De VLOEK: HET OOG VAN ISIS

Curse: The Eye of Isis

Met de ESC toets kom je in het menu.  Met F5 kom je in je inventaris. Gebruik veel de map (F2) om je te oriënteren.  De opgeslagen voorwerpen die je vindt zijn onderverdeeld in groepen (pijltjes toets) van "Items" (voorwerpen), Weapons (wapens) en Documents. Er is een beperkte ruimte per groep. Je kunt plaats maken door voorwerpen of wapens aan Abdul Wahid te geven die ze voor je bewaart. Dit doe je door bij hem te gaan staan, ga in je inventaris, er wordt dan gevraagd of je ook in Abdul Wahid inventaris wil. Zeg ja en geef " Give" of pak met F1 "Take" (verwissel van persoon met F7 of F8) wat je nodig hebt. Selecteer een wapen en klik op F1 "Equip" om dat wapen te gebruiken. Kijk goed tijdens het vechten naar je levensbalk (rode cirkel), gebruik op tijd "F1 Use" de geneesdrankjes die je tijdens de reis vindt, deze komen in je " Items".  Dood alles wat je tegenkomt en onderzoek de lichamen, of geraamtes op voorwerpen of geneesdrankjes. Om iets te combineren " Combine" gebruik je toets F3. Met F4 verlaat "exit" je de inventaris. De richtingen in de oplossing worden gegeven zoals je ze op de MAP ziet. Als er dus Noord staat kijk dan op de map of je ook richting Noord loopt.  Abdul Wahid verschijnt regelmatig in het spel, bij hem kan je je spel ook saven (je kunt je spel dus niet saven wanneer jij dat wilt). Met de pijltjes toetsen verplaats je je en tijdens het lopen gebruik je de muis voor de richting. Als je de CTRL toets ingedrukt houd rent de persoon. Tijdens het vechten gebruik je de linker muisknop om te slaan en de rechter muisknop om een wapen te ( her) laden. Om iets te pakken of te openen gebruik je ook de linker muisknop. Kijk goed naar het Hoofd van de persoon , deze beweegt als hij kijkt naar iets wat je kan onderzoeken op oppakken. 

Museum van Groot-Brittannië

Darien begint in de hal van het museum. Pak de olie Lamp "oil lamp" van een klein tafeltje tegen een muur. Ga de Noordwesten deur uit "Lavatories" (Toiletten). Loop tot het einde van de gang, ga de Personeelsdeur door "Staff only" naar de kelderverdieping om Abdul Wahid te ontmoeten. Neem de deur van het Zuidwesten en ga naar de volgende deur, pak een knuppel "Truncheon" van de dode politieagent "constable". Plaats de knuppel in je hand. Loop de hoek om , je ziet dat de overleden politieagenten worden gereanimeerd door de vloek. Versla hen (houw de rechtermuis knop ingedrukt tijdens een gevecht en blijf klikken op de linker muisknop om te  slaan) , pak "search body" de Sleutel van het Hangslot van het lichaam van de politieagent "padlock key".. Ga terug de kelder in, pak een brief  "letter from Dariens's father" en wat genees drankjes " Menthol flannel en Smelling salts" van het bureau. Save als je wilt bij Abdul (Kijk naar abdul, klik linkermuis knop, "enter" en plaats je game in een lege (of overschrijf) slot om je game te saven "enter"). Ga terug naar de hal. Onderweg terug kan je de herentoiletten "gentlemen" onderzoeken, een dode politieagent heeft kogels "bullets. Terug in de hal gebruik je de sleutel op de deur van het Zuidoosten (selecteer de padlock key in je inventaris en klik op F1 om de sleutel op die deur te gebruiken, je moet dus bij de goede deur staan, sta je niet bij een goede deur dan zal F1 niet oplichten) Versla de vervloekte wachter en neem de Sleutel van het "Atrium key". Pak ook de memo van het bureau " night shift memorandum". Onderzoek altijd alles (ik zeg dat niet meer, alleen als er iets belangrijks te vinden is) want je zal de geneesdrankjes later goed kunnen gebruiken. Ga terug naar de hal en gebruik de de sleutel op de dubbele deuren die tot het Atrium leiden.

