Desperados:

Wanted Dead or Alive

Met dank aan Henk Mensen:

Het Menneke: http://members.tripod.lycos.nl/Menneke/

 

Lees eerst onderstaande goed door.

 1. Voordat we van start gaan, dienen er enkele eenvoudige basisregels in acht genomen worden!
 2. Dood geen onschuldige burgers en zorg ervoor dat de leden van je team veilig blijven.
 3. Deze oplossing is geen stap voor stap feitenbeschrijving als zodanig.
 4. In het begin zijn de levelbesprekingen weliswaar vrij volledig, maar doordat het spel als maar completer wordt en details grote gevolgen kunnen hebben later in het level, is het beter uitleg te geven van het doel van het level en de manier waarop de knelpunten in deze levels overwonnen moeten worden!
 5. Eens in deze hogere levels, heb je de handigheid wel in de vingers en weet je zelf wanneer je beslissingen moet nemen als het kiezen van een techniek, het isoleren van een individu, het aanvallen vanuit de schaduw en/of in de rug en het maximaliseren van de tijd die je ter beschikking hebt! Je dient deze technieken sowieso onder de knie te hebben!
 6. Belangrijk om te weten is dat de oplossing hier beschreven lang niet de enige manier is om het spel te spelen! Het is mogelijk om de levels op verschillende manieren te voltooien, maar de manier hier beschreven, is vaak de kortste weg!
 7. Nog enkele opmerkingen: wapens zoals de slang en het dynamiet gebruik je best in gebieden uit de buurt van burgers en van je eigen personages, want als er onschuldige slachtoffers vallen, is het spel uit!
 8. Het spreekt vanzelf dat je alle veiligheidsvoorzieningen kan negeren, maar het opbergen van slachtoffers is in bepaalde levels echt van levensbelang, net zoals het stil doden van vijanden of het uitschakelen ervan zonder ze te doden.
 9. Soms kan je een slachtoffer wel laten liggen als prooi om nieuwe slachtoffers aan te trekken, maar over het algemeen is het beter om de doden te verbergen en nog wel zo snel mogelijk, zeker indien er andere vijanden in de buurt zijn!
 10. Raap ook zoveel mogelijk items op.
 11. Indien een actie niet lukt volgens de beschrijving, probeer dan een tussenstap zoals het verder weggaan uit het gezichtsveld van iemand!
 12. Vooral in de hogere levels is het belangrijk alles met een strategie voor te bereiden en gebruik te maken van Quick Actions (QA).

LEVEL 1:

Een oude bekende.

JC loopt in het station waar hij aankomt Bill tegen het lijf, Bill zal JC aan zijn vroegere skills herinneren en ze met hem oefenen. Let echter op, Bill heeft 2 gezichten en later dit level zal je hem te grazen moeten nemen door onder hem door te sluipen en hem langs achteren neer te slaan. Als compensatie eigen je je zijn paard toe!

LEVEL 2:

Southern Comfort.

Eerst ga je op zoek naar Sam. Bill zei dat hij ergens bij een rijke katoenkweker werkt, dus trekken we zuidwaarts, op zoek naar Mr. Clayton. Als we op de boerderij aankomen, is de ontvangst op zijn zachts gezegd frisjes! Nadat je uitlet dat Sam je nog "muchos dineros" moet, troont Clayton met je naar Sam, die net bezig is de arbeiders op te ruien! John Cooper kan nog net verhinderen dat Sam wordt gekeeld, maar welkom zijn Sam en hij niet meer! Je start verborgen achter een hooimijt met een bewaker om de hoek. Werp hem een mes in de rug en verberg zijn lijk ergens. Vervolgens begin je het noorden van het kamp te zuiveren. Vooral de quick action met het meswerpen is leuk. Gewoon met het mes sluipen in de rug van stilstaande wachters en de patrouillerende wachtposten krijgen, als ze voorbijkomen, een mes in de rug. Laten passeren, spurtje trekken et voilà, zo dood als een pier! Als je de bovenkant van de map hebt doorgeworsteld, kan je via de oostkust afdalen naar de mansion (groot huis). Gebruik de hutten en het korenveld (vermijd het opschrikken van de vogels) om je te verstoppen; je kan dan plots opduiken en de QA mes uitvoeren. Eens in de tuin gekomen, moet je eerst de man in het prieel afmaken (sluipen en mesworp) aan de zijkant van het prieel. De twee wachten aan de houten stallingen besluip je langs achteren en maak je af met messteken of enkele schoten van nabij. De patrouille op het balkon lok je met je horloge. De man die aan de overkant op wacht staat, benader je door naar de hoek van de tuin te sluipen, hij is nu in het bereik voor een QA gun. Ontvlucht het landgoed nadat je Sam hebt gewekt in de drinkbak.

 

LEVEL 3:

Rooksignalen.

Sam is zeer getalenteerd als explosievenexpert, TNT en dynamiet hebben voor hem geen geheimen en verder kan hij aardig overweg met een machinegeweer op een statief. Ook blijkt hij de kunst van het "snake-chaming" oftewel het slangenbezweren goed onder de knie te hebben, dus hij zal zeker een nuttige compagnon blijken in de loop van het spel.

LEVEL 4:

Aan een zijden draadje.

De volgende bondgenoot die we moeten opsporen is Mccoy maar deze heeft op dat moment wel andere dingen aan zijn hoofd, eigenlijk eerder om zijn nek want goeie ouwe doc is de strop al aan het voelen. Gelukkig voor hem kunnen we de geestelijke onderscheppen en knevelen, zodat Sam en jij rustig kunnen beginnen aan de bestorming van de stad. De brug moeten we ongemerkt over geraken, maar met behulp van de gebouwen op beide oevers kan dit geen probleem zijn en vooral het hutje naast de saloon is een goede plaats om raids (overvallen) op tegenstanders uit te voeren. De QA mes is hierbij zeer nuttig, merk ook op dat je door even door het gezichtsveld van de rare kwast op het balkon te lopen, je hem naar beneden kunt lokken. Hij merkt niet op dat jij net naast hem in het hutje staat. Bewakers schakelen we uit met gepaste voorzorg. Zoek een gebouw dicht bij de route van een rondlopende bad guy, programmeer een QA en stuur hem naar het hiernamaals. Statische bewakers vormen een minder groot probleem, zo zal de bewaker die naast de paardenstallingen ligt slapen, niet reageren als jij hem vanachter de haag met je mes aanvalt. De drie volgende lastposten zitten tussen de zwijnen en vragen er dus wel degelijk om preventief geruimd te worden, wacht tot de cowboy op de stoel naar de vrouw op het balkon gluurt, om hem te benaderen. Gebruik je spurt niet in het laatste deel van je traject en voer de QA onmiddellijk uit als je binnen bereik bent. Verstop het lijk en verberg jezelf.

De wachtpost op ronde zal merken dat zijn vies vriendje verdwenen is! Als je na een tijdje alles hebt laten bedaren, kun je deze alerte wachter een lesje leren door de schaduw van de schuur uiterst zuidoostelijk te benutten, a nice quiet spot for een nice kill (een lekker rustig plekje voor een aardige moord)! Tenslotte moet je de man op het dak van de varkenspen over de kling jagen. Tracht boven op het dak buiten zijn gezichtsveld te blijven. Let ook op de vrouw op het balkon, ook zij kan hem waarschuwen. Gebruik het mes om hem te doden en met een beetje geluk word je nu opgemerkt en wordt er alarm geslagen. Daaropvolgend ga je in crawl (kruip) mode op het dak liggen met een geladen pistool; de mannetjes moeten door de bottleneck van de trap zodat jij ze, zodra ze boven komen, één voor één door de harses kan blazen, let wel op dat je niet zonder munitie komt te zitten, maar normaal gezien kan jij hun gezelschap aardig uitdunnen. Eens de vijanden ervan overtuigd zijn dat er met je niet te sollen valt, kan JC zich verbergen in het huis op de hoek. Nu is het de beurt aan Sam. Laat hem eerst het TNT vat oprapen en onder docs wagen plaatsen. Begin dan het vuurwerk terwijl Sam zich terugtrekt naar JC. Eens de knal plaatsvindt, zal de bewaking zich naar de ontploffing begeven en kan jij doc bevrijden. Nadat deze zijn gear heeft gehaald in de sheriff's office, moet je het paard ten NW van het plein (of eventueel een ander paard) zadelen en gebruiken. Je maten kan je dan al naar het paard dat voor de saloon staat sturen, of je kan ze het paard van de dominee laten stelen. Indien je tegenstand moest ondervinden, kan je Sam terugroepen en samen het gevaar uitschakelen. Galoppeer daarna in volle vaart de stad uit!

LEVEL 5:

De hut van doc Mccoy.

Nu is het aan doc om zijn trucjesdoos te demonstreren en hij legt uit dat hij vooral gespecialiseerd is in verdoven, snipen en natuurlijk in genezen. Het coolste trucje is echter de vogelschrik optie. Zeer nuttig om in het pad van een bewaker(s) te plaatsen die natuurlijk hierop focussen zodat jij ze in de rug kan aanvallen. Doc kan ook uitstekend lockpicken en is ook dodelijk op korte afstand met zijn revolver. In snipermode kan hij over lange afstanden tegenstanders liquideren, maar dit vereist net zoals elk niet standaardwapen speciale ammo.

LEVEL 6:

Een gevaarlijk spelletje.

