Conspiracy of Songo

Samenzwering van Songo

 

VILLMONT: 

Pak het touw (klik op het touw op het te pakken. Bekijk de grote rots (rechter muisknop) en je vindt een stok. Pak een van de kleine stenen. Praat met de man die op de klip is. Dan probeer om hem het touw te geven, doe dat 3x en hij zal een fles naar je gooien die je pakt. Gebruik de stok op de klip en je zal een gat maken. Zet de fles in het gat in de klip. Klik op de fles je klimt naar boven.

VILLMONT: HET PARK: 

Probeer om de krant te nemen waarop de dronken man zit. Praat met de dronken man. Je zal zijn naam te weten komen, Nelson Kappy. Bekijk de advertentie over werk (job, rechtermuis knop). Een zoekt een babysitter... maar u haat kinderen. Een andere zoekt een chef... maar je kan niet koken. Een andere men vereist een gitaar speler... maar u haat muziek. Tot slot vindt u iets interesserend: zij zoeken mensen die flessen recycleren voor de "Matte Recycleermachine". Nu hebt u een nieuw telefoonnummer. Bekijk de advertentie van Jeff en u zult een nieuwe plaats krijgen. Ga naar het oosten naar de kaart en ga naar de bar van Jeff. 

VILLMONT: DE BAR VAN JEFF: 

Pak de lucifers van de bar. Praat met Jeff. Hij zal geheime drank vertellen: Het "Rode Oog". Hij zal ook vertellen dat je de honderdste klant bent en dat je waarom u een gratis Coupon van Bier kunt winnen als je deze taak voltooit: Je moet het rode glas met met wodka vullen en wel precies 11 milliliter... Dit is wat u moet doen: 

B=fles, R=rood glas, Y=geel glas, B>R betekend dat je de fles Gebruikt op het Rode Glas.

B>R, R>Y, Y>B, R>Y, Y>B, R>Y, B>R, R>Y, Y>B, R>Y, Y>B, R>Y, B>R, R>Y als u alle stappen correct hebt gevolgd, zult u de coupon krijgen (geef rode glas aan barman). Ga naar het park terug.

 VILLMONT: HET PARK (II): 

Geef de coupon aan Nelson en hij zal weggaan. Pak de krant. Lees de krant. Het "Nieuws van de Ochtend Villmont" zegt dat Jerry (vriend van Shila) in het Centrum van de Stad gevangen is genomen en naar een rechter in Londen is gebracht omdat hij een verdachte is voor het stelen van de Songo. Je leest ook dat de geruchten zeggen dat hij in een Kooi hangt. Nu hebt u een nieuwe plaats: Centrum van Stad en ga daar naar toe.

 VILLMONT: CENTRUM VAN STAD: 

Na een lang gesprek, vraag Jerry of je iets weet om hem te bevrijden. Hij zegt dat je met zijn advocaat, M.Zippo moet gaan praten die in het Hotel de Low Spot is en wel op de 14de etage kamer 163 (nieuwe plaats). Verlaat het centrum en ga naar het hotel. 

VILLMONT: HOTEL: 

Ga hotel in, praat met de bediende. Zij zal u vertellen.dat M. Zippo niemand verwacht. Praat dan opnieuw met haar en zij zal Zippo met de telefoon roepen, maar hij zal de telefoon niet beantwoorden omdat hij moet slapen. Praat dan weer met haar en zij zal u vertellen dat Zippo de telefoon niet beantwoordt. Ga het hotel uit en ga naar de achterkant van het hotel (klik aan de rechtse kant van het gebouw). Bekijk het hoogste donkere venster. Shila zal zeggen dat het venster van Martin Zippo's is. Klik op het venster en Shila zal naar Martin schreeuwen, maar hij zal u niet horen. Gebruik de lucifers op de vuilnisbak. De rook zal hem wekken. Ga het hotel in en praat opnieuw met de bediende. Zij zal een bespreking met Martin hebben en dan zal zij je vertellen dat je lift kan nemen. Druk op de liftknop en je komt op de 14de etage. Ga rechts in de hal. pak een kortingsbon voor het rock concert aan de onderkant van de poster. Open de deur van kamer 163. Praat met Martin.

Hij zal je zeggen dat je de echte dief moet vinden en dat de Songo niet in Villmont is maar buiten de stad. Hij zal ook zeggen dat de enige uitweg van Villmont de Haven is en dat je met de Wachters moet gaan praten. Ga naar de nieuwe plaats: Haven. (Alvorens je de ruimte verlaat van Martin zal hij je zijn telefoonnummer geven). 

