30-04-2014

Blackwell 5: Epiphany

The Blackwell Epiphany 5 speelt zich af in een met sneeuw bedekte New York. Een kwaadaardige geest is bezig met het vermoorden van onschuldige mensen.
De politie is machteloos om de geest te stoppen en het is aan Medium Rosa Blackwell en haar geest sidekick Joey Malone om er een einde aan te maken.
Helaas is de geest nog meer het begin van de problemen en blijkt het uiteindelijk probleem menselijk te zijn.

 

Oplossing Blackwell 1: The Legacy

Oplossing Blackwell 2: Unbound

Oplossing Blackwell 3: The Convergence

Oplossing Blackwell 4: Deception

 

Download Demo

 

Onderzoek altijd alle hotspot met de rechtermuis knop. Praat met iedereen over alles en ook over de notities in het notitieprogramma (app) in je mobiele telefoon.
Kom je niet verder zorg dan dat je met iedereen gepraat hebt en ook vragen gesteld hebt uit het notitieprogramma/mobiele telefoon.
Je moet ook notities met elkaar combineren. In de inventaris/menu balk boven in het scherm, kan je switchen van karakter.

 

Het verhaal begint wanneer Detective Sam Durkin, Rosa belt. Hij spreekt af in de binnenstad (downtown) om een oud verlaten gebouw te onderzoeken. Sam komt niet opdagen. Rosa en Joey moeten het zonder hem onderzoeken.

 

Start Demo

 

Horatio Street
Rosa: Kijk in elk speelscherm naar alle hotspots (rechtermuis klik) en gebruik alle hotspots (linkermuis klik). Kijk boven naar het afdakje van het huis (Awning). De deur van het Karth House is gesloten. Kijk naar de bakstenen muur (bricks) van het huis. Klik in close-up op de bakstenen. Noteer de woorden: Reclaim; Revolt; Rebuke; Reject en Retaliate. Rosa heeft een bekertje warme koffie in haar inventaris. Open je mobiele telefoon, naast de inventarisbalk. Lees alle e-mails (envelop pictogram). Bel Sam Durkin. Praat en vraag alles (ook in <Note topics>). Praat met Joey over alles. Switch naar Joey (inventarisbalk of TAB toets). Joey heeft in zijn inventaris zijn stropdas (tie) en wind (pictogram). Kijk ook altijd naar alle hotspots en gebruik alle hotspots. Praat met Rosa over alles. Ga door de deur in het vervallen Karth House.

Karth House
Lees in de lobby het briefje (notice) op het bureau. Kijk naar de lift (elevator). Ga door de open deur naar het ingestorte trappenhuis van de tweede verdieping (stairwell). Kijk naar de graffiti tegen de muur. Noteer het onderstreepte woord (is per spel verschillend?). Je ziet een geest op de derde verdieping (third floor). Ga door de dichte deur. Zie in deze kamer ook een lift. Ga terug naar de lobby en verlaat het huis. Je vertelt Rosa dat je een spook gezien hebt. Switch naar Rosa. Kijk weer naar de bakstenen muur. Merk op dat een baksteen hol is: ('Retaliant'? is mijn onderstreepte woord in de graffiti). Het ijs eromheen is te dik. Gebruik de hete koffie in je inventaris op die baksteen. Klik dan op de baksteen en neem de sleutel. Gebruik de sleutel op de deur. Ga samen het Karth House in.

 

Kijk en gebruik in de lobby het zekeringkastje tegen de muur (fusebox). Klik op de 'Power' knop en alle zekeringen springen kapot. Ga naar het trappenhuis. Kijk in de doos (box) en neem er een zekering uit. Roep Joey als hij niet in de buurt is (klik rechtsonder in het scherm op 'call Joey' en zo ook als Joey, Rosa roept). Praat met Joey. Switch naar Joey. Ga nu boven door de open deur van de derde verdieping. Praat met de geest (ghost) over alles. Haar naam is Mary. Ga naar Rosa en praat met haar over Mary. Switch naar Rosa en ga op de tweede verdieping naar de kamer. Neem de krant op de vloer en lees in je inventaris het krantenartikel over een druginval. Praat met Joey. Open het notitieprogramma in je telefoon (pen pictogram). Klik op twee onderwerpen (topic) om ze te combineren en Rosa vertelt of er een connectie is. Drug raid en Mary; Drug raid en Durkin; Drug raid en House; Durkin en Mary. Bel Sam Durkin. Ga naar de lobby.
 