Klik op de foto om het te vergroten

Ga door de tweede reeks deuren in het daadwerkelijke Atrium. Ga naar de eerste etage en neem de deur van het Noordwesten naar het Museum van de historie " Natural history Museum". Pak het geweer "rifle" en munitie en ga de deur in. Versla de misdadiger die je in de gang tegenkomt. Pak de Sleutel van de Martelingkamer "torture room key". Ga terug naar het Atrium, ga naar de begane grond, ga de doorgang in het westen door. Je ontmoet Abdul. Gebruik de sleutel en versla de twee vervloekte wachters. Ga naar de ijzeren kast, versla de vervloekte wachter die er uit komt en pak de roestige krukas "crank". Gebruik de krukas op de tafel waar een man op vast ligt gebonden. Stap dan weg want de bijl opent achter je de deur. Ga de deur door en ga de deur door naar de Bibliotheek "library".  Hier zal je met een paar Misdadigers worden geconfronteerd die duidelijk Victoria zoeken. Je kunt hen bestrijden of naar de deur van het Westen lopen (singel deur) om de Bibliotheek in te gaan. 

Pak een sleutel van een la dat op een klein tafeltje ligt "drawer key". Open achter in de bib de la van het bureau van Victoria met de sleutel. Pak de briefen die uit de la komen " Victoria's note". Abdul zal zich bij je aansluiten. Bekijk de staande klok en pak het geschuurde papier dat op de grond voor de klok valt "torn scrap of paper". Ga de trap op en zie een opvlammende licht uit een van de boekenkasten flitsen. Klik daar op een boek en een geheime doorgang opent zich. Ga de open passage in en loop naar een deur aan het andere eind. Ga de deur door, de trap af en pak onder de trap voor een brandkast de dagboekpagina's "journal" en pak de Sleutel van de Westen Vleugel "west wing" die op een boekenkastje ligt. Ga terug  waar de misdadigers Victoria buiten de Bibliotheek zochten en gebruik de sleutel op de deur van het Oosten. Neem de volgende deur naar de trappen "main stairs". Ga naar de andere reeks trappen, ga de trap af naar de  kamer van Herinnering "hall of remembrance". Loop naar de lift in het Zuiden. Druk links op de knop om de lift te roepen, stap in de lift en ga met de lift naar boven. 

Versla de misdadigers en pak de amulet (met een amulet kan je je vol mee genezen). Ga naar het Noorden en neem de trap naar het Noorden. Versla alle vijanden om de vloek voor de Inzamelingskamer "osiris" te verwijderen en het pistool "pistol" van een agent te nemen. Abdul heeft voor de deur van Osiris plaats genomen. Ga daar naar toe en ga de deur door. Versla de vijand en ga de deur in die zij insloegen. Ga naar het eind van de kamer en versla de vijanden in de volgende ruimte. Praat met Kemble die achter de deur in zijn kantoor zit. Hij zal je vragen of je zijn bril terug kan bezorgen. Ga naar de Osiris ruimte en pak daar de bril die in de hoek op een tafeltje ligt "spectacles". Geef de bril aan Kemble. Je krijgt van hem de de Sleutel van de Tentoonstelling van de Hitte en van de Verbranding "heat and combustion key".. Ga naar de lift terug en ga naar beneden. Open de deur die dicht bij de lift is "heat" met de sleutel. Haal achter in de kamer een hefboom over om energie en licht te krijgen. Versla de misdadigers en neem de Sleutel van de kamer van het Personeel  "staff room" van een van de personeel lichamen. Neem voorbij het elektrontentoongestelde voorwerp een vuurwerper "flamethrower".  Open de personeels deur met de sleutel, pak achter van het bureau het personeelsboek "staff book".  Pak de lege Bus voor brandstof die boven op een kast ligt "empty fuel canister". Ga terug boven naar Kemble. Schuif  (ga aan de zijkant staan en klik op de linkermuis knop) de boekenkast terzijde en pak de Egyptische Sleutel uit de brandkast "Egyptian key". Ga naar de Osiris kamer en zie dat het personeel gedood wordt. Duw de pilaar die links bij de deur staat dicht tegen de muur van de hindernis. Open de deur en via de andere deur naar het andere gedeelte van de Osiris kamer.