VILLMONT: HAVEN: 

Pak de verrekijker op de muur naast de Wachter (post A). Bekijk de nota die boven haar is: het leest: "Magnolia Slut/6:00 - 15:00;  Arnold/15:00 - 24:00; Zak Santos/24:00 - 6:00 ". Praat met de Wachter. Zij zal je haar naam vertellen, Magnolia. Vraag haar over Songo en zij zal je vertellen hoe zij haar baan terug kon krijgen. Je zal ook opmerken dat zij voor Victor Lunch, de werkgever van de Veiligheid werkt. Vaag haar of zij iets vreemd heeft gezien in  de nacht van de diefstal. Dan vraag haar wie er die nacht werkte. Zij zal u vertellen dat dat Zak Santos was. Vraag haar het telefoonnummer van Zak maar zij zal je dat niet vertellen. Verlaat de haven en ga terug naar het Centrum van Stad.

VILLMONT: CENTRUM VAN STAD (II): 

Ga het Beveiligingsbureau aan de linkerzijde in. Bekijk de nota op het prikbord: het zegt dat Wally Wiser de ' Werknemer van het Jaar 2002 ' wedstrijd heeft gewonnen. Bekijk de nota op de deur van "Lunch Victor" en je zal het mobiele telefoonnummer van de manager krijgen. Ga nu de cafetaria in. Probeer om de telefoon te gebruiken. De werknemer die daar naast zit zal dat niet toelaten. Praat met hem en vertel hem dat je zijn bril mooi vind (je zal opmerken dat hij van rock muziek houdt). Vraag hem zijn naam maar hij zal het niet zeggen. Vraag hem over zijn baan en zeg dan "“Go ahead” (ga je gang). Hij zal je dan vertellen dat zijn werkgever hem de ' Werknemer van het Jaar ' Toekenning gaf. Nu weet je dat hij Wally Wiser is. Open de blauwe deur naast de telefoon van de WC. Pak de plastic fles uit de afvalemmer en bekijk het. Je leest dat je een maandelijks open kaartje van alle Oceaandiensten van ' La Mer' kunt winnen. Ook, leest Shila: “...koop...RGB dranken...verzamel ". Klik op de deur van de linkerzijde. Je kan het niet volledig openen omdat er iets in de weg staat. Klik op de barst (crack) en je zal een dossierkabinet bereiken. Open de lade van "Formats" en bekijk de inhoud. Je krijgt een ontslag papier. Bekijk het en klik op de witte lege ruimte langs Dear. Je zal "Wally Wiser" schrijven. Ga naar de hal terug en stop de formele nota van Wally  in de brievenbus met de initialen WW. 

Ga naar de cafetaria en vertel Wally dat hij zijn brievenbus moet controleren. Hij wil dat niet, toon hem het concertkaartje (hij houd van Rock). Shila zal hem vertellen dat haar vriend, die daar werkt er een gestuurd heeft en dat Wally het nu wel in zijn brievenbus zou moeten hebben. Wally gaat zijn brievenbus controleren en hij vindt het ontslag bericht. Dan gaat hij iets zoeken om te drinken. Nu kan je de telefoon gebruiken. Bel Victor. Je zal vertellen dat je Magnolia bent. Wanneer hij vraagt wat je achternaam is zeg je ' Slut ' (u leest het in de nota in de haven), en hij zal u de telefoonnummer van Zak Santo geven. Bel Zak. Hij zal je vertellen dat hij om 2 uur een grote kerel heeft gezien die glanzende rode schoenen aan had en een zeer grote doos bij zich had en dat hij in een boot stapte en richting een (iets links) rode boei vaarde. Hij kon dit door een gat in de muur zien, naast de kaartjes kiosk. Ga terug naar de haven 

VILLMONT: HAVEN (II): 

Gebruik de verrekijker op de rode boei en je kijkt door het gat in de muur. Bekijk zorgvuldig de  getallen (richting ) waar de boei ligt: 180 en 73. Gebruik dan de SmartSightZ3000, de elektronische telescoop.

Verander de getallen in 180 - 73 en je zal een hoog gebouw met de initialen SBA op de bovenkant zien. Vraag de Wachter of zij iets over SBA weet, niet dus!. Ga naar de bar van Jeff. 

VILLMONT: Bar VAN JEFF (II): 

Wally en Nelson staan aan de bar. Praat met Wally, hij zal u over SBA vertellen en dat het 'Sir Bob Automobiles ' betekent en is gevestigd in een kleine stad genoemd Korsow, die niet verre van Villmont is. Ga terug naar de haven.

VILLMONT: HAVEN (III): 

Praat met de kaartjesverkoper. Hij zal je vertellen dat een kaartje naar Korsow 80 dollars kost maar u hebt dat geld niet. Gebruik de plastic fles met de kaartjesverkoper en hij zal je zeggen dat je de uitdrukking ' Le Mer ' met de letters die in de binnenkant van de RGB kroonkurken zijn geschreven moet vormen om de Oceaandiensten kosteloos te gebruiken tot het eind van de maand. Nu is het tijd dat je een baan bij de Recycleermachine krijgt. Ga naar het Centrum van Stad terug. 

