Oplossing Commandos: Beyond The Call of Duty

Missie 1: Dying light

Het opblazen van de luchtafweer. Je start met je Green Beret, scherpschutter, duiker en bommenexpert in een bootje. Schiet met je scherpschutter de soldaat naast de antenne neer. Zwem met je duiker naar de aanlegsteiger onderaan. Let op de timing. De twee bewakers die patrouilleren zorgen ervoor dat je op een bepaald moment de bewaker aan de ladder kan afleiden door een steen te werpen. Klim op de ladder en dood de soldaat achter het machinegeweer. Kom naar beneden en gebruik je harpoen op de soldaat die terugkeert. De twee andere soldaten kan je ombrengen wanneer ze komen kijken wat er aan de hand is. Duik terug en roei naar de aanlegsteiger. Breng iedereen aan land en steel de sigaretten van de dode soldaten. Sluip met je Green Beret het pad op tot achter het luchtafweergeschut. Plaats de akoestische valstrik en lok de bewaker naar je toe en keel hem. Schiet met je scherpschutter de soldaat op het ronde gebouw onder aan de liftneer. Leg met je bommenexpert een val kort aan de trap en lok de bewaker erin met de akoestische valstrik van de Green beret. Loop met je duiker naar de trap. Gooi met je Green Beret een steen en harpoeneer dan met je duiker de afgeleide bewaker. Neem het lijk op met je Green beret en breng het naar beneden. Ga daarna het binnenplein op en verberg je achter de kisten. Sla de soldaat die passeert buiten westen, sla hem in de boeien en leg hem achter het luchtafweergeschut. Lok met je duiker de andere soldaat op het binnenplein en harpoeneer hem. Schiet met je scherpschutter de overgebleven bewaker op het ronde gebouw neer. Neem controle over de gevangene en leidt de twee bewakers rechts boven bij de antenne af. Harpoeneer de eerste en keel de andere met je duiker. Breng met je bommenexpert de ladingen aan. Wanneer je de lading tussen het luchtafweergeschut en de baraks plaats, dan ontploft de baraks mee. Op naar het onderste gedeelte. Ga met je green beret naar beneden en verberg je achter de kiste. Lok de bewakers met je akoestische valstrik en keel ze. Plaats de vaten benzine naast de onderste batterijen luchtafweergeschut en breng ze tot ontploffen. Schiet alle dreigende bewakers neer, ga naar de aanlegsteiger en kruip in het bootje. Schiet met je scherpschutter op de mijnen zodat een doorgang onstaat en roei naar de volgende missie.

Missie 2: The Asphalt Jungle

Paswoord: H239Z

Het redden van de leider van der partizanen. Je start met je Green Beret, je chauffeur en je spion. Sla de soldaat op straat bewusteloos met je Green Beret. Draag hem naar de andere teamleden en steel zijn uniform met je spion. Let wel, je bent nu gewoon soldaat en geen officier wat betekent dat officieren je kunnen identificeren. De patrouille kan je dus identificeren. Wacht tot ze draait en loop dan naar het gebouw rechts onderaan. Ga bij de soldaat staan en wacht op de bewaker van de zoo (blauw uniform). Wanneer hij van je wegloopt geef je de soldaat een dodelijke injectie. Bedwelm de blauwe bewaker met chloroform en sla hem in de boeien. Steel zijn uniform met je spion. Nu kan niemand je nog identificeren. Ruim met je spion de twee soldaten in de buurt van het gebouw op. Ga met je Green Beret en je chauffeur naar het gebouw rechtsonder en neem de sigaretten van de lijken. Leidt met je spion de bewaker aan de poort af. Keel hem met je Green Beret en berg hem weg. Ga met je spion naar de bewaker aan de leeuwenkuil. Chloroform, handboeien en wegdragen achter de kleine hut boven de kuil. Loop naar boven naar het grote gebouw en injecteert vergif in alle eenzame bewakers inclusief de bewaker op het dak. Klim met je Green Beret in de leeuwenkooi. Let op de timing van de leeuwen en loop snel rond de kooi naar de ladder en klim eruit. Loop naar het gebouw bovenaan waar je spion staat. Met zijn tweeen kan je nu de resterende soldaten opruimen. Voor de bewaker bij de boom is kan je het best je akoestische valstrik gebruiken. Ga met je spion de afgesloten tuin in. Spuit gif in de twee soldaten bovenaan en in de soldaat bij de wagen. Controleer de gevangene en leidt de patrouillerende soldaat af. Je kan nu met de spion de soldaat onderaan in de tuin injecteren. Injecteer daarna de soldaat die het dichtst staat bij de afgeleide soldaat en injecteer daarna zijn collega. Ga met je green beret naar beneden en plaats je akoestische valstrik naast het kleine gebouw. De dichtst bijzijnde bewaker zal erop af komen waarna je hem kan injecteren. Ga met je spion naar het andere poortje. De bewaker aan dit poortje kan eveneens geďnjecteerd worden. Je kan nu de cirkel rondmaken en alle eenzame bewakers injecteren, ook diegenen die rechts bovenaan staan. Hierna moet je twee patrouilleerende soldaten afmaken. Leidt de patrouille van drie af en draag hun lijken weg met de green beret. Ga hierna met je green beret naar het vuurpeloton. Keel de soldaten die de leider van de partizanen willen doden. Breng de partizaan in veiligheid en werk je naar buiten. Leidt de wacht af bij de poort met je spion en green beret. Ga met je green beret naar de dode olifant. Zet de akoestische valstrik dicht bij de muur en lok de bewaker. Verberg je achter de olifant en de bewaker wanneer hij passeert. Dood daarna de bewaker bij de poort. Loop daarna met je kameraden naar buiten en stap in de vrachtwagen (kijk nog uit voor de soldaten). Volgende Missie.

