11-12-2011

 City of Secrets

Je speelt in City of Secrets met de twee hoofdpersonages, Moles (een mol) en zijn vriend Rex (een hond). Het avontuur begint als Rex verdwijnt in een gat in de keldervloer van Moles, dat uitkomt in de stad Poco Pane.

Als blijkt dat de inwoners van Poco Pane gebukt gaan onder de heerschappij van een mysterieuze burgemeester, besluiten Moles en Rex om op onderzoek uit te gaan en de burgers van de ondergrondse stad te helpen.

 

Rex stuit niet alleen op een mollenstad, diep onder de grond, maar hij wordt ook beschuldigd van spionage!

Ga op onderzoek in de donkere, vreemde mollenwereld, praat met leuke en minder leuke personages en ontdek een groot complot.

Stop het voordat het te laat is! Breek Rex uit de gevangenis voordat hij vals wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd heeft.

Nederlandstalige uitgave

 

Oplossing bijgewerkt Juli  2012

 

Inventaris - boven in het scherm. Klik op het wieltje, om de inventaris te open of te sluiten.

Rechtsonder rode ? gloeilamp - hints. Blauwe gloeilamp - Spelmenu.

Lees regelmatig de taken in de opdrachten pagina.


Hoofdstuk 1
 

Kelder

Rex is in de kelder. Neem na de speluitleg een groot brok kaas - rechtsonder in het scherm. Verplaats de wasmachine. Neem achter de wasmachine het schilderij.

Boven de wasmachine hangt een haak. Gebruik het schilderij en kaas op de wasmachine. Neem nu de haak. Rex verdwijnt op mysterieuze wijze en Moles verschijnt.


Rex is door een gat gevallen. Neem de ​​kom en graankorrels op de vloer. Neem de spaghettispoel uit het rek. Combineer in de inventaris de graankorrels met de kom. Zet de kom met graankorrels voor de opening in de muur - bij het bord van de hongerige hamster. Neem de hamster. Neem de grote kooi en de 2 kettingen aan de muur. Combineer de twee kettingen met elkaar, om een fietsketting te krijgen. Gebruik de spaghettispoel op de mangel, achter de rupsband. Gebruik de fietsketting op de mangel, om het met de fiets te verbinden. Klik op het touw achter de mangel, om het met de spoel te verbinden. Plaats de hamster op de rupsband. Zet dan de kom met graankorrels op de vloer voor de hamster. Hang de kooi aan het touw boven het gat. Stap in de kooi en je gaat door het gat naar beneden.

 

Poco Pane - Vuilnisbelt

Je komt in de ondergrondse stad, Poco Pane. Kijk rond. Loop naar rechts. Praat 2x met Alfredo. Hij wordt kletsnat. Je moet de lekkende waterpijpleidingen sluiten. Draai de 5 rode kranen dicht. Praat met Alfredo. Hij geeft je een stadskaart, zodat je je sneller naar de locaties in Poco Pane kan verplaatsen - gele gloeilamp rechtsonder in het scherm. Neem de poster achter Alfredo. Ga naar links en neem de vishaak op de grond in het gele afval. Ga op de stadskaart naar de gevangenis.

 

Gevangenis

Praat met de bewakers - nieuwe locatie op de stadskaart. Klik op een celraam aan de rechterkant van de gevangenis om met Rex te praten.

Neem de poster tegen de muur. Ga op de stadskaart naar het paleis van de burgemeester.

 

Paleis

Praat op het plein met de Sergeant voor het paleis. Praat met Lucinda - achter het loketraampje. Praat met de straatverkoper, Fernando. Hij heeft een handkar en verkoopt revolutie souvenirs. Ga naar links. Praat met de boorwerkers. Ze vertellen over de nieuwste boortechnologie. Ga op de kaart naar de markt.

 

Markt
Ga links van het marktplein naar het gesloten loket. Klop op het loket en praat met Lucinda. Neem de ui op de grond.

Ruil op het marktplein de ui tegen een rode biet - geef de ui aan de bietenverkoopster, Bianca. Geef de rode biet aan Lucinda.

 

Paleis

Praat met Lucinda en krijg een SeA- formulier.

 

Gevangenis

Ga naar links. Klop op loket 3 en praat met Lucinda. Geef haar het SeA - formulier.