VILLMONT: CENTRUM VAN STAD (III): 

Ga naar de cafetaria van het Veiligheidsgebouw. Gebruik de telefoon en bel Matt. Hij zal zeggen dat je met Mr.Kareem (de manager) moet praten die op het bureau is in de industriezone van Villmont. Nu hebt u een nieuwe plaats. Ga via de kaart naar de “The Recycler" (Recycleermachine). 

VILLMONT: DE RECYCLEERMACHINE: 

Open de rechtse deur  en je ontmoet M.Kareem. Hij zal zeggen dat je op de flessensectie afdeling komt te werken. Hij zal ook sommige mensen vermelden die deze baan hadden...Als je dat goed volgt zal je opmerken dat één van die mensen Nelson Kappy (de dronken man) was. Goed...wij weten dat Nelson niet zeer slim is , zodat wij kunnen afleiden dat Kareem geen genie voor de baan wil... Daarom moet je eerst een test doen om de baan te krijgen. Beantwoord alle vragen VERKEERD. Dit zijn de antwoorden die je moet geven: “Half a bottle”, "Chicago", "12" en "Jeeves". Nu hebt u de baan, zodat  Kareem u de sleutel van de flessenruimte zal geven. Gebruik de sleutel op de linkerdeur in de hal en u zult in de ruimte zijn. 

Aan de rechtse kant van het scherm zijn er twee dozen. Elke heeft een gat; een voor flessen en de andere voor kroonkurken. Klik op het gat van de  kroonkurk en je zal vier kroonkurken met de letters' L ', ' A ', ' E ' en ' R ' krijgen. Probeer het opnieuw zoekend naar de letter ' M ' maar die zal je niet vinden. Verlaat nu de ruimte en ga terug naar het bureau. Pak de paperklip van het bureau alvorens Kareem je zegt dat je weg moet gaan. Ga het gebouw uit en ga terug naar het Centrum van Stad. 

VILLMONT: CENTRUM VAN STAD (IV): 

Ga naar de WC van het Veiligheidsgebouw en onderzoek het dossierkabinet. Gebruik de paperclip op het slot van de "Misc lade en bekijk de inhoud. Je zal een kroonkurk met de ' M ' vinden. U zult ook een zonnebril vinden. Ga terug naar de haven. 

VILLMONT: HAVEN (IV):

Geef de vijf kroonkurken aan de kaartjesverkoper en u zult het kaartje naar Korsow krijgen. De boot komt onmiddellijk aan. Alvorens Villmont te verlaten, moet u Jerry eerst vertellen waar je naar toe gaat. Ga naar het Centrum van Stad. 

VILLMONT: CENTRUM VAN STAD (V): 

Vertel Jerry (in de kooi) dat je een cruise gaat nemen. Ga terug naar de haven .

 VILLMONT: HAVEN (V): 

Stap in de boot en je komt aan in Korsow. 

KORSOW: HAVEN: 

Praat met de wachter. Vraag hem of hij ooit heeft gehoord van de naam Songo. Hij zal u vertellen dat de Songo meer dan 12 jaar in Korsow is  en dat het beeld op een voetstuk staat, dichtbij de Old Well. Nu hebben wij een nieuwe plaats. Dan vraag hem over de nachtwachter en u zult opmerken dat HIJ de nachtwachter is.Vraag hem of er in de nacht van het nieuwe jaar iemand aan wal is gekomen.

Hij zegt nee, maar u kunt op hem niet vertrouwen omdat hij vertelde dat hij inslaap was gevallen die nacht zodat de dief stilletjes naar binnen kon gaan zonder hem te wekken. Je kunt met de Punker praten als je wilt, maar u zult slechts beledigingen horen. Ga via de kaart naar de Old Well. 

 

KORSOW: oude Put

Na het bekijken van Songo, zal Shila afleiden dat, als Donnie (de nachtwachter) de waarheid vertelde, er meer dan één Songo zijn. De Songo die je nu ziet is niet dezelfde Songo die uit Villmont werd gestolen. Nu, neem een dichtere blik bij het standbeeld. Bekijk zijn rechtse oog en u zult opmerken dat het glanzend schijnt te zijn dan het linkeroog. Gebruik de verrekijker op het rechtse oog en u zult een videocamera zien die daar in wordt verborgen. Dan zie je een scène  waarin een man 8 monitors bekijkt. Hij zal een slechte kerel genoemd Jazz naar je sturen om je te doden... Save 

Verberg je achter de rechter pilaar voordat Jazz je ziet. Save Wacht tot Jazz naar links kijkt (de tegenovergestelde richting waar jij dus bent) en gooi een steen naar hem. Je zal daarna een gesprek horen door de radio van Jazz waarin de werkgever een andere slechte kerel zal sturen: Rizzo. Hij zal over 30 minuten in Korsow aankomen. Shila zal de radio van Jazz pakken. Pak ook zijn pistool. Gebruik het touw op Jazz en u zult hem naast de put vastbinden. Dan zal je met hem praten. Wanneer je zegt dat hij je alles moet vertellen of anders..., en hij zegt ' of anders wat?' kies de optie: ‘I’ll think of something’' Ik zal denken aan iets'. Je moet hem met zijn pistool bedreigen en hij zal u heel wat informatie geven. 