Het volgende lid van de bende is Kate O'Hara (KO), een pokerface babe met een voorliefde voor valsspelen zo blijkt, want ook Kate zit in de penarie! Zij wordt gevangen gehouden op de rivierboot ten N van de stad, aan jou om haar te bevrijden! Na de intro kom je op een lekker duister plekje, wacht hier af tot de commotie gaat liggen. JC lokt de bewaker om het hoekje met de horlogetruc en wurgt hem. Verstop het lijk! Ga naar het Westen en herhaal dit trucje met de patrouille onder het spandoek. Leg het lijk net voor de schaduw en ga vervolgens zelf in de schaduw staan. Lok schildwachten mee en laat hen het lijk vinden.

De vijand staat even perplex bij het lijk te turen en op dat moment laat je hem het lot van zijn collega delen via een gezamenlijk schot van je drie personages. De man op het balkon van het hoekhuis benader je door op het balkon te gaan en hem neer te steken. Laat doc de scherpschuttermunitie oprapen en taxeer de situatie even in het huis westelijk met het donkere hoekje voor de deur. De tweede balkonschildwacht kan je kelen via een QA gun, driemaal schieten voor de prijs van een, maar je moet wel even een surprise optreden doen op het balkon. Het straatje naast het huis is een mooie plaats om een snake aanval op te zetten. Vermijd de zak wel met andere karakters dan Sam. De hut aan het water is een mooie schuilplaats voor beginnende aanvallen, verbergen kan je je best in het huis waar je vandaan komt, Hit and run tactieken zijn hier nuttig om de wachtposten op de westflank aan te vallen. Langs achter naderen en eens in het bereik, je lader zo snel mogelijk ledigen op het doelwit en dan rennen! Save op tijd als je hieraan begint!

Eens de linkerzijde van het scherm veilig is, breng je doc in positie. Hij schiet het touw van de reddingsboot door zodat dit op de hoofden van de aanwezige wachters dondert. Let op de wachtpost aan de hoop kratten, e kan hem besluipen (hij slaapt niet)! Vervolgens kruip je de boot op via de hoop hout aan de boeg van de rivierboot. Je moet de wachters aan de loopplank uitschakelen en vervolgens Kate (laat haar te plaatsen!) op de verdieping gaan bevrijden. Hiervoor moet doc zijn slotenmakerkwaliteiten benutten, maar pas op voor het alarm dat afgaat als je Kate bevrijdt! Best kan je van tevoren enkele verrassingen voorbereiden voor diegene die het schip willen enteren. Zo kan je bijvoorbeeld de slang aan de boegladder plaatsen. Gebruik hier ook de schaduw op de voorplecht van het schip! De trap/loopplank/gang zijn allemaal flessenhalzen voor de vijand waarmee je leuke trucjes kan uithalen. Verder vond ik het ook goed om enkele karakters van de boot af te houden/halen. Zij vallen dan de op het vaartuig gefixeerde wachtposten in de rug aan met slaapmiddel, dynamiet enz... Als je voldoende slachtoffers hebt gemaakt, sluip je naar beneden en verlaat je (ongezien) de boot weer via de stapel hout. Zoek paarden bijeen en verlaat de stad!

LEVEL 7:

Wapens van een vrouw.

Katie kan haar kunnen demonstreren in de volgende etappe van het spel. Afleidingsmanoeuvres, een gemene trap en haar Derringer zijn haar voornaamste wapens. Kate kan bewakers afleiden, en hoe! De eerste mogelijkheid is een spoor van kaarten trekken, het slachtoffer volgt geconcentreerd het spoor, om dan vervolgens te worden gevloerd door een verborgen handlanger! Let er wel op dat je de kaarten op het verste punt begint te leggen, zodat je tijd genoeg hebt om jezelf te verbergen! Een tweede mogelijkheid bestaat erin Kate iemand te laten versieren en hem vervolgens bewusteloos te trappen. Je kan hem ook verder lokken met deze list! De derde manier bestaat erin de tegenstrever te verblinden met een spiegel, gewoonlijk vinden vijanden dit zo hatelijk dat ze komen kijken wie of wat dit doet en eens ze je gezien hebben, zullen ze je vaak achtervolgen! Kate demonstreert al deze technieken op een heel duidelijke manier in dit level.

LEVEL 8:

In het hol van de leeuw.

Nadat je de trein hebt gehaald, speelt het avontuur zich af rond de ranch van Marshall Jackson. Daar aangekomen valt het de vrienden op dat deze Marshall een ietwat ongewone rijkdom bezit en toch wel veel veiligheidsvoorzieningen heeft op en rond de ranch. De beveiliging is bovendien van dien aard dat je simpelweg wordt weggejaagd door de trawanten van de Marshall. Dit laten JC en zijn bende niet over hun kant gaan en er wordt daarom besloten de Marshall een toontje lager te laten zingen. Je mag echter niemand doden omdat dit deputies zijn en het doden van zo iemand heeft natuurlijk meer gevolgen dan het doden van een ordinaire schurk! Je begint met het uitschakelen van de gatekeeper, verberg JC in de hut en laat KO de slechterik verblinden. Laat JC hen met een QA slag neermeppen. Sam bindt hem vast en JC verbergt hem in de hut. Nu is de patrouille aan de rechterkant aan de beurt. Laat KO haar vrouwelijke trukendoos opentrekken en lok deze wachtpost tot bij de hut waar JC verborgen zit. Schakel hem uit met KO of JC. Nu is het de beurt aan de slijmbal te paard. Stel KO op langs de weg buiten het gezichtsveld van de andere gluipers, verleid de ruiter, knevel hem en vervoer 'm weer naar de hut! In dit level is het uiterst belangrijk iedereen te knevelen en te verbergen! Doe dit altijd!

Om de 2 poortwachtposten uit te schakelen, gebruiken we Kate weer ! Stel haar op aan de rand van het gezichtsveld (aan de uiterste limiet) van één van de twee boeven, verleid hem vervolgens, lok hem nog iets verder en trap hem dan in de familiejuwelen! Let wel op voor de patrouille die zal merken dat iemand verdwenen is en vervolgens een tijdje gealarmeerd zal zoeken, dus zorg ervoor dat de afhandeling vlot gebeurt. Herhaal dit voor de tweede wachtpost. Nu is het de beurt aan de patrouille, lok hem met KO en sla hem neer eens hij buiten het gezichtsveld van de zittende wacht is. Deze schakel je uit door via KO haar spiegeltje uit zijn tent te lokken. Laat KO zich net binnen zijn zichtbaarheidscone naar de hut begeven. Eens daar, kan JC hem neerslaan.

De rest van de bewakers op deze binnenplaats zijn makkelijk te verschalken door Kate's verleidingstruc! Eens de opruiming hier voorbij begin je aan de mensen achter de poort. Gebruik de jarretels van KO als ultiem wapen voor de rondlopende wachtpost en de man die de poort in de gaten houdt. Nu moeten we het drietal uitschakelen dat met hun krent bovenop het TNT vast zit. Lok de zittende wacht die het verst van de poort zit met KO's spiegeltje. Hij alarmeert het trio dat dan op onderzoek uitgaat. Laat doc zijn vogelverschrikker opstellen aan de rand van de brug en zich vervolgens verbergen in het huis links van de poort. Programmeer een QA gas en wacht tot de drie de vogelverschrikker zien en beginnen te vuren. Zij lopen allemaal samen bij de poort, dus gooi het flesje en laat Sam de bewusteloze tegenstanders knevelen! Dan is het de beurt aan de wachtpost die bij de kar links staat. Laat KO op hem los, gebruik de spiegel en laat JC hem neerslaan terwijl hij verblind is. De laatste zittende wachtpost schakel je op dezelfde manier uit. Sam moet nu het TNT oprapen en de poort opblazen. De tegenstanders op de binnenplaats zal zich op deze gebeurtenis focussen; gebruik KO om hem te lokken en hem neer te slaan. Laat doc naar de 2de hoop kratten sluipen en een gasflesje tussen de twee wachtposten gooien. Schakel nu de wachtpost in de galerij op dezelfde manier uit. Nu moet JC de deur openen. Ga er vlak langs en ze zal openen! Doc moet zich nu rechtsonder in de hoek van het binnenpatio opstellen en het touw van de kroonluchter doorboren. Deze valt dan pardoes op de aanwezige wachten. Laat JC ze afmaken en ga met iedereen het kamertje links binnen. Nog een laatste raad: Save vaak!

LEVEL 9:

Als een dief in de nacht.

In het volgende level moet je de vooruitgeschoven post van Sanchez overvallen. Je hebt 3 doelen. Eerst en vooral moet je ongemerkt de paarden van deze bende onder hun neus vandaan stelen, ten tweede moet je de vastgebonden yankee bevrijden en tenslotte zal je de bendeleider moeten achtervolgen als hij nieuwe paarden moet halen voor de slechteriken die hij aanvoert. Ditmaal is KO de centrale figuur van het level. Zij zal met haar verleidingstruc veel tegenstanders in het stof moeten doe bijten. Je begint onderaan de kaart bij het riviertje.

Lok de patrouille over de rivier en laat KO hem neerslaan, zorg dan dat JC het bewijs opruimt en verbergt bij het startpunt. Als de overgebleven wacht onraad ruikt, moeten jij en je team in dekking liggen bij het beginpunt van de missie. Nadat de gemoederen bedaard zijn, kan KO verder werken. Ontrafel de verdediging door iemand te verleiden, dan iets terug te keren op je stappen, opnieuw je verleiding toe te passen en ze dan neer te schoppen. JC kan vervolgens het werk afmaken. Als je aan het volgende riviertje komt, staan daar 2 vijanden. Verleid degene die naar het zuiden kijkt en schakel hem uit. De andere moet over het mes gaan bij JC. Gebruik KO tot je aan de wachtpost komt die aan de overkant van de stroom de wacht optrekt naast de boom. Laat JC tot op het punt sluipen waar de viewcone en het rotsblok elkaar treffen en wacht tot zijn gezichtsveld naar de andere kant begint te bewegen. Loop dan naar de inham in de rotsen, bereid een QA mesworp voor en sluip naar hem toe. Eens in het bereik, gebruik je je mes.