Gebruik het zekeringkastje en plaats je zekering (fuse) in het lobby slot. De liftdeur opent. Neem de zekering er weer uit en plaats het in het slot van de derde verdieping, 'floor 3'. Ga samen naar het trappenhuis. Switch naar Joey. Ga naar de derde verdieping. Zie op de vloer een plastiek ding. De liftdeur is nu open. Gebruik de wind in je inventaris op het plastiek ding om het in de liftschacht te blazen. Ga samen naar de lobby. Rosa: Plaats nu de zekering in het slot van de tweede verdieping. Ga naar de lift op de tweede verdieping. Neem de Memory Stick op de bovenkant van de lift. Je gebruikt de stick in je telefoon en zie een foto. Noteer 'The Gotham Collective'. Praat er met Joey over en kijk in de telefoon of je deze naam met andere onderwerpen kan combineren. Ga in je telefoon naar het zoekprogramma (vergrootglas pictogram). Type in de zoekbalk 'The Gotham Collective' en klik op 'search'. Lees de informatie. Klik onder op 'GC_CastAndCrew.txt', om het tekstbestand te downloaden.

Kijk in je notitieprogramma. Combineer 'Cast and crew' met Mary. Nieuwe notitie 'The River Wall'. Ze is actrice Mary Meehan. Combineer 'The River Wall' met de andere notities. Zoek op 'The River Wall' en lees de  recensie (review) over haar show. Zoek ook op 'Mary Meehan'. Bel Sam. Vertel over Mary Meehan. Stuur de foto (send the photo). Switch naar Joey. Praat met Rosa over alles. Ga naar de derde verdieping en praat met Mary. Zeg dat je de recensie gelezen hebt. Ze verlaat de kamer. Ze vraagt aan Rosa waar iedereen is. Geef antwoord en volg Mary naar de lobby. Mary kan zich nu dingen herinneren. Ze is klaar om te gaan. Joey: gebruik je stropdas op Mary om haar te helpen verder te gaan in het hiernamaals. Filmpje.
 
Lower East Side - Tailer shop
Na het filmpje switcht het verhaal naar 1931. We spelen Jocelyn en geest Madeline.
Jocelyn: Praat met Madeline. Pak de losse baksteen op de grond.
Madeline: Ga in de kleermakerswinkel. Kijk naar alles.
Jocelyn: Gooi de baksteen door het raam en ga naar binnen.
Kijk naar alles en druk op de bel op de balie.

Einde Demo

 

Home
We zijn weer terug in het heden. Rosa en Joey zijn in de woonkamer en Rosa zoekt informatie op het internet. Er is een man vermoord. Voor zijn dood zei hij een naam: 'Grace'. Rosa komt er achter dat de politie de moord waarvan Rosa en Joey getuige waren stil houdt. Verlaat Rosa 's appartement. Ga op de kaart naar het politiebureau.

Police Station
Praat buiten voor het politiebureau met Detective Sam Durkin. Hij is niet erg behulpzaam. Switch naar Joey en ga in het politiebureau. Ga in de ontvangsthal naar de volgende kamer. Kijk in de kantoorruimte naar het prikbord (bulletin board). Kijk naar de foto van het vermoorde slachtoffer, George Ostin. Verlaat het politiebureau en ga samen op de kaart naar huis van het slachtoffer.

George Ostin
George woont in een appartementencomplex. Joey onderzoekt eerst alles. Lees het briefje (note) naast de lift over oude klereninzameling. George had dat georganiseerd. Blaas het briefje van de muur en blaas het briefje naar de lobby waar Rosa staat. Rosa: Praat met de portier (doorman) over de klereninzameling (clothing drive) en over Grace (in <consult Notes>). Hij vertelt over de kerk, Grace Church. Neem het briefje op de vloer. Verlaat het appartementgebouw en ga op de kaart naar de kerk.

Grace Church
Ga in de kerk. Gebruik het briefje met George's handschrift op het gebedenboek (book). Rosan vindt in het boek het handschrift van George. Hij schrijft over zijn Lia. Praat met de priester als je wil.

George Ostin
Vraag aan de portier over Lia - Lia is een politieagente.