Ga naar een deur waar een politieagent voor staat. Versla de vijanden en pak de Nieuwe Sleutel van de Inzameling "new collection key" van het lichaam van de agent. Gebruik het op de volgende deur en ga de deur van het Noorden door naar de ruimte met het Isis beeld. Pak de nota's van de vloer "new collection". Wanneer Abdul verschijnt krijg je een Decoratieve Houten Handvat "wooden handle"  en keer terug naar het Atrium. Ga dan naar het Museum van de "history". Voordat je de kamer van de "history" in gaat, bewapen je goed. Je moet nu 2 beren verslaan. Duw een lege glazenkast opzij en een beer verschijnt uit een glazenkast.

VERVLOEKTE BEREN

Gelukkig, zal je  slechts een beer tegelijk onder ogen zien. Elke beer spuugt  een vervloekte adem als je op stand van hem bent of hij  bijt wanneer je te dichtbij bent. De enige tijd dat je de beren kunt kwetsen is wanneer zij zich groot opzetten. Blijf dicht bij zijn hoofd en beweeg je voor en achter uit om de beer te ontwijken. Wanneer je de eerste beer hebt verslagen zal de tweede binnen stappen. Zodra zij allebei zijn verslagen  zal Abdul verschijnen.

Duw de glazenkast waar de tweede beer uit kwam opzij, gebruik de  Decoratieve Houten Handvat op de muur en ga de gang door tot je Victoria bereikt. Neem het Decoratieve Stuk van de Klok "clock piece" en geef Victoria sommige wapens, munitie en helende voorwerpen. Ga de Poort van het Westen in die je tot nog een andere geheime deuropening in de Bibliotheek zal leiden. Ga onder naar de staande klok, gebruik het Decoratieve Stuk van de Klok op de klok en neem het tweede Gescheurde Stuk papier "torn scrap" van de grond.. Combineer de twee papiertjes "safe combination" (selecteer een stukje van het papiertje, klik op F3 (er komt een rondje om het papier), selecteer het andere stukje papieren en klik weer op F3 en je hebt het gecombineerd.).  Gebruik het safe papiertje op de brandkast onder de trap (de safe staat nu bij de trap links van de klok). Je ziet een filmpje en je gaat verder met Victoria.

Victoria

Ga naar de bibliotheek waar Darien ligt. Pak uit/voor de brandkast de Pot met het "Artefact" (is een geneespoeder voor Darien), Medische Nota's "medical notes"  en de Medische Tentoonstelling Sleutel "disease and medical key" . Ga terug naar de geheime hal en neem de Poort naar het Noorden. Ga einde gang deur door, ga Noord, pak een emmer met water "bucket"  en gebruik de sleutel op de deur van Medische Tentoonstelling "disease and medical". Ga naar het eind van het tentoongestelde voorwerp en pak de Stamper & schaal "pestle & mortar". Je komt terug bij Darien, combineer de Artefact met de Stamper & schaal en dan dat combineren met de Emmer Water. Gebruik (F1) het brouwsel op Darien. Ga naar de trappen hal "main stairs" richting Atrium. In de trappenhal voor de deur van Atrium zie je een misdadiger weglopen, volg die man tot je het Atrium bereikt.