Schakel met behulp van KO de resterende 2 mobiele vijanden uit. Hierna wordt het wat moeilijker, dus zorg ervoor dat je hebt gesaved! Verberg JC in de schaduw van de overhangende bomen, maar wel niet te dicht bij de twee wachtposten die na de schaduw zijn opgesteld. Programmeer een messteek op de wachtpost die het verst van je af staat en laat doc vervolgens een gasflesje gooien tussen deze 2 in. Laat JC vervolgens snel de dikkerd oprapen en uit het zicht van de 2 wachtposten bij de toren dragen. Verberg vervolgens de 2 lijken en laat JC naar de oever zuidelijk van de toren sluipen. KO kan ondertussen de 2 resterende opponenten om het hoekje leiden en neermeppen tot ze er hun hachje bij inschieten. De torenwacht zal komen kijken, dus laat JC deze uitschakelen met zijn mes. Sluip voorbij de mannen aan het vuur en laat Kate afrekenen met de lonesome cowboy in het NO. Nu haal je de rest naar daar en laat je John de koord van de ingang van de paardenkraal doorsnijden. Begin nu paarden en zadels te stelen. Als je alle knollen hebt verzameld in de donkere kloof, moet je de yankee nog bevrijden. Snij hem los, sla hem neer en voer hem af naar de kloof. Zorg ervoor dat alle paarden uit het zicht staan en wacht af.

LEVEL 10:

Slaapliedje voor vier kanonnen.

Nu moet je Sanchez' HQ inpalmen. Je start aan de muur links. Sluip onder het zicht van de uitkijkposten op de muur door en ga naar de beklimbare rotsen. Eens aangekomen op het eindpunt van het pad, dood je de vijand die de afdaling naar het dak waar hij op staat, verhindert. Reken eveneens met de twee andere wachten af die hier aanwezig zijn. Nu is het de beurt aan de dronkeman die op het dak hieronder rondzwalkt. Keel daarna de langslaper die hier zit en ga het gat binnen voor het gebouw links. De patrouillerende wacht moet er met het mes aan geloven. Maak je op om de man voor de deur af te maken met een mesworp vanachter de vaten die voor de deur van het gebouw staan waar jij nu in zit. Ga je mes terughalen door weer via het dak van het gebouw de toren binnen te gaan en wees voorzichtig voor het gezichtsveld van de andere wachten! Nu is het de beurt aan de man die aan het einde van de vaten staat opgesteld. Gooi hem een mes door de nek.

Nu kan je de man besluipen die ten westen van je de muur en de poort in de gaten houdt. Sluip naar de hut achter de wachtpost en val hem aan. Verberg zijn lijk in de hut en ga de poort openen. Haal het team binnen en laat hen het gebouw binnengaan waar jij uit bent gekomen, links met het luik. Laat doc zijn vogelverschrikker opstellen in de poort en leg Sam zijn ratelslang neer zuidoostelijk na de hoek van de toren. Trek de aandacht van enkele wachten met KO. Zij zullen komen toelopen en op de vogelverschrikker beginnen te knallen. Stel het team op achter de vaten en reken af met de wachtposten op de oostelijke muur. Wachters die de slang overleven, kan je neerschieten met je verzamelde team, doe dit tot alle wachten in gehoorafstand het loodje hebben gelegd. Controleer hierna of iemand het terras kan zien waar de munitie voor doc ligt, indien niet kan je deze ophalen. Als de wacht er nog ligt te slapen, laat je JC korte metten met hem maken. Gebruik de snipermode om de wacht te doden die patrouilleert op het terras voor de trap naar boven en laat Sam zijn slang gebruiken op de trap die naar het plateau leidt. Lok vervolgens de nog aanwezige wachtposten naar beneden en kijk hoe ze zelfmoord plegen door op de slang te gaan staan. Raap de slang op en vervolg je weg.

Gebruik KO om de eerste wacht te verleiden. JC gaat de langslaper links afmaken terwijl KO de tweede wacht verleidt. Stuur doc nu naar de positie van JC op links en laat hem een gasfles naar de twee wachtposten gooien. Je stuurt hierna JC om het karwei (en de twee slaapkoppen) af te maken. Klim de ladder op nadat je je van de twee bewustelozen hebt ontdaan en programmeer een QA gun. Trakteer alle 3 hillbillies op een blauwe boon en schiet de vijand af die komt aangestormd uit de toren. Stuur Sam terug en laat hem de slang op de trap boven de grote poort met de rails leggen, leg hem zorgvuldig in de schaduw van de westelijke muur! JC moet nu de toren binnengaan en Sanchez "verdoven".

Verzamel zo snel mogelijk alle items in de toren en evacueer dan snel naar de hut noordelijk van de toren; de versterking die is komen opdagen, zal al flink uitgedund worden door de slang op de trap. Door de overvloed aan items, is het geen probleem om de tegenstand uit te schakelen. Zo kan doc naar het uiteinde van de stelling in het oosten kruipen en van daaruit heel wat slachtoffers maken. Sam kan dynamiet werpen naar de groepjes die her en der verspreid staan en als doc dan ook nog eerst de prooi verdooft, dan is het effect van de explosie maximaal. Het enige waar je nog echt moet voor opletten, is dat je de man met de Gatling laat snipen door doc. Eens je de vijand voldoende hebt uitgedund, moet je daarna met gezamenlijke vuurkracht kunnen doorbreken naar de paarden.

LEVEL 11:

Hinderlaag in de slangenkloof.

In het volgende level worden we opgewacht door een strikeforce van de brandstof! Eerst moet je je ontdoen van de 2 lastposten op de rots. Klim, steek en werp je mes. Keel de twee volgende wachtposten met behulp van KO. Verleid ze en knal of sla ze neer als ze dichtbij komen. Laat Sam nadat de rust is weergekeerd, de slang in de binnenkant van de bocht opstellen bij het lijk van de dode vijand en vuur een schot af! Zoek dekking en laat de smeerlap in de val lopen. Sluip maar boven en ruim de tegenstand aldaar met je mesworp op. Verstop hun lijken en laat Sam de slang bij de brug neerleggen. Trek vervolgens met de spiegel van Kate de aandacht van een bewaker. Als hij komt aangestormd, verberg je Kate en de slang zal de klus afmaken. Herhaal dit zo vaak als je kan, maar het is nuttig om JC en doc in de buurt te houden om de slang te steunen als iemand er toch voorbij glipt. Verander regelmatig van positie en laat KO telkens maar 1 tegenstander tegelijk beschijnen!

Nadat ze iedereen heeft gelokt (ook aan de andere kant van het ravijn), laat je Sam de slang weer oprapen. Ga nu naar de overkant van het ravijn en begin daar ook tegenstanders op te ruimen. De eerste tegenstanders kan je ombrengen met behulp van dynamiet en indien er dan nog aanwezig zijn, kan je deze vernietigen door je vuurkracht. Ga vervolgens tot aan de rotsboog en lok de patrouille verder. Leg ze neer en nadat Sam de aanwezige wacht met dynamiet heeft vergruist, sluip je met JC en doc op het plateau. Doc gaat nu de man aan met het machinegeweer opruimen met een welgericht sniperschot. Een bewaker komt aangelopen om de zaak te onderzoeken, laat JC's mes met hem kennismaken. De zittende wacht aan de poort kan je naderen via de rand van het plateau. Dan moet je de schildwacht op het binnenplein aan de westkant van de brug liquideren. Je kan hem weglokken met Kate en uitschakelen via John.

Breng Sam en John naar het muurtje aan de hangbrug, lok de wachten door ze te beschieten met doc, doe dit niet te fanatiek want ze zullen proberen over te steken! Schiet en ga terug liggen en val niet zonder munitie! Schiet vooral op de mensen die ten noorden van het geschutstorentje zijn. Na verloop van tijd zullen enkele zich op de brug wagen. Laat ze tot 3/4 van de brug oprukken en dood ze daar met doc zijn pistool. Eens er op de brug een dode vijand ligt, kan je niet oversteken zonder je eerst van het lijk te ontdoen. Reken nu verder af met de tegenstand. Doe de doden verdwijnen, verover de Gatling en maai alles wat zuidelijk van je beweegt neer. Daarna zal alles wat er nog een tegenstand rest makkelijk te doden zijn, alleen de man in de huifkar verdient nog een gasbom.

LEVEL 12:

Vlucht uit El Paso.

Nu kom je terecht in El Paso, een typisch boevenhol in de Far West. Je komt aan in de stad en je moet de leden van je team waarschuwen dat de lange arm der wet het op hen begrepen heeft. Zorg dat JC het gebouw in gaat waar de medikit achter staat. De bewaker die hier rondloopt moet het met zijn leven bekopen! De man aan de overkant van de weg is het volgende doelwit, QA mes, neem je mes en zijn lijk, ga naar Sam en verberg het lijk voor anderen het zien. Sta even in het gebouw en bepaal je tactiek om in de schaduw van de postkoets voorbij de portiers te lopen die voor de gevangenis staan. Langs de achterkant van het gebouw moet je naar het gebouw noordelijk ervan geraken, ga daar binnen en dood de bewaker die hier ronddwaalt. Werk nu de wachten rond het kerkplein één voor één af, terwijl je buiten zicht blijft in het gebouwtje naast de kerk. Als je alle vijanden hebt uitgeschakeld, dan kan je aan de zuidwest zijde van het kerkplein door een combinatie messteek - mesworp de twee vijanden uitschakelen. Zorg ervoor dat tegelijkertijd doc vanuit de kerktoren de bewaker aan de watertoren neerhaalt.