Police Station
Praat met Durkin over Lia. Sluip dan als Joey weer in het politiebureau. Ga naar de kantoorruimte. Onderzoek het rechtse bureau in close-up. Kijk naar het naamkaartje. Het is het bureau van Lia Pierro. Kijk naar de envelop met Lia 's adres erop geschreven. Verlaat het politiebureau en ga op de kaart naar Lia 's huis.

Lia Pierro
Rosa: Neem een doorweekte envelop uit Lia 's brievenbus (mailbox). De afzender is half te lezen.
Joey: Ga in het huis. Kijk rond. Een geest meisje verschijnt. Volg het meisje naar haar slaapkamer.
Praat met het meisje over haar vader. Kendra zegt dat haar vader de baas van Abacus is.
Rosa: Zoek in je telefoon op internet naar "The Wired Abacus".

Je hebt nu het volledige adres dat op de envelop half te lezen is.

Ga op de kaart naar de elektronica winkel.

Wired Abacus
Joey: Ga naar het kantoor van de manager, Emil Haskins, rechts van de winkelbediende (clerk). Onderzoek het bureau met de computer in close-up. Blaas tegen de muis (moose) om de screensaver af te zetten. Kijk dan op het scherm (rechtermuis) naar een foto van Kendra en haar vader aan de voorkant van een huis: "Exeter House".
Rosa: Zoek op internet naar "Exeter House", om de locatie te weten. Praat met de winkelbediende. Verlaat het gebouw en ga op de kaart naar het huis.

Exeter House
Gebruik de zoemer (buzzers) bij de voordeur. Emil opent de voordeur en we gaan naar binnen. Praat met Emil. Ga na het gesprek met Joey in het appartement om rond te kijken. Controleer de familiefoto (photograph) onder in de hoek van de kamer. Noteer het nummer op de foto: "10-29"?

Wired Abacus
Rosa: Gebruik het toetsenbordje van Emil's kantoor (keypad, rechts van de deur). Toets het nummer in dat je zag op de foto: "10-29"? Neem in het kantoor Lia's sleutel op het bureau. Klik op het computerscherm en lees alle e-mails (klik op de envelop pictogram). Lees wat achtergrond informatie over Emil.

Lia Pierro
Gebruik Lia's sleutel op de voordeur en ga naar binnen. Neem Emil's sleutel uit het sleutelrekje, rechts van de voordeur. Kijk naar de tekening op de koelkast - "KayKay, The Troll". Ga naar Kendra 's slaapkamer. Praat met Kendra als Rosa. Ze moet op de piano oefenen.

Wired Abacus
Praat met de winkelbediende en koop de spionage software, 'Parental Eye'. Ga naar Emil's kantoor. Installeer de spionage sofware in Emil's computer. Zoek op internet naar "Trollgate", het spel dat Kendra speelt, en installeer het op je telefoon (download the free app). Start het spel. Log in met Kendra 's gebruikersnaam "KayKay" (tekening op de koelkast). Je weet het wachtwoord niet. Klik op "forgot password", type het beveiligingsantwoord in "Pierro" om het wachtwoord in Kendra 's mail te krijgen. Ga uit de computer. Klik weer op het computerscherm en open de spionage sofware (klik op de oogpictogram). Lees de email met het wachtwoord in Kendra 's e-mailaccount. Het wachtwoord is per spel verschillend. Het wachtwoord in dit spel was, "Bach"? Open weer het spel in je telefoon. Log in met "KayKay" en met het gekregen wachtwoord: "Bach"? Open de 'Chat log' en lees alle Chat gesprekken. In een Chat vertelt Kendra dat Lia een kast in de kelder gebruikte om een ​​gat in de muur te verbergen.

Lia Pierro
Joey: Praat met Kendra. Ze vraagt om een ontbijt (breakfast)!
Rosa: Ga door de deur (naast de koelkast) naar de kelder (basement). Kijk naar de plankenkast (shelf).
Duw tegen de plankenkast. Dan verschijnt Lia. Ze dreigt Rosa te doden als ze zich niet identificeert.
Praat met Lia totdat ze het "ontbijt" wachtwoord geeft. Ga samen naar Kendra's slaapkamer.
Joey: Praat met Kendra. Overtuig haar dat het veilig is om met Joey en Rosa mee te gaan.
Geef het ontbijt wachtwoord, "Prunes and a Danish". Ga op de kaart met Kendra naar Emil's appartement.