Darien

Pak het kruisboog "crossbow" en de pijlen "crossbow bolts". Ga naar het Atrium en pak het beeld Oog van ISIS "eye of Isis" dat op de tussentrap ligt. Pak van het lichaam van Kemble een Hefboom van de Lift "elevator lever" die onder op de grond ligt.  Keer terug naar de trappenhal en ga via daar met de trap naar beneden naar de kamer herinnering "Hall of Remembrance". Ga naar het noordoosten, gebruik de hefboom op het mechanisme dichtbij de dienstlift om het aan te zetten. Gebruik de lift. ga in de kelder enkele kamers in tot je Abdul ontmoet. Duw de kast weg en open de valdeur

Riolen

Ga de deur van de riool "sewers" in, loop naar de poort van het Noorden, haal tegenover de poort in de muur de hefboom over om de poort te openen. ga met de ladder naar beneden. De weg door de riolen is eenvoudig. Je moet ervoor zorgen om het vallende puin te vermijden dat vaak uit het plafond valt.Ga op het einde met de ladder omhoog, open de poort met de hefboom, volg het riool, je komt langs een ladder die in elkaar geschoven is, loop iets verder in trek aan de hefboom en ga de ladder op die nu naar beneden is geschoven. Ga de gangen door naar het westen, dood de misdadiger en pak een Zilveren Sleutel "silver key" van zijn lichaam. Pak het Pistool (als je het nodig hebt) dat op een plank ligt. Je kunt ook je kan vullen met "paraffin". Abdul zal nabijgelegen zijn als je inventarisruimte moet maken. Gebruik de Zilveren Sleutel in de Deur van het Oosten.

Station

Ga de volgende deur in en ga de Tunnels van de Dienst. Volg de tunnel rechts, links en rechts. pak de Moersleutel "spanner" van het lijk bij de pool en ga naar de de ruimte terug van de tunnels waar je net voorbij kwam. Gebruik de Moersleutel op het Mechanisme om het water uit de pool af te voeren. Ga terug naar de pool en ga met de ladder in de pool naar beneden.

Ga rond tot u de volgende ladder bereikt. Ga de trap op en loop naar het zuiden. Op het verre einde van deze plaats is een hoek een ladder. Je moet het beklimmen om een schakelaar te vinden die de uitgang zal openen. Ga terug en ga door de open poort. Volg de gang naar de Deur van het Oosten, je komt op het station, dood de vijanden en pak de Sleutel van de Poort "gate key" uit het lijk. Ga naar de poort, open de poort met de sleutel en Abdul komt. Op dit punt kan je beter je kruisboog gaan gebruiken als je die hebt aangezien je een ton Explosieve Pijlen van de vijanden kan pakken. Ga naar het zuiden en met de trap het station op. Ga naar één kant van de trein, loop naar het einde, uit de laatste wagon komt een vijand, ga door die wagon naar de andere kant van het station. Ga met de trap omhoog, over de trein, ga naar het einde van de trien en je ziet een filmpje..

VERVLOEKTE STANDBEELD

U zult opmerken dat het Standbeeld gloeiende verbindingen heeft. Je moet op de helderste gloed richten. Je kunt het pistool of het geweer gebruiken, maar  het beste is om het Kruisboog met Explosieve Pijlen te gebruiken om wat grote schade te berokkenen. 

Boot

Eens op de boot, ga je naar het oosten en naar de voorzijde maar ga niet de ladingsruimte op "cargo". Zodra je een tussenfilmpje van Bupo en Victoria ziet ga je die branddeur "stairwell- fire exit" in die zij ook in gingen. Ga naar Dek 1, ga naar de eetkamer "Dinning room" in op het  Zuidwesten van het dek. Ga de 1ste deur in en ga de kamer in. Hier is Victoria die je bevrijdt. Volg haar, duw de kist weg die op een luik staat en open het luik.