Nu is het de beurt aan de kerel op het dak aan de overkant van de spoorweg. Sluip met je team langs de opening aan de noordzijde over het spoor. Als er een trein stopt zal de machinist uitstappen om de toiletten te gebruiken. Tezelfdertijd lopen er daar nog 3 schurken rond die je allemaal kan verschalken dankzij docs gasbom. Sam moet de burgers vastbinden en JC moet ze opbergen samen met de doden. Als je de machinist te grazen hebt genomen, blijft de trein staan en dit vereenvoudigt het één en ander! Doe eventueel nog de makkelijke kills en laat doc de snipermunitie opnemen.

Ga naar de paardenstal in het zuiden waar de vier wachten op de binnenplaats staan. Gebruik het hutje naast de ingang om ze met doc en de verdovingstruc te kalmeren. Stel zijn vogelverschrikker op achter de lijken en haal vervolgens van buiten het terrein de dakwachter neer! Dit zal alarm geven, dus loop met doc terug naar het hutje, waar inmiddels het hele team is! Laat Sam nog snel zijn slang neerzetten bij de ingang en kijk hoe de vijanden er stuk voor stuk aangaan! De slang zal zijn tol eisen en Sam helpt wat met zijn Winchester. Laat een teamlid naar alle hoeken van het terrein een schot afvuren zodat er zoveel mogelijk doden vallen, wacht eventueel met schieten tot iemand binnen gehoorsafstand is! Eventueel kan je ook iemand sturen om de vijanden mee te lokken. Zorg ervoor dat je het mannetje dat uitkijkt op de twee geknielde wachten doodt met de snipe functie. De rest van de bewakers kan je op behoorlijk eenvoudige manier uitschakelen. Je hebt nog een vrij uitgebreid arsenaal ter beschikking, maar zorg er wel voor dat je alleenstaande vijanden opruimt op een zo zuinig mogelijke manier. Verzamel tenslotte alle paarden en rijd de stad uit!

LEVEL 13:

De muren van Fortezza.

Nu je beseft dat je de verkeerde man hebt aangegeven, wil je het één en ander rechtzetten! Jij gaat Fortezza binnendringen. Het is eigenlijk best eenvoudig als je maar één ding weet: nooit de poort opblazen vooraleer je de 2 westelijke officieren hebt uitgeschakeld!

Je begint met je te verbergen in de inham rechtsonder, vanwaar je de eerste opponent te grazen neemt! Ga nu zuidwaarts samen met doc en ruim de twee tegenstanders daar onopvallend op! Werk je doorheen de wachtposten die reeds buiten zijn en stel vervolgens de slang op buiten de poort aan de rechterkant. Ga nu met het klokje van JC de oostkant van de gevangenis af en laat het melodietje horen aan elke bewaker in de buurt. Doe dit met elke bewaker apart zodat de slang niet met overcapaciteit wordt geconfronteerd en ze zal de hele oostflank voor je uitroeien alsook alle patrouilles die je kan meelokken. Als je toch een groep moet uitschakelen dan kan je doc en Sam net na de slang laten post vatten. Zij zullen dan diegene voor hun rekening nemen waar de slang niet aan toekomt! Verplaats de slang nadat je ook de twee torenwachten hebt weggelokt naar de andere zijde van de poort en probeer ook daar bewakers te lokken. Nu zowat het hele fort leeg is, kan je beginnen met operatie "No more officers"! Dring eerst het fort binnen via de zijkant.

JC kan ze nu vrij eenvoudig uitschakelen met een QA mesworp voor de man in het noorden en een QA colt met drie salvo's voor de rondmarcherende soldaat (bij het houten omheininkje). De derde officier wordt door doc gesnipet nadat Sam de poort heeft opgeblazen (schiet tegelijkertijd de dikkerd neer bij de gevangenis). Spurt onmiddellijk na de explosie met Sam en doc de hoektoren van de poort in! Een hele hoop mannetjes zullen vervolgens de wacht optrekken aan de poort. Nu kan doc ze gemakkelijk met gasflesjes bestolen! Laat JC de resten opruimen en doc zal zijn vogelverschrikker moeten bovenhalen en 'm daarna tussen de poort en de hoop goederen (die prima geschikt zijn om je achter te verbergen!) op te stellen. Laat JC de torenwachten lokken met zijn klok en gooi je mes als ze van de ladder komen! Los een schot en stel je team op in de schaduw. De lijken komen weer aangemarcheerd! De overgebleven tegenstand zou je vrij makkelijk moeten kunnen opruimen. Bevrijd tenslotte Sanchez en spring vanaf de muur op de paarden.

LEVEL 14:

Ze noemden hem Grizzly.

De kennismaking met Sanchez is zeer leuk, vooral de party animal flesjes tequila wekken een leuk effect op en zijn demonstratie met de Gatling is indrukwekkend.

LEVEL 15:

Dans met de duivel.

Bij de eerste missie waaraan Sanchez kan deelnemen, bewijst hij onmiddellijk zijn nut dankzij zijn (QA) steenworp kan je tegenstanders op afstand uitschakelen zonder gezien te worden, raap dus de stenen op! Je kan de laatste passant versieren als je Kate, nadat nummer 1 is voorbijgewandeld, op de juiste plek zet en dan een (QA) charmeoffensief begint. Je kan wel best eerst de slaper en de wacht aan de voorkant uitschakelen (laat Kate hem doodschoppen, buiten zicht) en vervoeren via Sanchez. Daarna krijg je ruimte zat om aanvallen uit te voeren op de omringende vijanden. de steen is super!

Ga over naar JC, reken af met de bewakers in je buurt, let er wel op dat deze dikkerd zich zal realiseren dat er iets loos is, maak hiervan gebruik om hem onderuit te halen. Maak doc vrij om naar de haciënda te gaan waar het wasgoed zich bevindt en open de poort. Laat Kate de bewakers versieren en neerslaan en stuur Sanchez het gebouw binnen om dit te zuiveren. Ga verder met Kate naar de bar.

Zuiver de gebouwen met een combinatie van doc en Carlos. Er mag in geen geval alarm worden geslagen bij Carlos, dus alleen de snipe functie gebruiken om de rondwandelende wachten van de haciënda te verwijderen! Wees wel zuinig met ammo en elimineer alleen diegenen die je hinderen. Zuiver de rest van het gebied in stilte, al gebruik iemand van de gebouwen (Sanchez en gebouw = knock-out) en dekking. Schakel de drie overgebleven wachten op het dak uit met een glasfles en zorg ervoor dat de mannen achter het raam neergestoken worden zonder dat iemand binnen het merkt. Haal de rest van het team binnen en ga in de ruimte onder het balkon staan. Laat JC de drie bewustelozen ongemerkt kelen en keer ongezien terug naar de ruimte met de rest van het gezelschap. Doc moet de deur openen, laat de dames (en de bewaking) uit de weg gaan. Nadat de dingen zijn bedaard stuur je Sam en zijn slang. Leg deze neer net om de hoek van de deuren en blijf erbij staan. Ga iets naar achter, de wachten zijn snel daar en snel dood. Met het horloge kan je de verschanste bewaker naar de buitenmuur doen kijken! Haal de rest van het team binnen in de achterste kamer en dit level is ook weer afgerond (niet spurten)!

LEVEL 16:

Een handvol dollars.

Het volgende level speelt zich in dezelfde stad af, maar nu 's nachts. Ditmaal start je met zijn allen naast de kerk! Eerst voor een lijk zorgen in de vorm van de bewaker ten zuiden van ons. Voorlopig laten wij hem achter in de barak waar de rest van het team ook zit. Nu we met zijn allen in het schuurtje zijn, kunnen we evengoed de ongenode gasten het level zuur maken (slang in de schaduw!). Lok meer vijanden door Sam af en toe buiten te laten vuren. Zorg ervoor dat er niet te veel kadavers blijven liggen na de zoveelste geslaagde passage! Als de zaken gekalmeerd zijn, gaan we de oostelijke positie van de drie schurken aanvallen. Doe dit door doc een verdovingsdosis te laten werpen naar de mannen op het gelijkvloers. Sanchez moet de man op het dak uit roulatie nemen en daarna nog het huis binnengaan om dit schoon te vegen! Je moet je nu oostwaarts begeven om Kate te bevrijden, vermijd het hoekhuis en het huis met de lange planken vloer ervoor! Laat JC met zijn afleidingstruc de lokale patrouille achter het hekje lokken, daarna breng je het team naar het andere huis op de hoek.

Doc moet een flesje werpen als de lange afstandsloper voorbijkomt. Laat JC de restjes bijeenvegen samen met Karos en maak verder het pad vrij langs de onderkant van de haciënda. Gebruik stenen om stil iemand uit te schakelen die je kan evacueren. De mannen aan de poort krijgen een traktatie van JC via een combinatie mes + QA mesworp. Schakel de man oostelijk voor de ingang uit en laat Sam de slang aanvoeren en voor de deur leggen die je niet kan openen. Laat doc zijn scarecrow opstellen ongeveer op de hoek waar het park begint, verberg je noordelijk in de duisternis en vuur een schot. Gelijk komen de kerkbijdragen als bij wonder uit de lucht vallen. Het gebouw stroomt leeg en jij hoeft ze enkel in de zijde aan te vallen! Als ze de slangenaanval overleven tenminste! Dit levert heel wat werk voor de begrafenisondernemer. Laat JC de aandacht trekken van de wacht die het dichtst binnen het hek staat. Hij zal mensen sturen van binnen de omheining, laat doc de omheining openen en ontdoe je van de aanwezige via JC en Sanchez.