 

Vuilnisbelt
Praat met Lucinda achter het loket in de mobiele keet. Praat met Alfredo.

 

Markt

Praat met de kaasboer, Sergo - kaas kost 60 doleuro's. Praat met de aardappelenverkoper, Ramon. Hij heeft geen zoete aardappelen meer.

Neem de 5 doleuro munten op de grond.

 

Paleis

Praat 2x met  Fernando. Geef hem de twee ​​posters en krijg er 10 doleuro's voor (15 totaal). Ga links naar de boorwerkers. Neem de schroevendraaier op de grond - bij het houtenbruggetje. Gebruik de schroevendraaier op de schroef (1) in de pijpleiding - voor het houtenbruggetje.

 

Gevangenis

Gebruik de schroevendraaier op de schroef (2) in het oog van het stenen standbeeldje.

 

Vuilnisbelt

Praat met Alfredo. Hij heeft een baan voor je. Je moet het afval sorteren. Ga links naar de vuilnisbelt. Klik op het sorteerapparaat. In dit minispel moet je het afval in de juiste karretjes sorteren - papier, glas en metaal. Vang het glas, papier of metaal voorwerp op de 3 lopende banden in het karretje, door het goede karretje onder de lopende band te duwen. De 3 karretjes zijn aan elkaar verbonden. Je speelt het 2x, om 20 doleuro's te verdienen. In de tweede ronde komen er 2 karretjes bij. Een voor compost en een voor plastiekafval. Klik op de groene knop om het spel te starten. Beweeg de muiscursor over de karretjes, om ze te verplaatsen. Vallen er 3 voorwerpen in een verkeerd karretjes, of ze vallen ernaast, start je opnieuw. Lukt het je niet, kan je het minispel overslaan, door op 'overslaan' te klikken. Ben je klaar met sorteren, druk je op de rode knop.

 

Praat met Alfredo en krijg de 20 doleuro's (35 totaal). Aan de rechterkant is de ingang van een tunnel - tegenover de mobiele keet. Ga door de tunnel. Je komt bij de boerderij (je moet met de aardappelverkoper over de aardappels gepraat hebben, want anders kan je niet door de tunnel naar de boerderij).

 

Boerderij

Praat met de aardappelboer, Santiago. Neem de zak op de grond. Wacht tot de boer weer in slaap valt, en pak dan de zweep en poster. Zie aan de rechterzijde 2 tunneldoorgangen. Daar zijn de aardappelgrotten. De aardappels hangen aan het plafond. Ga door het doolhof en verzamel in de grotten 10 rijpe zoete aardappelen (ze zijn te onderscheiden aan de pikkeltjes op de aardappel - Moles neemt alleen de rijpe.).  Nummer de linkse ingang tunnel 1 en de rechtse 2. Ga door de linkse tunnel (1). Neem 2 rijpe zoete aardappels (weet niet of de rijpe aardappels per spel in dezelfde grotten hangen). Deze grot heeft 3 tunnels: 3-1-4. Ga je dus door tunnel 1 ga je terug naar de ingangtunnel (1). Ga door alle tunnels. Zie hieronder de tunneldoorgangen, die met elkaar verbonden zijn.

 

Doolhof Aardappelgrotten

Twee aardappels in grot 3-1-4

Twee aardappels in grot 5-6-3

Een aardappel in grot 7-5-8

Twee aardappels in grot 9-7-10

Een aardappel in grot 11-6-2-9

Twee aardappels in grot 12-13-8

 

Heb je de 10 zoete aardappels verzameld verlaat je het doolhof en ga terug naar de vuilnisbelt. Hier kan je de stadskaart weer gebruiken.

 

Markt
Geef de 10 aardappelen aan Ramon en krijg 25 doleuro's ?  (totaal 60). Neem de poster. Koop de kaas bij de kaasboer. Combineer de zweep met de haak, en krijg een hengel. Gebruik de hengel in de rioolput en vis de legitimatiekaart van de revolutionair Fernando Gomes eruit. Gebruik de schroevendraaier op de schroef (3), naast de kraam van de bietenverkoopster.

 

Gevangenis

Praat met de bewakers over de inenting. Ga achter het scherm, en je wordt ingeŽnt. Je krijgt een inentingsbewijs.