Victoria

Pak de knuppel "Truncheon"  uit de inventaris van Abdul en pak de olielamp van de plank. Ga naar het zuiden op dek2 naar een opslag ruimte " store room". Pak van de plank een Pistool, vuurwerper en munitie. Ga naar kamer 2-3 van de bemanning "crew", pak daar een emmer met water. Ga naar de Noorden nooddeur "fire-exit- stairwell",  pak van het dode lichaam de Sleutel van de Lading "cargo bay key".  Ga deur uit en dood de Vervloekte Misdadiger om de Sleutel van het Hangslot te krijgen "padlock key". Gebruik de sleutel op het slot van nooddeur zuid. Ga naar dek 1. Ga naar de Noordoostelijke deur van de Lading en gebruik de sleutel. Dood de misdadiger en neem de Sleutel van de Kolenbunker "coal bunker key". Ga naar de nooddeur Noord, op de trap naar de topdek kom je Abdul tegen. Ga naar de Zuid nooddeur en ga naar de topdek. Gebruik de sleutel op de deur die naar de Brug "bridge" en De Kolenbunker leidt. Loop beneden naar de Kolenbunker en de machine. Versla de vervloekte vijanden tot Abdul verschijnt. Ga de trap op en naar de Oven ruimte "furnace room". Pak de Moersleutel "spanner" van het lijk en gebruik het op het mechanisme om de brug te laten zakken. Ga de brug over, open achter het luik en ga met de ladder naar beneden. Loop door de ovens en als achter in de ruimte komt zal de deur sluiten. Ga met de ladder terug naar boven, trek aan de de hefboom in het hokje om de deuren beneden weer te openen. Keer terug beneden naar die deur. Op dit punt zal je door heel wat vijanden worden bestormd! Vermijd ze veel mogelijk aangezien je hier niet zult terugkeren. In de volgende ruimte ga je met de trap omhoog, loop rond en met de volgende reeks trappen. naar beneden. Ga naar de Noordoostelijke hoek en je ziet dat de motor opgeblazen wordt. Je krijgt van de zeeman een  Gelukkige tweehoofdige Muntstuk "two-headed coin" en een Gebroken stoompijp "broken steam pipe". Ga omhoog de trappen op , ga in de hoek van het Noordwesten trap af, deur door en de ladder op. Ga boven naar de deur en plaats de Gebroken Pijp machine om het te herstellen. Trek aan de de Hefboom, een dienstlift opent de deuren en pak de brief eruit "letter". Plaats de herstelde pijp in de dienstlift, trek aan de hefboom om de deuren te sluiten, draai aan het wiel, wacht even, de dienstlift komt terug, open weer de deuren en pak de sleutel van de brug eruit "bridge key".

Ga naar de deur van het Zuidoosten, ga gang door en je komt uit op dek 2. Ga naar de topdek. Ga de deur door die naar de brug leidt. Ga naar de brug met de kapitein, gebruik de sleutel van de brug op de deur en geef hem het Gelukkige Muntstuk. Daal naar Dek 2 en ga naar de hut van de kapitein. Abdul zal je tegenhouden. Pak van hem de Stamper (pestle) & schaal (als je die nog niet bij je hebt). Loop wat rond en nadat je een cutscene ziet, zal Bupo de hut van de kapitein verlaten (loop naar het zuidwesten, rechts als je de deur bij Abdul uitkomt om de cutscene te starten ). Ga dan de hut van de kapitein in, pak de Sextant., de Pot met het Artefact en een bericht. Ga terug naar de Kapitein op de brug en geeft hem de Sextant. Ga  naar de reddingsboot "lifeboat" aan de kant van het Noordwesten, pak het bericht en de kruisboog. Ga naar de zuidoost Ladingdek "cargo bay" van Dek 2 terug (de deur zal voor je worden neergehaald). Ga met de ladder naar beneden en bereidt je voor, voor het gevecht.