Laat Sanchez de steen verschuiven en ga met iedereen behalve Kate binnen in de geheime gang. Gelijktijdig moet Kate in de Bank zijn. Laat de schoonheid van je vrouwelijke medeplichtige zijn werk doen evenals het gas van doc. Sanchez en JC moeten de geldzakken vervoeren naar de startpositie naast de kerk. Indien er buiten vijanden zijn, schakel je die best uit via de geheime gang.

LEVEL 17:

Tot de laatste kogel.

Nu je verborgen zit bij Mia's vader, ben je safe voor de wraak van Carlos, maar niet voor de woede van Marshall Jackson! Kate moet de eerste prooien aan de haak slaan door hen te verleiden en buiten het gezichtsveld te lokken om ze te kunnen schoppen. Let wel op dat je op tijd terugtrekt naar de startpositie als er alarm wordt gegeven. Daarna zal JC het mannetje dat op het dak zit, uitschakelen. De plank waarover jij gaat waarschuwt hem. Schakel hem uit met een mesworp als hij de ladder afgaat. Volgende slachtoffer: man bij poort en de collega die passeert! Lok de twee blauwbloezen net zoals ik deed in Fortezza. Neem de verdoving in bezit. Werk je weg naar de westkant van de kaart en laat KO de bewaker die daar rond de klif loopt van zijn sokken slaan. Doe hetzelfde met zijn collega om de hoek en vergeet de uitkijk over de brug niet. Nu kan je de slang op de duistere trappen leggen en de scarecrow opzetten. Verberg het team en laat een salvo afvuren, de bewakers lopen recht in de val! Ondersteun de actie door af en toe nog eens te schieten, maar normaal gezien blijft na verloop van tijd slechts 1 bewaker over. Als deze weg is kan je de drie mannen benaderen met een sluipende doc. Zorg ervoor dat JC dichtbij is om eventueel het kereltje op de watertoren snel te liquideren. Verdoof ze (3 of 2) en laat ze in vrede rusten. Breng doc en JC terug bij de groep en lok de NPC ten oosten van je naar de vogelschrik. Zij zullen zich gegroepeerd opstellen als ze de vogelschrik zien, laat doc een gasflesje werpen en JC ze daarna afmaken. De overgebleven tegenstanders zijn dan normaal geen partij meer voor jouw verzamelde inspanningen.

 

LEVEL 18:

Zes roemruchte bandieten.

Het volgende level brengt ons in Grants, een stadje propvol outlaws. Je zal hier voor de vier aparte personages een QA gun moeten opzetten, ieder personage moet een persoon uitblazen. JC moet bovendien zijn drie kogels verdelen, eerst moet hij de man in het midden uitschakelen, daarna moet hij de handlanger links treffen en uiteindelijk moet hij de schavuit doden die rechts voor hem staat. Ren daarna binnen met zijn allen, Sanchez kan de wacht aan de overkant uitschakelen en verslepen nadat hij de 2 stenen heeft gehaald. Schakel de dikkerd op links uit en ga terug naar het station met het lichaam. Doc moet nu de man aan de fontein op rechts in het vizier nemen en tegelijkertijd moet je JC tussen de huizen door in stelling brengen voor een mesworp op de bewegende wacht aan het hek. Hierop kan Sam zijn slang weer inzetten aan de trap. Nu moet Sanchez het gebouw binnengaan en iedereen buitenwerken. Maak herrie, dit lokt de wacht op het dak. Nu verzet je de slang naar de ingang aan de zijkant van de poort waar men ze moeilijk ziet. Laat iemand opzichtig in het gezichtsveld van de oppositie aan de overkant paraderen en ze zullen komen aanstomen. Nadat er noordelijk geen tegenstand meer is, moet je het groepje cavaleristen uitschakelen met behulp van dynamiet. Je kan ook al met behulp van JC en Sanchez de hut NO opruimen en de geschutsgroep uitschakelen. Sam kan nu zijn slang plaatsen om de hoek onder aan de trap van het gebouw met de slapende wacht. Snipe nu de man die op uitkijk staat op de hoogste verdieping: typisch een geval van "dead man walking". Verberg de lijken nadat je de slaper zijn levenslucht hebt uitgeblazen. Leg de slang terug op de trap. Leg de zittende kerel neer op het zuidwestelijke gebouw in de buurt van het wasgoed: weer slangenvoer. Wacht lang genoeg en ga naar het gebouw met JC, schakel de aanwezige vrouw uit en bind haar vast, kinky hé. Ondertussen mag doc de kerel aan het machinegeweer naar een betere wereld sturen. Sam moet nu het TNT ophalen, een ideale gelegenheid voor JC om de wacht te doen verdwijnen. Sanchez moet naar het huis met het balkon waar 2 vrouwen op staan. Ga binnen en laat JC, nadat de drie vijanden werden buiten gewerkt, de vrouwen neerslaan zodat ze gekneveld kunnen worden. Doc moet intussen de medikit ophalen in het westen. Dood de ruiter op het plein, tevens mag je weer een vrouw als boksbal gebruiken. Stuur Sanchez naar het gebouw verder in de straat waar nog een vijand zit. Daarna stuur je Sanchez het smalle gebouw binnen zodat hij de lefgozer die daar binnenkomt, kan retourneren. Doc moet nu de hoek vrijmaken met de twee wachten, hierna moet doc de mannetjes in de buurt van het advocatenkantoor (lawyers) uitschakelen.

Zorg voor een snelle opruimactie van de lichamen door JC en Sanchez dichtbij te houden. Knevel de burger die in de buurt van de civ dance rondhangt en verstop hem. Aan de westkant, vlakbij de dode cavalerie, schakel je de eenzaat uit die bij de schuur zit door hem met iedereen (behalve Kate) te beschieten. Er komt een nieuwe man op onderzoek uit. Ga achter de schuur en wacht tot hij terugkeert om hem in de rug aan te vallen. Verplaats alle lichamen naar de schuur. Laat doc zijn vogelverschrikker opstellen op de hoek van 't hek bij de schuur. Laat hem teruggaan naar de anderen. Haal Kate naar de schuur en laat haar de vijand bij het gebouw met het machinegeweer beschijnen met haar spiegel. Als hij aangelopen komt, trek je Kate terug naar het omheinde gebied bij de schuur. Als de vijand de hoek omholt, schiet je hem neer met de rest van het team. Herhaal dit met de andere vijanden die daar aanwezig zijn. Als de kust veilig is, gebruik je doc om de gasflessen op te halen achter het gebouw. Gooi daarna een verdoving tussen de mannen aan het machinegeweer. JC zorgt voor de verdere afwikkeling van de zaak. Verberg je lijken toch voor alle zekerheid. Ga dan met zijn allen naar de schurken die de onschuldige burger lastig vallen. Gebruik een QA gun om ze snel neer te leggen. Zorg voor de nodige paarden om John, Sam en Sanchez noordwaarts naar de zilvermijn te laten rijden.

LEVEL 19:

Bloedgeld.

In het volgende niveau probeer je een gesprek af te luisteren met El Diabolo zelf. Je moet eerst en vooral Sanchez de steen laten oprapen die in de buurt ligt. Laat Sam zijn slang achter op de hoek van de rotsen plaatsen. Vuur vanuit een beschutte positie een schot af. Er komen enkele wachten aangelopen. De meerderheid zal worden uitgeschakeld door de slang. Eventuele overlevende maak je met z'n allen af. Laat Sam na afloop zijn slang op halen. Nu is het de beurt aan de man aan de tent: schakel hem uit met behulp van een steenworp. Plan deze zodanig dat je de steen kan recupereren. Draag de bewusteloze man naar John. Als de kust weer veilig is, kan je beginnen met de opruiming. Je kan de lichamen in het schuurtje aan de andere kant van de rotsen bergen. Stuur iedereen vervolgens in de eerste tent en neem de tequila mee. Als de kerel aan de rechterkant wegloopt, kan je JC naar de derde tent verhuizen. Wacht nu tot de kerel terugkeert. Laat John daarna de wacht die over de brug komt, uitschakelen en laat Sanchez vervolgens de tweede steen opzoeken. Laat Sam zijn slang aan de ingang van de tent neerleggen en vuur een salvo af. Er komt weer een wacht aangelopen die door de slang zal worden geneutraliseerd. Daarna heb je wat geluk nodig: laat Sanchez net binnen het gezichtsveld van de tegenstander die de brug bewaakt plaatsnemen. Beweeg niet tot hij in het bereik van je wapen is en dood hem met je hagelpistool. Verstop je daarna in de tent indien nodig. Als de dingen weer hun normale gang van zaken hebben herwonnen, herhaal je deze procedure voor de vijand op de rechterflank. Vervolgens moet iedereen naar het schuurtje aan de rotsen. John moet de klif beklimmen en de vijand daar uitschakelen met een mes-actie. Laat je mes nog even liggen tot Sanchez aan de rand van het gezichtsveld komt van de man aan de tafel.

