage. Ren, met de klok mee, naar de LIFT aan het einde van deze stellage. Ga met deze lift omhoog naar de top van de stellage. Loop dan, tegen de klok in, naar de Warhead Control Terminal. Open dan de Warhead Control Cover. Loop dan naar de eigenlijke Warhead en deactiveer deze. Nu deze taak ook is volbracht ga je terug via de lift naar beneden naar de onderkant van de Raket Stellage. Als je weg gaat wordt de Giganotosaurus weer wakker, en het is nu niet een happy dinotje. Feitelijk heeft ie de hele boel aan diggelen geslagen. Regina's cool red haar en ze voert een spectaculaire sprong uit door een raam om de neerstortende raket te vermijden. Regina wordt weer wakker in de Data Control Room. De gehele Silo staat nu in de fik. Ren naar de Save Shop en Save spel. Herlaad je wapentuig en koop zo veel mogelijk Med Paks. Ren dan de treden af en exit de Launch Data Control Room. Ga door de deur, onderaan de trap de Back Door Accessway 1 binnen. Selecteer de Chainmine als je Subwapen. Ga door deze ruimte met neerstortend brandend puin naar de deur. Deze deur vind je aan het verre einde van deze ruimte. Ga door deze deur de Back Door Accessway 2 in. Ren door de ruimte naar de deur met een Groen Lampje erboven. Ga door deze deur. Als je genoeg Chainmines over hebt, kill dan de Inostrancevia's die hier in deze ruimte verscholen zijn. Je kunt er ook Anti-Tank Ammo voor gebruiken. Heb je niet genoeg ammo, ren dan gewoon voorbij deze lieverdjes en ga naar de volgende deur. Je kunt deze Dino's niet met één van je andere wapens raken. Als zij bovenop je komen, druk dan herhaaldelijk op de X-knop om ze op hun rug te laten vallen en knal ze dan in hun onbeschermde buik. Dit is niet de beste strategie voor deze dino's, maar het is altijd nog beter dan zelf levend opgevreten te worden. Als je hierna uit de Launch Site Backdoor Entrance loopt, ontmoet je Dylan en David. Spring op de Patrol Boot en maak als de bliksem dat je hier weg komt. Je gaat stroomafwaarts maar bij de Water Gate moet je stoppen want dit dingzit op slot. Dylan en David zijn van mening dat dit een Mannentaak is en zij gaan weg om te verzoeken de Water Gate open te krijgen. Regina blijft, kouwelijk, in de Patrol Boot achtyer.

Dylan en David:

Bij de Watergate:

Als David bezig is met de Water Gate, word hij aangevallen door een kudde Velociraptors. Dylan bemand dan de Turret Gun en verzorgt hiermee vuurdekking voor David terwijl deze tracht het slot van de Water Gate te draaien. Jij dient de Anti Aircraft Gun op de Raptors te vuren die David aanvallen. Je kunt David niet raken, dus maak je daar maar zorgen om. Zodra de Velociraptors beginnen met hun aanval op David, begin jij met op ze te schieten. Druk de X-knop. Je hebt 2 hits nodig om ze het water in te knallen. Mik op hun hoofden.

Als David het slot heeft geopend zal een reusachtige Allosaurus Dylan aanvallen. Dylan wordt door de Allo opgepakt in zijn bek. David vuurt een RPG in de Allosaurus en hierdoor beland Dylan in het water. De Allosaurus pakt nu David op in zijn bek en, voor de ogen van Regina, wordt David nu verslonden. David sterft de heldendood. Dylan komt bij en bevind zich verder stroomafwaarts. Regina schud haar hoofd.

Dylan:

Habitat Support Facility 1:

Het Timetravellers Meiske maakt Dylan wakker en tracht met hem te praten. Ze probeert "Home" te zeggen. Dylan realiseert zich dat het meisje wilt dat hij haar volgt. Volg het meiske helemaal naar de Habitat Support Facility en onderweg daar naar toe dien je haar te beschermen tegen de aanvallen van Oviraptors. Selecteer hiervoor de Flame Launcher en blijf NAAST het meisje lopen over het pad. Kill alle Oviraptors als zij aanvallen. Je kunt het meiske niet raken met jouw wapens, dus maak je daar maar geen zorgen over. De Velociraptors richten hun aanval ALLEEN op hert meisje, dus niet op jouw.

OVERLEVINGSBERICHT: je doel is het hier om het meisje te beschermen tegen de Dino's. Je moet haar begeleiden de Habitat Facility in. Als zij onderweg komt te sterven is het voor jou GAME OVER.