 

Vuilnisbelt
Lucinda is met de mobiele keet vertrokken. Kijk naar de bandensporen van de mobiele keet op de grond - ze gaan naar de boerderij.

 

Boerderij
Ga weer door de tunneldoolhof, opzoek naar Lucinda. Ze is in grot 12. Praat met Lucinda en geef haar de 3 schroeven, kaas, inentingsbewijs en legitimatiekaart.

Je krijgt de kaas terug en een audiŽntieformulier voor een gesprek met de burgemeester. Je kan hier nu de stadskaart gebruiken. Ga naar het paleis.

 

Paleis

Fernando vraagt of je een ​​foto van de burgemeester wil maken, en geeft je een fotocamera. Geef het audiŽntieformulier aan de Sergeant en ga het paleis in. Praat in het kantoor met de burgemeester. Geef hem de kaas. Praat weer met de burgemeester. Hij laat Rex niet vrij uit de gevangenis. Maak een foto van de burgemeester. Kijk links naar een schilderij - het is het standbeeld van de Grote revolutie. Verlaat het paleis. Hier eindigt hoofdstuk 1.

 

Hoofdstuk 2

Paleis

Geef de fotocamera met de foto aan Fernando. Hij informeert je over de revolutie verzet. Hun geheime hoofdkwartier is in het wachthuis van Alfredo.

 

Vuilnisbelt - Hoofdkwartier
Klop op de deur en ga naar binnen. Kijk naar het toilet en trek (sleep) de spoelketting naar beneden. Ga naar de geheime kamer, maar het is donker. Zoek in elke donkere kamer een lichtschakelaar. Klik op de lichtschakelaar in de eerste Egyptische kamer, om het licht aan te doen en ga dan verder. Je komt uiteindelijk in het hoofdkwartier van de samenzweerders.

 

Praat met Alfredo en Fernando. Er volgt een lang gesprek. Klik daarna op het vergrootglas op de tekentafel. Klik op de burgemeester foto. De foto ligt nu onder het vergrootglas. Beweeg het vergrootglas over de foto en markeer 6 vreemde dingen op de foto. Het vizierrondje kleurt rood als je het over iets vreemds beweegt en klik dan om het te markeren.

 1. Een brokje kaas tussen de kaaskruimels

 2. Kaas in zijn hand

 3. Litteken bij het oor

 4. Ogen

 5. Staart

 6. Kaas bij zijn voet

Klik op de rode gloeilamp, om terug te gaan. De burgemeester is geen mol maar een rat. Praat met de samenzweerders.

We moeten Rex bevrijden. Gebruik nu de lift (hysbak) en verlaat het hoofdkwartier.

 

Markt
Praat met Bianca, de bietenverkoopster. Ze heeft de spuitbus met verf weggegooid op de vuilnisbelt.

Gevangenis
Neem de schop en de steen. Filmpje - Alfredo en Fernando worden gearresteerd. Probeer naar de gevangenis deur te gaan en praat met de bewakers.

Gooi de steen op alle celraampje, om er achter te komen in welke cel Rex zit.
 

Vuilnisbelt
Neem de spuitbus tussen de afvalbergen. Gebruik de schop op het verkeersbord bij de tunnelingang, om het verkeersbord te nemen.

 

Paleis
De boorwerkers zijn vertrokken naar de gevangenis locatie. Gebruik de schroevendraaier op de lamp boven het geboorde gat.

Gevangenis

De boorwerkers zullen een gat in de muur van de gevangenis boren als ze daarvoor een opdracht krijgen. Gebruik de spuitbus onder de celraam, waarin Rex gevangen gehouden wordt. Moles tekent een "X" op de muur. Plaats de lamp en verkeersbord op de rode X. Ga naar de vuilnisbelt.

Hoofdkwartier
Ga via de lift naar het hoofdkwartier. De bewakers hebben er een puinhoop van gemaakt. Ga de trap op naast de lift. Gebruik in deze kamer de pudding machine. Toon een 'krokodil' in de pudding'. Gebruik de 3 hendels - ogen groen en de pudding geel. Rex ontsnapt uit de gevangenis!

 

Hoofdstuk 3

Verloren land - Vuilnisbelt

Eindelijk is Rex vrij. Moles kan even uitrusten en we spelen verder met Rex. Rex is door de stortkoker ontvlucht. Praat met Pingel.