Voer een werpactie uit met je steen en dit op zo'n manier dat je twee mannen tegelijkertijd raakt. Laat John nu zijn mes oprapen en leg het lijk uit de weg. Stuur John onmiddellijk naar beneden en laat hem de twee bewusteloze mannen naar de uitgang begeleiden. Stuur Sanchez naar de linkerkant van de brug en neem de steen mee. Daarna ga je de hut binnen en reken je af met de tegenstander aldaar. JC kan daarna de bewaker die aan de hoek van de hut staat, lokken om een kijkje te nemen. Dit breekt hem uiteraard zuur op. Laat Sam onder het bouwvalletje schuilen. Vuur je wapen af en herhaal. Zowat iedereen komt op onderzoek: schiet ze simpelweg neer als zij de hoek omlopen. Als er even een pauze is, kan je deze best gebruiken om je wapen te laden. Als de zaken kalmeren, vuur je opnieuw om te kijken of niemand is achtergebleven. Haal John buiten en val het dichtstbijzijnde machinegeweer aan. Als je erin slaagt de schutter uit te schakelen, duik dan het gebouwtje terug in. Iedereen die je achtervolgt, is de gebeten hond. Laat Sanchez het machinegeweer nemen en val de aanwezige aan. Loop naar de hoek van het gezichtsveld van de kerel achter het gebouw en schakel hem uit met een steen. Haal de steen en het lichaam op. Raap het ene machinegeweer op en haal het andere dichterbij. Schiet de wacht in de toren neer en ook zijn collega in de buurt op het plateau. Nu komt de hele bende eraan. Maak je niet ongerust: het machinegeweer kan ze aan! Schiet eerst de andere schutter met het machinegeweer neer die zich in de buurt van de twee mijnwerkers ophoudt. Sanchez moet nu een steenworp uitvoeren op de tegenstander die boven aan de beklimbare berg staat. Laat John via de stellingen aan de onderkant van het gebouw naar boven klimmen. Ga niet helemaal naar boven, maar wacht even tot de vijand wegloopt. Zodra hij dit doet, is hij R.I.P. Klim daarna naar beneden naar de hut.

LEVEL 20:

Little china girl.

Mia laat ons in de volgende fase haar kunnen zien. De trucjes die zij kent, doen een beetje denken aan Kate. Alleen de blaaspijp is een uniek wapen waarmee je dood en verderf kan zaaien in groepen vijanden. Denk er ook aan dat Mia in een ton kan schuilen.

LEVEL 21:

Tussen twee vuren.

In dit level moet je de balans bewaren tussen het aantal bandieten aan elke zijde, dood dus niet in één keer een hele groep maar verdeel je inspanningen tussen de twee zijden. Opeens beland je midden in een oorlog tussen bandieten en de cavalarie. Maak hiervan gebruik om beide groepen uit te dunnen. Val eerst met Sanchez de boeven aan nadat JC de soldaat die buiten is, heeft uitgeschakeld. Zolang er niet meer als drie vijanden tegelijk binnenlopen, is er geen probleem! Als iedereen knock-out is, laat je Sam de overgebleven schurk neerknallen. Loop daarna naar Sanchez. Nadat je het halve leger hebt afgeslacht, moet je het advocatenkantoor binnengaan. Daar aangekomen, laat je Sam zijn slang uitzetten bovenop de trap. Iedereen die de trap afdaalt, zal kennismaken met haar giftanden! Laat Sam de wacht die om de hoek staat, naar de hel sturen. Hierna schakel je de mannen uit die de achtervolging inzetten! Met een beetje geluk komen de achtervolgers terecht in het artillerievuur van de cavalerie. Neem iedereen mee naar het stenen gebouwtje naast het vat en tegenover de trap die naar de zijkant van de advocatenkantoren leidt. JC moet de tegenstander op de put uitschakelen. Ga met John naar het gebouw met de boom erachter: hier moet je de man in de hoek elimineren. Ga nu naar de achterkant van het gebouw. De snoodaard die de hele tijd de put in het oog houdt, moet nu worden uitgeschakeld. Gebruik in dit stadium steeds dekking van de gebouwen. Lok één van de wachten bij de veranda om het hoekje en steek hen neer!

Met een QA mesworp kan je de persoon aan het kleine gebouwtje met het houten front ombrengen. Zorg ervoor dat de wacht op het balkon niet in de gaten krijgt wat je aan het doen bent. Als deze niet kijkt, benader je het gebouw dicht genoeg om hem neer te schieten. Laat JC naar de andere kant van het gebouw gaan waar die ene vent in de hoek zit. Wacht om de hoek de rondlopende wacht af. Wacht nu tot het zwartgeklede individu even wegkijkt voordat je de wacht in de hoek doodt. Als de man in het zwart terugkomt, moet je ook hem over de kling jagen. Ga met JC naar de achterkant van het gebouw waar hij patrouilleerde. Wacht om de hoek de dichtstbijzijnde tegenstander op en keel hem. De twee anderen kan je opruimen als ze naar de andere kant kijken. Stuur JC het lage dak op, waar eerst een wacht in de hoek zat. Schiet de wacht tegenover JC neer en ga met iedereen in het gebouw bij het kruispunt (met de houten gevel). Loop met JC naar de ingang van het binnenpleintje waar hij opgemerkt zal worden. Vlucht terug naar het gebouw en zorg ervoor dat enkele vijanden je volgen! Leg ze allemaal neer.

Herhaal deze truc enkele keren! Daarna laat je Sanchez naar de andere kant lopen waar je hem het eerste gebouw laat binnengaan. Enkele tegenstanders zullen op onderzoek komen. Indien er mensen buiten staan te treuzelen, help jij ze met een schot het hoekje om. Lok er weer zoveel mogelijk binnen! Ga nu met JC het plein op en dood de laatste tegenstander daar. Laat Sam de tegenstander op het dak dynamiteren. Als je goed gooit, heb je ook tegelijk de tegenstander aan de andere kant te grazen. Zorg ervoor dat Sanchez in het huis op het binnenplein zit om de bewakers die worden gealarmeerd, uit te schakelen. Als de cavalerie opdaagt, is het vrij makkelijk om ze één voor één af te maken. Begin met degene in de verre hoek in de buurt van de ruïne. Haal je mes op en je wordt gezien door de man aan de overkant. Zij zullen komen aanlopen, recht in de armen van de cavalerie. Terwijl dit gebeurt, moet je John terug binnenhalen. Nadat alles is gekalmeerd, ontdoe jezelf van de man aan de ingang. Schiet de soldaat op het dak neer en ga naar het gebouw aan de overzijde van het pleintje (met de man op de hoek).

Ga via het gebouwtje naar het dak en vandaar kan je via de trappen het mannetje op de hoek aanvallen. Stel jezelf op om de hoek en als de kerel in het zwart die je daarnet hinderde, aan de trap staat, kan je hem met een QA mesworp verwijderen (op het moment dat hij wegkijkt, kan jij om de hoek komen). Ga naar de hoek van de schuur en als de patrouille stopt, gebruik je je mes. Haal je mes terug en ga achter de trein. Als er niemand in de buurt is, kan je de schildwacht die aan het uiteinde van de trein staat, uitschakelen (laat het lijk liggen). Ga nu terug via het uiteinde van de trein naar het gebouw aan de overkant van het station (noordelijk, op de hoek met de klok) en haal iedereen naar dit gebouw. Vergeet wel Mia haar bommetjes niet. Eens het lijk in de buurt van de trein wordt opgemerkt, breekt de hel los. Ruiters zullen worden uitgestuurd om de schuldigen te zoeken. Stap met John buiten en pauzeer even zodat je zeker gezien wordt. Ga daarna terug binnen en laat Sanchez met de achtervolgers afrekenen. Als je in een goede bui bent, kan je hem vastbinden anders maak je ze gewoon af. Haast je terug naar de start en in de kerk wacht je op de patrouille. Als deze voorbijkomt, heeft hun laatste uur geslagen. Trek je terug in de kerk en haal Sam erbij.

Sam moet met zijn geweer de officier afmaken die de hele tijd voor z'n mannen loopt. Terwijl de cavalerie de schuldige zoekt en plat op de grond gaat liggen, kan je John naar de kleine rotspartij laten lopen. Regel het zo dat de patrouille van twee man terugloopt over de brug. Het schuurtje boven is een mooie schuilplaats. De patrouille kan je nu elimineren met een QA gun, waarbij ze alle 2 een blauwe boon slikken. Als de man op de hoek niet naar jou kijkt, benader je hem en gooi je je mes. Kijk naar de ruiter die de hele tijd aan de zijkant van de schuur bij de kanonnen staat. Verberg je achter de schuur en wacht op zijn terugkeer. Laat Mia op de rand van het gezichtsveld van de man staan (onder het boogpoortje) Breng Mia met een QA blaaspijp binnen bereik en vuur. Hierna lopen we terug binnen. Langzaamaan wordt de getroffen wacht gek! Met een beetje geluk neemt hij heel wat tegenstanders mee de dood in. Herhaal je blaaspijp.

Haal Mia en Sam terug naar de kerk. Ga met Mia naar de boom aan de rechterkant van de groep bandieten en let op de tegenstander op de put! Val de dichtstbijzijnde tegenstander aan en ga terug naar de kerk! Net als voorheen wachten we af zodat de wacht de kans krijgt om zijn collega's te doden. Als er achteraf nog overblijven, haal je Sam naar de rechterkant van de kerk om ze te beschieten. Als er nog overlevende zijn, moet je deze ook uitschakelen. Vergeet je TNT niet! Schiet de man die onderaan de trap aan de andere kant van het hek staat, neer. Laat John naar beneden komen en achter het hek met een QA gun de wacht bij de bomen doorzeven. Laat John opnieuw de rotswand beklimmen en naar de deur van de schuur lopen. Zet een Qa op voor de lader van het kanon, als zij aan de voorkant van 't kanon is, kan je toeslaan! Ga terug om de hoek en herlaad! Als het terug veilig is, stuur je John via de zijkant naar het gebied bij de boom. Met een QA gun ruim je de soldaat bij de vlag uit de weg. Ren weg om de hoek van de schuur. Eens alles kalm is, stuur je John via de achteringang naar de paarden. Sluip naar de overgebleven twee mannen en geef ze hun verdiende loon. Wacht even tot de mannen op de brug afgekoeld zijn, daarna besluip je de eenzame ziel aan de ene kant van de brug.