Missie 3: Dropped Out of The Sky

Paswoord: IR291

Het stelen van het stuursysteem van het nieuwe prototype bom! Je start met je green beret, je scherpschutter en je chauffeur. Kom met je green beret uit de kerk wanneer de patrouille naar links gaat en de eenzame soldaat naar rechts. Dood de eenzame soldaat en leg zijn lijk rechts bovenaan naast de kerk. Nadat de patrouille opnieuw gepaseerd is ga je naar beneden. Lok de bewaker met de akoestische valstrik en dood hem. Leg hem bij de andere naast de kerk. Breng nu je scherpschutter naar buiten en loop naar rechts bovenaan waar ook je green beret staat. Wacht tot de patrouille keert voor je en schiet dan de patrouille neer met je scherpschutter. Begin wel met de achterste anders gaat het alarm af. Verberg de lijken met je green beret. Ga vervolgens met je green beret naar de trap en lok zoveel mogelijk bewakers naar boven. Daal af langs de rotsen en keel de andere bewakers. Ga met je green beret verder naar beneden en sluip door het ondiepe water de rivier over. Ga naar rechts onder en keel de drie bewakers. Leg hun lijken uit het zicht. Ruim daarna de twee bewakers bij de tent op en leg ze uit het zicht. Lok de soldaat in de ruďnes met de akoestische valstrik. Val hem in de rug aan en dood hem. Lok ook de bewaker bij de bom weg en dood hem. Breng nu je scherpschutter naar beneden. Steek de rivier over en sluip naar de tenten. Van daar kan hij de soldaat op de ruďne neerleggen. Kruip in de tent. Dood nu alle makkelijke soldaten onderaan. Ontwijk de patrouille van drie en klim langs de rotsen links onderaan naar boven. Dood de soldaten op de trap en daarna de soldaten bij de tent. Breng nu ook je scherpschutter naar boven. Schiet de soldaat bovenaan bij de rivier neer. Hierdoor kan je de twee bewakers bij de brug doden. Ga met je green beret terug naar de bom en neem het navigatiesysteem. Ga met je scherpschutter en je green beret naar boven. Haal je chauffeur uit de kerk en vertrek samen in de vrachtwagen.