Exeter House
Rosa: Gebruik Emil's sleutel op de voordeur, om de deur te openen.
Joey: Volg Kendra naar de woonkamer van haar vader. Ze beseft nu dat ze dood is.
Gebruik je stropdas op Kendra om haar te helpen verder te gaan in het hiernamaals.

Lia Pierro
Ga na het filmpje naar de kelder. Rosa: klik op de plankenkast. Praat dan met Lia en vertel haar dat Kendra veilig is. Lia komt uit de kast. Ze legt alles uit aan Lia. Joey: gebruik de stropdas op Lia om haar te helpen verder te gaan in het hiernamaals. Filmpje.

Lower East Side - Tailer shop
We zijn weer terug bij Madeline en Jocelyn.

Jocelyn: kijk naar de muziekposter tegen de muur, en vraag erover aan Mallone (dead guy).
Madeline: Praat met Joey over alles en kom meer te weten over Danny. Filmpje.

 

Police Station
We zijn terug bij Rosa en Joey. Rosa wordt verhoord in het politiebureau. Zeg niets (say nothing/silent) tijdens het politieverhoor tot Palmer de verhoorkamer verlaat. Praat met Durkin voor meer informatie.
 

Home
We gaan automatische naar Rosa 's appartement. Controleer Rosa's telefoon voor nieuwe e-mails.
Download het bestand (case note) dat Durkin naar je gemaild heeft.

Police Station
Ga in het politiebureau. Praat met Palmer over alles en over Lia.

George Ostin
Praat met de portier en hij geeft je toestemming George appartement te bezoeken. Loop naar de lift, gebruik de lift en je komt in George's appartement. Controleer zijn computertablet die opgeladen wordt. Lees alle e-mails. Je komt meer te weten over Michael, en je krijgt zijn telefoonnummer. Bel Michael, maar hij neemt niet op.

Police Station
Praat met Palmer en vraag of hij het telefoonnummer van Michael kan traceren.

Grace Church
Ga in de kerk. Praat met Vader, Ullman. Blijf doorvragen over Micheal's telefoonnummer tot hij Michael's achternaam geeft: Cooper. Zoek op internet naar "Cooper". Praat dan met Vader Ullman over Cooper. Michael Cooper is hoofd van een nabijgelegen school. Ga op de kaart naar de nieuwe locatie, de school.

Grace School
Ga naar binnen. Michael trekt een pistool als Rosa zijn gebed onderbreekt. Praat met hem over alles. Madeline komt binnen. Michael is ook een 'Bestower'. Volg Madeline naar buiten en praat met haar. Ze legt alles uit. Ga daarna terug naar binnen en praat met Vader Michael. Hij kan zich niet veel meer herinneren over de Grace Group bijeenkomsten. Wel kent hij nog vele namen, waarvan de meeste gestorven zijn. De namen worden toegevoegd in het notitieprogramma. Vraag over alle namen. Praat buiten ook met Madeline over de namen, maar ze kent ze niet.

Police Station
Praat met Palmer en vraag over alle namen. Hij controleert de namen en heeft een dossier van Peter Fielding in zijn bestand. Ga op de kaart naar de nieuwe locatie: Field's sportschool.

Field's Gym
De sportschool is alleen toegankelijk voor leden. Ga met Joey door de gesloten deur. Ga in de sportschool naar de heren kleedkamer (men's). Hier ontmoet je Peter 's geest. Praat met Peter en vraag wat hij weet over zijn betrokkenheid met de Grace Group.

Grace School
Praat buiten met Madeline. Ze gaat in de school. Ga ook in de school en praat verder met Madeline en met Vader, Michael. Heather was een prostituee en krijg haar adres. Ga op de kaart naar de nieuwe locatie, huis van Heather.

Heather
Heather's geest zweeft buiten in de tuin. Ga met Joey door de tuinpoort en praat met Heather. Haar pooier is Ray.

Police Station
Praat met Palmer en vraag wat hij kan vinden over Ray. Ga dan op de kaart naar de nieuwe locatie: Vantini bar.

Vantini bar
Praat met de oude vrouw. Vraag over Heather. Ze is Rachel "Ray" Mendez. Praat met het barmeisje.

Field's Gym
Joey: ga in de sportschool en praat in de herenkleedkamer weer met Peter. Vraag over persoonlijke fitnesstraining en hij geeft je zijn telefoonnummer. Kijk in de fitnesszaal naar de gesigneerde foto, naast de ingang deur: 'Tanya"

Police Station
Praat met Palmer en vraag over Peter's telefoonnummer. Hij zoekt in zijn bestand.

