28-08-2006

Broken Sword 4

 

The Angel of Death

 

 

 

Het vierde deel van deze serie zal draaien om de eeuwenoude strijd tussen religie en wetenschap, en de zoektocht van George Stobbart naar een eeuwenoud voorwerp dat gigantische destructieve krachten bezit. Op een rustige avond als ieder andere wordt hij echter opeens ruw gestoord in zijn kantoortje door een vrouw die beweert dat er mensen achter haar aan zitten. Als deze mensen haar vinden zal ze vermoord worden en als de mannen erachter komen dat ze met George gepraat heeft zal hij ook sterven. Hij moet zich namelijk begeven in Mama Martino's Salami Factory, alwaar hij op zoek gaat naar een gestolen manuscript... én een salami. Aan de hand van vage manuscripten zal George dit artefact moeten vinden, om zo zijn grote liefde Anna Maria te redden.

 

Lees de Systeemvereisten want het spel werkt niet op alle videokaarten. Krijg je een foutmelding over d3dx9_29.dll

dan kan je deze dll hier downloaden en installeren. De spraak is in het Engels. Je kan het met een Engelse, Franse, Duitse,Spaanse of Italiaanse ondertiteling spelen. Je kan George besturen met de muis en met de pijltoetsen. Druk je de Linkse Control toets in (CRTL) dan loopt George sneller.Het spelmenu open je met de Escape toets (ESC).

 

 

Demo Oplossing

Download Demo (350 mb)

 

George start in de Mama Martino's vlees fabriek. Praat in de Salamiwinkel met verkoper, Chico. Gebruik alle vraag dialogen.

Open je inventaris door de muiscursor boven in het scherm te bewegen. In je inventaris heb je een Pen, PDA (zakcomputer), Hotel pasje,Italiaanse Sigaretten, Hotel Folder, Bail Bond Identiteitskaart, Aansteker en een Golfclub.

 

Geef Chico het pakje sigaretten in ruil voor een Salami Vinatge Worst. Toon hem de golfclub. Zie achter hem een schort hangen. 

Onderzoek het binnenterrein van de fabriek. Praat, boven bij de laadplaats van de vrachtwagen met de bewaker. Toon hen de salami worst. Probeer de fabriek binnen te gaan. Zie, als je ver van de winkel staat, dat Chico buiten een sigaret staat te roken. Ga dan de winkel in en loop aan de kant dat hij je niet ziet. Pak achter de toonbank, de schort die aan een haak hangt - Je trekt de schort aan en je kan nu de fabriek in. Zie in de koelwagen een brok ijs liggen. Je kan er een stukje vanaf pakken maar zal snel smelten. Ga de fabriek binnen. Gebruik het paneel bij de varkens rolband. Probeer de roldeuren te openen die je tegenkomt. Ga rechts, verder de fabriek in. Pak achter, tegen de muur een Brandvrije Deken. In de volgende fabriekshal, staat een beenderen maalmachine waarvan je de Sleutels pakt, (rechtermuis klik op de sleutels en gebruik de pak hand cursor).

 

Ga het lichtblauwe deurtje in. Open het verbanddoosje, tegen de muur - een elektrische kaartlezer in. In de volgende hal hoor je muziek. Zie een vorkheftruck. Aan de andere kant staat een container die je naar de heftruck duwt. Gebruik de sleutels in de heftruck. Druk op de knop om de container op te heffen. Klim op de heftruck en klim op de container. Kijk door het ventilatie rooster. Zie een Scène van Spallacci en Fingers. Klim van de heftruck. Ga terug naar de ingang. De roldeur, links is nu open. Beneden in de rokerij hal, probeer je de linkse deur te openen. Open de deur met de deken. Stap de rokerij in en pak met de deken een stukje Smeulend Hout. Klim weer op de heftruck en gebruik het stukje smeulend hout in het ventilatie rooster. Pak nu een ijsklontje van de ijsbrok in de koelwagen. Ren terug naar de heftruck en gebruik het ijsklontje op het smeulende hout, voordat het ijs gesmolten is. Scène, de mannen verlaten het kantoor. De roldeur in de hal met de lopende band is nu open. Zie achter in die hal een stoel met een hakmes en bloed. Gebruik weer, het paneel bij de varkens rolband. Zie Toni aan de haak hangen en onderzoek hem. Je pakt zijn Pasje.

Ga de kamer in met de kisten en verbanddoos. Gebruik het pasje in de kaartlezen, in het verbandkistje en

Einde Demo.

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

©GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

www.000webhost.com