Missie 4: Thor's Hammer

Paswoord: NGYA7

DE vernietiging van het zware kanon. Je start met je green beret, je scherpschutter en je bommenexpert. Dood de drie soldaten rechts met je green beret. Gebruik je akoestische valstrik om ze te lokken. Ga verder door naar rechts en stop bij de twee spoelen. Wanneer de patrouille is gepasseerd kan je de soldaten bij de stenen muur lokken met sigaretten. Dood hem en leg zijn lijk uit het zicht. Doe hetzelfde met de twee volgende bewakers en stoot door tot bij de gepantserde trein. Lok de soldaat bij de muur mee en dood hem. Doe dit wel uit het zicht van de bewakers bij de trein. Dood daarna de soldaten bij de trein (leidt ze af en kijk ook uit voor de patrouille, en leg de lijken steeds op een veilige plaats dit geldt ook voor het vervolg van deze oplossing). Lok daarna de twee soldaten achter de muur rechtsonder mee en dood ze. Ga naar de verroeste treinwagons en lok de soldaat en dood hem. Haal de scherpschutter en de bommenexpert. Dood de patrouille van drie met je scherpschutter (begin met de achterste en zo naar voren). Plaats nu de bommen in de wagon met de open deur en naast de andere wagon. Plaats met je green beret ook nog eens een benzinevat naast de wagon met de open deur en twee vaten naast de gesloten deur. Breng de bommen nog niet tot ontploffing. Ga naar het kanon. Lok de patrouilleerende soldaat boven je mee en dood hem (en je weet het, draag ze weg). Schiet met je scherpschutter de soldaat op de barakken neer. Breng nu je groepje van drie naar omhoog naar het kleine gebouw boven de barakken (dit vergt wel enige timing). Lok de bewakers mee met de akoestische valstrik en dood ze. Schiet hierna met je scherpschutter de bewakers op het dak van het station neer. Kruip met je green beret over de muur en dood de man achter het machinegeweer. Dood daarna de soldaten voor het station. Laat nu de bommen ontploffen die je al neer gelegd had. Dood de dreigende soldaten met je granaten. Kruip met je team in de overgebleven locomotief en je krijgt de volgende missie.

 

Missie 5: Guess Who's Coming Tonight

Paswoord: 4K4A0

Het gevangen nemen van de Duitse kolonel! Je start met je green beret, je scherpschutter en je chauffeur. Met je green beret kan je in het gedeelte links onder aan alle eenzame soldaten ombrengen. Ga in de richting van je chauffeur, ontwijk de patrouille en dood de twee soldaten en de soldaat achter het machinegeweer. Berg hun lijken op. Ga naar rechts en dood de soldaten bij het veld. Breng je scherpschutter in stelling en schiet de soldaat op de bunker neer. Wanneer de patrouille van vier gepasseerd is kan je met je green beret over de muur klimmen. Het gebouw rechts heeft een ladder. Klim erop en maak de bewaker op het dak af. Loop nu achter de bewaker bij de poort door tot aan de kisten. Ga naar het andere gebouw met een ladder en dood ook daar de bewaker op het dak. Ga op naar de bunkers. Ga alle boswegen af en keel alle individuele soldaten. Ga hierna terug naar beneden. Schiet met je scherpschutter de drie bewakers bij de poort neer. Wacht wel tot de patrouille gepasseerd is. Berg snel met je green beret de drie lijken op. Daarna is het de beurt aan de soldaten rond de gevangenis. Ze zijn allemaal alleen en kunnen dus makkelijk mee worden gelokt. Dood ze behalve een. Sla hem neer en doe hem in de boeien. Bevrijdt je spion en doe hem het uniform van de gevangene aan. Ook hier geldt dat officieren je kunnen identificeren., dus pas op. Ga naar het hoofdkwartier. Schiet met je scherpschutter de soldaat aan de voordeur neer. Schiet ook de soldaat op het dak en zijn dichtstbijzijnde collega neer. Schiet hierna ook de bewaker links op het dak neer. Stuur nu je spion het dak op om alle resterende bewakers te injecteren met gif. Dood de soldaat uiterst links van het hoofdkwartier en neem het officierenuniform van de wasdraad. Klim naar beneden en begin stelselmatig alle eenzame bewakers te injecteren. De kolonel en zijn bodyguards kan je niet aan. Zet met je green beret de akoestische valstrik boven de kolonel. Leid met je spion de kolonel af en lok de bewakers naar je toe. Dood ze en sla daarna de kolonel in de boeien. Hierna kan je de soldaat achter het machinegeweer kelen. Injecteer gif in de bewakers bij de tank en verberg de lijken. Leid met je spion de patrouille af en schiet met je scherpschutter de soldaat op het dak neer. Kruip met zijn allen in de tank en je gaat naar de volgende missie.