Pak de wasmachine, toiletbril, 2 skilatten, grote blik, stoelrugleuning en een wastobbe. Zie een ballon hangen. Verlaat de vuilnisbelt.

 

Prinses

Praat met prinses, Salmiak. Je moet bewijzen dat je geen spion bent, en ze zal je testen. Je moet het reinigingsritueel doorstaan. Neem de twee kokosnoten op de grond. Plaats de kokosnoten in de gaten van de groene poefbal naast de troon. Klik dan op de poefbal en neem het hart eruit. Geef het hart aan de prinses. Na het gesprek opent ze de poort aan de rechterzijde. Ga door de poort.

Slangen Grot
Praat met Chef-kok Manuel. Hij bereidt een maaltijd voor de 'Oude' slang. Tijdens het gesprek boort uitvinder Hanus Bouwus een gat door de muur. Praat met de haan,  Hanus. Hij denkt na wat hij zal ontwerpen. Neem links van de kok de 2 kommen, blik, bezem en rechts de buis. Pak  bij de ingang een ander blik. Verlaat de grot, en neem nog een blik . Ga terug naar de grot. Praat met de uitvinder totdat hij een bouwtekening toont van een Trojaanse olifant. Bouw de Trojaanse olifant met het materiaal dat je verzameld hebt op de rode X, bij de kok. Kijk naar de bouwtekening van Hanus.

 

 • Plaats eerst de 4 blikken op de rode X.

 • Plaats de wasmachine bovenop de blikken.

 • De wastobbe op de wasmachine.

 • Dan de stoelrugleuning en toiletbril voor de oren.

 • De 2 kommen voor de ogen.

 • De 2 ski's voor de slagtanden.

 • De buis voor de slurf en de bezem als staart.

 

 

Rex stapt in de Trojaanse olifant. De olifant wordt opgeslokt door de slang, en je zit in de slang.
 

Slang
Als Rex in de slokdarm verder doorloopt wordt hij teruggeblazen door het groene gas dat de slang uitademt. Je kan je aan sommige uitsteeksels vasthouden. Grijp de volgende uitsteeksel als de slang niet blaast: 1, 4, 8 en 11, zodat Rex niet teruggeblazen wordt. Ga op het einde door het strotklepje. Hier wordt de doorgang geblokkeerd door tentakels. Neem de 9 "groeiende" uitsteeksels op de grond en tegen de wand. De uitsteeksels hebben verschillende vormen. Plaats 6 uitsteeksels in de juiste tentakel gaten met de overeenkomende vorm. Zijn alle tentakels open ga je naar het maag-darmkanaal. Zie een gat voor de ingang naar de volgende darm. Je moet het gat dichten door op de kussenachtige vormen drukken in de juiste volgorde. Kijk uit voor het druppelende maagzuur. Druk op 4, 2, 3, 1 (1 is aan de rechterkant).

 

 

In deze darm neem je de veer op de grond. Gebruik de veer op de hangende muziekinstrumenten. Noteer welke instrumenten stoppen met spelen. Let op de lengte van de muziek. Tot slot zullen alle instrumenten in dezelfde tijd stoppen. Stoppen ze gelijktijdig gebruik dan weer de veer op de muziekinstrumenten van links naar rechts op: 4, 3, 1 en 2 (dat was in mijn spel, maar is per spel verschillend). Ga dan door het geopende paarse darmkanaal en neem het rode hartvormige blikje. Je verlaat automatisch de slang.

 

Prinses

Toon het hartje met de foto's aan de prinses. Neem na het gesprek de roze staf naast de troon.

Vuilnisbelt

Gebruik de staf op de rode ballon. Rex vliegt aan de ballon het verloren land uit.
 

Hoofdstuk 4

 

Poco Pane - Hoofdkwartier

Moles neemt het weer over. In de Egyptische kamer staat een wachter. Gebruik de lift. Neem het vergrootglas. Zie dat de lamp boven de tekentafel niet werkt. Klik op de projector (tegenover de lift), en krijg de lens. Combineer de lens met het vergrootglas. Loop de trap op. Ga naar de groene kamer. Schakel het licht uit. Draai de gloeilamp uit de fitting. Ga terug naar de kelder. Draai de gloeilamp in de lamp boven de tekentafel. Leg het vergrootglas op de tekentafel en gebruik dan het vergrootglas.