Als je eenmaal de Habitat Support Facility hebt bereikt ga je door een Ovale Zilveren Deur en kom je in een gebied met een Water Poel. Loop rond deze water poel maar blijf dicht bij het meisje. Ga door de volgende deur recht voor je. Het meisje zal tegen de muur op klimmen. Snel, ren naar links van je en klim daar de ladder op. Ren dan terug naar het meisje want als je haar te lang onbeschermd laat zal ze geraakt worden door de Oviraptors. En nog steeds geld: Als het meisje dood gaat, is het GAME OVER. Als je Flame Launcher leeg is, schakel dan over op de Solid Cannon om de Oviraptors "op te warmen". Ga, zeer voorzichtig, de Facility binnen. Het meisje zal een volgende ladder op klimmen en naar een deur rennen. Je kunt haar nu niet volgen. Er is een Rode Laser Poort die je de weg verspert, Bemerk waar de Poort Control Keybord is waarmee je die Rode Laser kunt bedienen. Het is links van de Rode Laser Poort. Allereerst ruim je hier even alle Oviraptors met je Solid Cannon, of de Flame Launcher of de Shotgun, uit de weg. Is dat gedaan dan is het de hoogste tijd om die poort te openen en er door te gaan om weer bij het meisje te komen. Er zijn 4 Gekleurde Lock Towers aan beide kanten van de Poort. 2 bevinden zich op de grond en 2 bevinden zich boven op aparte richels links en rechts van de Rode Laser Poort. Gebruik de Ladders aan beide zijden om op deze richels te geraken. De Lock Towers zijn Rood, Blauw, Groen en Geel. Loop naar elke Lock Tower en schakel deze uit. Het maakt niet uit in welke volgorde je dat doet want er is geen bepaalde kleurcode vereist. Gewoon alle 4 uit zetten. Als je dit hebt gedaan, ga je terug naar de Poort Control Keyboard en schakel je de Rode Laser uit. Als de Laser Poort is uitgeschakeld (dus dicht is) loop je naar die grote Zilveren Security Deur recht voor je. Ga hierdoor en je komt binnen in de Facility.

Voor je ligt een Blauwe File. Pak het op. Het is de Superintendent Testament. Lees het. Loop dan door de smalle helder Blauwe Deur de helder Blauwe Brug op. Ren over deze brug naar de deur en ga er door en je komt dan in de Superintendent Room. Ren door de helder Blauwe deur de Hoofd kamer binnen. Pak hier de Noah's Ark Plan File van de tafel in het midden van deze kamer. Lees dit goed door. Het verschaft je meer info over de Goverments Experimenten met de 3e Energy en Timeshifting.

Loop naar de Save Shop en Save Spel. Pak de Med Pak L, naast de Save Shop. Herlaad al je wapens en koop de Rocket Launcher. Selecteer gelijk deze Rocket Launcher als je wapen. Loop door de schuifdeur naar de volgende Save Shop. Loop door de corridor naar de grote Zilveren Deur en ga daar door en je beland in de Large Laboratory Hall. Loop de trappen af, die recht voor je zijn. Het Timetravellers meisje zal bezig zijn met een console te bedienen. Er verschijnt een Hologram en deze geeft je instructies over je volgende missie. Als je tot je genomen hebt wat de hologram je verteld, ga je het meisje weer volgen naar de TIMEGATE. Het meisje maakt de deur open. Volg haar door de deur de Oversized Transport Chamber in. Als je binnen komt wordt je besprongen door een ANDERE Timetraveller. Deze heeft de Self-Destruction Knop geactiveerd. Je hebt precies 5 MINUTEN voordat de basis zal exploderen. Nadat Dylan deze Timetraveller heeft verslagen, duikt de Giganotosaurus weer eens op, net wat je nog kunt gebruiken.