Missie 6: Eagle's Nest

Paswoord: VND2R

Het vernietigen van de prototypes van gevechtvliegtuigen. Je start met je green beret, je scherpschutter en je bommenexpert. Dood de vijf soldaten bij de boerderij. Leid de bewaker op het verhoog links boven af met je akoestische valstrik en klim dan met je green beret naar boven en dood hem. Ga met je scherpschutter naar de binnenplaats van de boerderij. Je kan nu door de poort de bewakers bij de ladder neerschieten. Schiet daarna de bewaker die op de muur rechts van de boerderij staat. Dood daarna de soldaten onder aan het scherm en klim over de muur naar de drie gebouwen. Lok de bewaker die staat voor het onderste van de drie gebouwen mee met je valstrik en dood hem. Let op de looppatroon van de piloot. Verberg je in het gebouw bovenaan. Wanneer de piloot zich omdraait storm je naar buiten en sla je hem neer (niet doden). En zorg dat de soldaat op het balkon het niet ziet. Sla de piloot in de boeien. Schiet met je scherpschutter de soldaat op het balkon neer. Met je green beret kan je nu makkelijk de overgebleven soldaat doden. Ga met je green beret de ladder op naar het vliegveld. Dood de drie soldaten bij het gebouw en daarna de vier bewakers in de buurt van de bommengooier. Laat de soldaat op de vleugel met rust. Dood met de green beret de twee soldaten links boven. Breng je scherpschutter in stelling(let op de patrouille)en schiet de bewakers op het gebouw neer. Nu kan je met je green beret de ladder op. Dood de twee bewakers en verberg hun lijken. Lok de soldaat die patrouilleert rond het gebouw mee met je valstrik en dood hem en ook de soldaat bovenaan. Schiet met scherpschutter de bewaker op de vleugel van de bommengooier neer en dood daarna de soldaat bij het luchtafweergeschut. Duw met je green beret de tankkar tot voor de ladder van het gebouw. Duw de andere tankkar naar de twee vliegtuigen. Plaats bommen bij de tankkar en de overgebleven vliegtuig. Breng de tankkar links tot ontploffing wanneer de patrouille passeert. Breng de tweede tankkar tot ontploffing wanneer de nieuwe patrouille passeert. Gooi een granaat naar de nieuwe patrouille die uit de barakken komen en dood ook de man achter het machinegeweer. Gooi een tweede granaat naar de nieuwe patrouille die uit de barakken komen. De andere soldaten die konen kijken kan je ook uit schakelen met een granaat. Schiet met je scherpschutter de bewaker op de hangaar neer en duw met je green beret een tankkar naar boven naar de laatste overgebleven jager en een tankkar naar het prototype. Plaats bommen naast de wee jagers en breng ze tot ontploffing. Stap met je team in het vliegtuig op de startbaan en je krijgt weer de volgende missie.

Missie 7: The Great Escape

Paswoord: BUK2L

Het bevrijden van de troepen. Je start met je green beret, je duiker, je bommenexpert en je chauffeur. Ga met je duiker naar rechts. De eerste vijf bewakers kan je makkelijk uitschakelen want het zicht wordt belemmerd. Ga over de loopbrug rechts tot aan de rotsen. De soldaat links kan je net buiten het gezichtsveld van de andere soldaten doden. Ga verder naar links langs de bomen. Daar is een plaatsje waar je het water in kan. Zwem naar de waterpijp en zo naar het waterreservoir in de gevangenis. Harpoeneer de patrouillerende soldaat ter hoogte van de deur. Lok de andere achter het gebouw en harpoeneer hem. Nu kan je de soldaten in het gebied links onder doden (je kan ze ook lokken met sigaretten). Dood de soldaat bij de brug. Steek met je bommenexpert de brug over. Plaats bommen tussen de barakken en het andere gebouw. Breng ze tot ontploffing en de beide gebouwen zijn uit geschakeld. Gooi een granaat naar de patrouille die er aan komt. Ga met je duiker uiterst links naar boven naar de houtzagerij (merk op de rugzakken van de gevangenen die er liggen). Daar kan je makkelijk de vier soldaten doden. Dood daarna de soldaat bij de uitkijktoren. Schakel daarna de soldaat uit de patrouilleert tussen de dubbele hekken. Nu kan je uit het zicht (achter de vaten) met je bommenexpert een gat maken in de hekken. Gooi een granaat op de patrouille wanneer ze aan het hek is. Wanneer de andere bewakers komen kijken gooi je er een tweede granaat op. De binnenplaats is nu veilig. Bevrijdt je green beret en je chauffeur en doe ze hun rugzakken gaan halen. Schiet met je chauffeur de man in de uitkijktoren neer. Schiet daarna de andere bewakers die zich tussen de twee hekken bevinden neer. Ga verder met je team naar rechts. Schiet de soldaat in de uitkijktoren neer met je chauffeur. Maak opnieuw een gat in het hek en ga richting barakken. Schiet de bewakers neer met je chauffeur en gooi een granaat naar de patrouille die uit de barakken komen. Schiet de soldaat in de uitkijktoren naast de vrachtwagen neer met je chauffeur. Open de gevangenispoort bovenaan. Alle gevangenen lopen naar buiten. Ga met je team naar de vrachtwagen en rij weg naar de volgende missie.

