06-02-2011

Black Mirror 3

De politie heeft Darren gearresteerd als hoofdverdachte in de zaak omtrent het Black Mirror kasteel in Willow Creek. Na drie weken vast te hebben gezeten komt Darren opnieuw op vrije voeten te staan. In de periode van zijn gevangenschap heeft Darren ieder nacht last gehad van nachtmerries die hem blijven achtervolgen. Hij besluit zelf op onderzoek uit te gaan om uit te zoeken wat er zich werkelijk heeft afgespeeld. Darren wordt op borgtocht vrijgelaten. Tijdens zijn zoektocht naar de waarheid wordt hij geconfronteerd met diverse puzzels en vraagstukken omtrent het mysterie.

Website Black Mirror 3

Download Engelstalige Demo

Download Duitstalige Demo

Black Mirror Deel 1

Black Mirror Deel 2

 

Onderzoek eerst alles met de oogcursor door de rechter en linkermuis knop te gebruiken. Pak of activeer dan de objecten met de hand of tandwielcursor. De objecten die je onderzocht hebt en niet belangrijk voor het spel zijn, zullen dan niet meer actief in de muiscursor zijn. Onderzoek ook de objecten in de inventaris met de rechtermuis knop. Gebruik de spatiebalk om alle actieve hotspots in het scherm te tonen. In de inventaris is de wandelkaart, om je te verplaatsen, naar de plaatsen waar je geweest bent. Bij gevaarlijke situaties wordt het spel automatisch opgeslagen.  Heb je problemen met puzzels, kan je deze overslaan door rechtsonder op de knop te drukken, die na ongeveer 1 minuut proberen in de puzzel verschijnt. Je moet dit wel instellen in optie/spel, door de 'extra hint hulpmiddel' aan te vinken.

 

Demo Oplossing

 

Hoofdstuk 1

 

Willow Creek: Politiebureau

Ga naar de cel. Onderzoek de opbergkast in de cel en krijg een potlood. Praat met Matt en krijg je dagboek terug. Ga terug naar het kantoor. Je ondertekent de papieren. Je krijgt je portemonnee en visitekaartje van je advocaat, Dr. Jones terug. Verlaat het politiebureau.

 

Winkel

Ga op het dorpsplein naar de winkel, naast het politiebureau. Kijk naar alles. Praat met de verkoopster, Abaya.  Neem/koop een wandelkaart. Op de wandelkaart (rechtermuis) kan je je verplaatsen naar bezochte locaties. Verlaat de winkel.

Dorpsplein
Kijk naar het dunne plankje op het bankje en neem de menukaart. Ga naar de telefooncel. Gebruik het visitekaartje op de telefoon, om je advocaat te bellen. Na het lange gesprek neem je het visitekaartje van Madam Fortuna tegen de telefoonceldeur. Bel de waarzegster, Madam Fortuna. Ga naar het politiebureau, om je dossier in te kijken.

 

Politiebureau

Praat met inspecteur Spooner. Je mag je dossier niet in kijken. Verlaat het politiebureau en ga linksonder op het dorpsplein naar de pub.

 

Pub Three Kegs
Neem buiten de spons naast de pubdeur. Ga de brug over.

 

Dr Winterbottom

Klop op de deur van Dr. Winterbottom. Praat met haar en ze adviseert je om je te laten hypnotiseren. Misschien kunnen we op deze manier een beetje meer over jezelf ontdekken! Je bent er mee eens en je maakt een afspraak voor morgen. Verlaat de woning en ga de brug over.

 

Dorpsplein

Maak de spons nat in de rivier. Ga naar het café.

 

Café

Praat met Denise. Vraag ook over de donuts. Ze heeft er nog enkele in voorraad, maar die zijn voor de inspecteur. Hij had ze al afgehaald moeten hebben! Bestel een kopje koffie. Denise zet de koffie en ga dan als ze niet kijkt naar de voorraadkamer. Pak de donutdoos uit het rek. Open de deksel van de diepvrieskist. Leg de donutdoos in de diepvrieskist. Gebruik de natte spons op de diepvrieskist en sluit dan de deksel. De deksel is nu vastgevroren aan de diepvrieskist. Ga terug naar het café. De inspecteur komt binnen, om zijn donuts op te halen. Denise vraagt of hij kan helpen, om de bevroren diepvriezer te openen. Ga naar het politiebureau.

 

Politiebureau
Praat met konstabel Zak. Helaas kan hij het dossier niet kopiëren, omdat het kopieerapparaat stuk is. Repareer het kopieerapparaat. Verwijder de defecte kabels en vervang ze met een nieuwe kabel. Druk dan op de twee schakelaars en het kopieerapparaat werkt weer. Praat met konstabel Zak en vraag hem om een kopie van je dossier te maken. Hij mag ze niet aan je geven, maar zal ze in de brievenbus doen om ze via de post te versturen. Verlaat het politiebureau. Zie buiten de brievenbus.

 

Café
Praat met de kelner Edward.

 

Dorpsplein, Politiebureau
Ga terug naar de brievenbus. Gebruik de menukaart (dunne plank) op de brievenbus. Konstabel Zak gooit de brief in de brievenbus en gaat terug naar het kantoor. Neem de brief aan Dr Jones uit de brievenbus. Open de brief in je inventaris en lees het politiedossier. Ga de brug over en ga rechts naar het hotel.

Gordon's Palace Hotel
Ga naar binnen en praat in de lobby met Murray. Murray is verrast om je te zien en is bereid om je te helpen. Je moet daarvoor hem een foto leveren waarop te zien is dat je een bebloed mes in je hand vasthoudt. Hij geeft je daarvoor een polaroid camera, de rugzak van Samuel Gordon en de sleutel van je hotelkamer. Kijk in Samuel Gordon's rugzak. Krijg de aansteker van Samuel Gordon, een bloedige plastic mes en een plastic zielsleutel. Ga naar je hotelkamer - Kamer 2. Kijk rond en je legt wat voorwerpen uit de inventaris in de kast. Ga terug naar de lobby en praat weer met Murray. Verlaat het hotel en ga naar het bos - ga via de wandelkaart naar Willow Creek of loop onder in het scherm naar Willow Creek. Ga in het dorp links naar het bos.

 

Bos

Je kan in de ingang van het bos rechtdoor en rechts naar een grindpad. Links is een paadje door het bos, maar Darren weet niet waar het naar toe gaat. Ga rechts over het grindpaadje. Zie links een hekje met prikkeldraad voor de poort. Ga verder rechtdoor.  Je komt bij de vuurtoren. Kijk rond. Ga achter naar de ruďne en kijk hier ook rond. Ga terug naar de ingang van het bos. 

 

Black Mirror Castle

Loop nu rechtdoor naar het  kruispunt. Links gaat naar het andere dorp, Warmhill en rechts naar het kasteel. Ga naar het kasteel. Gebruik de intercom op het kleine poortje, rechts van de hoofdingang poort. Het poortje wordt geopend. Je wordt verwelkomd door verpleegzuster, Valentina Antolini. Na een kort gesprek met haar gaan we naar de kamer van Lady Victoria. Kijk rond en praat dan met haar. Ze gelooft je niet en stuurt je weg. Plotseling krijg je een visioen waarin je Lady Victoria met een hoofdkussen wil verstikken. De bewakingsmonitor alarmeert zuster Valentina. Lady Victoria moet rusten.

 

Einde demo

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves
NL Forum 

Henk

www.000webhost.com