Besluip de rechtse wacht en steek hem neer! Dan gooi je je mes naar de kerel rechts voor je. Sanchez moet twee man uitschakelen met stenen, de vijfde wachter kan John neerschieten. Terwijl John de ruiter rechts neerschiet, recupereer je de stenen, je hebt er tenminste vier nodig! Stuur John naar de hoek van de hoop treinbielsen en schiet de man neer die het dichts bij de locomotief staat! Dan stuur je Sanchez met zijn stenen op pad, om de rest op te ruimen. Sanchez, Mia en Sam moeten nu de lange weg naar de hoofdstraat aflopen en het treinstel binnengaan. Ondertussen moet John de achtergebleven cavalerie besluipen, schiet hen neer en ren dan snel naar het laatste treinstel.

LEVEL 22:

Confrontatie in Deadstone.

Nu moet je doc en Kate zien te bevrijden, ze worden meegenomen naar de oostelijke kant van de kaart. Je moet via de zuidelijke kant beginnen. Eerst en vooral laat je John de schuur inlopen lang de oostkant en van daaruit loop je verder naar de portiek. Als een man in 't wit terug door het gat van 't hek wegloopt, dood je de wachten in de buurt en verstop je hun lichamen. Stuur Sanchez het gebouw in dat door de man in het blauw werd bewaakt, de stukken vliegen er vanaf. Haal nu iedereen naar daar. Stuur het aapje op de bewakers om de hoek af. Laat Mia de bewakers binnenlokken. Herhaal de procedure voor de man naast de loco, treuzelaars voor de deur moeten op hardhandige wijze aangepakt worden. John en Sanchez moeten nu achter het hutje. Laat Sanches een fles neerzetten in de buurt van de bomen. Als deze wordt opgehaald, laat je John even tekenen voor ontvangst, in bloed welteverstaan! Indien mogelijk doe je dit voor hij de fles drank neemt. Stuur de benjamin van de groep terug naar de wacht bij de locomotief en lok hem met het aapje. Als hij voorbij John loopt, krijg hij een mes in zijn nek. Vergeet ook niet de steen op te nemen.

Terwijl de anderen in veiligheid zijn, laat je Sanchez en John de hut binnenlopen waarachter zij zich verschuilen. Zorg ervoor dat ze worden gezien, maar dan wel in aangeschoten toestand! Iedereen die even is komen kijken (nadat de mannen al zijn buiten gegooid), kan je met een QA gun onder handen nemen. Laat John plaatsnemen naast het gebouw aan de overkant van de spoorweg. Regel het zo dat de man van het dichtstbijzijnde machinegeweer wegkijkt en loop het gebouw binnen. Laat Sanchez de ladder afdalen bij het onderbroken gedeelte van het spoor, verstop hem onder de brug en wacht tot de patrouille voorbijkomt. Schakel ze uit! Als de man binnen 't hek van de hut naast John komt, zorg dan dat hij wordt neergeschoten door John. Je kan dit doen terwijl Sanchez de andere vijand overmeestert. Die vijand ga jij nu uitschakelen. Als je het lijk onder de brug hebt verborgen, haal je de rest van het team naar hier. Laat Sam zijn slang opstellen op het einde van het rotspad, met na de uitsprong daarvan. Dan stuur je de aap op pad om de wacht aan het einde van de weg (in de buurt van het regenvat) te lokken.

Vervolgens laat je John de overblijven in de rug aanvallen. Sam moet nu zijn slang plaatsen aan het einde van het gebouw met de brandtrap aan de achterkant. Mr. Leone ontmoet nu de patrouille die tussen doc en het paard loopt, lok hen naar de slang. Ruim hen op en leg de slang terug. Herhaal de procedure met de man met het rode hemd. Je kan hier een bug tegenkomen en dan kan je het lichaam niet opruimen! Wacht in ieder geval tot de zaken zijn gekalmeerd. Stuur iedereen terug naar het lange gebouw bij het spoor. Sluip langs de achterkant van 't hek en als er niemand aanwezig is en niemand het ziet, moet je aan de zijkant van de kerk trachten te geraken. Schakel de patrouille uit die tussen de schuur en het kerkhof loopt. Het volgende gedeelte is een beetje riskant. Laat John en Sanchez de steen gaan oprapen aan de zijkant van de kerk. Zoek een plekje in de buurt van Doc en nader docs bewakers zo dicht mogelijk. Laat Sanchez de wacht die in de hof van het gebouw tegenover de schuur staat, uitschakelen met een steenworp. John moet met een QA gun de twee wachten van doc uitschakelen. Stuur Sam naar een plek achter John zijn rug voor je de QA uitvoert. Verdeel je salvo over de twee wachten, maar begin met degene die naar doc kijkt.

Sam moet de idioot die uit de schuur komt, aanpakken. Nu moet John zo snel mogelijk de wacht die Sanchez neergooide, uitschakelen. Evacueer iedereen, inclusief de stoffelijke overschotten, naar het bijgebouw in de buurt van het gebouw met de brandtrap. Laat alles weer bedaren en ga met Sanchez naar de voorkant van de schuur. Laat hem een steen werpen naar de twee man die voorbij komen gewandeld. Gooi de steen als de andere het niet ziet en noordelijk wandelt. Ruim hem op. Stuur je sterke man nog even om stenen te verzamelen achter de schuur! Schakel de andere man aan de achterkant van de gebouwen uit. Na de opruiming stuur je hem naar het gebied bij het vat achter de schuur. Als iemand op onderzoek komt, schakel je deze uit met een steen. Nu beginnen de mensen hun vrienden te missen en gaan ze naar de schuur. Verberg jezelf en dood de mensen die in de buurt van de schuur komen. Dit kan ook vanuit de kleine hut waar iedereen verborgen zit. Stuur John naar het vat achter de schuur.

Nu begint de pret: stuur Sanchez naar de zijkant van de kerk en wacht af tot alleen de drie mannen in de buurt van de machinegeweer zijn. Gooi een steen naar diegene die het verst verwijdert zijn, met wat geluk heb je ze alle twee. Je schakelt ook nog het laatste individu uit en je gaat het machinegeweer halen. Eens je opgemerkt wordt, knal je er maar op los. Laat John de verdoofden uitschakelen (om munitie te sparen)! Als je het tweede machinegeweer gaat gebruiken, moet je naar de kar gaan achter de gebouwen en daar even schoon schip maken. Ga noordelijk en schakel de overgebleven drie mannetjes uit met de Gatling. Verzamel de paarden en ga ervandoor.

LEVEL 23:

Poort naar de hel.

 

Stuur Kate binnen, laat John en doc kruipen. Eens de wacht bij de poort wegloopt, laat je doc een gasbom gooien tussen de twee die achterblijven. Ruim ze op maar let op de machinegeweerpost als je de bad guy ophaalt die het verst van je vandaan ligt. Laat Sanchez dan de steen oprapen en ga achter het stenen gebouwtje staan. Als de patrouille weggaat, neem ze dan te grazen. Als de andere wacht terugkomt, doe dan hetzelfde. Indien hij erin slaagt de anderen te wekken, gooi je opnieuw een steen die hen beiden uitschakelt. Ga naar de hoek en wacht tot de man in het zwart zich omdraait. Van zodra hij dit doet, moet je snel naar de overkant lopen om stenen en lijken op te pikken! Gebruik het muurtje als tussenstop. Je moet natuurlijk wel gaan liggen achter het muurtje! Zodra de man in het zwart zich weer omdraait, vervolg jij en je vrachtje je weg. Laat de lichamen achter aan de achterkant van het gebouw waar John ze kan uitbenen. Ga het kleine gebouwtje binnen en laat de lijken achter. Haal Sanchez buiten en plaats hem in de gezichtskegel van de kerel in het zwart en ren daarna terug het gebouw in. Ongeveer vijf tegenstanders kan je zo in het stof doen bijten. Ga met Sanchez naar de slaapkop in de buurt van de goed bewaakte binneningang. Verdoof hem en sleep hem weg. Vergeet je steen niet! Sta vlak naast de muur tot de patrouilles vertrekken en ga dan terug naar de andere waar je je last kan afgooien.

Stuur Sanchez naar de kerel onderaan de ladder bij het machinegeweer en gooi weer een steen. En voilà, weer iemand voor de vleesmolen van John. Ga terug naar het gebied waar twee schildwachten in de buurt van de paarden staan en laat beiden bewusteloos werpen door Sanchez. Ruim ze stiekum op. Loop met Sanchez terug naar de paarden en beklim de ladder als het mogelijk is. Ga in de buurt van de twee vaten staan en werp stenen: één voor de wachter die iets naar links staat en de andere voor de man bovenaan de trap. Haal de bewusteloze bandieten op en draag ze de kamer van Kate binnen. Als de kust veilig is, verplaats je de lichamen naar de vaten aan de ladder, alwaar je Kate hen laat doodschoppen. Haal het machinegeweer en leg dat neer aan de onderkant van de trap (hier zit weer een mogelijke bug in het programma in verband met het machinegeweer dat in de hoek kan komen vast te zitten).