Ga dan op de kaart naar de nieuwe locatie: Peter Fielding appartement.

Fielding
Klop op de deur. De vrouw opent, maar wil niet met Rosa praten. Ga met Joey naar binnen. Controleer de papieren op de tafel - ze gaan over het Karth huis. Rosa: Combineer in je notitieprogramma het zaaknummer (Case) met de Karth File. Krijg informatie over Maggie Fielding, zuster van Peter. Klop weer op de deur, zeg "Maggie?" en praat binnen met Maggie over haar verleden. Ze geeft je het adres van haar vader. Ga terug met Joey in haar appartement. Onderzoek weer de papieren en noteer het ​​zaaknummer, (Case # LM67R39 ). Blaas de gouden ledenkaart van de sportschool (card) van het bijzettafeltje links van Maggie. Rosa: Klop op de deur, om weer naar binnen te gaan. Neem de ledenkaart op de vloer (gold member card). Ga op de kaart naar de nieuwe locatie: Greenwood, begraafplaats van de vader van Peter en Magie (Fielding Sr).

Greenwood
Kijk naar de linkse grafsteen (tombstone) van Conner Lawrence Fielding. Noteer de sterf datum.

Police Station
Praat met Palmer en vraag over Connor Fielding. Hij heeft het diensnummer nodig voor toegang tot Fielding's militaire archieven.

George Ostin
Ga op de kaart direct naar George's appartement. Open de balkondeur en ga op het balkon. Je ontmoet buiten een geest. Na het gesprek gaat de geest in het andere appartement. De deur is gesloten. Ga dus met Joey in het andere appartement. Praat met de geest. Ze is Tanya, van de gesigneerde foto in Field's sportschool. Blaas het papiertje op de vloer in het licht, om het te lezen, "Ik weet over Heather - J".

Field's Gym
Nu met de gouden ledenkaart kan Rosa de sportschool in gaan. Gebruik dus de ledenkaart op de kaartlezer (card reader) rechts van de ingangdeur. Pak de gevallen fotolijst op de vloer. Je hangt het terug tegen de muur. Kijk naar de foto. Het is Peter's vader en noteer zijn militaire dienstnummer: '#070234541'.

Police Station
Praat met Palmer, vraag over Connor Fielding en je geeft hem zijn diensnummer. Lees de informatie over Connor.

Fielding
Klop op de deur. Praat met Maggie over haar vader. Maggie wordt boos en gaat naar het graf van haar vader.

Greenwood
Praat met Maggie en vraag wat Peter gedaan heeft. Ze wil even met rust gelaten worden.

Vantini bar
Joey: blaas Ray's glas op de vloer om het barmeisje af te leiden. Rosa kan dan snel door de nooduitgang deur gaan (emergency exit). Pak buiten het doekje (rag) op de afvalcontainer (dumpster). Gebruik je warme koffie op de afvalcontainer, om het ijs erop te smelten. Gebruik het doekje op de koffievlek, om het schoon te poetsen en de bovenkant is niet glad meer. Je gooit het doekje dan weg. Klim (climb) op de afvalcontainer en spring naar de brandladder. Klim door het raam. Gebruik in Ray's kantoor haar computer en je download haar klantenlijst naar je notitieprogramma. Verlaat het kantoor. Ray betrapt je. Zeg maar wat en je geeft haar de memory stick, want ze weet niet dat je haar klantenbestand in je telefoon opgeslagen hebt.

Field's Gym
Kijk en gebruik de kalender naast de ingangdeur. Neem in close-up de markeerstift in de hand, klik dan op de maand aan de bovenkant van de kalender en selecteer de maand Maart (March) in de lijst. Markeer dan dag 18, (18 maart is de dag dat Peter's vader stierf). Ga met Joey naar de herenkleedkamer. Zeg tegen Peter dat je de fitnesstijden wil veranderen. Ze lopen naar de kalender. Peter herinnert zich dan dat hij het graf van zijn vader moet bezoeken, want hij ziet in de kalender dat het 18 maart is. Volg hem.

Greenwood
Praat met Maggie. Filmpje.