Monster

De uitdaging is hier het uit te putten zodat je het hijstoestel kunt gebruiken om zijn lichaam op te hijsen. Draai aan het wiel van het apparaat dat in de hoek staat als het monster uitgeput op de grond ligt. Klik weer op het wiel als de haak ongeveer boven het monster is en als je het goed hebt dan wordt het monster aan de haak gehesen. Je zal dit een paar keer moeten proberen?

Zodra de vijand dood is, meng je weer het geneesmiddel voor Darien (combinerend de Artefact in de schaal en met Water) en gebruik het op Darien. Ga de ladder op, trap op naar een machine, gebruik de moersleutel op de machine. Ga terug naar beneden waar je het monster versloeg, open het luik in de vloer, daal de ladder af en pak het beeld "Eye of Isis. Ga terug naar de brug om de Kapitein te vinden en ga dan naar Darien en Abdul die bij de reddingsboot zijn

Piramide van Osiris, Egypte

Ga de trap op en Victoria zal door een draaideur worden meegenomen. Ga naar het Westen en volg het pad tot je een ruimte met een Standbeeld van de Piramide vindt. Open de deur met een hefboom rechts in de muur. Ga terug en ga nu Oost. In de volgende ruimte kan je links de trap af en rechtdoor. Ga rechtdoor en achter in de volgende kamers. Een deur opent zich (nadat je een skelet verslaat), achter zie je een symbool/beeld, duw de pilaar in de deuropening, pak het Standbeeld van de Piramide "pyramid statue". Ga terug naar de andere kant (onderweg geeft Abdul je dagboeknota's "journal") en ga de geopende deur door. Gebruik het Standbeeld van de Piramide (in een paneel in de muur) om de volgende deur te openen en ga de trap af. Hier moet je twee pilaren op bepaalde tegels plaatsen die op de eerste dagboekpagina worden gedetailleerd. Duw de bovenste pilaar (bij de trap) naar de linkse kant (westen), duw de onderste pilaar naar rechts (oost). Pak het Standbeeld van de Kever "Scarab" en ga naar de trap waar je het eerste standbeeld pakte. Gebruik het Standbeeld van de Kever om de deur te openen. Ga de gang door, een deur sluit de doorgang, duw de deur naar achteren. Gebruik het Standbeeld van de Kever op het eerste paneel aan de linkerzijde van de  deur. Ga verder de gang door en de trap af. Na een cutscene, ga naar het noorden en bestrijd de aanhangers en pak het Standbeeld  van de "Djed" van een lijk. Loop terug naar de ruimte en je ontmoet Abdul bij de gesloten deur. Gebruik het Standbeeld van de " Djed" om de nabijgelegen deur te openen. Pak wat je nodig hebt van Abdul. Ga de deur door, pak het kanon "mortar gun" dat op de grond ligt. Ga door de opening van het westen en naar de volgende ruimte met sommige standbeelden. Twee zullen tot leven komen. Versla ze allebei om een geheime deur te laten openen. Ga achter (noordwesten) de geopende deur door, volgende ruimte gebruik je het Standbeeld van de Piramide Piramide om deuren te openen. Abdul zal komen en onder zie je een deur opengaan. Ga de trap af, andere trap omhoog, volg het pad en een deur gaat open. 

DE SCHORPIOEN

Dit monster valt je vooral aan met zijn staart. Het heeft ook één korte waaier met zijn poten. Verwoest vooral zijn staart om het te verslaan. Zodra je het verslagen hebt ga je de open alkoof in.

Victoria - Je moet weer Darien redden. Pak van Abdul de vuurwerper "Flamethrower" (als je die nog niet hebt) en volg de Misdadiger naar het Oosten en ga de trap af. Volg de gang, je komt in een ruimte met een gat in de grond en je ziet een deur met 2 fakkels "torch". Gebruik de vuurwerper op de fakkels en de deur gaat open. Volg de gang naar een ruimte met twee groene monsters. Versla ze. Als je geen goed wapen hebt, heeft een van de lijken een jachtgeweer. Trek aan de hefboom van het Noordwesten om de deur te openen. In de volgende kamer, duw de twee voetstukken (schaal met een vlam) op zijn plaats (naar achteren) om de deuren te openen. De eerste schaal met vlam staat als je binnen komt de andere schaal staat aan de overkant kant van de kamer. Pak beneden uit de geopende deur het Standbeeld van de Schorpioen "scorpion statue". Ga boven de andere geopende deur door, volg de gang naar de volgende ruimte.Ga naar de deur van het westen. Gebruik het Standbeeld van de Schorpioen op het paneel van het Westen.