 

Onderzoek de foto's:

Foto 1 - Toilet

Camera
Mol met de camera in de hand
Rattenpootjes in het toilet
Tapijt
Rat poot op het tapijt
Hart op de toiletdeur

Foto 2 - Kantoor burgemeester
Gezicht mollenkoning
Kroon Koning
Tapijt

Staart Burgemeester
Muurposter

Foto 3 - De revolutionairenmars
Twee pratende mollen
Mysterieuze fotograaf
Rits op de revolutionair
Sergo, de kaarboer
Foto 4 - Standbeeld
Geheime doorgang
Ronde "Schelp" naast de geheime doorgang
Arm standbeeld
Kostuum burgemeester
Rattenpootjes van de burgemeester

 

Gebruik de lift en verlaat het hoofdkwartier.

Gevangenis
Lees een aankondigingpamflet tegen de muur of een rondom de gevangenis. Klik op de celraampjes om de gevangen samenzweerders te vinden.

Praat 2x met Alfredo en Fernando.

 

Markt
Praat met de kaasboer, Sergo - nieuwe locatie. Ga op de stadkaart naar het dak.

 

Dak

De deur is gesloten. Ga naar rechts. Praat met de fotograaf, Xavier (neef van Sergo). Krijg de sleutel van het huis. In de kluis ligt de laatste revolutie foto. Klik op de bungee koord. Praat weer met Xavier. Gebruik de sleutel op de deur. Oh, heb je het huis kapot gemaakt! Praat weer met Xavier. Hij geeft je aanwijzingen voor de kluis:

 • Het middelste vakje is leeg.

 • Bal in de linkerbovenhoek.

 • Paard staat tussen twee beren.

 • Alle rode souvenirs staan in de rechterkolom.

 • Vliegtuigen staan naast elkaar.

 • Pop niet boven de rode beer.

Nummer de vakjes van links naar rechts en van boven naar onder 1 t/m 9. Klik op de volgende vakjes:

 • 5- 8- 7- 4- 5- 6- 3- 2- 5- 8- 7- 4- 1- 2- 5- 4- 7- 8- 5- 6- 9

 • 8- 5- 2- 3- 6- 9- 8- 5- 2- 3- 6- 9- 8- 7- 4- 1- 2- 3- 6- 5- 2

 • 1- 4- 7- 8- 5- 6- 9- 8- 5- 6- 3- 2- 5

Neem de foto uit het middelste vakje.

Hoofdkwartier
Onderzoek de laatste foto op de tekentafel.
 

Foto 5 - Koning wordt naar het toilet gebracht
Drie glazen buizen op de achtergrond
Revolutionair met masker
Gezicht van de mollenkoning
Hart op de toiletdeur

Markt
Praat met een van de verkopers - nieuwe locatie. Ga op de stadskaart naar de nieuwe locatie.

 

Tankbodem

Kijk naar de gescheurde glastank - je ziet een magneet. Pak links de zak met graszaad. Praat met de mol met de grasmaaier. Ga naar rechts. Een klein grondgebied voor de glastank is omgespit (hier moet het toilet hebben gestaan) . Gebruik het graszaad op de omgespitte grond. Klik op de hendel van de kraan. Klik weer op de hendel en draai dan aan de kraan. Het water vloeit over de aarde en het gras groeit snel. De mol gaat dan het gazon maaien en trekt de magneet mee. Neem dan de magneet. Kijk naar het standbeeld - het komt je bekend voor? Lees de gedenktegel aan de voet van het standbeeld.

Paleis

Ga links van het paleis naar het mollenbeeld. Trek aan de arm en een geheime doorgang opent. Ga door de geheime doorgang, naar het kantoor van de burgemeester. Kijk goed naar het schilderij. Noteer de positie van de voorwerpen in de handen. Verlaat het kantoor weer door de geheime doorgang.

 

Tankbodem
Ga naar het standbeeld en zet de handen met de voorwerpen in de juiste positie, zoals je dat zag op  het schilderij in het kantoor van de burgemeester.

Een geheime doorgang opent. Probeer er door te gaan. Moles is bang. Rex moet er door gaan.