Hij werkt voor Triple C een bedrijf zijn geld verdiend met de muntstukken die de mensen in de pool van Songo werpen. Hij zal u vertellen dat het Project Songo, 8  Songos gebruikt die in verschillende steden worden geplaatst. Er zijn 8 camera's en 8 monitors. De werkgever hoort de gebeden van de burgers aan en stuurt agenten om de mensen te bedreigen die van de problemen verantwoordelijk zijn. 

Vraag hem wie Songo heeft verplaats (gestolen) en hij zal je vertellen dat dat Agent Tanko Millic was omdat Villmont niet voordelig was. Vraag hem waar de controlekamer is en hij zal je zeggen dat het in Korsow, in het gebouw van "Alba Chemische producten" is. Nu hebt u een nieuwe plaats. Goed...nu moeten wij Rizzo tegenhouden alvorens hij daar komt en u doodt... Zo, gebruik de radio van Jazz op Jazz en hij zal zeggen dat je haar gedood hebt. De werkgever zal  Rizzo terug roepen. Ga via de map naar "Alba Chemische producten". 

KORSOW: ALBA CHEMISCHE PRODUCTEN: 

Na het openen van de zie je 3 deuren die tot Laboratorium 1, Laboratorium 2 en Laboratorium 3 leiden. Ga Laboratorium 1 in. Zet de Televisie aan en bekijk de TV stekker (tv-jack): u zou één of andere soort kabel in de TV moeten gebruiken. Zet de TV uit en ga naar Laboratorium 2. Open de vierde lade (tel vanaf de bovenkant). Pak onder een stapel documenten een kleine videocamera aan een kabel uit de la. Ga terug naar Laboratorium 1. Steek de kabel in de stekker op de TV. Zet de TV uit. Gebruik de kabel einde met de camera die op de grond ligt op de deur. Shila zal het onderaan de deur glijden. Ga de laboratorium uit en gebruik de kabel op de deur van Laboratorium 2. Ga Laboratorium 2 in en gebruik de kabel op de ventilatie rooster. Shila zal het niet doen omdat zij geen idee heeft van waar de ventilatie tot leidt. Zo, neem een blik binnen de lade die je opende en je pakt er een plattegrond uit.

Bekijk hen in je inventaris: het is een plattegrond van het ventilatiesysteem. Nu, kan je de kabel in de ventilatie rooster laten glijden. Ga naar Laboratorium 1 en zet de TV aan. Druk op knop 4 en u zult het embleem ' OPTICAM ' zien. Klik op de schakelaar die boven de stekker is. Je ziet dan de werkgever en zijn 8 monitors. Bekijk de monitor van de stad Oxymus waar 2 mannen zich dichtbij de Songo bevinden en er naar wijzen. Shila zal afleiden dat agent Tanko Millic de Songo van Villmont naar Oxymus verplaatste. Zet de TV uit en verlaat het gebouw. Ga naar de haven. 

KORSOW: HAVEN (II): 

Stap in de boot. Nu ga je naar Oxymus. 

OXYMUS: HAVEN: 

Praat met de vrouw. Zij zal u vertellen dat de Songo in een privé gebouw is. Ga naar Songo. 

OXYMUS: SONGO: Klik op Songo: je wilt een valse wens maken, maar de werkgever in de controlekamers heeft u een paar keer gezien, zodat je je moet vermommen. Zet de zonnebril op, klik weer op de Songo maar je moet meer dingen hebben om je te vermommen. Ga naar de haven terug. 

OXYMUS: HAVEN (II): 

Vraag Michelle of je haar pet mag lenen. Zij zal je de pet geven. Zet de pet op en ze zal haar jurk binnenste buiten dragen en je hebt een perfecte vermomming. Ga terug naar de Songo.

OXYMUS: SONGO (II): 

Klik op de Songo en maak een wens. Ga terug naar de haven.

OXYMUS: HAVEN (III): 

Verberg je achter de automaatmachine (klik erop ) en wacht tot Tanko komt en Michelle bedreigt. Gebruik het pistool op Tanko en geniet van het ontzagwekkende einde.
 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

Henk

www.000webhost.com