Dylan:

Dood de Giganotosaurus:

Hou in de gaten dat je de Giganotosaurus NIET kunt DODEN met jouw wapens. Je dient een verbinding te maken met een SATELLIET. Deze richten op de World Satelliet zo dat deze de Giganotosaurus kan raken met een Blast van uit de RUIMTE. Om dit te kunnen bereiken dien je de volgende 3 dingen te doen:

1. Activeer de Communucatie Satelliet Console:

Ren over de brug en STOP NOOIT OP DE BRUG want de Giganotosaurus zal de brug in stukken hakken, dus REN REN REN. Als je op de brug bent als de Giga deze vernield dan is het GAME over. Ren naar links over de walkway naar de Communicvations Satelite Console. Bedien dit console. Kies YES. Hierdoor wordt een communicatie verbinding geopend met de satelliet. Is dit gebeurt, ren dan terug, nu rechts, over de walkway. Ren helemaal door naar een volgende Console die je vindt rechts van de deur die achter je dicht ging in het filmpje dat je een paar minuten eerder bekeek. Ren helemaal over de walkway naar rechts, zo ver als je kunt.

OVERLEVINGSBERICHT: Je kunt de Giganotosaurus niet doden met jouw wapens. Je moet er steeds voor zorgen dat je hem ACHTERUIT weet te krijgen zodat jij verder over de walkway naar de console kunt rennen. Gebruik hiervoor de Rocket Launcher, of de Anti-Tank Rifle. Als je de Giga een stoot hiermee hebt gegeven selecteer dan een lichter wapen om tijdens je ren te gebruiken, want je rent veel langzamer met één van de zwaardere wapens in je handen. Als de Giga geraakt wordt en omvalt, ren je snel voorbij hem. Als je wordt gebeten, op je hoofd wordt geraakt of neer geslagen, sta dan snel weer op, heel jezelf dan en ren verder. JE HEBT MAAR 5 MINUTEN dus focus je erop om de 3 consoles te bereiken zo snel als je kunt.

2. Activeer de Satelliet's Coördinaten Console:

Als je deze console hebt bereikt activeer je de de Satelliet Coördinaten. Selecteer dus YES. Als de Data is verzonden naar de Satelliet, ren dan terug naar de eerste console die je activeerde. Volg de Walkway terug zoals je hier kwam.

OVERLEVINGSBERICHT: De Giganotosaurus kan je niet van de walkway gooien.

3. Activeer de Satelliet Wapen Afvuur Console

Net voordat je bij de Sataliet Communicatie Console komt, zie je een andere console staan. Dit is de Satelliet Wapens Afvuur Console. Je vind het in het midden van de muur, rechts van Dylan als hij over de walkway aan het rennen is. Activeer ook deze console door het kiezen van YES. Een Satelliet LASER zal dan de Giganotosaures naar de Giganotosaurus "hemel" sturen. Geniet van dit filmpje en de soundtrack. Dylan word weer wakker en hij kan niet geloven dat hij verantwoordelijk is voor de aangerichte schade. Ren terug over de walkway naar de deur naast de Sataliet Coördinatie Console. Je hebt zat tijd. Ga door deze deur de Timegate binnen in de Gate Development Lab.

Dylan en Regina:

Timegate:

Geniet van het EIND. Je hebt het allemaal overleefd en bent er in geslaagd de Timegate te bereiken. Bekijk de eindfilm. KIJK DEZE FILM HELEMAAL DOOR tot voorbij de TITELS. Je ziet dan je SCORE op het scherm verschijnen. Deze zal of: S, A, B, C of D zijn, afhankelijk van de tijd die je nodig had om dit spel te beëindigen. Je krijgt niks extra voor je Ranking, maar hier zijn ze:

 1. S Ranking: voor 2 uur of minder
 2. A Ranking: voor 2 tot 4 uur
 3. B Ranking: voor 4 tot 6 uur
 4. C Ranking: voor 6 tot 8 uur
 5. D Ranking: voor meer dan 8 uur om het spel tot een goed eind te brengen.

Als je het spel de eerste keer helemaal hebt gespeeld, zie je Dylan in een Rode Ferrari Dino 2010 Model. De 2e keer door het spel heen gekomen zie je Regina thuis die zich opmaakt voor een romantisch uitje met haar man. In de derde keer door het spel zie je Paula als Pin Up.

Nadat je je RANKING hebt gezien…SAVE JE HET SPEL….Ga dan nu naar het BONUSSPEL genaamd DINO COLOSSEUM en je kunt NOG meer Dino lol maken. Maar hier heb ik verder niks van, dus hier laat ik het verder maar bij.

Ik heb getracht deze walkthrough zo exact als ik kan in het Nederlands te vertalen. Aangezien ikzelf dit spel niet speel weet ik dus niet of mij dat ook gelukt is. Gaarne hoor ik van jullie of deze vertaling je enigszins met het spel heeft kunnen helpen

Louis Koot

De Louis Walkthrough Site

 

Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/

Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves


 

www.000webhost.com