 

Klik op de: troffel, vishengel, gitaar, mixer, stokbrood,  zwaard, hamer en sikkel tot ze in de juiste positie staan.Vuilnisbelt
Ga links naar de afvalberg. Praat met Rex.

Dak
Ga naar het bungee koord. Xavier is klaar met de decoratie. Gebruik de magneet op het bungee koord.

 

Hoofdstuk 5

In het Standbeeld

Hoor de koning om hulp roepen. Rex moet de koning bevrijden. Een Rat bewaakt de omgeving. De bewaker patrouilleert altijd dezelfde route. Verberg je in de pijpen of achter een vat. Ga naar de koning aan de top en verzamel onderweg enkele voorwerpen. Word je gepakt door de bewaker, ga je automatisch terug naar de begane grond.

 • Begane grond: Ga door de middelste pijp. Je komt uit de rechtse pijp. Zie een luchtcompressor. Draai aan de kraan van de glazen hoofdwatertank in het midden.
  - De watertank stroomt leeg. Alleen op de bodem is nog wat water. Ga terug door de rechtse pijp. Ga door de linkse pijp (niet de uiterste linkse).

 • Eerste verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Derde verdieping: Zie achter een vat, met daar achter een pleister op de pijp geplakt. Neem de pleister.
  - Er lekt water uit de pijp en druppelt in de kleine tank eronder.
  - Zie hier een gouden kraanwiel naast de linkse pijp. Ga door de rechtse pijp.

 • Tweede verdieping: Pak de roze lege opblaaseend op de vloer. De kleine tank is gevuld met water. Pak de schaar op de vloer. Ga door de rechtse pijp.

 • Derde verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Eerste verdieping: Ga door de middelste pijp.

 • Begane grond: Ga door de middelste pijp. Gebruik de opblaaseend op de luchtcompressor - er zit een lek in de eend.
  - Combineer de eend met de pleister, om het lek te dichten.
  - Gebruik dan weer de eend op de luchtcompressor om de eend op te pompen. Ga terug en dan weer door de linkse pijp.

 • Eerste verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Derde verdieping: Verberg je achter de vaten als de bewaker eraan mocht komen! Ga door de rechtse pijp.

 • Tweede verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Vierde verdieping: Hier zit de mollenkoning gevangen in een kooi. De kooi is opgehangen boven de grote watertank.
  - Praat met de koning. Je moet de kooi met de koning laten zakken.
  - Pak rechts de kraan op de vloer. Trek aan de rode hendel naast de watertank, om de vloer onder de koning te openen. Ga door de linkse pijp.

 • Tweede verdieping: Ga door de rechtse pijp.

 • Derde verdieping: Draai aan de gouden kraan. Dit verlaagt de koning naar de derde verdieping. Trek aan de rode hendel om de vloer onder de koning te openen.
  - Draai weer aan de gouden kraan. Dit verlaagt de koning naar de tweede verdieping. Ga door de rechtse pijp.

 • Tweede verdieping: Trek aan de rode hendel om de vloer onder de koning te openen. Ga door de rechtse pijp.

 • Derde verdieping: Draai aan de gouden kraan. Dit verlaagt de koning naar de eerste verdieping. Ga door de linkse pijp.

 • Eerste verdieping: Gebruik de schaar op de koning, om het touw aan de kooi door te knippen. De koning valt in het water op de bodem van de watertank.
  - Werp de opgeblazen eend naar de koning. Ga door de linkse pijp.

 • Derde verdieping: Ga door de rechtse pijp.

 • Tweede verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Vierde verdieping: Ga door de rechtse pijp.

 • Tweede verdieping: Plaats het kraantje op de pijp van de kleine watertank.
  - Draai aan het kraantje. De koning drijft iets naar boven. Ga door de rechtse pijp.

 • Vierde verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Tweede verdieping: Ga door de rechtse pijp.

 • Derde verdieping: Ga door de linkse pijp.

 • Eerste verdieping: Praat met de koning, om hem te bevrijden.

Uiteindelijk word de burgemeester ontmaskerd en is de stad gered van de revolutie.

De prinses redt de mollen van de ratten en de koning is weer de mollenkoning van Poco Pane.

 

Einde

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves

Forum NL
Henk

www.000webhost.com