Newsroom
Peter is veilig bij Vader Michael. Rosa: Zoek op internet naar "Tanya Corsey". Ga dan op de kaart naar de nieuwe locatie: de televisiestudio (newsroom). Praat met Jim. Ccombineer de klantenlijst (client list) met de namen en Jim Peebles staat erbij. Praat met hem en zeg dat je alles weet. Jim had Heather eerder ontmoet. Jim bekent alles en zegt dat Heather eigenlijk Tanya Corsey was.

George Ostin
Ga naar het balkon. Ga met Joey naar het andere appartement. Praat met Tanya's geest.

Zeg dat je weet wie ze is. Ga naar Heather's geest en ze volgt je.

Heather
Joey: Ga met Tanya naar de tuin en praat met Heather. Filmpje

Grace Church
Na het filmpje staat Rosa/Madeline buiten voor de kerk.

Joey: Gebruik de stropdas op Madeline, om Rosa als het ware uit haar te trekken.

Void
Rosa is in het heelal (superholte). Loop naar rechts en praat met je tante (auntie). Switch naar Joey.

Metal Asylum
Joey is in een krankzinnigen ziekenhuis. Rosa ligt vastgebonden in een cel. Verlaat de cel door de beklede kussenwand (padded wall). Kijk in de opbergkamer naar het papiertje tegen de muur. Verlaat de opbergkamer door de deur. Lees in de gang het papiertje op het mededelingsbord (notice board). Ga door de openstaande deur en zie Dokter, Quentin in zijn kantoor. Verlaat het kantoor en ga op de gang rechts verder. Ga door de deur aan de overkant van Rosa's cel. Probeer de lege cel te verlaten. Praat dan met de geest. Confronteer hem met zijn naam, Benjiro Hatori. Praat met hem en volg Benjiro als hij de cel verlaat. Volg hem door de rechtse gang (to the right), naar de receptie.Kijk buiten naar de vortex/wervel. Praat met Benjiro en hij verdwijnt. Ga terug naar de kussenwanden cel en praat tegen Rosa. We switchen automatische over naar Rosa.

Void
Klik op de exit en Rosa zal opstaan. Neem de rechtse zijuitgang (exit). Probeer op de richel (ledge) te klimmen.Ga terug naar je tante Lauren en praat met haar. Vertel over de richel. Zeg dat Joey onze hulp nodig heeft (optie 1). Zeg dat Joey ons leven gered heeft (2). Zeg dat hij onjuist tegen je was (2). Loop naar de richel en Lauren loopt mee. Klik op de richel en Lauren helpt je erop te klimmen. Volg dan het pad. Klik op het einde op het licht"???".

Metal Asylum
Rosa is wakker. Switch naar Joey. Ga naar het kantoor van Dokter, Quentin (de openstaande deur in de gang). Het gebouw schudt. De dokter ligt op de vloer. Blaas tegen de scalpel op de vloer. Blaas de scalpel door de gang naar Rosa's celdeur. Switch naar Rosa. Blijf naar rechts klikken totdat Rosa voor de celdeur ligt. Klik onder op het deurklepje (flap), om het klepje open te houden. Switch naar Joey. Blaas de scalpel door het open klepje de cel in. Switch naar Rosa. Klik op de scalpel, om je van het touw te bevrijden. Neem de scalpel. Gebruik de scalpel op de middelste kussenwand, en op de linkse en rechtse kussenwand. Neem de oude buis (pipe). Gebruik de buis op het ventilatierooster (vent). Vlucht door de ventilatie opening. Open in de bergruimte de kastdeur. Je neemt er de liftsleutel uit. Loop naar de receptie (rechtse gang tegenover Rosa's celdeur). De receptionist is ook bewusteloos. Gebruik de liftsleutel op de lift. We stappen in de lift, en verlaten het ziekenhuis. Ga op de kaart naar de school.

Grace School
Ga naar binnen. Rosa: Onderzoek Michael's lichaam, en neem het krijt (chalk). Ga de trap op (stairs). Praat op het dak van de school met Madeline. Probeer haar te stoppen. Joey: Praat met Madeline. Gebruik de stropdas op Rosa.

Void
Rosa: Gebruik het krijt op het platform.
Joey: Gebruik de stropdas op de cirkel, om de stropdas op te laden.
Verlaat het heelal door de portal.

Grace School - Dak
Joey: Gebruik de totem (opgeladen stropdas) in je inventaris op Madeline.

Einde

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves
Forum NL
Henk

www.000webhost.com