Missie8: Dangerous Friendships

Paswoord: N7SLZ

 

Het buitmaken van belangrijke geheime documenten. Je start met je green beret, je scherpschutter en je duiker. Gebruik de valstrik van je green beret zodat je de eerste soldaat kan doden. Verberg z'n lijk achter de houten schutting. Plaats nu de valstrik onder aan de trap en verberg je achter de deur boven. Dood de tweede soldaat en verberg z'n lijk. Kruip nu verder naar de hooistapel. Gebruik hier je valstrik om de soldaat te pakken. Gebruik nu je scherpschutter om de soldaat boven op de windmolen te doden. Gebruik nu de green beret en lok de overige soldaten met de valstrik zodat je ze allemaal kan uitschakelen. Het is ook mogelijk dat je de sigaretten dient te gebruiken om vijanden te lokken. Zorg er wel voor dat de soldaat met het zware machinegeweer je niet in z'n vizier krijgt. Bij de volgende hindernis moeten we snel heel precies te werk gaan. Plaats eerst je scherpschutter zodanig dat je de wandelende soldaat onderaan bij de watermolen in het vizier hebt. Wanneer nu de soldaat die stilstaat bij de watermolen naar links kijkt en de tweede soldaat ook naar links loopt, dien je razendsnel met het harpoengeweer van je duiker de stilstaande soldaat te doden. Voordat de tweede soldaat zich omdraait en het lijk kan zien, dien je deze met je scherpschutter ook te doden. Nu kan je met je duiker in het bootje oversteken. Als eerste moet de rondlopende soldaat eraan. Vervolgens sluip je naar de stilstaande soldaat rechts van de duiktanks en dood je hem ook. De derde soldaat links onder lok je door een steen te gooien naar het lange gras. Wanneer hij zich omdraait zal hij een lijk zien liggen en gaat hij kijken. Nu kan je hem ook veilig doden met je duiker. Neem nu de duiktanks en schakel over naar je green beret. Je kan nu met de green beret de laatste soldaat van het onderste gedeelte (aan de oever) doden. Zwem nu met je duiker naar links tot aan de landingssteiger van het botenhuis. Let op voor de driemans patrouille en dood de twee soldaten aan het botenhuis met je harpoen. Schakel nu de soldaat aan het zware machinegeweer uit. Gebruik je green beret om snel het lijk te verbergen. Schakel dan met je duiker de soldaat op de windmolen uit. Wanneer de patrouille weggaat, kan je de rest van de soldaat ook uitschakelen. Zwem nu met je duiker naar de boot helemaal links. Schakel voorzichtig alle soldaten uit die je in deze sector tegenkomt. Kruip nu ONGEZIEN naar de soldaat die de brug bedient. Nadat je hem gedood hebt kan je de brug laten zakken. Steek nu ongezien de brug over met je scherpschutter en de green beret. Gebruik de scherpschutter om de soldaat op het balkon te doden. Gebruik de valstrik en de sigaretten van je green beret om de twee soldaten helemaal bovenaan uit te schakelen. Sluip nu met je duiker tot achter de kar en dood de soldaat met je mes wanneer de andere niet kijkt. Loop nu snel naar de ander en schiet hem neer met je harpoen. Je duiker kan nu het gebouw binnen gaan, en daar is Natasha. Geef nu al je commando's opdracht om in het schip helemaal links te wachten. Ga nu met Natasha naar Dubois bar. Je mag niet gezien worden door de gestapo, dus ga je langs het hek helemaal bovenaan. Ga de bar binnen. De generaal verschijnt even later en na de ontmoeting zal Natasha in het bezit zijn van de geheime documenten. Ga nu terug langs boven en ga met z'n alle op het schip en dit is het einde.


Game-Solves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Cheats
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/
NL Oplossingen
http://members.tripodnet.nl/gamesolves/ned/

Forum

http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

www.000webhost.com