Mia en Sam gaan nu ook naar het kamertje aan de linkerkant van de trap waar ook Kate en Sanchez zitten. Terwijl je dit doet, kan Sanchez (met een steen) de kamer aan de andere kant van de ladder opruimen. Kate kan ook hier hen verder doodschoppen. Laat Sam zijn slang plaatsen tegen de onderste trede van de trap en schiet een salvo af. Maar liefst 28 vijanden kunnen in deze val lopen. Zorg er wel voor dat John en doc zich aan de linkerkant bevinden, want anders worden ze vast ontdekt! Eens de eerste golf met vijanden ophoudt, kan je ze opnieuw lokken door bijvoorbeeld dynamiet naar de hoofdingang te gooien. Daarna kan je het nog eens proberen met bijvoorbeeld een schot te lossen. Stuur Sanchez de deur bovenaan de trap binnen en ga van daaruit het dak op. Gooi een goed gemikte steen naar de twee mannen aan de ingang van het boevenhof: je zal twee vliegen in een klap hebben. Daarna verplaats je jezelf naar rechts en gooi je stenen naar de boef die beneden in de buurt van de grote ondergrondse boog staat. Stuur Sanchez de kamer binnen, ruim ze op en laat Kate de boeven verder doodschoppen. Wacht tot de patrouille stopt aan de andere kant van het gebouw waar Sanchez, Sam en Kate staan. Schakel ze uit. De man op het dak bij het kleine kampvuur kan je ook uitschakelen. Ondertussen stuur je John en doc terug naar rechts, waar doc een gasbom kan gooien op de man die onder het kampvuur staat. Gebruik John om ze allemaal te doden. Ga met iedereen de grot binnen.

LEVEL 24:

Dodensymfonie.

Je loopt in de val en zit opgesloten in de kerker. Lok de man die bij de kist staat, met de aap en laat iedereen om het hoekje gaan staan. Als het veilig is, laat je John zijn spullen ophalen bij de kist en ga je in de hoek staan wachten op de patrouille. Als ze zich omdraaien, werp je je mes naar de vijand bij de deur rechts. Haal de dode weg naar de hoek in de cel en gebruik het plekje waarin je stond als tussenstop om te schuilen. Nu moet je de man in het zwart vermoorden die bij de kist loopt. Verberg je eerst in de buurt van de kist! Als hij de hoek omgaat, waag je je kans. Verras de wacht in de lange gang als hij het hoekje om komt. Nu kan de rest van de bende zijn spullen ophalen. Ga verder met John en verberg jezelf achter het rotsblok: de kaalkop moet zich omdraaien zodat je verder kan kruipen naar de rotspartijen rechts van de trap. Bij zijn terugkeer zou hij wel eens onaangenaam verrast kunnen worden. Houd zijn gezichtkegel goed in de gaten om het optimale moment uit te kiezen en gooi je mes. Haal snel je mes terug. Haal John terug naar de rechterkant van de trap en ga liggen. Stuur de aap om de wacht te lokken die aan de smalle doorgang staat. Dood hem! Iedereen behalve Mia moet nu dicht bij de deur bij de start gaan staan. Vuur een schot af en schiet daarna iedereen af die komt kijken.

Laat Sam nu zijn slang aan de linkerkant van de smalle doorgang plaatsen. Laat Sam een schot afvuren en om de hoek gaan staan. Degenen die komen aanhollen, worden gebeten! Herhaal dit om zoveel mogelijk vijanden te doden. Doe met John een QA gun voor de man aan de andere kant van de kloof en ga verder. Als de man in het zwart komt onderzoeken wat al die herrie is, geef je hem dezelfde behandeling. Nu komt meneer Leone in actie bij de andere man in het zwart die net binnen de boog staat. Voer dit herhaalde malen uit voor de rest van de bewakers die binnen bereik zijn. Ga naar de linkerkant van de boog en wees voorzichtig dat je niet opgemerkt wordt. Houd ook diegene die achter het gesloten hek staan in de gaten. Dood eerst de man die het dichts bij de boog staat. Als hij naar links kijkt, stap je naar voor en gooi je je mes van onder de boog.

De man die links staat, mag niet zien wat jij doet! Haal je mes terug en gebruik het ook voor de andere bewakers, eerst voor degene die links staat! Haal iedereen hier naartoe en verzamel de goederen. Laat iemand op de steen rechts gaan staan om de poort te openen en leg een lijk in het midden van de doorgang net buiten de omringing. Stuur mijnheer Leone opnieuw uit om de kaalkop te lokken. Als deze het lijkt ziet, zal hij een eenvoudig doelwit zijn voor JC. Ga met iedereen net buiten de poort staan, behalve met Mia. Zorg voor volle magazijnen zodat de slachting van de boeven die om de hoek komen gelopen, niet wordt onderbroken! Als de aanvoer stilvalt, vuur je opnieuw een schot af en een verse lading boeven komt aanlopen. Herhaal dit enkele malen. De vogelschrik kan hier ook van pas komen om de aandacht te leiden (dit gebeurt wel vaker in een vuurgevecht). Vuur net binnen de poort een schot af, loop terug buiten en laat iemand op de kleine steen gaan staan om de poort te sluiten. Ga met Mia binnen en raak de eenzame wachter met een pijltje.

Loop terug buiten en sluit de poorten: de getroffen wachter zal enkele van zijn makkers ombrengen. Daarna wordt hij zelf het slachtoffer van een collega. Laat Sam de slang leggen op de grens van het gezichtsveld van de wachter achter het meest linkse gordijn. Ga dan even in het zicht staan en loop terug: iedereen die om de hoek komt gluren, wordt neergeschoten door het team. Verplaats enkele lijken naar het linkergordijn en laat Sam er zijn slang tussen leggen. Ga terug en verstop Sam bij de rotsen aan de poort. Vuur dan een schot af: diegenen die de slang overleven, legt Sam neer met zijn shotgun. Zet weer iedereen terug in de gordijnen. Laat Sam zijn slang gebruiken op de trappen naar het water toe. Trek de aandacht met een schot. Als de slang enkele slachtoffers heeft gemaakt, haal je haar terug. Je verplaats je naar de trappen die naar de deur leiden. Leg er weer enkele lijken neer en voeg de slang eraan toe, het best in de buurt van de kleine stalagmiet. Trek opnieuw de aandacht.

Herhaal dit trucje en experimenteer met de positie van de slang! Leg nu de slang op de trap en enkele dode vijanden in de buurt. Lok met de aap de vijand van boven rechts, hopelijk is hij afgeleid door de lijken en ziet hij de slang niet. Met een QA mesworp schakel je de man uit die de bovenkant van de trap bewaakt: als hij draait is het het ideale moment voor de worp. Gooi nu je mes naar de man die aan de boog van steen staat. Ga naar de volgende drie tegenstanders en geeft ze dezelfde behandeling. Dood eveneens de slapende wachter. Daarna dood je de man die onder aan de rots staat! Laat je mes even liggen en schiet de inspecteurs dood als ze het lijk van hun collega komen zoeken. Stuur Sam naar het machinegeweer en de andere leden van je team naar de bovenkant van de trap, net om de hoek. Sam moet nu een bloedbad aanrichten aan het uiteinde van de brug. Eens de vijand het afdruipt, bevrijd je het tweede machinegeweer. Iedereen die de trap durft op te gaan, maai je genadeloos neer. Haal nu Johns mes op. Iedereen op het verhoogde houten platform moet sterven. Zorg dat doc zijn munitie afhaalt. Laat John nu achter de rug van de vijand in de hal duiken die naar Sanchez leidt.

Bij het kleine raam moet je dan een QA gun opzetten voor John, doc en Sam: geef iedereen een tegenstander, rekening houdend met de eigenschappen van de wapens. Indien een vijand het overleeft, schakel hem dan uit met de gezamenlijke vuurkracht van de drie. Leid Sam door de doorgang naar de drie vrienden en als de verste wachter niet kijkt, schakel de dichtstbijzijnde dan uit en daarna de rest. Volg het patroon met de eerste persoon. De andere moeten de groene lijn volgen nadat ze het midden hebben bereikt. Ga door de poort. Laat Mia nu naar de steen lopen aan de andere einde van de gang. Dit sluit de vlammen af. John moet nu de man links neerschieten. Rol om de hoek en schiet de eerste bandiet dood. Reken daarna af met de resterende tegenstand. Klim naar boven en ga binnen, El Diabolo wacht.

LEVEL 25:

Inferno.

Het laatste level en de eindconfrontatie met El Diabolo oftewel Marshall Jackson! Hij zal je vanop afstand proberen te vernietigen aan de hand van de verschillende hendels aan de muur. Elk van de vier hendels activeert een nieuwe valstrik. Van links naar rechts volgt hier een beschrijving.

 1. De meest linkse hendel activeert dodelijke vlammen om je te vernietigen.
 2. Om ze te ontwijken dien je snel naar de inham links beneden te lopen.
 3. De tweede hendel activeert twee zware Gatling machinegeweren om je te grazen te nemen.
 4. Duik achter de middelste stoel om dekking te zoeken!
 5. De derde hendel activeert enkele vlijmscherpe cirkelzagen.
 6. Om ze te ontwijken dien je kost wat kost te vermijden dat je op de zwarte lijnen in de vloer staat wanneer El Diabolo aan deze hendel trekt!
 7. De laatste hendel, uiterst rechts, zorgt voor giftige gaswolken!

Ook hier ben je weer veilig in de inham links beneden. Telkens El Diabolo zich toont, dien je snel naar voren te rennen en op hem te vuren. Duik weer achter de stoelen alvorens ie kan terugschieten. Telkens je hem naar één van de hendels ziet lopen moet je gepast reageren en dekking zoeken in de inham of achter de stoel! Na een tijdje zal je zonder munitie komen te vallen en zal El Diabolo naar beneden komen om met je te vechten! Ren nu zo snel als je kan naar de stoel waarin je mes steekt en gebruik het mes om El Diabolo te doden! Hij zal nu door het venster naar beneden tuimelen. Na de laatste coole opmerking van John Cooper moeten we besluiten dat dit het

Einde is van het knappe Desperados!

 

 

Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves


 

www.000webhost.com