SCHORPIOEN (opnieuw)

Versla dit op dezelfde manier. Als je je een wapen, munitie of helende punten wilt, kan je naar het lichaam van Darien lopen en in zijn inventaris de spullen pakken.

Je moet na je het beest verslagen hebt de ingrediënten vinden om Darien van de vloek te redden. Zorg dat je de schaal en stamper bij je hebt. Pak ook van Darien het Standbeeld van de Piramide. Ga terug naar de westen deur en de Zuidelijke ruimte in. Gebruik het Standbeeld van de Piramide op het voetstuk van het Zuidoosten en duw het centrale voetstuk (met een schaal) in de muur om het Standbeeld van het Serpent te krijgen. Ga terug naar de grote kamer waar je het Standbeeld van de Schorpioen pakte. Ga de ladder af. Loop naar de gebroken trap en de vloer schuift open. Ga de trap af, gebruik het Standbeeld van het Serpent op het paneel in de muur. Ga de deur door, volg de lange gang, trap af, volg de gang (deur met spijlen door) naar een ruimte met drie pilaren en vier zijruimten. Duw pilaar 1 (west, dichts bij de grote deur) in de Noordoosten zijruimte, middenpilaar (2) in de zuidwesten zijruimte en de laatste pilaar (3,oost) in de zuidoosten zijruimte. Pak uit de zuidwesten zijruimte een lege emmer. Een deur gaat open in de noordwesten zijruimte. Pak daar van de dode man het water symbool "water symbol". Ga de deur door, pak in de volgende ruimte de pot met Artefact. Gebruik het water symbool achter op de waterpot, pak met de lege emmer, water uit het waterreservoir. Ga terug naar waar Darien is, maak het geneesmiddel en geef het hem. Ga nu weer terug waar je net de drie pilarenraadsel oploste en ga door de grote open deur. Ga naar het noorden tot je een cutscene krijgt.  Ga de ladder af, loop naar de deur en de deur draait je naar de andere kant. Ga de trap af en loop wat naar het zuiden tot je een andere cutscene bereikt.

Darien - Eens terug als Darien pak je alle helende middelen, wapens en munitie van zowel Abdul als van Victoria. Pak het beeld van ISIS. Save je game bij Abdul en ga naar het zuiden (trap op). Ga achter het plateau op en probeer om het Oog van ISIS op zijn plaats te plaatsen. Ik zeg probeer omdat je twee tot levende Standbeelden zult moeten verslaan. Ga terug naar de anderen , Victoria gooit je het rode juweel, je verliest weer het Oog van Isis. De bigg boss Bupo komt tot leven en het grote gevecht begint.

VERVLOEKTE BUPO

De echte uitdaging is hier Bupo in een reeks van gebieden te beschadigen waar hij het gevoeligst is.   Zodra je genoeg schade hebt aangericht op een bepaalde gebied ga je over op zijn hoofd.  Het laatste doel, als je snel genoeg bent, zal de kern van zijn borst zijn.  Je kan de andere kanonnen gebruiken, maar mijn suggestie is dat je het pistool gebruikt aangezien het snel genoeg is, zowel schietend als herladend, om een paar klappen in de kern van het monster te schieten.

Pak nadat je Bupo verslagen hebt het Oog van ISIS en zet het op zijn rechtmatige plaats terug.

Einde game

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

© GameSolves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

 

www.000webhost.com